Crazy Shopping i London

London, Europas bedste shopping by, også efter Brexit?

Shopping i London, der vil pirre dit shopping-gen for vildt, og det er også hensigten! Snart rejser vi til London igen, yes we do! Og  så skal vi igennem some old fashioned shopping, du ved i en faktisk butik eller supermarked osv. Det bliver mærkeligt og vidunderligt.

Lad os starte et sted.  Der kommer London Fashion Week Men’s i hovedstaden igen, der fremviser det seneste fra de bedste Britiske designere af også herretøj. Med både catwalk shows, præsentationer, showrooms og begivenheder bliver det helt sikkert en spændende weekend. Endnu engang, men denne gang tager vi intet for givet, det bliver som at være genfødt i modens navn.

Men shopping i London er selvfølgelig ikke kun herretøj. Shopping i London er spændende og varieret. Der er uden tvivl noget for en hver stil og budget, fra håndlavet luksus til besparelser på mærkevarer, vintage markeder og små uafhængige butikker. Her er en introduktion til byens særlige shoppe-områder og et par af de bedste butikker at besøge.

Oxford Street, London ; England

Oxford Street, London, England

Shopping i London: fra Oxford Street til Covent Garden

Oxford Street: Dette ikoniske mekka er hjemsted for mere end 300 butikker. Shopping i London er synonymt med Oxford Street.

Top butikker: Højt elskede Engelske stormagasin John Lewis , legendariske Selfridges tæt på Marble Arch og den enorme Primark tæt på Tottenham Court Road er himmerige for tilbudsjagere. De mere fashionable flokkes til den enorme Topshop/Topman Oxford Circus, kendt for sin store samling af det mest moderne.

Regent’s Street: Fra Oxford Circus til Piccadilly Curcus huser denne elegante gade nogle af Londons ældste og mest berømte butikker.

Top butikker: Luksusmærket Burberry  har sin fire etagers flagskibsbutik her og er utroligt smuk både indeni som udenpå. Storbritanniens mest berømte legetøjsbutik Hamleys har hørt til her i mere end 250 år og sælger alle tænkelige typer spil og legetøj fordelt på 6 etager. Liberty  lige bag ved Regent Street blev skabt i 1875 som et unik kunstbegejstret stormagasin og er kendt for sine blomstertryk og store udvalg af unge britiske designere

Carneby Street London England

Carnaby Street London at Christmas, England

Carnaby: Gå under det berømte Carnaby Street skilt til dette spændende område mellem Regent Street og Oxford Street med over 100 butikker, et mix af både små butikker, sko, denim og et par med stor histories om Dr Martins, samt selvfølgelig barer og restauranter.

Top butikker: Få ekspertråd om makeup eller en total makeover hos Benefit Store. Der er også ”Rock & Roll Couture” smykker på The Great Frog, hvor alle stykker er håndlavet på stedet og har siden 1972 haft klientel som Johnny Depp, Metallica og supermodellen Kate Moss.

Covent Garden: En af Londons smukkeste og mest alsidige shopping områder. Der er håndværk og kunst på Covent Garden Market, samt King Street for mærker som Sandro og Jo Malone London . Gå ud af mængden og tag til bohemiske Neal’s Yard, en farverig gårdsplads fyldt med veganske caféer og hjemsted for det etiske skønhedsmærke Neal’s Yard Remedies de seneste 30 år. Seven Dials er et netværk af syv atmosfæriske gader fyldt med internationale mode mærker, små butikker og skønhedssaloner.

Top butikker: I Seven Dials ligger også efter det britiske smykkemærke Tatty Devine’ s kitsch akryl. I Seven Dials butikken kan du designe din egen navne-halskæde og se den blive lavet på stedet!

Vil du læse mere om Shopping i London og England ?

Flere  artikler om England her

Hvad kan du opleve kun en time fra London?

Absolut værd at besøge kun 1 time fra London

 

Andre rejse shopping tips: Dubai ? 

En helt anden shopping mulighed er Dubai, der er et ægte shopping mekka

https://www.traveltalk.dk/dubai-duer/

Vil du inspireres til andre storbyrejser i hele verden?

Flere storbyrejser i Europa og i hele verden

 

Berlin, Europas funky livsstils hovedstad

Klunkerkranich – Udsigt fra det økologiske Berlin

Englands turistkontor

Englands Turistkontor


 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler