På yoga ophold i Nova Scotia i det østlige uberørte Canada

Yoga ophold i Nova Scotia, Canada, mens ørnene danser på himlen

Yoga i Nova Scotia ved Canada´s lange østkyst er næppe hverdagskost, så meget desto mere spændende. Nov Scotia  ligger langs Atlanterhavskysten, som er en af de mest dyrerige og uberørte kyster, der findes i Canada. Du vil se hvaler, delfiner og ørne. Ikke mange steder passer bedre til en rejse, der har fokus på mindfullness og indre ro skabt af Yoga, vejrtrækningsøvelser, meditation mv. Og det sker sammen med mennesker, der deler din passion, er kompetente og vidende.

Gå til Wellness ferier og få mere relevant rejseinspiration

Yoga Nature Retreat

Yoga Nature Retreat ligger på Cape Breton Island, Nova Scotia. I får en hel uge helt væk fra storby og larm og møg. Der er ingen biler,  ingen distraktioner udover førnævnte ørne og andre spændende og smukke dyr, der kigger forbi.

Havets brusen i baggrunden danner rammen om Asanas på stranden hver morgen. Om aftenen er der vejrtrækningsøvelser og foredrag og indiansk healing. Middagen indtages med millioner af stjerner over bålet på stranden.

Monica leder jeres daglige træning. Hun har flere andre rejser og ophold med samme tema.

Traveltalk vil bringe mere rejsenyt om yoga, tai-chi og anden form for rejser med holistisk motion og personlig udvikling og afstressning som formål.

Læs også om Yoga rejser i andre lande

Yoga kan kombineres med andre rejseelementer naturligvis. Du kan f.eks. kombinere med skiferie, faktisk en perfekt kombination, da skiløb er relativt hårdt for dine ben og ryg og stive ben er ikke det bedste for dit skiløb eller dit generelle velbefindende. Så læs mere her om forskellige yoga temarejser og rejsemål.

Yoga retreats - der strækker rigtigt langt og dybt

Yoga retreats – der strækker rigtigt langt og dybt

Måske synes du også denne artikel er interessant? Her fordyber vi os i andre måder at rejse og overnatte på især. I USA indretter man lader og udhuset på de store gårde til hotellignende overnatings alternativer. Du bor i noget af USA´s heartland og lærer landet at kende fra en helt ny vinkel.

Læs mere om rejselandet Canada

https://www.traveltalk.dk/ny-hoteltrend/

Læs mere her om Yoga with Monica

Gå til Wellness ferier he rpå traveltalk og få mere relevant rejseinspiration

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler