Thailands mange øer fra Ko Samui til Ko Tao Island

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangører

De mange øer i Thailand at vælge imellem: Ko Samui eller Ko Tao Island

Øer i Thailand. Det er et stort rejseemne. Hvilken er den perfekte thailandske ø til din næste sol & strand ferie? Traveltalk har et par gode ideer til dig, måske endda steder og øer,  du ville ikke finde selv eller overveje, og så tilføjer vi et par klassikere naturligvis.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Beautiful aerial view of beach and sea with many tree and white cloud on blue sky in koh samui island for vacation and travel

100 vis af øer i Thailand du kan rejse til

Med hundredvis af øer spredt rundt om ​​Thailand og i Andamanhavet, har Thailand nogle af verdens smukkeste, tropiske strande. Takket være varierende grader af lokal udvikling af turisme, er der altid en ø til din rejsedrøm, måske egnet til rygsæk-rejsende, familieferie, luksus resort, bryllupsrejse? Det kan være rigtig svært at vælge den perfekte Thailand ø. Så her kommer nogle forslag.

Nedenfor følger en oversigt over, hvad du kan forvente og hvordan du kan finde en ø, der er perfekt til din næste rejse til Thailand. Der tre vigtige ting at huske på:

  1. Check lige, hvornår der er  monsun sæson. Intet paradise getaway er sjovt i silende regn. Så gør dit hjemmearbejde, før du rejser og planlæg din rejse i overensstemmelse hermed. Monsun regn mønstrene  varierer fra region til region. Regn er generelt mest  på øer langs Andaman kysten mellem april og november (Phuket, Phi Phi øerne, Koh Lanta), mens øer i provinsen Rayong (Koh Samet, Man Øer) og provinsen af ​​Trat (Koh Chang, Koh Kood) har det højeste nedbør mellem maj og oktober. Mellem slutningen af ​​august til december  er det Gulf Coast (Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao), der får mest regn.
  1. Overvej, hvor meget tid det vil tage at komme fra hovedlandet til øen, eller fra lufthavnen til slutrejsemålet. Er du indstillet på en længere transport?  Tid er en klar faktor for at nå mange af disse øer, hvilket ofte kræver færger, busser, inderigs flights- eller en kombination af alle tre. Hvis din ferie kun er en uge lang, kan du overveje at vælge en ø med lettere adgang fra fastlandet – færger og busser kører på ”Thai Time” og tro mig, du ønsker ikke at spilde en hel dag af din dyrebare uge i en  færge terminal. Ikke desto mindre, hvis du har tre uger til overs, vil du have masser af tid til at komme væk fra alfarvej og udforske de mere isolerede steder på denne liste.
  1. Find ud af hvilken ø stil, der  passer din ferie behov. Hver thailandsk ø har sin egen særlige natur, oplevelser og  atmosfære. Nogle har også forskellige sektioner, såsom party område, familie område eller backpacker zone, så find ud af hvilken ø opfylder dine behov og hvor man kan bo, hvis du leder efter en bestemt ferie stil. Her kommer endelig den  introduktion til de mest berømte thailandske øer. Håber den hjælper din rejseovervejelser til Thailand.

Koh Tao ø, Thailand

Koh Tao ø, Thailand smuk solnedgang

De bedste øer i Thailand

Beliggende i smukt naturskønne Phang Nga-bugten mellem Krabi og Phuket, finder vi Koh Yao Yai, der er den større, men mere stille, af to søster øer. Den er tilstrækkeligt udviklet til at være komfortabel, men tilstrækkeligt  oprindelig til at have en oprindelig charme. Øen er omgivet af smukke sandstrande med tykke pletter af mangrove, der er egnede til kajaksejlads. Landsbyer består af traditionelle træhuse på pæle, og der er mange kokoslunde og gummi plantager i det indre af øen.

Rejs til Tao Yai 

Stjernegaard

Koh Yao Noi

Koh Yao Yai´s  lillesøster, Koh Yao Noi, appellerer til romantik, måske til en bryllupsrejse, mens andre søger de idylliske omgivelser med fantastiske udsigter. Mange bungalows er opført for turister, der er villige til at bruge en del penge på luksus. De feriesteder, med store pools og overdådige suiter, er af meget høj standard. Men vil du væk fra de overdådige resorts, finde en afslappet livsstil og se et gammelt thailandsk landbrugs- og fiskersamfund, der stadig lever med gamle traditioner, så kan du også finde det. finde en af ​​de lavvandede bugter med det gyldne gyldne sand og områder der er perfekte for snorkling, klatring i baglandet eller hav kajak eventyr.

Rejs til Koh Yao Noi

Stjernegaard, Ko Yao Noi

 (Turtle Island)

Ko Tao er hurtigt ved at blive en foretrukken destination for turister til Thailand. Især dykkere, klatrere og vandrere elsker øen. Hvert år bliver omkring 7000 nye dykkere certificeret på Koh Tao, og det gør det til en af verdens mest populære dykker destinationer.

Besøg Ocean Utopia med de undersøiske monumenter som HTMS Sattakut skibbrud, japanske haver, og meget mere. Kajak, wakeboarding, sejlads, fiskeri, yoga og tai chi er andre sportsgrene.

Grøn skildpadde

Ko Tao har  også Hawksbill grønne skildpadder og Shark Bay med sorte-tip revhajer, som du kan snorkle sammen med, skulle du have mod på det.  Tag til John-Suwan Viewpoint, Mango Viewpoint, og find udsigtspunkterne på det højeste bjerg på øen for bedste udsigt over øen.

Koh Lanta Yai

En af de vigtigste øer i Krabi, Koh Lanta har måske lige så meget appel som Koh Phi Phi og er fantastisk. Den har ikke sine naboers spektakulære kalkholdige klipper, men silkebløde strækninger af sand og en samlet mere voksen atmosfære. De skovklædte bakker og mangroven giver en fantastisk udsigt og inviterer til eventyr væk fra den imponerende sandstrand. Tag dig tid til at komme til at kende de lokale samfund ved Moken.

Koh Nang Yuan Island, Surat, Thailand

Koh Nang Yuan Island, Surat, Thailand

Koh Phangan

Hvis din idé om en perfekt ferie omfatter tre-dage lange fuldmåne beach parties, er Ko Phangan den rigtige thailandske ø. Kendt for Haad Rin s Sunrise Beach for sine fuldmåne fester, er denne  ø til ægte party people. På øen kan du opleve 30.000 turister danse, feste  under fuldmånen på den hvide sandstrand i højsæsonen. Men en regulering må imødeses. Når du ikke kan ramme fuldmånen  på det rigtige tidspunkt i måneden, så fortvivl ikke, der er i de mellemliggende uger halvmåne og sort-måne fester, og der er fuld aktivitet på stranden og i cocktailbarerne på øen hver aften i ugen.

Sov den ud i skyggen af ​​en palme om morgenen efter, mens du æltes tilbage i party form af en thailandsk massør. Der er også afsondrede strande langt fra de mange turister (såsom den hippie favorit Bottle Beach, måske en af ​​Thailands bedste strande).

 

Ko Samui Island

Ko Samui Island

Koh Samui

Den klassiske øferie i  Thailand kunne meget vel være Koh Samui. Det er en crowd-pleaser i bedste forstand: Her er noget for alle, en ø med cafe latte-farvede strande, et voksent natteliv, levende indkøbscentre, nat markeder, og en kæmpe gylden Buddha, der mediterer ud på havet og passer på alle.

Det er godt designet rejsekoncept, og der er masser af muligheder. Børn og first-timers har den internationale hotel komfort at glæde sig over til rimelie priser. Den del virker meget bekendt, med continental morgenmad osv. Det hele spiller, god service. Vi er i gode hænder. Der er dagsture og fremragende dykning i nærheden, eller du kan sidde på den lækre sandstrand med en drink i hånden og høre bølgerne dovent ramme kysten. Koh Samui har næsten enhver form for hoteller fra børnevenlige hotellet til betagende romantiske skjulesteder såsom Banyan Tree Samui. 5 stjernet luksus, når Thailand er bedst. + plus denne virtuelle tur fra Banyan Tree Samui

Banyan Samui-Highlights-Villas

Men denne naturlige skønhed har ikke undgået turisternes øjne-på øen. Du vil  også finde endeløse luksus resorts og spas. Mange besøgende kommer her for at drage fordel af de tilgængelige hedonistiske spa-behandlinger, fra konventionel thailandsk massage til yoga retreats, badning, tai-chi lejre, og chakra behandlinger.

Ko Samui hovedattraktion er den store Buddha statue i Wat Phra Yai templet, der er placeret på en dæmning. Lej en scooter og strand hop lidt i farvandet, ren bounty adventure eller besøg de store attraktioner såsom Chaweng Beach, fisker landsbyen Bophut, Wat Plai Laem templet, og Tan Rua eller Hin Lat Vandfald.

Den næststørste ø i Thailand, med sin egen internationale lufthavn. Ko Samui er et favorit turistmål i Thailand. Det er også en af ​​de smukkeste øer i Thailand, med sine nørmest signatur palmer prikket ned i strandkanten km efter km, den tropisk regnskov og de mange kokos lunde.

Ideel til første-timere, bryllupsrejser.

Koh Lanta

Næsten uberørt, indbydende og underskøn,  først opdaget af vestlige backpackere, er Koh Lanta  opfattet som een ø i Thailand. I virkeligheden er der to øer, en stor (Koh Lanta Yai) og en lille (Koh Lanta Noi), forbundet af en bro.

Du skal nærmest knibe dig selv i armen over, hvor ofte det virker som om der er ingen andre er, især hvis du allerede har besøgt et travlt højsæson thailandsk island resort. På Koh Lanta er motoriseret vandsport ikke tilladt på stedet, men prøv snorkling og dykning omkring øer som Koh Rok hvor du kan opleve klovnfisk-spotting midt i korallerne. Den uberørte  fornemmelse på øen betyder ikke,  der kun er små og spartansk hoteller. Der er også lækre hoteller på denne ø, der opfylder høje standarder.

Nok mest en ferie  for voksne.

Koh Phi Phi Island

Koh Phi Phi Island

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi er i virkeligheden en række øer ud Phukets kyst. Nævn den første ø du tænker på, når nogen nævner Thailand? Ko Phi Phi er en thailandsk ø kendis kendt af rigtig mange med det catchy navn.

Øgruppen Phi Phi øerne er med den kliche et rent ferieparadis. Ko Phi Phi Don er den største ø, den travleste ø, og det sted, hvor dit hotel er mest sandsynligt at finde. Men du kan tjekke de andre fem øer i løbet af en dag. Hver ø du besøger har tykke jungler med skrigende fugle, smukke strande og krystalklart vand, der garanteret tilbyder et perfekt område for snorkling og dykning. Men der er også masser af fest-søgende turister. Mange besøger Phi Phi for en dag og en aften og bliver på stranden indtil solopgang.

Denne thailandske ø er almindeligt kendt fra Ko Phi Phi Leh til Maya Bay, som har været brugt som en location til Leonardo DiCaprio filmen The Beach.

Similan øer, undersøiske, Thailand

Similan øer, undersøiske, Thailand

Similan Islands

Similan Islands består af ni øer, og er en gruppe af lavtliggende, skovklædte øer beliggende i Andamanhavet, ideel for familier og første gangs Thailand besøgende. Som en del af Mu Koh similan nationalpark, er øerne hjemsted for en række naturlige vidundere såsom sært formede klipper, hvide sandstrande og tykke skove med spændende dyreliv.

Ikke alene er der sjældne kampesten fundet spredt ud over alle Similan øerne. De findes også i offshore farvande, hvor der er dannet naturlige koralrev. Øerne er hjemsted for nogle af det fineste dykning på Jorden med disse klipper og krystalklart vand. Der er populære aktiviteter udover dykning, snorkling, vandreture og se på fugle.

Ko Similan er øgruppens største ø og en god base for at opdage de attraktioner på  øer som Sail Rock, Sunset Point og Similan Viewpoint. Husk, at der er ingen hoteller, men du kan leve i campingpladser og træ bungalows.

Se på molen nær Bang Bao fiskerleje, som består af huse på pæle bygget ud i havet. Ko Chang, der består af 8 landsby

Se på molen nær Bang Bao fiskerleje, som består af huse på pæle bygget ud i havet. Ko Chang, der består af 8 landsbyer

Ko Chang

Beliggende nær den cambodjanske grænse er Ko Chang Thailands tredje største ø og den største i øgruppen Ko Chang Marine Park. Det er en ø kendt for talrige vandfald, levende koralrev, regnskove og lange hvide sand strande.

På mindre end ti år, selv om der er meget roligere end på øer som Phuket eller Ko Samui er Ko Chang blevet et stort turistmål i Thailand. Den hvide sandstrand er en af ​​øens mest populære strande. Placeret på det nordvestlige hjørne af øen, er det Ko Chang længste strand. Den bløde sandstrand centrale del er forsynet med resorts og hoteller.

Øen markerer det sted, Ko Changs 1941 Slaget mellem den thailandske og franske da en fransk krigsskib armada angreb en større thailandsk flåde, herunder to forsvars fartøjer . Øen Ko Chang og de omkringliggende farvande er blevet erklæret en maritim naturreservat i dag.

Udforsk Thailand med traveltalk

Intro til rejser i Thailand

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejs til Thailand med

Lords Travel

Lords Travel, luksusrejser du har råd til

Spies rejser

Spies Rejser

Thai mad, 25 autentiske madforslag fra Thailand

https://www.traveltalk.dk/en-magisk-flyveoplevelse-med-thai-airways-se-99-helligdomme-paa-een-tur/

Thailands turistkontor

Thailands turistkontor

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler