Check Point Travel

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Check Point Travel, din rejsespecialist

Check Point Travel er specialister – og din sikkerhed for en god rejseoplevelse

Vi har et stort og indgående kendskab til de rejsemål, vi har på programmet. Den viden bruger vi, når vi sammensætter rejserne, så I får den bedst tænkelige oplevelse.
For detaljerne betyder noget. Det er forskellen på at bo på et motel 2,5 times kørsel fra Grand Canyon eller på et hotel, hvor du kan gå hen til kløften på få minutter og nyde både solnedgangen og solopgangen. Det er forskellen på et anonymt 4-stjernet hotel – og et håndplukket 4-stjernet strandhotel med den helt rigtige atmosfære og beliggenhed. Det er den rigtige rytme i programmet, de overraskende naturoplevelser og den flotte køretur. Det er alt sammen bare detaljer. Men det gør en forskel. Det ved vi. Og derfor er Check Point Travel din sikkerhed for en god rejseoplevelse.

Check Point Travel tilbyder pakkerejser af høj kvalitet og giver prisgaranti

Rejserne er sammensat med stor omhu for at give dig den bedst tænkelige rejseoplevelse. Vi har håndplukket hotellerne og brugt utallige timer på at finpudse programmerne sammen med vores lokale rejsearrangører. Derudover bruger vi meget tid på at forhandle os frem til de helt rigtige priser hos flyselskaber, hoteller og lokale rejsearrangører. For prisen betyder noget. Hos Check Point Travel vil vi levere kvalitetsrejser til markedets bedste pris, og derfor giver vi en prisgaranti. I kan læse mere om vores prisgaranti her.

Du får personlig service og tryghed på rejsen

Hos Check Point Travel får du en god og personlig service af vores engagerede medarbejdere. De lytter til dine ønsker og medvirker til at sikre, at du får den helt rigtige rejse. På destinationen vil vore lokale partnere sørge for at tage godt imod dig og gøre alt hvad de kan for at give dig en god rejseoplevelse. Som en ekstra service har vi en nødtelefon, som I altid kan ringe på, hvis I har brug for vores hjælp. Det giver tryghed på rejsen.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Check Point Travel er medlem af Rejsegarantifonden, Nr. 2288. Det betyder, at du som kunde er økonomisk sikret, hvis virksomheden skulle gå konkurs. Altså en ekstra sikkerhed for alle vore rejsende.

Vore rejsende giver topkarakter til Check Point Travel

Vi er både stolte og taknemmelige for de mange flotte tilbagemeldinger, som vi gennem årene har fået på TrustPilot. Her fortæller kunderne, om deres rejseoplevelser med Check Point Travel. Karaktererne er helt i top, så Check Point Travel kan i dag glæde sig over at være blandt de allerbedste rejsebureauer i Danmark – vurderet på kundernes egne bedømmelser. Klik her og læs kundernes flotte anmeldelser på TrustPilot.

Book rejsen på hjemmesiden

De fleste af vores rejser kan bestilles direkte på vores hjemmeside. Det er hurtigt, let og enkelt. Og du kan bestille rejsen præcis, når det passer dig. Og så har du endda 48 timers fuld fortrydelsesret fra det tidspunkt, du bestiller rejsen.

Sidst men ikke mindst, så vælger vi vores samarbejdspartnere på med omhu. Vi håndplukker vores hoteller, og vi anvender kun anerkendte rutefly med gode forbindelser. Vi samarbejder i øvrigt med eksperterne fra Autocampers.dk, når rejsen går til USA eller Canada i autocamper eller motorhome. Bestiller du hos os, får du naturligvis samme gode pris, som firmaet selv kan tilbyde.

Se CPT Travel´s hjemmeside

Bookdinrejse.dk

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

[show_booking_form

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler