Kan du rejse til Thailand igen november 21 og frem?

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Kan du rejse til Thailand igen fra november 21?

Thailand åbner igen. Den er god nok.
I gennemsnit tegner turismen sig for ca. 20% af Thailands økonomi og i nogle områder som Phuket for mere end 90%, så det er gode nyheder for alle os, der elsker at besøge Thailand og selve landet. Knib dig selv i armen, den er god nok. Find dit rejsebureau og se om de har pladser, for nu er Thailand åbent for ferierejser fra udvalgte lande, og Danmark er på listen over lande hvis indbyggere kan rejse på ferie til Thailand.

Er du fuldt vaccineret mod Corona er du velkommen i Thailand

Den 1. november vil Thailand tillade fuldt vaccinerede internationale rejsende, der har opholdt sig i et af 46 lande og territorier i mindst 21 dage, at komme ind uden karantæne. Godkendte lande og territorier omfatter Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Japan, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Storbritannien, USA og Hong Kong.
Den fulde liste kan findes på Thailands udenrigsministeriums hjemmeside. Link til liste over tilladte lande fra 1. november,

List_of_Countries approved to travel to Thailand from November 1st 2021 hvis indbyggere kan rejse til Thailand i max. 45 dage på ferie.

Thailand har registreret mere end 18.000 dødsfald og over 1,8 millioner tilfælde af Covid-19 pr. 22. oktober. Landet er i øjeblikket ved at komme ud af den værste bølge siden starten af pandemien, hvor Covid-19-tilfælde nu er faldende, også takket være en stor vaccinations indsats. Det er meget positivt og god timing til vintersæsonen 21-22.

Long boat and blue water at Maya bay in Phi Phi Island, Krabi Thailand.

Rejser til Thailand

Thailands mange øer fra Ko Samui til Ko Tao Island

Phuket, danskernes Thailand favorit

Phuket, Thailand, se danskernes paradis ø i Sydøstasien

Smukkeste steder at rejse til i Thailand

Rejser til Thailand: de mest attraktive rejsemål fra Hua Hin til Phuket.

Golf i Thailand, se de bedste golfbaner i Thailand her, Thailand er en vinterfavorit for danske golfspillere

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

Thai mad, sundt, lækkert, smukt

Thai mad, 25 autentiske madforslag fra Thailand

 

Phuket byder de første turister velkommen igen, men hvordan?

Øen Phuket byder de første turister velkommen under det såkaldte Sandbox-program, som auguster reduceret til min. 7 dages ophold,  især rettet mod de vaccinerede rejsende, der ikke behøver karantæne. Phukets mangeårige popularitet blandt turister over hele verden gør det til et ideelt sted at genstarte Thailands turistindustri. Efter Phuket er Samui, Krabi, Phang Nga og Chiang Mai planlagt snart at følge efter.

Phuket, Thailand, se danskernes paradis ø i Sydøstasien

Tidligere nyheder fra 2021 og 2020 om rejsemuligheder til Thailand

Men det kan ændre sig fra uge til uge, især fordi Thailand med Phuket som spydspids for genåbningen har lagt en meget betydelig indsats i at gøre klar til turisme igen. Det er hårdt tiltrængt.
Det afhænger af Thailands politik og regionale åbninger eller ej, og det afhænger af det land, du kommer fra. Så tjek de lokale rejsebestemmelser omhyggeligt. Og din forsikring. Det kan være muligt, som denne artikel antyder, baseret på thailandske rejsemyndigheders offentlige informationer at rejse til dele af Thailand, men bedes du dobbelttjekke, inden du rejser. Ting kan ændre sig fra uge til uge. Det kan godt være, at der er flere åbninger i de kommende uger og måneder. Men når det er sagt, ser tingene meget lysere ud. Læs denne vejledning.

Udenrigsministeriets anbefaling

August 2021.

Phuket er pilot destinationen i Thailand for genåbning

Det thailandske turistministerium siger ”Genåbningen af ​​Phuket betyder et afgørende skridt fremad i genoplivningen af ​​Thailands turistindustri med øen Phuket som pilotdestination. Det er virkelig skønt at byde besøgende endnu en gang velkommen, og de kan være sikre på, at deres sikkerhed og trivsel er af største betydning for Thailand.” So far so good.

Aerial view of beautiful tropical beach and sea with palm and other tree in koh samui island for travel and vacation

1300 hoteller, restauranter, aktiviteter, attraktioner, butikker har nu fået Corona relaterede sikkerhedscertifikater i Phuket

Meget er gjort sikkerhedsmæssigt i forbindelse med lanceringen af ​​Phuket Sandkasse projektet, såsom Thailand Safety and Health Administration eller SHA-certificeringsordning, der blev indført i maj 2020, som er certificeret af World Travel and Tourism Council (WTTC). Dette betyder kort sagt, at du kan vælge hoteller, restauranter osv., der er certificeret til at garantere din sikkerhed som besøgende.

Der er i øjeblikket godt over 1300 hoteller, restauranter, aktiviteter, attraktioner, butikker og andre spillesteder og virksomheder overalt i Phuket, der er SHA-certificerede, hvilket betyder, at de har de nødvendige sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger til at kontrollere COVID-19.

Flere og flere af disse bliver også SHA Plus-certificerede, hvilket betyder, at mindst 70% af deres medarbejdere er fuldt vaccineret.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernør, sagde: ”Det er med stor glæde, at vi nu kan byde verden tilbage til Phuket. Fuldt vaccinerede besøgende kan igen nyde de berømte strande, varm gæstfrihed og mange andre attraktioner, der har gjort Phuket til en af ​​verdens foretrukne rejsemål. ”

Hvem kan du rejse med til Thailand?

Se toppen af denne artikel:

Større flyselskaber, herunder Etihad, Emirates, Singapore Airlines og Thai Airways International (THAI), flyver direkte til Phuket fra byer som London, Frankfurt, Dubai, Abu Dhabi og Singapore.

Følg med her på traveltalk for at få de seneste opdateringer og rejs med omhu, men rejs.

Rejser til Thailand: de mest attraktive rejsemål fra Hua Hin til Phuket.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler