Teamwork på havet er en nødvendighed, og så er det sjovt tilmed

Scroll

Team building på Øresund

Teambuilding på havet. f.eks. på Øresund? Det giver god mening. Riv en dag ud før jeres næste sejlferie og på pudset viden og form af.
Måske er du med i en virksomhed, der gerne vil give medarbejderne en ekstraordinær oplevelse, og lære dem lidt om samarbejde og team spirit?

Næppe noget er mere effektivt i så fald end en dag på Øresund i en smuk sejlbåd med en dygtig, professionel skipper, der også ved en masse om gruppe dynamik og samarbejde. Båden sejler kun, hvis alle samarbejder og skipper udstikker den rigtige kurs! Folk er vildt begejstrerede bagefter en dag med  eventssejlads og Teambuilding på Øresund.

Og alle kan være med. Det er tilmed økonomisk overkommeligt.

KDY teambuilding på Øresund

Teambuilding på havet begynder hos KDY

Så kontakt KDY (Kongelig Dansk Yachtklub) og få en tur på Øresund sammen med kollegaer, bestyrelse eller private venner. Det virker hele vejen rundt.

Læs mere her Om KDY´s Events på havet tilbud.

Læs mere om sejlferie på traveltalk.dk

 

Kort oversigt

Book din rejse her

Du kan købe dine rejser her på Traveltalk. Både til sol og sne. Se vort kæmpe udvalg af skirejser direkte her på Traveltalk i samarbejde med førende danske skirejse bureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters, se mere end 100,000 rejsekombinationer. Løbende flere rejsemål på vej

Book direkte her til Livigno, Sestriere, Sauze d’Oulze, Bad Gastein og mange andre.

Se seneste tilbud og priser, mere end 100.000 rejsekombinationer.

Rejs med Nortlander, Danski og Slopetrotter.

Populære rejsemål