Englands eventyrlige slotte. På slotsferie i England

Scroll

Slotsferie i England fra Windsor til Harry Potter slottet

Slotsferie i England er et yndet rejsatema: Tage rundt og se de ikoniske engelske slotte. Det  har altid fascineret besøgende, fra de, der ville erobre dem til vor tids mere fredelige  turistbesøg. Der er skønhed, drama og eventyr i luften på alle de slotte, vi har nøje udvalgt her. De rangerer fra oldtids borge til stadigt aktive hjem for de adelige slotsejere som kongefamilens Windsor og Highclere, hvor Downton Abbey hovedsageligt blev filmet.
Englands slotte fremkalder indre billeder af de kongelige, af rige fyrster, lordships, væsentlig dele af den engelske historie og endda af de obligatoriske spøgelser. Legender, der genfortælles over et glas whisky eller til børnebørnene og snedige og dygtige intriger kendetegner de omkring 5.000 slotte, der er  blevet bygget på de britiske øer siden den normanniske erobring i Middelalderen. Mange slotte blev bygget af træ og derefter genopbygget i sten. England er hjemsted for nogle af de mest berømte og mest besøgte slotte i verden.

Englands slotte findes som monumenter fra en tid, hvor konger byggede dem ikke kun som paladser, symboler på magt, men også fæstninger for at beskytte indbyggerne og beskytte landet om området mod konflikt og krig. I løbet af århundreder er mange slotte faldet i ruiner. Andre er blevet bevaret, og nogle er som bekendt stadig beboede i dag.

Her er et udvalg af Englands slotte, som bestemt er hele rejsen værd.

 • Windsor Castle
 • Bamburgh Castle
 • Leeds Castle
 • Tower of London
 • Highclere Castle
 • Alnwick Castle
 • Warwick Castle
 • Lindisfarne Castle
 • Dover Castle
 • Rochester Castle
 • Arundel Castle

Alle disse slotte er omtalt i teksten herunder. Eller klik direkte til det eller de slotte, de vil læse om.

Windsor Castle near London, UK

Windsor Castle near London, UK

Windsor Castle – den kongelige residens

I næsten 1.000 år er det største eksempel på Englands slotte Windsor Castle, der har været det stolte hjem for den britiske monark i århundreder. Faktisk er det den ældste og største beboede borg i verden i dag. Historien om dette storslåede slot begyndte, da William the Conqueror byggede det omkring 1066. Bortset fra at være en af ​​de officielle kongelige boliger, et sted for statsbesøg og det foretrukne weekend hjem for dronningen, er Windsor Castle også en enorm turistattraktion.

Behageligt tæt på London beliggende 21 miles fra Charing Cross og syd for den idylliske Thems, kun 25 km fra London ligger det vildt imponerende Windsor. Beliggende i et af Storbritanniens mest eksklusive områder med skyhøje ejendomspriser, er denne gamle engelske by af historisk betydning. Vi er i en malerisk by i Royal Borough of Windsor og Maidenhead i maleriske Berkshire.

Peascod_Street,_Windsor

Peascod_Street,_Windsor

Windsor er hjemsted for adskillige kendte attraktioner såsom Cliveden House, Eton’s French Market og Hughenden Manor, ud over Legoland og Savill Garden.  Shoppere vil også finde en række butikker og mærkevarer langs Peascod Street, som er Windsors selvudnævnte shopping distrikt. Så der er nok at tage sig til!

Prince Harry & Meghan Markle, Windsor, Uk - 19/5/2018: Prince Harry and Meghan Markle wedding procession through streets of Windsor then back the Windsor Castle Meghan waving to crowd in Givenchy dress.

Prins Harry og Meghan Markle, Windsor, England – 19/5/2018: Prins Harry og Meghan Markle bryllupsoptog gennem gaderne i Windsor og derefter tilbage Windsor Castle Meghan vinker til publikum i en uovertruffen Givenchy kjole.

Windsors mest populære beboere er uden tvivl den britiske kongefamilie, der har beboet nationens royale vartegn Windsor Castle siden umindelige tider. Windsor Castle er også kendt som verdens største  beboede kongelige residens og blev først bygget af kong William, også kendt som William the Conqueror. Som det officielle hjemsted for dronningen af ​​England spreder Windsor Castle sig over 13 hektar. Parkområderne omkring paladset består af St. George’s Chapel, Frogmore House og Gardens samt Windsor Great Park på dens nordlige grænse. Gennem århundreder har hver monark tilføjet sit eget personlige præg til den kongelige bolig, og slottets udvikling til dens nuværende skønhed  kan tilskrives netop denne kendsgerning. Oprindeligt konstrueret i træ og senere af  sten finder vi det ikoniske runde tårn,  et bidrag fra Henry II.

Besøgende har adgang til de spektakulære kongelige lejligheder, der har haft britiske monarker i de sidste 900 år, samt flere semi-statslige værelser. De statslige lejligheder er dekoreret af kendte malere og kunsthåndværkere som Rubens, Rembrandt, Gainsborough og Canaletto og har møbler udlånt af the Royal Collection. Disse lejligheder er elegant dekoreret med nogle af de fineste kunstværker i Storbritannien og måske i verden.

Queen Mary’s Dolls House er en anden must-see attraktion, da det er et sandt vidunder af miniatyr opfindsomhed. Tegningsgalleriet på Windsor Castle udstiller med jævne mellemrum historiske billetpriser fra Det Kongelige Bibliotek, ofte komplementeret med kongelige skatte fra samme kilde.

St George’s Chapel med sin markante gotiske arkitektur er et andet populært sted. det er også det sidste hvilested for ti kongelige som Henry VIII og hustru Jane Seymour. Windsor Castle er vært for sæsonbestemte kunstudstillinger. Fotografering, videooptagelse, mad og drikke er ikke tilladt i statens lejligheder.

Aftenture i slottet er også tilgængelige for et kig “bag kulisserne” ved hjælp af en erfaren guide.

Du kan helt sikkert udforske Windsor Castle fra a-z  som besøgende, og du kan også nyde udforskningen med en lydguide, som er inkluderet i adgangsprisen. Audioguider er praktisk tilgængelige på 8 sprog. Der er også muligheden for at gå med en planlagt klassisk guidet tur, der forlader nær indgangen til slottet. At udforske slottets forskellige sektioner tager normalt 90 minutter til 3 timer.

Besøg Windsor, køb billetter her 

BAMBURGH, NORTHUMBERLAND View of Bamburgh Castle in Northumberland on

Bamburgh Castle

Valg blandt de utroligt mange af Englands slotte med en stadig relevant historie kan ikke gøres uden at gå til Northumberland, der har flere slotte end noget andet amt i England. Mange af disse slotte, herunder Warkworth, Dunstanburgh, Bamburgh og Lindisfarne, står vagt langs den dramatiske kyst.

Bamburgh Castle fascinerer og betager tusinder af besøgende fra hele verden med sin utrolige historie, spektakulære udsigt og samling af unikke kunstværker, der fortæller historien om mange reinkarnationer af Bamburgh gennem århundreder, fra Anglo Royal Palace – til den victorianske opfinder og industrialist The First Lord Armstrongs vision om et perfekt slot.

De store og imponerende mure har været vidne til mørke historier om oprør og blodsudgydelse, forheksede myter og spøgelser, der elsker Bamburgh Castle så meget, at de aldrig ønsker at forlade det. Godt for dem – og os.

BAMBURGH A view of the village of Bamburgh in North East England with the its famous landmark castle visible in the distance.

BAMBURGH: Udsigt til landsbyen Bamburgh i det nordøstlige England med dets berømte vartegn  synligt i det fjerne.

Bamburgh er også en charmerende landsby

Bamburgh er også en dejlig lille landsby beliggende på den nordlige strækning af Northumberland Coast. Selve kysten og de store naturparker i Northumberland plus andre seværdige slotte er fremragende grunde til at besøge denne britiske kystlinje.
Det er en fremragende kombination af historie og naturlig skønhed. Næsten hver del af landsbyen har en historie at fortælle. I den tidlige middelalder var Bamburgh centrum af Royal Northumbria og strakte sig fra Humber til Forth. Bamburghs faktiske befolkning er kun  omkring 450, der vokser betydeligt om sommeren, når flokke af turister kommer hen til landsbyen.

Domineret af det storslåede og yndefulde slot er der meget mere at se på dette lille sted. Der er den dejlige sandstrand, museet, fyrtårnets restauranter, klassiske tesaloner og indkøbscentre og meget mere. Det er svært at tro, at landsbyen og omegn  har så meget at byde på.

Oprindeligt fra den angelsaksiske periode dominerer Bamburgh dets vulkanske outcrop og det omkringliggende landskab i århundreder.

Fra sin ydmyge træpalads til de imponerende stenvægge i dag fremtræder den som en symbolsk position på den nordlige kyst i Umbrien.

Åben hele året. Det inviterer besøgende til at nyde parken og hytterne. Fra middelalderkøkken til storheden i Victorian Kings Hall er der 14 værelser at udforske.

Bamburgh artifacts, armour

Bamburgh artifacts, armor

Det indeholder mere end 3.000 kunstgenstande, lige fra  porcelænsfigurer til våben og rustninge. Der findes også en smuk samling af ure, møbler og malerier, der bidrager til en forståelse af den engelske slotshistorie.

Udenfor er der vandreruter med en utrolig udsigt over strande og mod nord, til Lindisfarne og indlandet, til Cheviot Hills.

Den gamle viktorianske vaskeri huser Armstrong og Aviation Museum, en fascinerende samling af genstande lavet fra engelsk luftfart, inklusive motorer, propeller og endda vraget af et robust Spitfire.

 

LEEDS CASTLE - Panorama of Leeds castle with the moat in the foreground

LEEDS CASTLE – Panorama of Leeds castle with the moat in the foreground

Leeds Castle

Leeds Castle stiger majestætisk fra det rolige vand i voldgraven, omgivet af 500 hektar med parkområder og haver, og det er uden tvivl et af de smukkeste steder i Kent og et fremragende eksempel på engelske slotte for sin tid. Kaldt “Den smukkeste borg i verden” er det det perfekte sted at tilbringe en succesrig dag med din familie eller til en romantisk flugt med en elsket! Måske det mest arkitektonisk vellykkede af Englands slotte ?

Leeds Castle har altid været et palads at underholde og imponere, hvor hver generation forlader sit præg. Dagens interiør er resultatet af en dybtgående renovering af den sidste private ejer, Lady Baillie, skabt i 1920’erne og 1930’erne af førende europæiske designere.

Hvert år bringer et nyt dagligt program med aktiviteter og begivenheder. Uanset om du brænder for porcelæn, ønsker at opleve dyreliv i parken eller leder efter gammeldags sjov, så tjek vores websted hver dag for nyheder.

Ting at opleve i og omkring Leeds Castle

 • Tag en rundvisning i Leeds Castle med dens fint møblerede værelser, den hyggelige lille gårdsplads, der er skjult bag bygningen og dens vinkælder fra det 12. århundrede. Den kendsgerning, at slottet blev beboet for bare et par årtier siden, eliminerer alle spor af glemsomhed, der så ofte mærkes i gamle bygninger. Og nogle knitrende flammer i nogle skorstene øger kun følelsen af, at ejerne kun har været væk et stykke tid.
 •  Leeds Castle er ikke kun omgivet af søen, men også af 500 hektar med parker, der indeholder glenfeen fra Wood Garden, der er anlagt i middelhavsstil Lady Baillie Garden og det hyggelige sommerhus Culpeper Garden.
 • Tag en snack på den pletfri græsplæne i selskab med sjove vandfugle. De yndefulde sorte svaner giver parken en særlig charme. Disse smukke slangeformede mennesker blev leveret til Lady Baillie fra Australien og er med tiden blevet et symbol på Leeds Castle.
 • Spadserende gennem labyrinten i Leeds Castle, for hvilket ca. 2500 barlindtræer blev plantet. Nogle hævder endda, at labyrinten i Leeds Castle er mere imponerende end Hampton Court.
 • Gennemgang af den underjordiske hule i midten af ​​labyrinten. Væggene, dækket af udskårne figurer af mytologiske væsener og underlige displaylamper, skaber en mystisk atmosfære.
 • Besøg hundehalsmuseet på Leeds Castle og find ud af, hvordan hun i de sidste 500 år har ændret sin hundes mode.
 • Tag et billede af den lokale stjerne – en fortryllende hvid påfugl, der ser ud til at vænne sig til den generelle beundring, som poserer ganske let foran kameraerne.
 • Gå ind i verdenen med de livlige farver af eksotiske fugle i aviæren fra Leeds Castle. Baillie, en fuglelsker, begyndte at indsamle dem i 1950’erne. I dag inkluderer samlingen omkring 100 forskellige arter, inklusive mærkelige skebiller, sjove tukaner, støjende papegøjer, ara og lorikeets.
 • Tag en uforglemmelig ballontur og fordyb dig i betragtningen af ​​Leeds Castle og Kent County.
  Prøv noget usædvanligt, mens du kører på en Segway, det elektriske køretøj, der minder om en scooter, nær Leeds Castle.
 • Ud over den underholdning, der er nævnt ovenfor, er Leeds Castle også kendt for sine sæsonbestemte begivenheder, såsom jousting-festivaler, faldblomsterfestivaler, falconry-shows og adskillige koncerter med ild. Flerfarvet fyrværkeri.

Besøg Leeds Castle, den officielle side

 

 • View of the Tower of London on March 7, 2015. Unidentified people.

   Tower of London

Tower of London

Som en af ​​hovedstadens mest besøgte  attraktioner og mest genkendelige af  Englands slotte  har Tower of London et stort sted i hjertet af byens lange og spændende historie. Turister er blevet trukket til slottets tykke mure i århundreder.

Tower of London er  en af ​​de mest berømte turistattraktioner i London og også en af de ældste. Over 900 år gammel blev arbejdet startet af William The Conqueror i 1070’erne. Dets vigtigste rolle var som en fæstning, og den fortsatte i denne kapacitet indtil 1800-tallet. Udvidet  i årenes løb var det i 1350 blevet den bygning, vi kender i dag.

Under ethvert besøg i Tårnet er der otte seværdigheder, du skal sikre dig, at du besøger:

Det Hvide Tårn

Det hvide tårn er måske det mest karakteristiske af tårnets funktioner og er et af de mest berømte slottehold i verden. Sørg for, at du kigger efter Henry VIIIs rustningsdragter og kapellet St. Evangelisten fra det 11. århundrede.

Kronjuvelerne, Tower of London

Sørg for at besøge de verdensberømte kronjuveler; du vil aldrig se så mange diamanter igen et sted! Imperial State Crown alene består af 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Hør hvordan,  man  næsten slap væk med juvelerne i et dristigt røveri i 1671.

Fæstningen

Gå rundt i boplanerne og forestil dig dig selv som en middelalderlig bueskytter, der forsvarer væggene.

East Wall Walk

Gå gennem den massive indre væg, og udforsk de fire tårne, der udgør hjørnerne, Konstabel-tårnet, Martin-tårnet, Salt Tower og Broad Arrow Tower. Se de graffiti lignende rids i væggene af ulykkelige fanger for hundreder af år siden. Besøg udstillingen i Constable Tower, der fortæller historien om den eneste gang, at Tower of Londons forsvar nogensinde blev brudt under Bonde oprøret  i 1381.

To Yeomen Warders ved Tower of London. Yeomen Warders, også kendt som Beefeaters, er ceremonielle beskyttere af  Tower of London. Hendes Majestæts kongelige palads og fæstning Tower of London i London.

Yeoman Warders

Mere almindeligt kendt som Beefeaters og øjeblikkeligt genkendelige qua deres farverige og originale uniformer er de et af de stolte symboler på Tårnet og dets forsvar. the Beefeaters har dannet Kongens livvagt siden 1500 tallet. I dag er de mest  stolte turistguider af Tower of London, men det kræver 22 års uplettet service i det engelske militær at komme i betragtning.

Ravnene

For evigt onde, siges det, at hvis ravnene nogensinde forlader Tower of London, både Tower og Kingdom vil falde. Heldigvis er ravnerne der stadig.

Tower Green

Som en af ​​hovedstadens mest varige attraktioner og mest genkendelige slotte i hele England har Tower of London et sted i hjertet af byens lange og spændende historie. Turister er blevet trukket til slottets tykke mure i århundreder, og de fascinerende historier findes inden for at sikre, at det forbliver elskede i årene fremover.

Tower of London er måske en af ​​de mest berømte turistattraktioner i London. Over 900 år gammel blev arbejdet startet af William The Conqueror i 1070’erne. Dets vigtigste rolle var som en fæstning, og den fortsatte i denne kapacitet indtil 1800-tallet. Føjet til i årenes løb var det i 1350 blevet den bygning, vi anerkender i dag.

 

Two Yeomen Warders at Tower of London. Yeomen Warders also known as Beefeaters are ceremonial guardians of the Tower of London.Her Majesty's Royal Palace and Fortress the Tower of London in London.

Two Yeomen Warders at Tower of London. Yeomen Warders also known as Beefeaters are ceremonial guardians of the Tower of London. Her Majesty’s Royal Palace and Fortress the Tower of London in London.

Besøg Tower of London

 

Highclere Castle England

Under oversættelse fra vort modersite Traveltalk.travel (Okt. 2019)

Highclere Castle

Secrets of Highclere Castle er den sande historie om et af verdens mest berømte hjem, Highclere Castle i England.  Det er et must-see på en slotsferie i England. Det er sandsynligvis nøjagtigt som de fleste mennesker har en opfattelse af ikoniske slotte i England. Elegance glamour, rigdom, “upstairs og downstairs” i et strengt, vedefineret hieraki. Slottet er berømt som kulisse for den enormt populære tv serie “Downton Abbey” og har også sine egne ekstraordinære historier at fortælle.

Takket være optagelsen af ​​Downton Abbey, tv-serien på Highclere Castle og nu også filmen, er denne victorianske perle blevet en”full blown” prime-time stjerne. Se vores historie om Downton Abbey serien og filmen i 2019.

I århundreder har det været det virkelige hjem for den aristokratiske Carnarvon-familie og har underholdt Kings and Queens of England sammen med adel og berømtheder. En forfader til den moderne Lord og Lady Carnarvon finansierede  ekspeditioner, der opdagede Tutankhamens grav. Et faktum, som kun tilføjer et lag af viden til  ​​dette slots  forbløffende magi og hemmeligheder.

Skjult i hemmelige rum i dens mur findes århundreder gamle egyptiske relikvier, mens der i kælderen er kopier af indholdet af selve graven: fragmenter af egyptisk historie transporteret til hjerte af ​​det engelske landskab.

Besøgende kan kigge inde i 12 forskellige soveværelser i huset såvel som et antal soveværelser, inklusive biblioteket og stuen, som fans af Downton Abbey-serien uden tvivl vil genkende. Fotografier er ikke tilladt her.

Highclere Castle er et fantastisk og magisk sted.

Læs mere om  Highclere Castle

Alnwick Castle in the town of Alnwick in Northumberland in North East England. Dates from 1096AD when Yves de Vescy became Baron of Alnwick and erected the earliest parts of the castle. Since 1309 the castle has been in the hands of the Percy Family who are the Dukes and Earls of Northumberland.

Alnwick Castle in the town of Alnwick in Northumberland in North East England. Dates from 1096AD when Yves de Vescy became Baron of Alnwick and erected the earliest parts of the castle. Since 1309 the castle has been in the hands of the Percy Family who are the Dukes and Earls of Northumberland.

Alnwick Castle

Denne ikoniske 1.000 år gamle middelalderborg er et af filmindustriens yndlingssteder, især til Harry Potter’s Hogwarts-site. Det er også på UNESCOs verdensarvsliste og helt oplagt til listen for den perfekte slotsferie i England.

Det maleriske slot er et af de mest ikoniske i Storbritannien. Det har optrådt i berømte film og tv-dramaer som Elizabeth, Prince of Thieves, Downton Abbey Christmas Special og hans mest berømte rolle som Hogwarts School of Witchcraft. i de to første Harry Potter-film.

Alnwick Castle - broomstick training sessions inspired by Harry Potter movies. Trainings at the same spot as Harry Potter had a lesson in movie.

Alnwick Castle – broomstick training sessions inspired by Harry Potter movies. Trainings at the same spot as Harry Potter had a lesson in movie.

Alnwick Castle kaldes “Windsor of the North” og er det næststørste beboede slot i landet. Det huser familien af ​​hertugen af ​​Northumberland, Percys, i over 700 år.

Ved at kombinere storslået middelalderarkitektur med overdådige italienske værelser er Alnwick Castle en af ​​de vigtigste kulturarvsdestinationer i Storbritannien og er det bedste valg til at tilbringe dagen i Northumberland.

Slottets rige historie er fuld af dramaer, intriger og ekstraordinære mennesker som visionære samlere til dekadente værter og den mest berømte ridder i middelalderens England: Harry Hotspur.

Tag en gratis tur med vores erfarne guider, og tag den stormende normanniske fortid af Alnwick Castle og dens bemærkelsesværdige familiehistorie ind. Disse uddannelsesmæssige og engagerende guidede ture henviser til slottets lange historie, oprindelse, anvendelser og restaureringer og inkluderer historier om fascinerende karakterer, hvis tilstedeværelse har hædret Alnwick Castle gennem de sidste 900 år.

De overdådige italiensk renæssance-stil interiører i salene er som en juvel i det smukke, befæstede ydre af Alnwick Castle. Slottet omdannet til et familiehjem af 1. hertug og hertuginde af Northumberland og smukt restaureret i det 19. århundrede; disse luksuriøse interiører er absolut værd at se.

Alnwick huser en af ​​de fineste samlinger af privat kunst og møbler i landet, herunder værkerne fra Canaletto, Titian, Van Dyck, Turner og Dobson; et stort porcelænsgalleri af Meissen, Chelsea og Paris; og de dyrebare Cucci skabe, oprindeligt oprettet til Louis XIV i Frankrig på Palace of Versailles. Fra vinduerne i hvert værelse kan man beundre slotsparken og ud over landskabet skabt af Lancelot ‘kapacitet’ Brown.

Besøg Alnwick castle 

View of Warwick castle on August 5, 2014 in Warwick. Warwick Castle is a medieval castle developed from an original built by William the Conqueror in 1068.

View of Warwick castle on August 5, 2014 in Warwick. Warwick Castle is a medieval castle developed from an original built by William the Conqueror in 1068.

Warwick Castle

Warwick Castle har mere end 1100 års historie, magi, myter og eventyr at vise dig. Og er med på vor shortliste over slotsferie i England.

Warwick Castle er fuld af ting at gøre indvendigt og udvendigt, mens regn eller skinne er der noget for enhver smag. Kom og nyd det historiske eventyr fra Warwick Castle!

Weekend Party i Warwick

Mode, design og skandale kommer til live i de gamle private lejligheder. Nyd en genoptagelse af tidspunkter med voksfigurer fra borgens vigtigste deltagere.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan en weekend ville være i det victorianske højsamfund? Deltag i grevinden af ​​Warwick og hendes kongelige gæster for en af ​​hendes overdådige fester i weekenden.

Kongemager?

Vil du deltage i kampen om kongen? Oplev seværdigheder, lyde og lugt fra det middelalderlige England, når du forbereder dig på krig sammen med Richard Neville, Kingmaker.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan det ville være at gå i en kamp sammen med en middelalderlig hær?

Stort værelse og statslige værelser

Fra en formidabel fæstning til et storslået herregård, Grand Hall og modtagelsesværelserne beliggende i slottet tager dig med på en transformationsrejse.

Slottet, grundene og seværdighederne

Udforsk slottet og fordyb dig i dens rige historie med fantastiske attraktioner og oplevelser. Om sommeren kan du vandre gennem de smukt anlagte haver og miste dig selv i Labyrinth of Horrible Histories® Maze! Hvorfor ikke gå til Prinsessetårnet på regnvejrsdage eller møde den skræmmende fangehul.

Den Mægtige Trebuchet

Se Mighty Trebuchet, verdens største aktive sædemaskine! Se det spektakulære skue af rovfugle med storslåede og magtfulde væsener – inklusive gribbe og ørne, der flyver over borgens vægge – se på og undre dig over bøjens agility og kraft, der bor på Warwick Castle.

Warwick Castles fangehul

Er du modig nok til at komme ind i slottets fangehul? Oplev nogle af de mørkeste, blodeste og skræmmeste øjeblikke i Warwick Castle’s historie, hvor skuespillere og specialeffekter bringer disse grusomme historier til live.

Tidsforskydning

For første gang kan du fordybe dig i slottets rige og livlige historie. Denne fordybende audiovisuelle multimedieoplevelse vil føre dig gennem 1.100 års blodudgydelse, død og forræderi.

Historie og restaurering af Warwick Castle

Warwick Castle har gennem sin 11-årige historie haft mindeværdige begivenheder. Han blev angrebet, belejret og endda beskadiget af en brand. Og alligevel forbliver det solidt takket være pleje og restaurering af dets ejere

Mad, drikke og køb på Warwick Castle

Med udsigt til påfuglhaven og genoptagelsesfeltet er Conservatory Tea House det perfekte sted at nyde en frokostpause. Undercroft Restaurant serverer friske pizzaer, pasta og salater, mens Coach House Restaurant tilbyder en lækker menu med britiske retter.

Besøg Warwick Castle (Merlin adventures)

Lindisfarne Castle on the Northumberland coast, Northumberland, England

Lindisfarne (holy island)

Known simply as the “holy island” by its inhabitants, Lindisfarne is renowned for being one of the centers of early Christianity in England. The Lindisfarne Gospels were produced by the monks of the island between 710 and 725 and are recognized as masterpieces of medieval art. Plundered by the Vikings in 789, the sacking of the priory in which Saint Cuthbert, the patron saint of Northumbria had been abbot, was devastating. In order to protect his Viking invasion remains, they were transferred to Durham Cathedral, where they are still.

Lindisfarne Castle is a jewel. Sitting at the top of Beblowe Hill, 30 m high, on the holy island of Lindisfarne, where there is a shallow tide, it is a castle built on an unusually domestic scale. What makes it so attractive is that it is a castle in which you can imagine living. And what makes it so fascinating is that in 1902, Edward Hudson, founder, and owner of Country Life magazine, decided to do just that.

As a result, what you find today is a remarkable fusion between a Tudor artillery fort and an Edwardian country mansion, a fusion created by the famous architect Edwin Lutyens in the years 1903. The Castle that emerged from this process dominates the island on which he is. it stands, on a broader coastal landscape of Northumberland. Yet it is also a castle that could almost be called cute.

Lindisfarne is a unique place: Lindisfarne is known worldwide for its medieval religious heritage and its picturesque 16th-century Castle, more recent. These, as well as most of the community, are located in the southern part of the island – the main focus of tourists and vacationers. Many are also attracted by the peace and tranquility that permeate the island and the isolated conservation area of ​​the North, with more than its share of quiet beaches and unique natural history.

Lindisfarne has a wide range of visitors that includes: bird watchers, walkers, fishing parties, artists, writers, photographers and filmmakers, historians and nature historians, scientists, journalists , industrialists, politicians, actors, theologians, savages, hunters, golfers  as well as thousands of Christian and non-Christian pilgrims.

Lindisfarne Gertrude’s garden

Jekyll was a friend and frequent collaborator of Edwin Lutyens, who had turned the Castle into a vacation home: his name was Jekyll’ Bumps’. Using the site of a vegetable garden that once provided food to the Castle’s soldiers, Jekyll designed a garden – with a wall fallen to the side of the Castle – that would bloom in a shade of color in the summer that the guests of Edward Hudson will be able to admire the Castle. The combination of perennial annuals, colorful perennials, and heritage vegetables offers beautiful images and scents in summer and an oasis of greenery and year-round protection.

Visit Lindisfarne

Dover Castle, castles in England defending the country

Dover Castle has played an important role in history over many centuries. It all started when a hill fort was established around 800 BC. The lighthouse, the first building on the site of Dover Castle, was built in 43 AD. The castle keep, also known as the Great Tower, was founded by Henry II in the 12th century. Fast forward to more recent times and the Castle was home to some of the most important planning activities of the Second World War.

Dover Castle is located on the iconic white cliffs of Kent, the gateway to the kingdom, for nine centuries. At its heart is the magnificent grand Tower created by King Henry II. Enter this unique medieval palace, take place on the throne of the King and meet characters from the court of Henry II.

The Pharos: It is the oldest surviving lighthouse in Britain and perhaps the world. The Romans arrived in the year 43 and quickly built the lighthouse to guide their compatriots across the country. We can say that this style is Roman. It consists of several layers of round flint sandwiched between two fine bricks or red Roman tiles. There is a low entrance on one side, and you can watch it…  one at a time, the Pharos was used as a bell tower for the nearby church. It may sound a little friable, but its shape is remarkable for a 2000-year-old building.

The big Tower: Inside the big Tower, six rooms of the medieval palace have been recreated. A skilled craftsman has created the sumptuous interiors of a palace from the time of Henry II, with wall hangings in bright colors and authentically colored, as well as 500 objects and finely detailed furniture. To keep things real, there are no signs or information boards to read. Instead, audiovisual elements in the rooms guide visitors, and costumed costume managers are available to answer your questions. On selected dates, reconstructed characters with a period character give life to the pieces.

St. Mary in Castro church, Dover Castle, Kent, UK

St. Mary in Castro church, Dover Castle, Kent, UK

The Church of St Mary in Castro

Next, to the Roman lighthouse of Pharos, you will see the Church of St. Mary of Castro, which dates back to the year 1000 AD. Unfortunately, it was in ruins and roofless in 1720, but fortunately, it was restored as a garrison church in 1826 by Sir George Gilbert Scott. The Tower was completed only in 1888 when the sacristy was added.

Inside the church, the thing that struck me most was the tiling of the walls. We sat in the benches for a few minutes to admire and let our feet pause. I was impressed by the restoration work, it was hard to say what was “new” and what was not.

dover castle church

Visit The Church of St Mary in Castro

Secret war tunnels at Dover Castle

The secret war tunnels were the headquarters of Operation Dynamo, which had rescued more than 330,000 Allied soldiers from Dunkirk Beach in France. The tunnels were actually built during the Napoleonic period. You can visit the tunnels only by a guided tour. I recommend that you get there early the day before the line is too long.

Once you enter the tunnels, you just have to go down a downhill path to get to the main sections. The visit lasts about an hour. You visit several different rooms where you will find videos to watch to help you learn a little more about the story.

To exit the tunnels, use the spiral staircases or an elevator is available to visitors with reduced mobility.

Medieval Tunnels

Unfortunately, we did not have the chance to see the medieval tunnels. They are located on the other side of the Castle compared to other tunnels. These tunnels were built for the first time after Prince Louis of France besieged the Castle in 1216. Other tunnels in this part of the Castle were added later, but they are still known as medieval tunnels.

There is no exposure in these tunnels, and it remains almost as it is. You know that these tunnels were used for the defense of the Castle when you see all the cannons. It’s dark in some places. So be prepared to use your mobile phone as a flashlight.

Visit Dover Castle

A view of Rochester Castle with beautiful flowers in the foreground, in the historic city of Rochester in Kent, UK.

Englands slotte: A view of Rochester Castle with beautiful flowers in the foreground, in the historic city of Rochester in Kent, UK.

Rochester Castle. Castles in England from the Norman era

Strategically placed on London Road, protecting an important crossing of the Medway River, this imposing fortress has a complex history of destruction and reconstruction. Today local people proudly recall the history of Rochester, as well as the cathedral and the cobblestone streets.

Its Norman* Kentish cobblestone tower was built around 1127 by William of Corbeil, archbishop of Canterbury, with the encouragement of Henry I. Composed of three floors above a basement, it rises 23 meters high. Attached is a protruding high building with its own defenses to cross before the dungeon itself can be entered on the first floor.

In 1215, the Castle underwent an epic siege by King John. First, having sapped the outer wall, John used the fat of 40 pigs to mine beneath the dungeon, dropping his southern corner. Even then, the defenders held on until they were finally starving after having resisted for two months.

Rebuilt under Henry III and Edward I, the Castle remained a viable fortress until the sixteenth century.

It is a region rich in history with some interesting attractions less than a mile from the Castle, including:

Upnor Castle: Elizabethan Artillery Fort Built to Protect Chatham Shipyards

Historic Chatham Shipyards: The home of shipbuilding for hundreds of years. Where some of the most historic ships of the British navy have been built. Do not miss the one-kilometer long “rope ride” in the rope that still works. Charles Dickens Sr. worked there as a clerk.

Rochester Cathedral: The second oldest in Britain.

Royal Engineers Museum: Three hundred years of military engineering history – in Africa, India, and Europe – are remarkably interesting. You can tell your friends at home that you saw the Duke of Wellington’s field notes and map for the Battle of Waterloo.

*The Normans built so-called motte and bailey castles, to begin with. These English castles were quick to build using just earth and timber. Later on, when William the Conqueror, the leader of the Normans, had firmly established his rule in England, the Normans built huge stone keep castles.

Visit Rochester Castle

English old castle Arundel Castle River Arun West Sussex England Europe

Englands slotte: Arundel Castle , River Arun West Sussex England

Arundel, the 1000 years history for the castles in England

Arundel Castle is an excellent example of earlier castles in England, and it is one of the longest inhabited homes in the UK. Its history goes back nearly a thousand years. The dungeon was built in 1068 on top of an artificial mound and has been enlarged and restored over the centuries.

Arundel Castle has housed very influential families. Not less the Dukes of Norfolk, to whom the Castle still belongs today.

Arundel Castle is rare because it contains a bit of everything. It is a medieval keep where Empress Mathilde stayed. It has huge turrets with arrow-shaped windows and battlements at the top of its walls. Inside, beautiful rooms filled with treasures accumulated over the years give the impression that it is more a manor house than a castle. Everyone will find happiness, be it glittering golden treasures, lion skins, stunning architecture, or the fabulous art collection.

The gallery presents magnificent stained glass windows representing various symbols and scenes. The gallery presents a rare collection of works by renowned artists, such as Van Dyck.

The chateau rooms on display showcase the most popular and used rooms of Arundel Castle. Visitors have the opportunity to explore the Victorian rooms and bathrooms that housed hundreds of years of royalty.

The Fitzalan Chapel was founded by the 4th Earl of Arundel in 1390. The Fitzalan Chapel still serves as a burial place for the Dukes of Norfolk. This Gothic architecture features a finely carved wooden roof and finely detailed choir stalls. Since the Fitzalan Chapel did not officially participate in the formation of the Protestant parish church, the chapel is Catholic.

The gardens have been open to the public since 1854. The gardens are a comprehensive collection of various internationally renowned gardens, such as Collector Earl’s Garden and Organic Kitchen Garden. Because gardens are relatively protected, rare, and unique plants that require special and intensive care may flourish in the gardens.

Visit Arundel Castle

Having now a hopefully better impression of why to visit the castles in England, perhaps you would like to see how history has grown other equally amazing castles, yet different in other European countries.

Visit other castles all over Europe

 

Kort oversigt

Populære rejsemål