Den ultimative skiferie i Canada

Skisportssteder i Canada fra Whistler til Sun Peaks.

Skisportssteder og skiferie i Canada er af en anden verden, også rent bogstaveligt. Det er ikke de sædvanlige rejsemål i Alperne, vi kender så godt, og der er langt til Canada, og det koster lidt mere, så hvorfor tage helt derover for en skiferie?

Tag på skiferie i verdens næststørste land

Canada er det næststørste land i verden og har en masse imponerende bjerge. Idelle til alpint skiløb ikke mindst er the Rockies helt mod vest, der strækker sig fra USA op i Canada. Der er mange skisportssteder, også verdensberømte, og fantastisk sne (powder ikke mindst pga af klima) og utroligt skiløb generelt. Med virkelig mange km2  af skipister og nærmest ubegrænset off-piste, der tilbydes, vil du helt sikkert finde et skiresort, der passer til din smag og og dit skiniveau.

Skiløb i Canada har det ekstra gear, en pioner ægthed, “mountains to kill for”, og hyggelige resorts med ild pejsen.  En skiferie i Canada fører dig tilbage til rødderne, og til hvordan skiløb burde være. “No frills, just skiing”. Derfor.

Er Canada for svært at stå på ski i ?

Nogle skiløbere tror, at skiferie i Canada kun byder på vanskelige pister, altså off-piste, freeriding, ekstreme vinkler på bjerget osv. Ja, du kan også opleve det ultimative skiløb, men du kan også sagtens starte din skikarriere her med en elegant skiplov ned af bjerget. Canada har det hele.

Med sine fantastiske skimuligheder er skiferie i Canada blevet populært. Canada omfatter adskillige skisportssteder på både vest- og østkyst af landet, og hver kyst tilbyder en forskellig attraktion. Skiløbere til Canada søger ofte ren pulversne. Scroll ned til Whistler herunder, og se om det er powder nok.

Som rejsende til en skiferie i Canada vil du helt sikkert opleve folks venlighed, det høje serviceniveau og den fine indkvartering. Den varierede mad, der tilbydes i Canada, er også bemærkelsesværdig god. I Canada finder du nogle af de bedste skisportssteder i Nordamerika. Simple as that.

Lake Louise Skisportssted Canada

Lake Louise Skisportssted Canada

Lake Louise, Skisportssted i Banf National Park, Canada

Top ski ferie rejsemål i Canada

Lad os se på  en række absolutte men meget forskellige top-skisportssteder i Canada:

Lake-Louise-pistekort, Canada

Lake Louise Ski Resort

Næsten alle kan finde noget at elske i Lake Louise, fra udsigten over gletsjere fra dit resort, til masser af stejlt og dybt terræn og tilfredsstillende lange blå pister for begyndere. Der er lagt op til en klassisk skiferie i Canada.

Beliggende 60 km nordvest for den regionale turistby Banff, er Lake Louise den største af de tre ‘Tri-Area’ skisportssteder i Banff National Park (Sunshine Village og Mt Norquay er de andre).

Skiområdet strækker sig over tre vigtige sammenhængende skiområder: sydsiden  på skråningerne af Mt Whitehorn og Saddleback; de udfordrende free style områder bagved. Mere end to tredjedele af pisterne er skovklædte, og der er mere end 100 navngivne pister, plus acres af jomfruelig sne på og udenfor pisten.

Lake Louise har også den største skipark i Nordamerika, i Juniper Jungle, nær basisområdet, med en bred vifte af udfordringer.

Komplekset har et fremragende område for begyndere og et dedikeret område for børn, med let adgang til brede pister på de beskyttede skovklædte skråninger tættest på basisområdet.

Lake Louise er et skirejsemål  for alle skiløbere, fra ekstreme skiløbere til familier, der kommer for at lære at spændere deres første skistøvler. Komplekset tilbyder en blanding af alpine pister, blide skråninger, ramper og mange forberedte skråninger med 4,200 hektar terræn.

Lake Louise Ski Resort har ikke indkvartering på stedet, men det har fantastiske faciliteter til daglig brug ved basen med restauranter, der serverer velsmagende måltider, såvel som andre restauranter i bjergene.

Link til Lake Louise skiresort

Hvor kan man bo på Lake Louise Skiresort, Canada

Moraine Lake Lodge

Moraine Lake Lodge er et luksuskompleks med 33 rustikke værelser med bla. håndlavede træmøbler. Fra din private balkon har du en utrolig udsigt over de canadiske Rockies og Banff Nationalpark. Stille og rolig.

Post Hotel & Spa er et dejligt hotel ved Lake Louise, kun fem minutter fra skisportsstedet. Der er 97 enkle, men elegante værelser, mange med pejse og altaner samt flere restauranter, herunder en schweizisk Fondu-restaurant og en pub i engelsk stil. Der er også en indendørs pool.

Link til Moraine Lake Lodge

Banff Beaver Hytter

Velkommen til Banff Beaver Cabins, et ”Alberta klasse B kulturarv” og et af de første sæt turisthytter bygget i Banff. Beliggende i centrum af Banff, en blok fra hovedgaden i Banff, består vores hytter af møblerede hytter og suiter med 1 eller 2 soveværelser, alle med private badeværelser, køkken og nogle med stuer. De opholds- og spisestueområder er komfortabelt møbleret. Køkkenerne er veludstyrede med alle hjemmets bekvemmeligheder. Disse hyggelige hytter ligger i hjertet af Banff og er et fredeligt tilflugtssted omgivet af panoramaudsigt. Tag din morgenkaffe i centrum eller forbered din i din hytte og klatre i Tunnel Mountain, en 7-minutters gang gennem bagdøren for at nyde den betagende udsigt og solopgang. Stedet ligger inden for en kort køretur eller busstur til ski og ride i verdensklasse ved Mount Norquay, Sunshine Village eller Lake Louise. Alt dette gør det til en fantastisk turistferie destination.

Link til Banff Beaver Cabins

Lake Louise Kro

Lake Louise Inn

Lake Louise Inn

Dette hotel i Lake Louise tilbyder en opvarmet indendørs pool, boblebad, 2 restauranter og en lounge. Værelserne har udsigt over de omkringliggende bjerge. Den gratis pendulkørsel til skisportsstedet Lake Louise, 3.5 km væk, er tilgængelig i skissæsonen. Der tilbydes gratis wifi.

Værelserne på Lake Louise Inn har fladskærms-tv med mange kabelkanaler og kaffemaskine. Hvert eget badeværelse har en hårtørrer. Alle suiter og lejligheder har balkon og pejs.

Restauranten Legends serverer morgenmad, frokost og middag. Timberwolf Pizza and Pasta Café tilbyder familie måltider. Explorers Lounge tilbyder efter skiløb, med middage i pub-stil i en hyggelig atmosfære.

Lake Louise Inn har skiopbevaring og et skijusteringscenter. Gæsterne kan nyde fitnesscentret. Grill leveres under overdækkede lysthuse til private begivenheder. Gratis parkering til rådighed.

Link til Lake Louise Inn

Post Hotel And Spa

Dette hotel er et top 10 hotel Canada. Siger sandsynligvis det hele. Det ligger i Banff Nationalpark og har en spa med fuld service og en indendørs saltvandspool i romersk stil. Hvert værelse har træfinish, bjergudsigt og fladskærms-tv. Der er gratis wifi på alle faciliteter.

Boarding på Post Hotel and Spa inkluderer et boblebad i det private badeværelse. Alle værelser og suiter har opholdsområde, og nogle suiter har pejs.

Gæsterne kan nyde måltider i den største spisestue. Outpost er en behagelig pub i engelsk stil. Post Hotel har en vingård med 32,000 flasker at vælge imellem.

Et fitnesscenter er tilgængeligt for alle gæster. Post Spa & Hotel tilbyder også sin gæst et bryllupssted, et bibliotek, mødelokaler og vaskeri.

Vinteraktiviteter, der ligger i nærheden af ​​hotellet, inkluderer skiløb og snescooter. Ridning, fiskeri og vandreture er tilgængelige om sommeren.

Link til Post Hotel and Spa, Banff

Naturskøn udsigt over skisportssted og træer på bjerget, Whistler, British Columbia, Canada

Naturskøn udsigt over skisportssted og træer på bjerget, Whistler, British Columbia, Canada

Whistler, Ski Resort

Whistler Blackcomb, der ejes af Vail Resorts, er det mest kendte skisportssted i Canada med faciliteter i verdensklasse og skiløb, der matcher. En skiferie i Canada er typisk som begreb forbundet med Whistler. Bare puddersne og et overmåde flot område så stort, at du kan løbe en uge på nye pister hele tiden er tiltrækkende for mange.

whistler-blackcomb-trail, Canada pistekort

Whistler Blackcomb trail, Canada pistekort

De to forbundne bjerge Whistler, Whistler og Blackcomb udgør tilsammen det største skiområde i Nordamerika, 4,757 acres, med 200 pister. Dette placerer det automatisk på kortlisten for de fleste transatlantiske besøgende, og bestemt for kræsne skiløbere, dergår efter det store sne eventyr.

Det store terræn betyder, at du kan stå på ski eller snowboard her i en uge eller mere uden at bruge de samme pister to gange, da der altid er en ny rute at prøve.

Canada. En skiløber falder en sti på Whistler Mountain.

Canada. En glad og dygtig skiløber, der frit frit kører på Whistler Mountain.

For begyndere er der grønne/blå venlige pister fra top til bund for at komme videre efter at have forladt børnehavesporene, og Whistler Mountain er meget perfekt for begyndere takket være et stort skiskoleområde

For eksperter tilbyder de mange åbne dale en bred vifte af muligheder, suppleret med regelmæssige snefald, der strømmer fra det nærliggende Stillehav. Der er også terrænparker i verdensklasse.

På grund af sin misundelsesværdige beliggenhed i Pacific Coast Range, nyder Whistler meget sne hvert år med regelmæssige snefald. Dens PEAK 2 PEAK-gondol, der brød verdensrekorder i hastighed, forbinder de to bjerge, og liftsystemet er hurtigt og effektivt.

Whistler Skisportssted

Hvor man kan bo i Whistler

Four Seasons Resort Whistler & Residences

Fem-stjernet luksus i en rolig og afslappet atmosfære. De storslåede faciliteter her inkluderer en imponerende spa, indendørs og udendørs swimmingpools og boblebad samt den fantastiske Side-cut restaurant, der serverer fantastiske bøffer og er perfekt til en afslappet snack efter en energisk dag i bjergene. Four Seasons-hotellet ligger på Blackcomb Mountain, 5 minutters gang fra basen i skiområdet Blackcomb, hvor gæsterne finder deres eksklusive ski-concierge-service. Ved ankomsten finder gæsterne varmt og tørt udstyr, der er sikkert opbevaret natten over.

Four Seasons Resort Whistler & Residences

Crystal Lodge

På grund af sin beliggenhed, værdi for pengene og det høje niveau af indkvartering er Crystal Lodge forbløffende, og mange gæster vender tilbage år efter år. Plumb i centrum af Whistler Village, det er perfekt til at få adgang til Whistler og Blackcomb gondoler, og lige i hjertet af handlingen ud for skibakkerne. Nyd en svømmetur og en dukkert i den udendørs pool og boblebadet, eller udveksle historier om dagens eventyr i den livlige loungebar. Der er også et udvalg af seks restauranter og lounger på stedet, så du behøver ikke gå langt for at spise noget.

Crystal Lodge

Aspens i Blackcomb

The Aspens On Blackcomb ligger i Whistler, 7 km fra Alpha Lake Park og 28 km fra Whistler Olympic Park, og tilbyder indkvartering med gratis trådløs internetadgang, aircondition, en udendørs pool og en fælles lounge. Denne bolig tilbyder udsigt over bjergene og en balkon.

Aspens On Blackcomb tilbyder leje af skiudstyr, direkte adgang til pisterne og et skispas salgssted, og gæsterne kan stå på ski i nærheden.

Whistler Mountain ligger 1.9 km fra indkvarteringen, mens Whistler ligger 2.5 km væk.

Fairmont Chateau Whistler

Fairmont Chateau Whistler-komplekset tilbyder en ideel ramme for både familier, sammenkomster og bryllupper. Kombinerer klassisk elegance og moderne alpine omgivelser tilbyder dette prisbelønnede Whistler-hotel enestående måltider og alle de bekvemmeligheder i byen, herunder et Audubon-certificeret 18-hullers par 72 mesterskab. golfbane. For gæster, der leder efter autentiske lokale oplevelser, tilbyder vores eksklusive Whistler Experience Guide personaliserede udflugter og planlagte daglige ture: den perfekte mulighed for at udforske de naturlige omgivelser i Whistler Mountain.

Revelstoke Mountain Resort, Canada

Revelstoke Mountain Resort, Canada

Revelstoke Mountain Resort

Revelstoke ligger inde i British Columbia, cirka 2.5 timers kørsel fra byen Kelowna, og tilbyder alt, hvad der gør en skiferie i Canada til noget ekstraordinært.

Revelstoke Mountain Resort  tilbyder fremragende terræn, fra præparede pister for gennemsnitlige løbere til områder for begyndere. Føj til disse indkvarteringsmuligheder til rimelige priser i byen Revelstoke, ski-in-faciliteter, ski-out i bjergene og et fantastisk landskab, og det er ikke meget let at overse denne mulighed for en god skiferie i Canada.

Revelstoke har den længste ubrudte nedfart i Nordamerika

Revelstoke har sandsynligvis det længste ubrudte nedløb i Nordamerika og er off-piste. Skiløb her er rettet mod øvede skiløbere, der kan håndtere sorte pister eller of-piste. Begyndere har nogle velplejede blå pister, men kun 7 % af skiområdet er klassificeret som for begyndere. Revelstoke er stedet at komme, hvis du elsker udfordringer på ski. Skiløbet her er virkelig i verdensklasse: Området er berømt for heliskiing med adgang til omkring en halv million acres tykt og fjerlet sne. Du kan stadig nyde mange off-piste eventyr, men der er nu 69 spor og navngivne områder inden for det 3,121 acre store skisportssted.

Dette er ikke stedet for  en luksus indkvartering eller avanceret shopping. Dette er et bjerg for seriøse skiløbere og et fantastisk sted for familier, der bor i hyggelige lodges. Der er alle nødvendige bekvemmeligheder, blot ikke det store byliv og afterskiing.

Revelstoke Mountain Resort

Hvor skal man bo på Revelstoke Mountain resort

The Sutton Place Hotel

Sutton Place Hotel ligger i hjertet af Revelstoke Mountain Resort og er et ægte året rundt luksus condominium hotel, der består af tre bygninger forbundet med en opvarmet underjordisk parkeringsplads og betjenes af en smukt dekoreret central lobby. Dette røgfrie hotel har 205 ejerlejligheder, premium-tjenester og fire spiseoplevelser på stedet; Rockford wok | bar | grill, Mackenzie Common Tavern, Revelation Lodge og La Baguette, der ligger i landsbyen ved siden af ​​Revelation Gondola.

Suiter på skråninger fanger scenen, når skiløbere og snowboardere stiger ned fra Mount MacKenzie, der er hjemsted for Nordamerikas højeste lodrette lifttjeneste: 1,713 meter.

Som det eneste rigtige ski-in, ski-out hotel på Revelstoke Mountain Resort, tilbyder The Sutton Place Hotel det perfekte sted at opleve vinteren når det er bedst. Efter en imponerende dag med snowboarding, heli-skiløb eller touringsturisme kan du slappe af i den opvarmede udendørs pool.

Hyggelig hytte nr. 7 på Boulder Mountain Resort

Moderne 2-værelses, fristående kabine. Inkluderer 3-delt badeværelse, tekøkken, fladskærms-tv i hvert værelse, gaspejs, aircondition, vaskemaskine / tørretumbler, parkeringsplads og 2 private terrassedæk m / opvarmet / låsbart opbevaringsudstyr. Vores lukkede udendørs boblebad er også åben for besøgende, kun få skridt væk fra kabinen.

Du har gæstehuset til dig selv.

Best Western Plus Revelstoke

Dette hotel ligger 2 km fra centrum af Revelstoke og tilbyder et boblebad og en sæsonbestemt udendørs pool samt en nærbutik og spiritus. Det har rummelige værelser med gratis trådløs internetadgang. Alle moderne værelser på Best Western Plus Revelstoke har 42-tommer satellit-tv, mikrobølgeovn og køleskab. Hvert værelse har et skrivebord og te- og kaffefaciliteter.

Gratis morgenmad inkluderer genstande såsom friske vafler, æg, bacon, skinke eller pølser, korn, muffins, havregryn, toast, valg af juice, friskbrygget lokal te og kaffe.

Revelstoke Best Western Plus har et moderne veludstyret fitnesscenter, der tilbyder massageservice. Der er et forretningscenter med fax- og fotokopitjenester. Der er en døgnåben reception og gratis aviser. Slædesikkerhed leveres i vintermånederne. Revelstoke Mountain Resort ligger 24 km fra dette hotel. Revelstoke Golf Club ligger 8 minutters kørsel derfra.

Regent Hotel Revelstoke

Dette hotel tilbyder udsigt over bjergene, måltider på stedet med live underholdning og massage. Kontinental morgenmad tilbydes, og alle værelser har fladskærms-tv. Roxy Theatre ligger mindre end 50 meter væk.

Gæster på Regent Hotel Revelstoke kan træne i fitnesscentret. De kan også slappe af i saunaen eller i boblebadet.

De farverige og moderne værelser på Revelstoke Regent Hotel er udstyret med gratis trådløs internetadgang og en lænestol. Badeværelset har et stort badekar.

Turister kan spise i 112 Restaurant og Lounge og også nyde en drink i River City Pub eller på Traverse Lounge Club. En varm morgenbuffet serveres dagligt.

Revelstoke Railway Museum ligger 11 minutters gang derfra.

Red Mountain Ski Resort

Red Mountain-skistedet i British Colombia, Canada, er en relativt ukendt skidestination  i Canada, hvor du ofte kan nyde skibakkerne med få mennesker.

Dette off-road skisportssted i det indre af British Columbia har længe været en favorit blandt avancerede skiløbere og eksperter og er især kendt for sin utrolige powdersne. Beliggende nær Rossland, tager Red Mountain lidt mere tid at nå til, men belønningen er, at du har skibakkerne for dig selv, en venlig by med old-school charme og rimelige priser. Det er også stedet at finde de der helt sjældne pulverdage. Red Mountain Ski Resort opnår en dejlig balance mellem udfordrende skiløb og charme efter ski.

Selvom det ikke er stort efter europæiske standarder, vokser Red Mountain! “Powder Highway” -komplekset er udvidet meget, men forbliver beskedent på trods af en serie “Bedste til” -priser fra nordamerikanske skiblade. Der er luksuriøse ejerlejligheder og billig indkvartering i og omkring Rossland, der tiltrækker flere besøgende, der ønsker en rolig og komfortabrl ferie end dem, der leder efter mange shopping- og natteliv.

Hvis du kan lide at stå på ski mellem millioner af fyrretræer, er Red Mountain et must-see resort med frisk powdersne.

En ny firedoblet lift i Gray Mountain sammen med dets eksisterende liftsystem har tilføjet nye mellemløb. Katski på Mt Kirkup er også fremragende.

Hvor skal man bo på Red Resort

Rams Head Inn

Rams Head Inn er et 3-stjernet hotel beliggende i Rossland. Indkvarteringen har direkte adgang til pisterne og skiopbevaring samt en fælles opholdsstue og have. Hotellet har familieværelser.

3.5-stjernet bed and breakfast, en kort gåtur fra Red Mountain Resort

I denne bed and breakfast finder du bryllupsfaciliteter, grill og picnicområde. Gratis kontinental morgenmad, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice er også tilgængelige. Alle 14 værelser har gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv med kabelkanaler og gratis toiletartikler.

Gæsterne kan nyde en gratis morgenmad hver morgen. Trådløs internetadgang er gratis. Dette bed-and-breakfast med varme kilder tilbyder også havegrill, skiopbevaring og et picnicområde. Gratis selvparkering findes på stedet.

Rams Head Inn har særlige rygerområder.

Den Josie – En Noble House Hotel

Josie – A Noble House Hotel har en restaurant, en bar, en fælles lounge og direkte adgang til skiløjperne i Rossland.

Foruden en spa med fuld service har dette ikke-ryger hotel direkte adgang til skiløjperne og en restaurant. WiFi-forbindelsen i fællesområder er gratis. Andre faciliteter inkluderer et motionscenter, en bar / lounge og parkeringsservice.

Dette hotel i Rossland tilbyder gratis trådløs internetadgang. Forretningsfaciliteter inkluderer skrivebord og telefoner; Der tilbydes gratis lokale opkald (der kan forekomme begrænsninger). Rengøringsservice leveres hver dag.

Hotellet tilbyder direkte adgang til skiløjperne og et fitnesscenter. Trådløs internetadgang er gratis.

The Nowhere Specia

The Nowhere Special i Rossland tilbyder overnatning beliggende ved foden af ​​Red Mountain. Det tilbyder en terrasse og en fælles lounge.

Dette ikke-ryger hostel har en mikrobølgeovn i et fælles område, et køleskab i et fælles område og et mødelokale. Faciliteter inkluderer vaskeri, gratis aviser og hjælp med udflugter eller billetter. Værelserne har gratis wifi og bruser.

Nowhere Special Hostel tilbyder tjenester såsom hjælp til udflugter eller billetter, en grillplads og en salgsautomat. De offentlige områder er udstyret med gratis trådløs internetadgang. Dette hostel i Rossland har også en have, gratis aviser og vaskeri. Begrænset parkering på høflighedsområdet er tilgængelig ved ankomsten.

Best Western Plus Columbia River Hotel

Økologisk hotel med gratis morgenmad og restaurant.

Foruden en restaurant har dette ikke-ryger hotel et fitnesscenter og en bar / lounge. De 57 lydisolerede værelser har gratis trådløs internetadgang, gratis internetforbindelse og dobbelt polstret senge. Faciliteter inkluderer sengetøj af høj kvalitet og dundyner, og gæsterne kan også finde faciliteter såsom et opholdsområde og køleskab.

Gæster kan surfe på nettet ved hjælp af gratis kablet og trådløs internetadgang. Services til forretningsfolk inkluderer skrivebord og pengeskab plus telefon; Der tilbydes gratis lokale opkald, selvom det er begrænset). Best Western Plus Columbia River Hotel har et spabad og et fitnesscenter eller -rum. Hotellet tilbyder en restaurant og et cafeteria. Bar / lounge er beliggende i lokalerne, hvor gæsterne kan slappe af med en drink. Gæsterne kan nyde en gratis morgenmad hver morgen. En computer er på stedet, og kablet og trådløs internetadgang er gratis.

Sun Peaks piste kort, Canada

Sun Peaks piste kort, Canada

Sun Peaks Ski Area

Fra de tidligste dage som Tod Mountain er Sun Peaks blevet et af de bedste og måske i dag mest undervurderede canadiske skirejsemål for en perfekt skiferie i Canada.

Sun Peaks i BC Canada er et skisportssted, der byder på noget for enhver smag, men er især populært blandt familier. Familier elsker de godt designede pister, komforten i ski-in ski-out landsbyen, skiskolen og børnepasningsfaciliteter og de mange aktiviteter, der tilbydes for børn. Alt er bare let og gennemtænkt!

Sun Peaks har Canadas næststørste skiområde bag Whistler-skisportsstedet.  Du kan stå på ski og stå på ski uden for dens farverige by med 11 skilifter, der tjener 122 spor og 882 meter lodret, og under hensyntagen til manglen på skarer kan du have mange af pisterne for dig selv.

Sun Peaks ski-terræn strækker sig over flere bjerge. Sunny Sundance Mountain tilbyder glatte løb forberedt for begyndere og mellemliggende. Mount Tod har avanceret terræn i åbne skåle, udfordrende isterreng og lange combemaskiner, mens Mount Morrisey, der vender mod nord, også har krydstogter, der brænder lårene og nogle trin.

Det delte terræn for Sun Peaks er 10% nybegynder, 58% mellemliggende og 32% avanceret / ekspert, så Sun Peaks har grund til alle evner, men især de mellemliggende vil elske Sun Peaks og overfloden af ​​fantastiske forberedte spor.

Ski- og snowboardterrænet har 11 lifter, der inkluderer 5 firedoblede stolelifter, 1 trippelstol mv.

I gennemsnit modtager Sun Peaks 6 fod (236 inches) sne pr. Sæson. Dette er mindre end andre canadiske skisportssteder, men powder sneen er ret tør.

Sun Peaks-feriestedet

Hvor skal man bo på Sun Peaks resort

Coast Sundance Lodge

Coast Sundance Lodge er et luksushotel med fuld service beliggende i bunden af ​​Sundance Express stolelift. Denne placering i bunden af ​​landsbyen giver vores gæster mulighed for at nyde en ski-in / ski-out ferie i hjertet af byen!

Coast Sundance Lodge tilbyder velindrettede værelser og lofts samt suiter med et og to soveværelser. Alle værelser er udstyret med gratis højhastighedsinternet, mikroovn, køleskab, brødrister, kaffemaskine og. Værelser med udsigt over bjergene med komplet køkken og pejs kan bekræftes. Kæledyrsvenlige værelser med balkon og pejs er tilgængelige efter anmodning og forudsat at de er tilgængelige. Bolacco Café, Vertical Cafe og Bottoms Bar & Grill ligger på hotellet og tilbyder gæsterne en række forskellige spisemuligheder.

Coast Sundance Lodge er åben hele året og er klar til at imødekomme alle dine behov. Nyd en vintersæson med skiløb og alle former for snesport, og en sommersæson med golf, mountainbiking, vandreture og meget mere!

Sun Peaks Lodge

Sun Peaks Lodge med sine 2 bygninger ligger i hjertet af landsbyen med direkte adgang til skiløjperne, en kort gåtur fra den 18-hullers golfbane og skiliften til vandreture og cykling. Alle byens butikker og restauranter ligger lige uden for hoveddøren.

Hotellet tilbyder i alt 70 enheder med 46 værelser og 24 studios. Alle enheder tilbyder renoverede badeværelser med regnbruser, samleobjekter i miljøvidenskab. Hotellet tilbyder gratis trådløst internet, en internetstation og et behageligt opholdsområde i lobbyen ved siden af ​​pejsen. Hotel-tjenester inkluderet i skisesæsonen: renoveret wellness-område med boblebad, sauna og dampbad i hovedbygningen, skiopbevaring med hårfjerningsbord og massageservice hele året rundt.

Sun Peaks Lodge huser McSporties-skiudlejningsbutik og den berømte Steakhouse-restaurant og bar i skisesæsonen.

The Sun Peaks Grand Hotel & Conference Center

Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre er et luksushotel med fuld service, hvor gæsterne eksklusivt bruger et fitnesscenter, der har tre udendørs boblebad, en indvendig indgang til en opvarmet udendørs pool, to massagerum, sauna og et veludstyret udstyr. Spis til morgenmad, frokost eller middag på Mantles Restaurant & Lounge, der serverer det nordvestlige køkken i Stillehavet med en regional vri, eller nyd udsigt over bjergene, mens du nyder en drink i vores maleriske gårdhave. Tilbring natten i luksus med fluffy dyner og tykke overdådige badekåber. Sun Peaks Grand tilbyder 12,000 kvadratmeter møde- og konferencelokale.

El Cahill Hotel & Suites

Cahilty Hotel & Suites er et ejerlejlighed i centrum af byen med værelser lige fra standardværelser til studios med tekøkkener eller store loftstudioer. De har en, to og tre soveværelser med fuldt udstyret køkken samt udpegede familiesuiter. Gæstefaciliteter inkluderer skiopbevaring, indendørs og udendørs boblebad, motionsrum, møntstyret vaskeri, gratis trådløs internetadgang og egen restaurant. Parkering er til rådighed for en natlig afgift i rækkefølge for ankomst. Placeringen er på siden af ​​bjergskråningen med perfekt adgang til skiløb

Panorama skiresort

Panorama skiresort

Panorama, bil frit skisportssted

Den stort set bilfrie turistby i Panorama er på to niveauer forbundet med en gratis gondol. Den øverste by er fri for trafik og har mange boliger med direkte adgang til sne. Dette er baseret på en skøjtebane og et kompleks med udendørs varmtvandsbassiner med swimmingpools, rutschebaner, boblebad og sauna. Alle er gratis at bruge, hvis du bor i en af ​​de seks boliger, der samlet kaldes Upper Village Condos.

Panorama Skiresort

Panorama Skiresort map

Der er et godt udvalg af muligheder for børnepasning, så Panorama passer godt til en skiferie i Canada for hele familien. Wee Wascals-centret plejer børn mellem 18 måneder og fem år gamle, mens en kombination af børnehave og skiskole er tilgængelig for børn på tre år og ældre. Der tilbydes daglige aktivitetsprogrammer, og der er en liste over babysittere til efterplejning.

Panorama-bjerget har 2,975 hektar land og en 1,300 m lodret, en af ​​de største i Nordamerika, og der er skråninger for begyndere, mellemeventyrere og eksperter. Et dedikeret opdagelsesområde nær bunden af ​​bjerget, med nemme at bruge elevatorer og bløde grønne spor, er ideelt til begyndere og unge familier, mens de brede og velplejede stier og det bløde spor mellem mellembaggrunden.

Det moderne løftesystem er fremragende, og hurtige firhjulstole åbner et stort bjerg. For eksperter er Taynton Bowl det sjove sted at gå. Dette er en stor skål, som, selvom den er kontrolleret, ikke trædes på, og tilbyder nogle stejle dråber i pulver.

De fleste af de bedste skiløjper med træer og sorte diamanter er uden for topmødestolen, men dette udelukker ikke begyndere fra at gå til toppen, da der er en blå kaldet ‘Get Me Down’, som derefter fører til Sun Bowl-området, hvilket er et fantastisk solrigt sted at lære et par omgange.

Rockstar Terrain Park er en godt designet kombination af hopper, torner, skinner, freestyle-kasser og magnater med linjer til alle evner. Grænseovergangen af ​​grænsen er en rigtig eksplosion, hvor du kan vise børn, at du stadig kan slå dem på skråningerne.

Panorama Skiresort Canada

Hvor man kan bo på Panorama

Et sammensat udvalg af steder at bo.

Panorama Vacation Retreat at Horsethief Lodge

Med direkte adgang til pisterne får Panorama Vacation Retreat på Horsethief Lodge gæster til at føle sig hjemme med faciliteter såsom et damprum og et boblebad. Hver lejlighed har en pejs og tilbyder et køkken og balkon. Gæsterne vil sætte pris på faciliteter såsom en sovesofa og en spiseplads, mens et fladskærms-tv med kabelkanaler og en dvd-afspiller tilbyder noget underholdning.

Ha det sjovt med vinteraktiviteter på stedet, såsom alpint, langrend og snowboarding, og i de varmere måneder kan du nyde vandre / cykling og ridning / leje. Ro din muskler i boblebadet eller tag et nyt liv i en af ​​de 2 udendørs swimmingpools efter en dag på skråningerne. Faciliteter såsom skiopbevaring, skikurser og leje af skiudstyr giver dig mulighed for at tilbringe mindre tid med logistik og mere tid på pisterne. I slutningen af ​​dagen kan du bestille drinks efter skiløb i en af ​​de 2 barer med lounge i lejlighedskomplekset.

Du kan spise på en af ​​de 5 restauranter i ejerlejlighedskomplekset, og gæsterne kan få kaffe i cafeteriet. Virksomheden har også en købmand / dagligvarebutik. Trådløs internetadgang er gratis. Dette skiforeningskompleks har også en udendørs tennisbane, sauna og fitnesscenter. Gratis selvparkering findes på stedet.

Panorama EMbaRC

Ejerlejligheder ved siden af ​​skiløjperne med udendørs pool

Med direkte adgang til pisterne får Embarc Panorama gæster til at føle sig hjemme med faciliteter såsom sauna og udendørs pool. Hver lejlighed har en pejs og tilbyder gratis trådløs internetadgang og et køkken. Gæsterne vil sætte pris på faciliteter som et køleskab og en mikrobølgeovn, mens et tv med kabelkanaler og en dvd-afspiller tilbyder noget underholdning. Begrænset rengøring til rådighed.

Om vinteren kan du nyde rekreation på stedet, såsom alpint, langrend og snowboarding, og vende tilbage, når sneen smelter for at ride en hest / leje og stå på ski i vandet. Efter en dag i sneen kan du nyde et afslappende bad i boblebadet og en forfriskende svømmetur i den udendørs pool.

Trådløs internetadgang er gratis. Dette lejlighedshotel har også en sauna og fitnesscenter. Gratis selvparkering findes på stedet.

Earl Grey Lodge

Ud over 2 udendørs swimmingpools har denne ikke-ryger bed and breakfast gratis adgang til vandland og en restaurant. Gratis kontinental morgenmad, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkering er også tilgængelige. Etablissementet har også et fitnesscenter, en bar / lounge og udendørs tennisbaner. Alle 5 værelser har gratis trådløs internetadgang og sengetøj i høj kvalitet.

Earl Grey Lodge har varme kilder, et gratis vandland, 2 udendørs swimmingpools og 3 boblebad. Trådløs internetadgang er gratis.

Dette familievenlige bed and breakfast tilbyder også en børnepool, en sæsonbestemt udendørs pool og et fitnesscenter. Gæsterne kan bruge den udendørs pool og fitnesscenteret på en tilknyttet ejendom. Begrænset parkering på høflighedsområdet er tilgængelig ved ankomsten.

La Kanata Af Bcminns Invermere

Dette ikke-ryger hotel har en restaurant, kaffe eller te i fællesområder og vaskeri. Gratis kontinental morgenmad, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice er også tilgængelige. Andre faciliteter inkluderer en døgnåben reception, gratis aviser og havegrill. The Kanata by BCMInns Invermere har 24 værelser med aircondition.

Hotellet tilbyder en restaurant. Gæsterne kan nyde en gratis morgenmad hver morgen. Trådløs internetadgang er gratis. Dette forretningshotel tilbyder også havegrill, et picnicområde og kaffe eller te i fællesområder. Gratis selvstændig parkering findes på stedet.

Silver Star, skiresort

SilverStar Mountain Resort er en familieby med en dejlig landsby i bunden af ​​skråningerne. Bygningerne i landsbyen er malet i lyse farver og er designet efter et lignende koncept.

Kernen i denne smukke by blev bygget i firserne for at ligne en mineby i det nittende århundrede. Silver Star er baseret på en lille trafikfri plaza foret med farverige viktorianske bygninger, træfortove og falske gaslamper. Den ene side af byen åbner direkte til pisterne. Individuelle huse, der er malet på samme måde i lyse farver bygget i samme stil, er prikket rundt på skråningerne ovenfor. I nærheden er der en naturlig skøjtebane på en sø og en bakke med rør. Næsten alt af indkvartering er ski-in / ski-out eller mindre end 30 sekunders gang fra sneen.

De 3,282 mål store skråninger tilpasser sig alle standarder med en blanding af lette grønne spor, mellemliggende krydsning på velplejede stier, plus et tæt netværk af enkelt- og dobbelt sort diamantspor, der synker mellem træerne, hvoraf mange er top til bund. Baggrund tycoon felter. Der er også udfordrende glaserede træstier i sektoren Putnam Creek og Silver Woods. For dem, der ønsker at gå direkte til toppen, slutter en hurtig gondol til byen med det højeste punkt på udvej på topmødet, 1,915 m.

Silver Star Ski Resort

Hvor kan man bo på Silver Star Skisportssted

Lord Aberdeen Hotel, Silver Star Mountain

Lord Aberdeen Hotel ligger i centrum af Silver Star Village og tilbyder fremragende direkte adgang til pisterne og er i gåafstand fra butikker og restauranter. Ferieboliger varierer fra condos med 1 til 3 soveværelser, alle med fuldt udstyret køkken, rummelige stuer og private balkoner. Nogle af værelserne har alkove, der giver ekstra plads til gæsterne, mens andre har deres eget private boblebad på deres balkon.

Vance Creek Hotel & Conference Center

Ski på Vance Creek Hotel & Conference Center, hvor du kan nyde en drink i baren / loungen, spise i restauranten og drage fordel af skiopbevaring og skiløb. Gæster kan surfe på Internettet ved hjælp af gratis trådløs internetadgang. Forretningsfaciliteter inkluderer skrivebord og telefoner; Der tilbydes gratis lokale opkald (der kan forekomme begrænsninger). Om vinteren kan du nyde rekreation på stedet, såsom alpint, langrend og snowboarding, og vende tilbage, når sneen smelter til vandreture / cykling og mountainbiking. Vance Creek Hotel & Conference Center hjælper dig med at give den perfekte skiferie med skiopbevaring, skikurser og udlejning af skiudstyr.

Spisemulighederne på dette hotel inkluderer en restaurant og cafeteria. Trådløs internetadgang er gratis. Gratis selvparkering findes på stedet.

Residence Inn By Marriott Vernon

Hotel i Vernon med gratis morgenmad og 24-timers fitnesscenter

På dette hotel finder du et døgnåbent fitnesscenter, et boblebad og et døgnåbent forretningscenter. Der er også en gratis morgenbuffet, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Andre faciliteter inkluderer et mødelokale, en computerstation og gratis aviser.

Fairfield Inn & Suites by Marriott Vernon tilbyder tjenester såsom spabad og døgnåbent fitnesscenter. En computerstation er placeret på stedet, og trådløs internetadgang er gratis. Forretningsrelaterede faciliteter består af et døgnåbent forretningscenter og et mødelokale. Gæsterne kan nyde en gratis morgenmad. Dette forretningshotel tilbyder også hjælp til udflugter eller billetter, en flersproget medarbejderstab og gratis aviser. Parkeringsservice er gratis.

Fairfield Inn & Suites by Marriott Vernon har afmærkede områder til rygere.

Best Western Pacific Inn

Dette ikke-ryger hotel har en restaurant, et fitnesscenter og en bar / lounge. Gratis trådløs internetadgang er også tilgængelig i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Derudover har virksomheden kaffe eller te i fællesområder, et forretningscenter og et mødelokale. Alle 61 værelser har gratis trådløs internetadgang og gratis internetforbindelse, plus en iPod-dockingstation og LCD-tv med kabel-tv-kanaler.

Dette hotel i Vernon tilbyder gratis internetforbindelse via kabel og trådløs internetadgang. Services til forretningsfolk inkluderer skrivebord og telefon.

Hotellet tilbyder en restaurant. Bar / lounge er beliggende i lokalerne, hvor gæsterne kan slappe af med en drink. Forretningsrelaterede tjenester på dette 3-stjernede hotel består af et forretningscenter og et mødelokale.

Trådløs internetadgang er gratis. Dette hotel i Vernon har også et fitnesscenter, kaffe eller te i fællesområder og gratis aviser i lobbyen.

Big White Ski Resort

Big White er et must see for dem, der kan lide skiløb eller snowboarding på dine egne spor gennem tæt skov. Det er også hjemsted for det største natskiområde i det vestlige Canada. Så på en skiferie i Canada er the Big White klart især for naturelskere.

Big White er kendt for sin skønhed i terrænnet. Den øverste del af anlægget er over trælinjen, men når du rammer trælinien på vej ned, vender du hurtigt tilbage til træerne, som regel er pakket i smukke sneetæpper. Du kan også finde mange lysninger, hvis du leder efter skiløb uden for træerne.

Denne bilfri og specielt byggede by tilbyder førsteklasses indkvartering til skiløb og er meget velegnet til familier. Som med mange bjerglandsbyer mangler der måske en smule by charme, men det  kompenseres der for med fremragende faciliteter.

Big White’s Tot Town Day Care vil holde dine helt små ikke-skiløbere glade, og der er endda en børnevenlig butik fuld af lidt skitøj og slik.

Rulning ville beskrive dette bjerg bedre. Der er nogle testområder, men det er hovedsageligt rullende spor, der krydser træerne, hvilket gør Big White til et virkelig fantastisk bjerg for begyndere og mellemliggende. Der er nogle perfekte spor for begyndere, og miles og miles af spor, der er forberedt af eksperter til at gå videre. Imidlertid bør avancerede skiløbere og snowboardere ikke afskrækkes, især dem, der kan lide at tage en ånde, da terrænparken er i verdensklasse. Board / ski cross banen er også førsteklasses, og er ofte vært for verdensmesterskaber.

Big White skisportssted

Hvor man kan bo på Big White

Chateau Big White

Ski på Chateau Big White, hvor du kan få en drink i baren / loungen, spise i restauranten og nyde en forfriskende dukkert i boblebadet. De 37 værelser har pejs, gratis trådløs internetadgang og tekøkkener. Værelserne har separate opholdsstuer. Værelserne på dette 3.5-stjernede hotel har tekøkken med køleskab, komfur, mikrobølgeovn og køkkenudstyr. Gæster kan surfe på Internettet ved hjælp af gratis trådløs internetadgang. 39-tommer fladskærms-tv med kabelkanaler. Rengøringsservice leveres hver dag.

Hav det sjovt med vinteraktiviteter på stedet, såsom alpint, langrend og snowboarding. Chateau Big White hjælper dig med at give den perfekte skiferie med skiopbevaring, skiundervisning og leje af skiudstyr. Når solen går ned, skal du drikke drinks efter skiløb i hotellets bar.

Gratis selvparkering findes på stedet.

Inn at Big White

Foruden en restaurant har dette ikke-ryger-kompleks en udendørs pool og fitnesscenter. Gratis trådløs internetadgang er også tilgængelig i fællesområder, gratis betjent parkering og gratis pendulkørsel rundt i området. Andre faciliteter inkluderer en bar / lounge, et boblebad og et mødelokale. De 100 værelser har pejs, gratis trådløs internetadgang og tv. Inn at Big White har 100 værelser med pejs og kaffe- / temaskine. Gæsterne kan bruge køleskabe og mikrobølgeovn på værelset.

Foruden en udendørs pool har Inn at Big White et boblebad og et fitnesscenter. Komplekset tilbyder en restaurant. Bar / lounge er beliggende i lokalerne, hvor gæsterne kan slappe af med en drink.

Dette familieanlæg har også en terrasse, spillelokale og skiopbevaring. Som en betalt service tilbyder virksomheden en lufthavnstransport (tilgængelig 24 timer) og en shuttle til indkøbscenter. Gratis selvparkering findes på stedet.

Comfort Suites Kelowna

Familievenligt hotel i Kelowna i Rutland med gratis morgenmad

Dette ikke-ryger hotel har et døgnåbent fitnesscenter, boblebad og et døgnåbent forretningscenter. Der er også en gratis morgenbuffet, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Andre faciliteter inkluderer et mødelokale, concierge-tjenester og renseri. De 24 lydisolerede værelser har gratis internetforbindelse via kabel og dobbeltvatterede senge. Til din underholdning inkluderer fladskærms-tv kabelkanaler.

Forretningsfaciliteter inkluderer skrivebord og telefoner; Der tilbydes gratis lokale opkald (der kan forekomme begrænsninger). Der tilbydes rengøring dagligt, og der kan anmodes om allergivenligt sengetøj.

Foruden en vandrutsjebane tilbyder Comfort Suites Kelowna et døgnåbent wellnesscenter og boblebad.

Coast Capri Hotel

3.5-stjernet vingård-hotel forbundet til konferencecentret i Okanagan Central

I dette hotel finder du en spa med fuld service, en restaurant og en udendørs pool. Der er også en gratis morgenbuffet, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Hotellet har også et døgnåbent fitnesscenter, en bar / lounge og en poolbar. De 24 værelser har faciliteter såsom dobbelt polstret senge og egyptiske bomuldslagner, mens faciliteterne inkluderer køleskab og kaffemaskine.

Dette hotel i Kelowna tilbyder gratis trådløs internetadgang. Tjenester til forretningsfolk inkluderer telefon og gratis lokale opkald (der kan være begrænsninger). Der kan anmodes om massage på værelset og allergivenligt sengetøj. Rengøringsservice leveres hver dag.

Foruden en spa med fuld service har Coast Capri Hotel en udendørs pool og spabad. Spisning på hotellet inkluderer en restaurant, cafeteria og snackbar eller deli. Gæsterne kan slappe af med en drink i en af ​​barens på dette hotel

Marmot Basin Ski Resort / Jasper Nationalpark

Marmot Basin kaldes også “The Big Friendly” og lever op til sit ry som at være et familiested med en let og afslappet atmosfære og nogle af de bedste gletscherski, som Rocky Mountains har at byde på. Træede stier, åbne skåle, lange og blide løber, stejle ekspertramper og høje alpine snefelde udgør dette forskellige skiområde. Der er et venligt miljø, ikke kommercialiseret. Foruden terrænet med elevator, kan flere områder (inklusive kompleksets højeste punkt) nås gennem en kort gåtur, der åbner støvfri skåle og kløfter uden at spore. Charlies Bowl og Dupres Chutes er to områder, der er mest foretrukket af lokale hunde. Eagle East har det meste af det stejle og dybe terræn og en behagelig fjern og vild følelse.

Marmot Basin Ski Resort

Hvor skal man bo på Marmot

Athabasca Hotel

Athabasca-hotellet tilbyder charmen og stemningen i går, komplementeret med prisbelønnet service og moderne faciliteter og efterspurgt af dagens mest krævende rejsende. At sidde en blok fra togstationen gør sightseeing og bevægelse omkring Jasper meget lettere. Butikker, museer, gallerier, turist- og rejsetjenester ligger lige uden for vores døre. Hotellets gæster nyder gratis pas til Jasper Activity and Aquatic Center, kun tre gader væk. Vælg din sæson: vandreture, kajaksejlads, padle surfing og strande, fiskeri, rafting, ridning, klippe og isklatring, gletsjerudforskning, vildtlevende dyreliv, alpint og langrend, snesko og skøjteløb. Jaspers overflod af tilgængelige udendørs aktiviteter venter på dig, så vent videre. Sigt efter den varme, gæstfrihed og generøsitet i Jasper Nationalpark, og nyd dit ophold på vores Canadian Rockies Hotel.

Sawridge Inn & Conference Centre Jasper

Dette hotel i Jasper tilbyder en indendørs pool og spafaciliteter og 3 restauranter. Værelserne har gratis trådløs internetadgang og et køleskab. Byens centrum af Jasper ligger kun 3 minutter væk med bil.

Alle værelser på Sawridge Inn & Conference Center Jasper har kabel-tv. Det private badeværelse har gratis toiletartikler og en hårtørrer.

Jasper Sawridge Inn and Conference Center har også 3 spisemuligheder. Prøv canadisk-inspireret køkken i Walters spisestue, nyd klassisk pubmad i Champs Sports Lounge, eller slap af med en cocktail i Hearthstone Lounge.

Et fitnesscenter tilbydes på dette etablissement.

Athabasca Falls er 27 minutter væk i bil. Jasper Park golfbane ligger 7 km fra Sawridge Inn & Conference Center Jasper.

Mount Robson Kro

Mount Robson Inn ligger i hjertet af Jasper Nationalpark; Dette hotel tilbyder en sæsonbestemt skibuservice. Der er gratis trådløs internetadgang på alle værelser. Byens centrum af Jasper ligger 2 minutter væk i bil.

Værelserne på Mount Robson Inn har kabel-tv. Der er også køleskab, kaffemaskine og skrivebord. Det private badeværelse har gratis toiletartikler. Gæsterne kan nyde udsigt over bjergene fra alle værelser.

En døgnåben reception byder gæsterne velkommen på Jasper Mount Robson Inn. Ejendommen har en udflugtsskranke og skiopbevaring. Gæsterne kan slappe af i 24 ud af 1 udendørs boblebad.

Park Place Kro

Park Place Inn er et lille og luksuriøst hotel beliggende i hjertet af den vidunderlige by Jasper National Park… få skridt væk fra en række restauranter, butikker og natteliv. Den hyggelige og veludstyrede lobby med komfortable møbler, skifer- og trægulve og en hyggelig pejs er en fremragende indikation af de mange faciliteter, dette boutique-hotel tilbyder.

Der er kun 14 værelser på vores ikke-ryger hotel Jasper, og med tre forskellige rumkategorier (Heritage Rooms, Heritage Luxury Rooms og Heritage Luxury Suites), vil der helt sikkert være et perfekt midlertidigt hjem for alle… par, ledere, weekender, par , bryllupsrejse, små grupper, familier og dem, der kommer til Jasper for forretning eller fornøjelse.

Fernie Alpine Ski Resort

Fernie har et velfortjent ry for at have mange udfordrende ekspertterræner, især for sine dybe og stejle linjer i sine legendariske skåle. Der er også clearings og ubetingede kløfter at udforske, men de fleste vil vælge de stejle Currie Bowl- og Polar Peak-skud for at opleve det bedste terræn her. Bliv bare klar til at vinde dine skift, da det at rejse til gode ting betyder at rejse på langsomme stolelifte; Selvom vi lover det vil det være det værd. Og selvom vi ikke tror, ​​at du vil kede dig ved grænserne, er der også katte ski-operationer i nærheden, hvis du har lyst til at udforske mere.

Fernie Alpine Resort er en fremragende skiferie mulighed for næsten enhver. Du kan planlægge en familieferie her, en weekend med venner eller en uges ferie eller parkere her om vinteren. Sne og skiløb kan sammenlignes med andre resorts i det vestlige Canada med en god kombination af terræn, fra åbne skåle til forberedte og klare skråninger.

Ved bunden af ​​bjerget er der en lille skiby med restauranter; Hoteller; og ski-in, ski-out indkvartering. Mange mennesker vælger at bo i byen Fernie i stedet for i komplekset, hvor der er flere muligheder for restauranter og hoteller, bedre afterski, bedre priser og en traditionel skiby-atmosfære.

Fernie Alpine Resort

Overnatning på Fernie Alpine Resort

Fernie Slopeside Lodge

Fernie Slopeside Lodge ligger ved basen af ​​Fernie Alpine Resort og tilbyder direkte adgang til skiløjper og skiopbevaring. Mount Fernie provinspark ligger 5 km væk. Der tilbydes gratis wifi.

Værelserne er udstyret med kabel-tv, mikroovn, kaffemaskine og et lille køleskab. Der er også individuelle temperaturreguleringer og private badeværelser. Der tildeles et skiopbevaringsrum til hvert værelse.

Fernie Slopeside Lodge tilbyder vaskeri.

Byens torv, der inkluderer Legends Mountain Eatery, ligger kun 400 meter fra Fernie Slopeside Lodge. Fernie Golf & Country Club, en professionel 18-hullers golfbane, ligger 15 minutters kørsel væk.

Fernie Stanford Resort

Dette feriested, British Columbia, har en indendørs pool og vandrutsjebane med udsigt over Elk-floden og ligger mindre end 5 minutters kørsel fra skiløjperne på Fernie Alpine Resort. Der er gratis WiFi på alle værelser.

Værelserne på Fernie Stanford Resort har udsigt over bjergene eller floden, balkon, kabel-tv og eget badeværelse. Nogle værelser har spa-bad og separat stue.

En gratis kontinental morgenmad serveres dagligt på Fernie Stanford Resort. Der er også et døgnåbent fitnesscenter og udendørs boblebad. Træhytte inspireret af vinduer fra gulv til loft, dette kompleks har udsatte tresøjler og moderne møbler.

Restauranten Tandoor & Grill tilbyder daglige amerikanske og indiskinspirerede retter dagligt. Retterne inkluderer vegetariske retter.

Lizard Creek Lodge

Dette hotel tilbyder direkte adgang til skiløjperne på Fernie Alpine Resort, som ligger på stedet, og tilbyder en restaurant og lounge. Det har en opvarmet udendørs pool og 3 udendørs boblebad. Alle suiter har en pejs.

Hver suite på Lizard Creek Lodge er udstyret med et komplet køkken komfortabelt møbleret. Inkluderer gratis kabelforbundet internetforbindelse. Alle suiter har en privat balkon med udsigt over bjergene.

Hotellets restaurant Cirque tilbyder god mad, og gæsterne kan nyde cocktails i baren med udsigt over bjergene. Restauranten lukker hver sæson og åbner igen for vinterskisesæsonen fra 08 til 00 hver dag.

Ejendommen har skiopbevaring og en leverandør af skipass. Leje af skiudstyr er tilgængeligt.

Fernie centrum ligger 10 minutters kørsel fra dette hotel. Mount Fernie provinspark ligger 6 km væk.

Powder Mountain Lodge

Denne Fernie-bolig tilbyder en sæsonbestemt udendørs pool. Der er mikrobølgeovn og køleskab i hvert værelse. Der er gratis trådløs internetadgang. Fernie Alpine Resort ligger 10 minutters kørsel derfra.

Værelserne på Powder Mountain Lodge har fladskærms-tv med kabelkanaler. Der er kaffefaciliteter på værelset eller i det fælles område. Et skrivebord er inkluderet.

Powder Mountain Fernie tilbyder et boblebad om vinteren. Ejendommen har grillfaciliteter og et poolbord. Et automatisk vaskeri er tilgængeligt på stedet.

Monte Fernie provinspark ligger 5 minutters kørsel derfra. Fernie golf- og landsklub er 2 km væk.

Sunshine Village ski og snowboard

Sunshine Village ligger i Banff Nationalpark tæt på byen Banff og er himmelsk på en solrig dag. En gondol klatrer skiløbere fra parkeringspladsen til landsbyen ved foden af ​​skråningerne. Elevatorerne herfra fører dig til at løbe over trægrænsen, hvor de åbne skåle tilbyder en utrolig udsigt over de stejle toppe i Rocky Mountains.

Bjerget er partisk mod mellemløbere, med mere end 50 procent af løbene i denne kategori. Især på Goat’s Eye Mountain finder eksperter et fantastisk udvalg af ekstreme og avancerede terræn. Cirka 20 procent af anlægget er designet til begyndere. For begynderskiløbere, der vil skubbe sig selv og gå videre til næste trin, er dette en fantastisk hældning.

Indkvarteringsmuligheder til skiløb og skiløb er tilgængelige i Sunshine Village, men mange besøgende vælger at bo i det nærliggende Banff, hvor der er et bedre udvalg af hoteller, restauranter, butikker og en livlig afterski-scene.

Overnatning i Banff

The Sunshine Mountain Lodge

En af de bedst bevarede hemmeligheder i de canadiske klipper findes på 7,200 fod i den ældste og mest berømte nationalpark i Canada, Banff Nationalpark. Sunshine Mountain Lodge tilbyder utrolig komfort, luksus og bekvemmelighed. Oplev forventningen om nye pister, mens du tager den første skilift efter at have vågnet op kun få skridt fra det eneste skiområde i Alberta. Det professionelle og venlige personale i Sunshine Village tager sig af alle de detaljer, der giver dig mulighed for at gøre, hvad du gør bedst; uanset om du er på ski i den berømte solskinsnæ, slap af i den varme vandpool og spa eller spis på et af de uformelle eller elegante steder i hytten. Når du er færdig med at nyde din “bedste dag”, kan du slappe af ved at fordybe dig i fred og ro i den stille natur i vores by. Derefter kan du forkæle dig med indkvarteringen i de forbedrede West Wing-suiter, der tilbyder opvarmede gulve, boblebad, gulv til loft-vinduer og pejse, der tilbyder hyggelig underholdning for dig at sove.

Canalta Lodge

Canalta Lodge ligger 5 minutters kørsel fra centrum af Banff og tilbyder en café på stedet. Det har gratis WiFi-forbindelse. Snowy Owl Sled Dog Tours er 20 minutter væk i bil.

Værelserne har aircondition, et opholdsområde og HD-kabel-tv. Det private badeværelse har badekar eller bruser og hårtørrer. Ekstra inkluderer strygefaciliteter.

Happy Camper kaffebarista tilbyder kaffe og slik til gæsterne på Canalta Lodge. Om morgenen tilbydes en gratis morgenmad.

Skiopbevaring og fitnessfaciliteter tilføjer gæstoplevelsen på Canalta Lodge. Underjordisk betalt parkering er tilgængelig på ejendommen.

+ Hver Avenue Hotel

Elk + Avenue Hotel tilbyder en sauna, boblebad og værelser med fladskærms-tv og iPod-dockingstation. Der er gratis wifi. Banff-kabelbanen ligger 4 km væk.

Et mini-køleskab er inkluderet i hvert værelse på dette hotel. Det private badeværelse har badekar eller bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Nogle værelser har udsigt over bjergene.

Elk + Avenue Hotel tilbyder en billettservice og opbevaring af bagage. Afhængigt af sæsonen kan gæsterne nyde aktiviteter såsom skiløb, vandreture og sightseeing i området. Estableshment tilbyder gratis parkering.

Minnewanka-søen ligger 20 minutters kørsel fra denne ejendom. Lake Louise ligger 59 km væk.

Rimrock Resort Hotel

Rimrock Resort Hotel ligger 6 minutters kørsel fra Banff centrum og nær Upper Hot Springs og tilbyder en indendørs pool og spabad. Der er en restaurant på stedet. Der tilbydes et 32 ​​”LCD-fladskærms-tv i hvert værelse.

Værelserne på Rimrock Resort Hotel har aircondition, opholdsområde og skrivebord. Det private badeværelse har bruser, badekar og hårtørrer.

Gæster fra Rimrock Resort Hotel kan drage fordel af et spa- og wellnesscenter. Visse ydelser inkluderer mødelokaler på stedet, skiopbevaring og butikker.

Fairmont Banff Springs Golf Course ligger 7 minutters kørsel fra dette hotel. Skiområdet ved Mount Norquay ligger 11 km nord.

Kicking Horse Mountain Resort, Canada

Kicking Horse Mountain Resort, Canada

Kicking Horse Mountain Resort

Du kan ikke have det fulde overblik over skisportssteder i Canada, medmindre du kigger på Kicking Horse Mountain resort. Mindre kendt internationalt er Kicking Horse Mountain Resort i udkanten af ​​Golden, BC, en tre timers kørsel fra byen af Calgary, og hyppigt besøges af dygtige skiløbere. Bjerget, der kan prale af 4,133 fod lodret højdeforskel fra bund til top eller , præsenterer et utroligt ekspert terræn med stejle skråninger og fremragende snow powder. Bjerget er orienteret mod nord, og som et resultat har gode sneforhold en tendens til at vare længere efter snefald.

Kicking Horse består af fire store dale, delt af lange rygformede kamme. Men hvis du kan lide at stå på ski med få mennesker, vil Kicking Horse være et utroligt godt valg. Vi anbefaler at stå på ski langs CPR eller Redemption Ridge.  Når du først er på vej ned  af de stejle kløfter, så glæd dig over, det tager aldrig lang tid, før du er åben pulver.

I bjergene er Whitetooth Grill det bedste sted at tage en øl efter skiløb. Hvis du leder efter noget lidt mere elegant, er toppen af ​​bjergets restaurant Eagle’s Eye, som simpelthen er fantastisk. Vi foreslår at du bliver i Golden for at nyde atmosfæren i grænsebyen.

Kicking Horse Mountain Resort

Hvor man kan bo på Kicking Horse Resort

Vagabond Lodge på Kicking Horse Resort

3-stjernet lodge ved siden af ​​skiløjperne en kort gåtur fra Kicking Horse Mountain Resort Med direkte adgang til pisterne tilbyder Kicking Horse Resort’s Vagabond Lodge gæster med faciliteter såsom behandlings- / massagerum og et boblebad. Alle værelser er individuelt indrettede med gratis trådløs internetadgang, dobbeltvatterede senge og massage på værelset. Gæsterne kan nyde store badekar, mens andre regelmæssige funktioner inkluderer sengetøj af høj kvalitet og dyner nedenunder.

Best Western Mountainview Kro

Dette Golden hotel i Britisk Columbia ligger ved siden af ​​den trans-canadiske hovedvej og har en indendørs pool. Der er gratis trådløs internetadgang på alle værelser. Skiområdet Kicking Horse Mountain ligger 14 km væk.

Værelserne på Best Western Golden har køleskab og te- og kaffefaciliteter. Alle værelser har aircondition og fladskærms-kabel-tv. Der tilbydes gratis lokale telefonopkald.

Gratis morgenmad inkluderer produkter såsom æg, kartofler, bacon, frisk frugt, vafler

Golden Best Western har et forretningscenter, der tilbyder fax- og fotokopitjenester. Etablissementet har salgsautomater til snacks, drinks og en pengeautomat. Receptionen er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Glacier Mountaineer Lodge

Denne indkvartering ligger på Kicking Horse Mountain Resort, og tilbyder et boblebad og udendørs sauna og direkte adgang til Golden Eagle Express-gondolen. Der er gratis WiFi på alle værelser. Centrum af Golden Town ligger 25 minutter væk i bil.

Samtlige værelser har balkon med udsigt over bjergene. Alle værelser på Glacier Mountaineer Lodge har kabel-tv.

Gæster på Glacier Mountaineer Lodge kan nyde hotellets fitnesscenter. Der er mulighed for opbevaring af ski, cykel og golf. Der er gratis underjordisk parkering til rådighed. Andre aktiviteter i området inkluderer snowboarding, rafting, dyrelivsture og / eller alpin golf.

Den gyldne golfklub ligger 12 km væk. Landsbyens skøjtebane ligger 5 minutters gang fra denne ejendom. Besøg Grizzly Bear Shelter kun 13 minutters gang.

Moberly Lodge

Denne indkvartering ligger i det landlige område Golden og tilbyder store haver og bred udsigt over de omkringliggende bjerge. Gyldne centrum ligger 10 minutters kørsel derfra. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på ejendommen.

Hvert værelse på denne rustikke lodge har eget badeværelse, og nogle villaer tilbyder køkken med ovn, mikroovn, køleskab og udendørs grill.

Morgenmad er inkluderet i hyttenes værelser og kan anmodes om hytter.

Virksomheden kan arrangere aktiviteter, eventyrudflugter og restaurantreservationer.

Ski verden rundt med Traveltalk

Uden for Europa:

Skiferie i USA, Snowbird i Utah: rent pudder

Rejsetips til Canada hele året

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler