Rejser til Thailand: de mest attraktive rejsemål fra Hua Hin til Phuket.

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Rejser til Thailand, find dit rejsemål i Thailand og hvem der skal levere rejsen

Rejser til Thailand. Det  er danskernes foretrukne rejsemål i Asien og ikke så mærkeligt. Det tager under 11 timer at rejse til Thailand og kan gøres uden ekstra stop med både flyselskaber direkte og rejsearrangører. En rejse til danskernes foretrukne rejsemål i Asien er meget mere end en rejse til gæstfrihedens og smilenes land. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Og så kan du vælge mellem så mange slags rejser fra back packer på motorcykel eller luksus ved det smukkeste hav. I Thailand finder du med andre ord alle ingredienserne til at skabe den perfekte rejse. Havet er turkisblåt, strandene er kridhvide og maden er fantastisk. For ikke at tale om shoppingen, som er verdensklasse. Kom tilbage her ofte. Vi bringer mere rejseinspiration hver dag på www.traveltalk.dk.

Rejser til Thailand, der hitter mest hos danskerne

Angthong national marine park, koh Samui, Suratthani, Rejser til Thailand

Angthong national marine park, Koh Samui, Suratthani, Thailand

Koh Samui, top hit på listen rejser til Thailand

Så tager vi  først til øen Koh Samui, der er Thailands næststørste ø og ligger 700 km syd for Bangkok. Her mødes vi af noget af Thailands skønneste natur. Chaweng Beach er en af de lækreste strande på Koh Samui og et must at besøge. Det er karakteristisk at Ko Samui appellerer til et meget bredt publikum fra back packers og dem på langtur ophold til få penge til lux, der siger spar to til det meste. Det hele kan Ko Samui levere. Det er ret specielt.

Krabi, Thailand. Phi Phi Don, panorama view af øerne. Rejser til Thailand

Krabi, Thailand. Phi Phi Don, panorama view af øerne.

Krabi

Krabi er lidt en kontrast til Pattaya: Det er en fredelig og rolig by i  i det sydvestlige Thailand.  Her har man ofte børnene med og snorkeldykning  og Scubadiving er udbredt. Det er ikke byen, der trækker. Man skal ud på strandene for at forstå Krabi´s tiltrækning.  Steder som Railay Beach har perfekt “bounty land” sand og Aunang Beach byder  på yderst populære sejlture  de flotte longtail både, ud tild e berømte og smukke klippeøer, der er spredt udover Andamanhavet. Også her taler vi turisme i millionklassen.

Long boat and blue water at Maya bay in Phi Phi Island, Krabi Thailand.

Maya Bay i Phi Phi Island, Krabi Thailand

Phi Phi

Phi Phi øerne var kendt som Thailands fineste tropeparadis, før tsunanien ramte i 2004. Øerne ligger i en bugt lidt øst for Phuket, hvor bølgerne ramte hårdt.Genopbygningen har aldrig helt bragt Phi Phi tilbage i samme charmerende stand som tidligere, men til gengæld er det et dykker paradis for lle fra snorkeldykkere til erfarne scubadivere.
Den verden under havets overflade som PHi Phi viser frem, er meget betagende og en rejse værd.

huahin solopgang. Rejser til Thailand

Huahin, Thailand solopgang

Hua Hin

Hua Hin er især kendt for, at være den thailandske kongefamilie holder ferie her ofte, og det er også her konge sommerresidensen ligger.

En stor fordel af at Hua Hin ligger meget tæt på Bangkok. Nu er transportiden nede på 2-3 timer.
Her er ret eksklusivt, og det afspejler sig naturligvis også i det generelle prisniveau. Her holder mange thaier selv ferie, og det er jo et godt tegn, da de må antages at kende deres eget land og kan vælge frit, når pengepungen er i orden. Her er virkeligt afslappende og for den golfinteresserede er det tæt på et must, som base for en golfferie.

Ko Lan Island, Pattaya ,Thailand.

Ko Lan Island, Pattaya ,Thailand.

Pattaya

Pattaya var oprindeligt det sted, de mange  amerikanske soldater under Vietnamkrigen tog på ferie, for at glemme krigens rædsler fuldstændigt for en stund for så vende tilbage igen til junglens rædsler. Ud af den fortid er skabt et dejligt sted, der stadig byder på de basale tilbud som sprut og købepiger, men også i dag så meget andet. Mere end en million besøger nu om dage Patttaya hvert år. Det er et value for money i Thailand.  En af de store fordele er, at Pattaya ligger kun  et par timers kørsel fra Bangkok.

Rejser til Thailand. Phuket, en interntional magnet for alle strandelskere og seriøse dykkere i "the Andaman Sea" som er del af det Indiske Ocean

Phuket, en interntional magnet for alle strandelskere og seriøse dykkere i “the Andaman Sea” som er del af det Indiske Ocean

Phuket

Phuket er Thailands største ø. Den ligger i den vestlige del af det sydlige Thailand. Her sælges mange lejligheder for tiden og der er rigtig mange udenlandske fastboende.

Luksusresortet Amanpuri bør nævnes, der naturligt nok ligger ud til en fantastisk strand. Det er karakteristisk for området, som er overdrysset med lækre hoteller.
Det er ikke et udpræget familieegnet rejsemål. Her er mest voksne. Det er også et godt sted for en golfferie.

Rejs til Thailand

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler