Teamwork på havet er en nødvendighed, og så er det sjovt tilmed

Team building på Øresund

Teambuilding på havet. f.eks. på Øresund? Det giver god mening. Riv en dag ud før jeres næste sejlferie og på pudset viden og form af.
Måske er du med i en virksomhed, der gerne vil give medarbejderne en ekstraordinær oplevelse, og lære dem lidt om samarbejde og team spirit?

Teambuilding og eventsejlads på Øresund giver dig en stor oplevelse og ny energi til hverdagen.

Næppe noget er mere effektivt i så fald end en dag på Øresund i en smuk sejlbåd med en dygtig, professionel skipper, der også ved en masse om gruppe dynamik og samarbejde. Båden sejler kun, hvis alle samarbejder og skipper udstikker den rigtige kurs! Folk er vildt begejstrerede bagefter en dag med  eventssejlads og Teambuilding på Øresund.

Og alle kan være med. Det er tilmed økonomisk overkommeligt.

KDY teambuilding på Øresund

Teambuilding på havet begynder hos KDY

Så kontakt KDY (Kongelig Dansk Yachtklub i Skovshoved Havn) og få en tur på Øresund sammen med kollegaer, bestyrelse eller private venner. Det virker hele vejen rundt. KDY er for alle, der elsker havet. KDY er for alle, der vil lære mere om at sejle. KDY er for alle som kan se en kæmpe mulighed for en læringsprocess på havet i samarbejde i en virksomhed. Havet er en effektiv læremester. Du enten samarbejder eller det viser sig med samme, hvad der er galt og skal rettes. Ikke så mange ord og coaching snak. Her ser du faktisk hvad der sker, og I er i trygge hænder med nogle af Danmarks bedste sejlere, som har al utrolige den erfaring fra kapsejlads på elite niveau og meget mere. De ved, hvad det kræver, og de ikke bare snakker eller “ypper kiv”. Det er der nemligt ikke tid til, når vigtige beslutninger skal træffes. Så skal teamet være plads på forhånd. Den indsigt er guld værd.  Og en dag på havet vil vise, om den er der eller ej. Men så kan det jo løses.

Læs mere her Om KDY´s Events på havet tilbud.

Læs mere om sejlferie på www.traveltalk.dk

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler