Englands eventyrlige slotte. På slotsferie i England

Scroll

Slotsferie i England fra Windsor til Harry Potter slottet

Slotsferie i England er et yndet rejsetema: Tage rundt og se de ikoniske engelske slotte. Det  har altid fascineret besøgende, fra de, der ville erobre dem til vor tids mere fredelige  turistbesøg. Der er skønhed, drama og eventyr i luften på alle de slotte, vi har nøje udvalgt her. De rangerer fra oldtids borge til stadigt aktive hjem for de adelige slotsejere som kongefamilens Windsor og Highclere, hvor Downton Abbey hovedsageligt blev filmet.
Englands slotte fremkalder indre billeder af de kongelige, af rige fyrster, lordships, væsentlig dele af den engelske historie og endda af de obligatoriske spøgelser. Legender, der genfortælles over et glas whisky eller til børnebørnene og snedige og dygtige intriger kendetegner de omkring 5.000 slotte, der er  blevet bygget på de britiske øer siden den normanniske erobring i Middelalderen. Mange slotte blev bygget af træ og derefter genopbygget i sten. England er hjemsted for nogle af de mest berømte og mest besøgte slotte i verden.

Englands slotte findes som monumenter fra en tid, hvor konger byggede dem ikke kun som paladser, symboler på magt, men også fæstninger for at beskytte indbyggerne og beskytte landet om området mod konflikt og krig. I løbet af århundreder er mange slotte faldet i ruiner. Andre er blevet bevaret, og nogle er som bekendt stadig beboede i dag.

Her er et udvalg af Englands slotte, som bestemt er hele rejsen værd.

 • Windsor Castle
 • Bamburgh Castle
 • Leeds Castle
 • Tower of London
 • Highclere Castle
 • Alnwick Castle
 • Warwick Castle
 • Lindisfarne Castle
 • Dover Castle
 • Rochester Castle
 • Arundel Castle

Alle disse slotte er omtalt i teksten herunder. Eller klik direkte til det eller de slotte, de vil læse om.

Windsor Castle near London, UK

Windsor Castle near London, UK

Windsor Castle – den kongelige residens

I næsten 1.000 år er det største eksempel på Englands slotte Windsor Castle, der har været det stolte hjem for den britiske monark i århundreder. Faktisk er det den ældste og største beboede borg i verden i dag. Historien om dette storslåede slot begyndte, da William the Conqueror byggede det omkring 1066. Bortset fra at være en af ​​de officielle kongelige boliger, et sted for statsbesøg og det foretrukne weekend hjem for dronningen, er Windsor Castle også en enorm turistattraktion.

Behageligt tæt på London beliggende 21 miles fra Charing Cross og syd for den idylliske Thems, kun 25 km fra London ligger det vildt imponerende Windsor. Beliggende i et af Storbritanniens mest eksklusive områder med skyhøje ejendomspriser, er denne gamle engelske by af historisk betydning. Vi er i en malerisk by i Royal Borough of Windsor og Maidenhead i maleriske Berkshire.

Peascod_Street,_Windsor

Peascod_Street,_Windsor

Windsor er hjemsted for adskillige kendte attraktioner såsom Cliveden House, Eton’s French Market og Hughenden Manor, ud over Legoland og Savill Garden.  Shoppere vil også finde en række butikker og mærkevarer langs Peascod Street, som er Windsors selvudnævnte shopping distrikt. Så der er nok at tage sig til!

Prince Harry & Meghan Markle, Windsor, Uk - 19/5/2018: Prince Harry and Meghan Markle wedding procession through streets of Windsor then back the Windsor Castle Meghan waving to crowd in Givenchy dress.

Prins Harry og Meghan Markle, Windsor, England – 19/5/2018: Prins Harry og Meghan Markle bryllupsoptog gennem gaderne i Windsor og derefter tilbage Windsor Castle Meghan vinker til publikum i en uovertruffen Givenchy kjole.

Windsors mest populære beboere er uden tvivl den britiske kongefamilie, der har beboet nationens royale vartegn Windsor Castle siden umindelige tider. Windsor Castle er også kendt som verdens største  beboede kongelige residens og blev først bygget af kong William, også kendt som William the Conqueror. Som det officielle hjemsted for dronningen af ​​England spreder Windsor Castle sig over 13 hektar. Parkområderne omkring paladset består af St. George’s Chapel, Frogmore House og Gardens samt Windsor Great Park på dens nordlige grænse. Gennem århundreder har hver monark tilføjet sit eget personlige præg til den kongelige bolig, og slottets udvikling til dens nuværende skønhed  kan tilskrives netop denne kendsgerning. Oprindeligt konstrueret i træ og senere af  sten finder vi det ikoniske runde tårn,  et bidrag fra Henry II.

Besøgende har adgang til de spektakulære kongelige lejligheder, der har haft britiske monarker i de sidste 900 år, samt flere semi-statslige værelser. De statslige lejligheder er dekoreret af kendte malere og kunsthåndværkere som Rubens, Rembrandt, Gainsborough og Canaletto og har møbler udlånt af the Royal Collection. Disse lejligheder er elegant dekoreret med nogle af de fineste kunstværker i Storbritannien og måske i verden.

Queen Mary’s Dolls House er en anden must-see attraktion, da det er et sandt vidunder af miniatyr opfindsomhed. Tegningsgalleriet på Windsor Castle udstiller med jævne mellemrum historiske billetpriser fra Det Kongelige Bibliotek, ofte komplementeret med kongelige skatte fra samme kilde.

St George’s Chapel med sin markante gotiske arkitektur er et andet populært sted. det er også det sidste hvilested for ti kongelige som Henry VIII og hustru Jane Seymour. Windsor Castle er vært for sæsonbestemte kunstudstillinger. Fotografering, videooptagelse, mad og drikke er ikke tilladt i statens lejligheder.

Aftenture i slottet er også tilgængelige for et kig “bag kulisserne” ved hjælp af en erfaren guide.

Du kan helt sikkert udforske Windsor Castle fra a-z  som besøgende, og du kan også nyde udforskningen med en lydguide, som er inkluderet i adgangsprisen. Audioguider er praktisk tilgængelige på 8 sprog. Der er også muligheden for at gå med en planlagt klassisk guidet tur, der forlader nær indgangen til slottet. At udforske slottets forskellige sektioner tager normalt 90 minutter til 3 timer.

Besøg Windsor, køb billetter her 

BAMBURGH, NORTHUMBERLAND View of Bamburgh Castle in Northumberland on

Bamburgh Castle

Valg blandt de utroligt mange af Englands slotte med en stadig relevant historie kan ikke gøres uden at gå til Northumberland, der har flere slotte end noget andet amt i England. Mange af disse slotte, herunder Warkworth, Dunstanburgh, Bamburgh og Lindisfarne, står vagt langs den dramatiske kyst.

Bamburgh Castle fascinerer og betager tusinder af besøgende fra hele verden med sin utrolige historie, spektakulære udsigt og samling af unikke kunstværker, der fortæller historien om mange reinkarnationer af Bamburgh gennem århundreder, fra Anglo Royal Palace – til den victorianske opfinder og industrialist The First Lord Armstrongs vision om et perfekt slot.

De store og imponerende mure har været vidne til mørke historier om oprør og blodsudgydelse, forheksede myter og spøgelser, der elsker Bamburgh Castle så meget, at de aldrig ønsker at forlade det. Godt for dem – og os.

BAMBURGH A view of the village of Bamburgh in North East England with the its famous landmark castle visible in the distance.

BAMBURGH: Udsigt til landsbyen Bamburgh i det nordøstlige England med dets berømte vartegn  synligt i det fjerne.

Bamburgh er også en charmerende landsby

Bamburgh er også en dejlig lille landsby beliggende på den nordlige strækning af Northumberland Coast. Selve kysten og de store naturparker i Northumberland plus andre seværdige slotte er fremragende grunde til at besøge denne britiske kystlinje.
Det er en fremragende kombination af historie og naturlig skønhed. Næsten hver del af landsbyen har en historie at fortælle. I den tidlige middelalder var Bamburgh centrum af Royal Northumbria og strakte sig fra Humber til Forth. Bamburghs faktiske befolkning er kun  omkring 450, der vokser betydeligt om sommeren, når flokke af turister kommer hen til landsbyen.

Domineret af det storslåede og yndefulde slot er der meget mere at se på dette lille sted. Der er den dejlige sandstrand, museet, fyrtårnets restauranter, klassiske tesaloner og indkøbscentre og meget mere. Det er svært at tro, at landsbyen og omegn  har så meget at byde på.

Oprindeligt fra den angelsaksiske periode dominerer Bamburgh dets vulkanske outcrop og det omkringliggende landskab i århundreder.

Fra sin ydmyge træpalads til de imponerende stenvægge i dag fremtræder den som en symbolsk position på den nordlige kyst i Umbrien.

Åben hele året. Det inviterer besøgende til at nyde parken og hytterne. Fra middelalderkøkken til storheden i Victorian Kings Hall er der 14 værelser at udforske.

Bamburgh artifacts, armour

Bamburgh artifacts, armor

Det indeholder mere end 3.000 kunstgenstande, lige fra  porcelænsfigurer til våben og rustninge. Der findes også en smuk samling af ure, møbler og malerier, der bidrager til en forståelse af den engelske slotshistorie.

Udenfor er der vandreruter med en utrolig udsigt over strande og mod nord, til Lindisfarne og indlandet, til Cheviot Hills.

Den gamle viktorianske vaskeri huser Armstrong og Aviation Museum, en fascinerende samling af genstande lavet fra engelsk luftfart, inklusive motorer, propeller og endda vraget af et robust Spitfire.

 

LEEDS CASTLE - Panorama of Leeds castle with the moat in the foreground

LEEDS CASTLE – Panorama of Leeds castle with the moat in the foreground

Leeds Castle

Leeds Castle stiger majestætisk fra det rolige vand i voldgraven, omgivet af 500 hektar med parkområder og haver, og det er uden tvivl et af de smukkeste steder i Kent og et fremragende eksempel på engelske slotte for sin tid. Kaldt “Den smukkeste borg i verden” er det det perfekte sted at tilbringe en succesrig dag med din familie eller til en romantisk flugt med en elsket! Måske det mest arkitektonisk vellykkede af Englands slotte ?

Leeds Castle har altid været et palads at underholde og imponere, hvor hver generation forlader sit præg. Dagens interiør er resultatet af en dybtgående renovering af den sidste private ejer, Lady Baillie, skabt i 1920’erne og 1930’erne af førende europæiske designere.

Hvert år bringer et nyt dagligt program med aktiviteter og begivenheder. Uanset om du brænder for porcelæn, ønsker at opleve dyreliv i parken eller leder efter gammeldags sjov, så tjek vores websted hver dag for nyheder.

Ting at opleve i og omkring Leeds Castle

 • Tag en rundvisning i Leeds Castle med dens fint møblerede værelser, den hyggelige lille gårdsplads, der er skjult bag bygningen og dens vinkælder fra det 12. århundrede. Den kendsgerning, at slottet blev beboet for bare et par årtier siden, eliminerer alle spor af glemsomhed, der så ofte mærkes i gamle bygninger. Og nogle knitrende flammer i nogle skorstene øger kun følelsen af, at ejerne kun har været væk et stykke tid.
 •  Leeds Castle er ikke kun omgivet af søen, men også af 500 hektar med parker, der indeholder glenfeen fra Wood Garden, der er anlagt i middelhavsstil Lady Baillie Garden og det hyggelige sommerhus Culpeper Garden.
 • Tag en snack på den pletfri græsplæne i selskab med sjove vandfugle. De yndefulde sorte svaner giver parken en særlig charme. Disse smukke slangeformede mennesker blev leveret til Lady Baillie fra Australien og er med tiden blevet et symbol på Leeds Castle.
 • Spadserende gennem labyrinten i Leeds Castle, for hvilket ca. 2500 barlindtræer blev plantet. Nogle hævder endda, at labyrinten i Leeds Castle er mere imponerende end Hampton Court.
 • Gennemgang af den underjordiske hule i midten af ​​labyrinten. Væggene, dækket af udskårne figurer af mytologiske væsener og underlige displaylamper, skaber en mystisk atmosfære.
 • Besøg hundehalsmuseet på Leeds Castle og find ud af, hvordan hun i de sidste 500 år har ændret sin hundes mode.
 • Tag et billede af den lokale stjerne – en fortryllende hvid påfugl, der ser ud til at vænne sig til den generelle beundring, som poserer ganske let foran kameraerne.
 • Gå ind i verdenen med de livlige farver af eksotiske fugle i aviæren fra Leeds Castle. Baillie, en fuglelsker, begyndte at indsamle dem i 1950’erne. I dag inkluderer samlingen omkring 100 forskellige arter, inklusive mærkelige skebiller, sjove tukaner, støjende papegøjer, ara og lorikeets.
 • Tag en uforglemmelig ballontur og fordyb dig i betragtningen af ​​Leeds Castle og Kent County.
  Prøv noget usædvanligt, mens du kører på en Segway, det elektriske køretøj, der minder om en scooter, nær Leeds Castle.
 • Ud over den underholdning, der er nævnt ovenfor, er Leeds Castle også kendt for sine sæsonbestemte begivenheder, såsom jousting-festivaler, faldblomsterfestivaler, falconry-shows og adskillige koncerter med ild. Flerfarvet fyrværkeri.

Besøg Leeds Castle, den officielle side

 

 • View of the Tower of London on March 7, 2015. Unidentified people.

   Tower of London

Tower of London

Som en af ​​hovedstadens mest besøgte  attraktioner og mest genkendelige af  Englands slotte  har Tower of London et stort sted i hjertet af byens lange og spændende historie. Turister er blevet trukket til slottets tykke mure i århundreder.

Tower of London er  en af ​​de mest berømte turistattraktioner i London og også en af de ældste. Over 900 år gammel blev arbejdet startet af William The Conqueror i 1070’erne. Dets vigtigste rolle var som en fæstning, og den fortsatte i denne kapacitet indtil 1800-tallet. Udvidet  i årenes løb var det i 1350 blevet den bygning, vi kender i dag.

Under ethvert besøg i Tårnet er der otte seværdigheder, du skal sikre dig, at du besøger:

Det Hvide Tårn

Det hvide tårn er måske det mest karakteristiske af tårnets funktioner og er et af de mest berømte slottehold i verden. Sørg for, at du kigger efter Henry VIIIs rustningsdragter og kapellet St. Evangelisten fra det 11. århundrede.

Kronjuvelerne, Tower of London

Sørg for at besøge de verdensberømte kronjuveler; du vil aldrig se så mange diamanter igen et sted! Imperial State Crown alene består af 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Hør hvordan,  man  næsten slap væk med juvelerne i et dristigt røveri i 1671.

Fæstningen

Gå rundt i boplanerne og forestil dig dig selv som en middelalderlig bueskytter, der forsvarer væggene.

East Wall Walk

Gå gennem den massive indre væg, og udforsk de fire tårne, der udgør hjørnerne, Konstabel-tårnet, Martin-tårnet, Salt Tower og Broad Arrow Tower. Se de graffiti lignende rids i væggene af ulykkelige fanger for hundreder af år siden. Besøg udstillingen i Constable Tower, der fortæller historien om den eneste gang, at Tower of Londons forsvar nogensinde blev brudt under Bonde oprøret  i 1381.

To Yeomen Warders ved Tower of London. Yeomen Warders, også kendt som Beefeaters, er ceremonielle beskyttere af  Tower of London. Hendes Majestæts kongelige palads og fæstning Tower of London i London.

Yeoman Warders

Mere almindeligt kendt som Beefeaters og øjeblikkeligt genkendelige qua deres farverige og originale uniformer er de et af de stolte symboler på Tårnet og dets forsvar. the Beefeaters har dannet Kongens livvagt siden 1500 tallet. I dag er de mest  stolte turistguider af Tower of London, men det kræver 22 års uplettet service i det engelske militær at komme i betragtning.

Ravnene

For evigt onde, siges det, at hvis ravnene nogensinde forlader Tower of London, både Tower og Kingdom vil falde. Heldigvis er ravnerne der stadig.

Tower Green

Som en af ​​hovedstadens mest varige attraktioner og mest genkendelige slotte i hele England har Tower of London et sted i hjertet af byens lange og spændende historie. Turister er blevet trukket til slottets tykke mure i århundreder, og de fascinerende historier findes inden for at sikre, at det forbliver elskede i årene fremover.

Tower of London er måske en af ​​de mest berømte turistattraktioner i London. Over 900 år gammel blev arbejdet startet af William The Conqueror i 1070’erne. Dets vigtigste rolle var som en fæstning, og den fortsatte i denne kapacitet indtil 1800-tallet. Føjet til i årenes løb var det i 1350 blevet den bygning, vi anerkender i dag.

 

Two Yeomen Warders at Tower of London. Yeomen Warders also known as Beefeaters are ceremonial guardians of the Tower of London.Her Majesty's Royal Palace and Fortress the Tower of London in London.

Two Yeomen Warders at Tower of London. Yeomen Warders also known as Beefeaters are ceremonial guardians of the Tower of London. Her Majesty’s Royal Palace and Fortress the Tower of London in London.

Besøg Tower of London

 

Highclere Castle England

Under oversættelse fra vort modersite Traveltalk.travel (Okt. 2019)

Highclere Castle

Secrets of Highclere Castle er den sande historie om et af verdens mest berømte hjem, Highclere Castle i England.  Det er et must-see på en slotsferie i England. Det er sandsynligvis nøjagtigt som de fleste mennesker har en opfattelse af ikoniske slotte i England. Elegance glamour, rigdom, “upstairs og downstairs” i et strengt, vedefineret hieraki. Slottet er berømt som kulisse for den enormt populære tv serie “Downton Abbey” og har også sine egne ekstraordinære historier at fortælle.

Takket være optagelsen af ​​Downton Abbey, tv-serien på Highclere Castle og nu også filmen, er denne victorianske perle blevet en”full blown” prime-time stjerne. Se vores historie om Downton Abbey serien og filmen i 2019.

I århundreder har det været det virkelige hjem for den aristokratiske Carnarvon-familie og har underholdt Kings and Queens of England sammen med adel og berømtheder. En forfader til den moderne Lord og Lady Carnarvon finansierede  ekspeditioner, der opdagede Tutankhamens grav. Et faktum, som kun tilføjer et lag af viden til  ​​dette slots  forbløffende magi og hemmeligheder.

Skjult i hemmelige rum i dens mur findes århundreder gamle egyptiske relikvier, mens der i kælderen er kopier af indholdet af selve graven: fragmenter af egyptisk historie transporteret til hjerte af ​​det engelske landskab.

Besøgende kan kigge inde i 12 forskellige soveværelser i huset såvel som et antal soveværelser, inklusive biblioteket og stuen, som fans af Downton Abbey-serien uden tvivl vil genkende. Fotografier er ikke tilladt her.

Highclere Castle er et fantastisk og magisk sted.

Læs mere om  Highclere Castle

Alnwick Castle in the town of Alnwick in Northumberland in North East England. Dates from 1096AD when Yves de Vescy became Baron of Alnwick and erected the earliest parts of the castle. Since 1309 the castle has been in the hands of the Percy Family who are the Dukes and Earls of Northumberland.

Alnwick Castle in the town of Alnwick in Northumberland in North East England. Dates from 1096AD when Yves de Vescy became Baron of Alnwick and erected the earliest parts of the castle. Since 1309 the castle has been in the hands of the Percy Family who are the Dukes and Earls of Northumberland.

Alnwick Castle

Denne ikoniske 1.000 år gamle middelalderborg er et af filmindustriens yndlingssteder, især til Harry Potter’s Hogwarts-site. Det er også på UNESCOs verdensarvsliste og helt oplagt til listen for den perfekte slotsferie i England.

Det maleriske slot er et af de mest ikoniske i Storbritannien. Det har optrådt i berømte film og tv-dramaer som Elizabeth, Prince of Thieves, Downton Abbey Christmas Special og hans mest berømte rolle som Hogwarts School of Witchcraft. i de to første Harry Potter-film.

Alnwick Castle - broomstick training sessions inspired by Harry Potter movies. Trainings at the same spot as Harry Potter had a lesson in movie.

Alnwick Castle – broomstick training sessions inspired by Harry Potter movies. Trainings at the same spot as Harry Potter had a lesson in movie.

Alnwick Castle kaldes “Windsor of the North” og er det næststørste beboede slot i landet. Det huser familien af ​​hertugen af ​​Northumberland, Percys, i over 700 år.

Ved at kombinere storslået middelalderarkitektur med overdådige italienske værelser er Alnwick Castle en af ​​de vigtigste kulturarvsdestinationer i Storbritannien og er det bedste valg til at tilbringe dagen i Northumberland.

Slottets rige historie er fuld af dramaer, intriger og ekstraordinære mennesker som visionære samlere til dekadente værter og den mest berømte ridder i middelalderens England: Harry Hotspur.

Tag en gratis tur med vores erfarne guider, og tag den stormende normanniske fortid af Alnwick Castle og dens bemærkelsesværdige familiehistorie ind. Disse uddannelsesmæssige og engagerende guidede ture henviser til slottets lange historie, oprindelse, anvendelser og restaureringer og inkluderer historier om fascinerende karakterer, hvis tilstedeværelse har hædret Alnwick Castle gennem de sidste 900 år.

De overdådige italiensk renæssance-stil interiører i salene er som en juvel i det smukke, befæstede ydre af Alnwick Castle. Slottet omdannet til et familiehjem af 1. hertug og hertuginde af Northumberland og smukt restaureret i det 19. århundrede; disse luksuriøse interiører er absolut værd at se.

Alnwick huser en af ​​de fineste samlinger af privat kunst og møbler i landet, herunder værkerne fra Canaletto, Titian, Van Dyck, Turner og Dobson; et stort porcelænsgalleri af Meissen, Chelsea og Paris; og de dyrebare Cucci skabe, oprindeligt oprettet til Louis XIV i Frankrig på Palace of Versailles. Fra vinduerne i hvert værelse kan man beundre slotsparken og ud over landskabet skabt af Lancelot ‘kapacitet’ Brown.

Besøg Alnwick castle 

View of Warwick castle on August 5, 2014 in Warwick. Warwick Castle is a medieval castle developed from an original built by William the Conqueror in 1068.

View of Warwick castle on August 5, 2014 in Warwick. Warwick Castle is a medieval castle developed from an original built by William the Conqueror in 1068.

Warwick Castle

Warwick Castle har mere end 1100 års historie, magi, myter og eventyr at vise dig. Og er med på vor shortliste over slotsferie i England.

Warwick Castle er fuld af ting at gøre indvendigt og udvendigt, mens regn eller skinne er der noget for enhver smag. Kom og nyd det historiske eventyr fra Warwick Castle!

Weekend Party i Warwick

Mode, design og skandale kommer til live i de gamle private lejligheder. Nyd en genoptagelse af tidspunkter med voksfigurer fra borgens vigtigste deltagere.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan en weekend ville være i det victorianske højsamfund? Deltag i grevinden af ​​Warwick og hendes kongelige gæster for en af ​​hendes overdådige fester i weekenden.

Kongemager?

Vil du deltage i kampen om kongen? Oplev seværdigheder, lyde og lugt fra det middelalderlige England, når du forbereder dig på krig sammen med Richard Neville, Kingmaker.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan det ville være at gå i en kamp sammen med en middelalderlig hær?

Stort værelse og statslige værelser

Fra en formidabel fæstning til et storslået herregård, Grand Hall og modtagelsesværelserne beliggende i slottet tager dig med på en transformationsrejse.

Slottet, grundene og seværdighederne

Udforsk slottet og fordyb dig i dens rige historie med fantastiske attraktioner og oplevelser. Om sommeren kan du vandre gennem de smukt anlagte haver og miste dig selv i Labyrinth of Horrible Histories® Maze! Hvorfor ikke gå til Prinsessetårnet på regnvejrsdage eller møde den skræmmende fangehul.

Den Mægtige Trebuchet

Se Mighty Trebuchet, verdens største aktive sædemaskine! Se det spektakulære skue af rovfugle med storslåede og magtfulde væsener – inklusive gribbe og ørne, der flyver over borgens vægge – se på og undre dig over bøjens agility og kraft, der bor på Warwick Castle.

Warwick Castles fangehul

Er du modig nok til at komme ind i slottets fangehul? Oplev nogle af de mørkeste, blodeste og skræmmeste øjeblikke i Warwick Castle’s historie, hvor skuespillere og specialeffekter bringer disse grusomme historier til live.

Tidsforskydning

For første gang kan du fordybe dig i slottets rige og livlige historie. Denne fordybende audiovisuelle multimedieoplevelse vil føre dig gennem 1.100 års blodudgydelse, død og forræderi.

Historie og restaurering af Warwick Castle

Warwick Castle har gennem sin 11-årige historie haft mindeværdige begivenheder. Han blev angrebet, belejret og endda beskadiget af en brand. Og alligevel forbliver det solidt takket være pleje og restaurering af dets ejere

Mad, drikke og køb på Warwick Castle

Med udsigt til påfuglhaven og genoptagelsesfeltet er Conservatory Tea House det perfekte sted at nyde en frokostpause. Undercroft Restaurant serverer friske pizzaer, pasta og salater, mens Coach House Restaurant tilbyder en lækker menu med britiske retter.

Besøg Warwick Castle (Merlin adventures)

Lindisfarne Castle on the Northumberland coast, Northumberland, England

Lindisfarne (holy island)

Lindisfarne er kendt som den “hellige ø” af dens indbyggere og er også anerkendt for at være et af de tidlige kristne centre i England. Lindisfarne-evangelierne blev produceret af øens munke mellem 710 og 725 og anerkendes som mesterværker inden for middelalderkunst. Plyndret af vikingerne i 789 var fyrværget i fyrretøjet, hvor Saint Cuthbert, skytshelgen for Northumbria havde været abbed, ødelæggende. For at beskytte hans rester fra Viking-invasionen blev de overført til Durham Cathedral, hvor de stadig er.

Lindisfarne Slot er en af de engelske slottes juveler. Siddende på toppen af Beblowe Hill, 30 m høj, på den hellige ø Lindisfarne, hvor der er ofte lavvande, er det et slot bygget i usædvanlig målestok. Hvad der gør det så attraktivt er, at det er et slot, hvor du nemt kan forestille dig at bo. Og hvad der gør det så fascinerende er, at Edward Hudson, grundlægger og ejer af bladet Country Life, i 1902 besluttede at gøre netop det.

Som et resultat er det, du finder i dag, en bemærkelsesværdig sammensmeltning mellem et Tudor-artillerifort og et Edwardian-land palæ, en fusion skabt af den berømte arkitekt Edwin Lutyens i årene 1903. Slottet, der opstod fra denne proces dominerer øen, som han er. den står på et bredere kystlandskab i Northumberland. Alligevel er det også et slot, der næsten kunne kaldes sødt.

Lindisfarne er et unikt sted: Lindisfarne er kendt over hele verden for sin middelalderlige religiøse arv og dens maleriske slot fra det 16. århundrede, der er nyere. Disse såvel som det meste af samfundet ligger i den sydlige del af øen – hovedfokus for turister og ferierende. Mange tiltrækkes også af den fred og ro, der gennemsyrer øen og det isolerede bevaringsområde i Norden, med mere end sin andel af stille strande og unik naturhistorie.

Lindisfarne har en bred vifte af besøgende, der inkluderer: fuglekiggere, vandrere, fiskerifester, kunstnere, forfattere, fotografer og filmskabere, historikere og naturhistorikere, forskere, journalister, industrielle, politikere, skuespillere, teologer, vildere, jægere, golfspillere samt som tusinder af kristne og ikke-kristne pilgrimme.

Lindisfarne Gertrudes have

Jekyll var ven til og en hyppig samarbejdspartner med Edwin Lutyens, der havde forvandlet slottet til et “sommerhus” eller residens: hans navn i folkemunde var Jekyll ‘Bumps’. Ved hjælp af stedet for at have en køkkenhave, der engang leverede mad til slottets soldater, designede Jekyll en have – med en mur op mod en side af slottet, som gæsterne beundrede. Kombinationen af flerårige og etårige planter, farverige stauder og kulturarv grøntsager giver smukke billeder og dufte om sommeren og en oase af grønne områder og beskyttelse året rundt.

Visit Lindisfarne

Dover Castle, slotte i England, der forsvarede landet

Dover Castle har spillet en vigtig rolle i historien gennem mange århundreder. Det hele startede, da et bakkefort blev etableret omkring 800 f.Kr. Fyret, den første bygning på stedet for Dover Castle, blev bygget i 43 e.Kr. Slottet, også kendt som det store tårn, blev grundlagt af Henry II i det 12. århundrede. Spol frem til nyere tid, og slottet har været hjemsted for nogle af de vigtigste planlægningsaktiviteter under Anden Verdenskrig.

Dover Castle ligger på de ikoniske hvide klipper i Kent, porten til det engelske rige, i ni århundreder. I hjertet er det storslåede storslåede tårn oprettet af kong Henry II. Gå ind i dette unikke middelalderlige palads, find og se kongens trone og mød karaktererne fra Henry II’s domstol.

Pharos, det af romernes anlagte fyrtårn, måske verdens ældste

Pharos: Det er det ældste overlevende fyr i Storbritannien og måske i verden. Romerne ankom i år 43 og byggede hurtigt fyrtårnet til at guide deres landsmænd over hele landet. Vi kan sige, at denne stil er romersk. Den består af flere lag rund flint klemt ind mellem to fine mursten eller røde romerske fliser. Der er en lav indgang på den ene side, og du kan se den … en ad gangen blev Pharos brugt som et klokketårn for den nærliggende kirke. Klangen lyder måske lidt sprødt, men dets form er bemærkelsesværdig for en 2000 år gammel bygning.

Det store tårn

Det store tårn: Inde i det store tårn er seks værelser i det middelalderlige palads blevet genskabt. En dygtig håndværker har skabt det overdådige interiør i et palads fra Henry IIs tid med vægbeklædninger i lyse farver og autentisk farvede samt 500 genstande og detaljerede møbler. For at holde tingene virkelige er der ingen skilte eller informationstavler at læse. I stedet guide audiovisuelle elementer i værelserne besøgende, og uniformerede kostume ledere er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål. På udvalgte datoer giver rekonstruerede karakterer med et periodekarakter liv til stykkerne.

St. Mary in Castro church, Dover Castle, Kent, UK

St. Mary i Castro church, Dover Castle, Kent, UK

St. Mary-kirken i Castro

Dernæst ved det romerske fyrtårn i Pharos vil du se kirken St. Mary of Castro, der går tilbage til år 1000 e.Kr. Desværre var den i ruiner og uden tag i 1720, men heldigvis blev den restaureret som en garnisonskirke i 1826 af Sir George Gilbert Scott. Tårnet blev først afsluttet i 1888, da sakristiet blev tilføjet.

Inde i kirken var det, der ramte mig mest, at murene ha de smukkeste fliser.

dover castle church

Visit The Church of St Mary in Castro

Hemmelige krigstunneler på Dover Castle

De hemmelige krigstunneler var hovedkvarteret for Operation Dynamo, som havde reddet mere end 330.000 allierede soldater fra Dunkirk Beach i Frankrig. Tunnelerne blev faktisk bygget i Napoleon-perioden. Du kan kun besøge tunnellerne på en guidet tur. Jeg anbefaler, at du kommer der tidligt dagen før linjen er for lang.

Når du kommer ind i tunnellerne, skal du bare ned ad stien for at komme til hovedafsnittene. Besøget varer cirka en time. Du besøger flere forskellige rum, hvor du finder videoer, du kan se for at hjælpe dig med at lære lidt mere om Dover Castle´s historie.

For at komme ud af tunnellerne skal du bruge vindeltrapper, eller der er en elevator tilgængelig for besøgende med nedsat mobilitet.

Middelalderlige tunneler på Dover Castle

Desværre havde vi ikke chancen for at se de middelalderlige tunneler. De er placeret på den anden side af slottet sammenlignet med andre tunneler. Disse tunneler blev bygget for første gang, efter at prins Louis af Frankrig belejrede slottet i 1216. Andre tunneler i denne del af slottet blev tilføjet senere, men de er stadig kendt som middelalderlige tunneler.

Der er ingen lys i disse tunneller, og det forbliver meget mørkt som det er. Du ved, at disse tunneler blev brugt til forsvar af slottet, når du ser alle kanonerne.  Så vær forberedt på at bruge din mobiltelefon som lommelygte.

Visit Dover Castle

A view of Rochester Castle with beautiful flowers in the foreground, in the historic city of Rochester in Kent, UK.

Englands slotte: A view of Rochester Castle with beautiful flowers in the foreground, in the historic city of Rochester in Kent, UK.

Rochester Castle. Fra Normannerns storhedstid

Denne imponerende fæstning er strategisk placeret på London Road og beskytter en vigtig passage af Medway-floden og har en kompleks historie med fyldt med ødelæggelse og genopbygning. I dag husker lokalbefolkningen stolt Rochesters historie såvel som katedralen og de brostensbelagte gader.

Dens Norman Kentish brostensbelagte tårn blev bygget omkring 1127 af William of Corbeil, ærkebiskop af Canterbury, med opmuntring af Henry I. Den består af tre etager over en kælder og stiger 23 meter højt. Ved siden  af er en fremspringende høj bygning med sit eget forsvar at krydse, før fangehullet selv kan komme ind på første sal.

I 1215 gennemgik slottet en episk belejring af kong John.

Slottet blev genopbygget under Henry III og Edward I og forblev en levedygtig og effektiv  fæstning indtil det sekstende århundrede.

Det er en region rig på historie med nogle interessante attraktioner mindre end en kilometer fra slottet, herunder:

Upnor Castle: Elizabethansk artillerifort bygget til at beskytte Chatham-værfter

Historiske Chatham Shipyards: Skibsbygningens hjem i hundreder af år. Hvor nogle af de mest historiske skibe fra den britiske flåde er blevet bygget. Gå ikke glip af den en kilometer lange “rebtur” i rebet, der stadig fungerer. Charles Dickens Sr. arbejdede der som kontorist.

Rochester Cathedral: Den næstældste i Storbritannien.

Royal Engineers Museum: Tre hundrede års militærteknisk historie – i Afrika, Indien og Europa – er bemærkelsesværdigt interessant. Du kan fortælle dine venner derhjemme, at du så hertugen af Wellingtons feltnoter og kort til slaget ved Waterloo.

* Normanerne byggede meget enkle slotte til at begynde med. Disse engelske slotte var hurtige til at bygge med bare jord og træ. Senere, da William erobreren, lederen af normannerne, havde etableret sin styre i England, byggede normannerne enorme stenholdningsborge.

Visit Rochester Castle

English old castle Arundel Castle River Arun West Sussex England Europe

Englands slotte: Arundel Castle , River Arun West Sussex England

Arundel, 1000 års historie for slottene i England

Arundel Castle er et glimrende eksempel på tidligere slotte i England, og det er et af de længst beboede hjem i Storbritannien. Dens historie går næsten tusind år tilbage. Fangehullet blev bygget i 1068 oven på en kunstig bunke og er blevet udvidet og restaureret gennem århundrederne.

Arundel Castle har huset meget indflydelsesrige familier. Ikke mindre hertugerne af Norfolk, som slottet stadig tilhører i dag.

Arundel Slot er sjældent, fordi det indeholder lidt af alt. Det er et middelalderligt hus, hvor kejserinde Mathilde blev. Det har enorme tårne ​​med pileformede vinduer og rammer øverst på væggene. Indvendigt giver smukke værelser fyldt med skatte, der er akkumuleret gennem årene, det indtryk, at det mere er et herregård end et slot. Alle vil finde lykke, det være sig glitrende gyldne skatte, løveskind, fantastisk arkitektur eller den fantastiske kunstsamling.

Galleriet præsenterer storslåede farvede ruder, der repræsenterer forskellige symboler og scener. Galleriet præsenterer en sjælden samling af værker af kendte kunstnere, såsom Van Dyck.

De udstillede slotslokaler viser de mest populære og brugte rum på Arundel Castle. Besøgende har mulighed for at udforske de victorianske værelser og badeværelser, der husede hundreder af år med royalty.

Fitzalan Chapel blev grundlagt af 4. jarl af Arundel i 1390. Fitzalan Chapel fungerer stadig som et gravsted for hertugerne i Norfolk. Denne gotiske arkitektur har et fint hugget trætag og detaljerede korboder. Da Fitzalan-kapellet ikke officielt deltog i dannelsen af ​​den protestantiske sognekirke, er kapellet katolsk.

Haverne har været åbne for offentligheden siden 1854. Haverne er en omfattende samling af forskellige internationalt kendte haver, såsom Collector Earl’s Garden og Organic Kitchen Garden. Fordi haver er relativt beskyttede, sjældne og unikke planter, der kræver speci

Visit Arundel Castle

Besøg andre historiske og imponerende slotte i Europa

10 majestætiske slotte i Tyskland

Slotsferie i Tyskland

Hvilke slotte er the Crown optaget i?

Hvor er The Crown optaget? – Sæson 4 er i luften

Highclere og Downton Abbey, serien og nu filmen

Downton Abbey blev optaget på Highclere Castle i England

Skotland og de eventyrlige slotte

Berømte slotte i Skotland

De mest fantastiske slotte i Frankrig inklusive Versailles

Franske slotte, spændende slotsferie i Frankrig

Kongeslotte i Italien

Slotte i Italien

Kort oversigt

Populære rejseartikler