På yoga ophold i Nova Scotia i det østlige uberørte Canada

Scroll

Der er pænt langt til Canadas østkyst, men det er hele rejsen værd.

Nova Scotia ved Canada´s lange østkyst  ligger langs Atlanterhavskysten, som er en af de mest dyrerige og uberørte kyster, der findes. Du vil se hvaler, delfiner og ørne. Ikke mange steder passer bedre til en rejse, der har fokus på mindfullness og indre ro skabt af Yoga, vejrtrækningsøvelser, meditation mv. Og det sker sammen med mennesker, der deler din passion, er kompetente og vidende.

Yoga Nature Retreat

Yoga Nature Retreat ligger på Cape Breton Island, Nova Scotia. I får en hel uge helt væk fra storby og larm og møg. Der er ingen biler,  ingen distraktioner udover førnævnte ørne og andre spændende og smukke dyr, der kigger forbi.

Havets brusen i baggrunden danner rammen om Asanas på stranden hver morgen. Om aftenen er der vejrtrækningsøvelser og foredrag og indiansk healing. Middagen indtages med millioner af stjerner over bålet på stranden.

Monica leder jeres daglige træning. Hun har flere andre rejser og ophold med samme tema.

Traveltalk vil bringe mere rejsenyt om yoga, tai-chi og anden form for rejser med holistisk motion og personlig udvikling og afstressning som formål.

Læs også om Yoga rejser i andre lande

Yoga kan kombineres med andre rejseelementer naturligvis. Du kan f.eks. kombinere med skiferie, faktisk en perfekt kombination, da skiløb er relativt hårdt for dine ben og ryg og stive ben er ikke det bedste for dit skiløb eller dit generelle velbefindende. Så læs mere her om forskellige yoga temarejser og rejsemål.

Yoga retreats - der strækker rigtigt langt og dybt

Yoga retreats – der strækker rigtigt langt og dybt

Måske synes du også denne artikel er interessant? Her fordyber vi os i andre måder at rejse og overnatte på især. I USA indretter man lader og udhuset på de store gårde til hotellignende overnatings alternativer. Du bor i noget af USA´s heartland og lærer landet at kende fra en helt ny vinkel.

Læs mere om rejselandet Canada

På tide at udskifte dit hotelophold med overnatning i en lade ?

Læs mere her

 

Kort oversigt

Populære rejseartikler