Thailand: de 6 mest besøgte rejsemål fra Hua Hin til Phuket.

Scroll

Thailand, hvilket sted passer bedst til dig

Thailand er danskernes foretrukne rejsemål i Asien og ikke så mærkeligt. Det tager under 11 timer at rejse til Thailand og kan gøres uden ekstra stop med både flyselskaber direkte og rejsearrangører. En rejse til danskernes foretrukne rejsemål i Asien er meget mere end en rejse til gæstfrihedens og smilenes land. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer. Og så kan du vælge mellem så mange slags rejser fra back packer på motorcykel eller luksus ved det smukkeste hav. I Thailand finder du med andre ord alle ingredienserne til at skabe den perfekte rejse. Havet er turkisblåt, strandene er kridhvide og maden er fantastisk. For ikke at tale om shoppingen, som er verdensklasse. Kom tilbage her ofte. Vi bringer mere rejseinspiration hver dag på www.traveltalk.dk.

Toprejsemål i Thailand

Angthong national marine park, koh Samui, Suratthani, Thailand

Angthong national marine park, Koh Samui, Suratthani, Thailand

Koh Samui

Så tager vi  først til øen Koh Samui, der er Thailands næststørste ø og ligger 700 km syd for Bangkok. Her mødes vi af noget af Thailands skønneste natur. Chaweng Beach er en af de lækreste strande på Koh Samui og et must at besøge. Det er karakteristisk at Ko Samui appellerer til et meget bredt publikum fra back packers og dem på langtur ophold til få penge til lux, der siger spar to til det meste. Det hele kan Ko Samui levere. Det er ret specielt.

Krabi, Thailand. Phi Phi Don, panorama view af øerne.

Krabi, Thailand. Phi Phi Don, panorama view af øerne.

Krabi

Krabi er lidt en kontrast til Pattaya: Det er en fredelig og rolig by i  i det sydvestlige Thailand.  Her har man ofte børnene med og snorkeldykning  og Scubadiving er udbredt. Det er ikke byen, der trækker. Man skal ud på strandene for at forstå Krabi´s tiltrækning.  Steder som Railay Beach har perfekt “bounty land” sand og Aunang Beach byder  på yderst populære sejlture  de flotte longtail både, ud tild e berømte og smukke klippeøer, der er spredt udover Andamanhavet. Også her taler vi turisme i millionklassen.

Long boat and blue water at Maya bay in Phi Phi Island, Krabi Thailand.

Maya Bay i Phi Phi Island, Krabi Thailand

Phi Phi

Phi Phi øerne var kendt som Thailands fineste tropeparadis, før tsunanien ramte i 2004. Øerne ligger i en bugt lidt øst for Phuket, hvor bølgerne ramte hårdt.Genopbygningen har aldrig helt bragt Phi Phi tilbage i samme charmerende stand som tidligere, men til gengæld er det et dykker paradis for lle fra snorkeldykkere til erfarne scubadivere.
Den verden under havets overflade som PHi Phi viser frem, er meget betagende og en rejse værd.

huahin solopgang

Huahin, Thailand solopgang

Hua Hin

Hua Hin er især kendt for, at være den thailandske kongefamilie holder ferie her ofte, og det er også her konge sommerresidensen ligger.

En stor fordel af at Hua Hin ligger meget tæt på Bangkok. Nu er transportiden nede på 2-3 timer.
Her er ret eksklusivt, og det afspejler sig naturligvis også i det generelle prisniveau. Her holder mange thaier selv ferie, og det er jo et godt tegn, da de må antages at kende deres eget land og kan vælge frit, når pengepungen er i orden. Her er virkeligt afslappende og for den golfinteresserede er det tæt på et must, som base for en golfferie.

Ko Lan Island, Pattaya ,Thailand.

Ko Lan Island, Pattaya ,Thailand.

Pattaya

Pattaya var oprindeligt det sted, de mange  amerikanske soldater under Vietnamkrigen tog på ferie, for at glemme krigens rædsler fuldstændigt for en stund for så vende tilbage igen til junglens rædsler. Ud af den fortid er skabt et dejligt sted, der stadig byder på de basale tilbud som sprut og købepiger, men også i dag så meget andet. Mere end en million besøger nu om dage Patttaya hvert år. Det er et value for money i Thailand.  En af de store fordele er, at Pattaya ligger kun  et par timers kørsel fra Bangkok.

Phuket, en interntional magnet for alle strandelskere og seriøse dykkere i “the Andaman Sea” som er del af det Indiske Ocean

Phuket

Phuket er Thailands største ø. Den ligger i den vestlige del af det sydlige Thailand. Her sælges mange lejligheder for tiden og der er rigtig mange udenlandske fastboende.

Luksusresortet Amanpuri bør nævnes, der naturligt nok ligger ud til en fantastisk strand. Det er karakteristisk for området, som er overdrysset med lækre hoteller.
Det er ikke et udpræget familieegnet rejsemål. Her er mest voksne. Det er også et godt sted for en golfferie.

Rejs til Thailand

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

Kort oversigt

Populære rejseartikler