Club La Santa Sport, aktiv ferie på 100 måder for alle

Club La Santa Sport, en kæmpe legeplads for alle, der trives ved sport

Club La Santa Sport på  øen Lanzerote burde måske nævnes i øens navn efterhånden. Den er nærmest annekteret fra de spanske gamle conquisatores, genopdaget  og revitaliseret af danske kræfter fra Tjæreborg præsten og frem. Det er bogstavelig talt for alle fra ung til gammel, fra elitesportskvinden til funktionshæmmet senior, fra holdsports enthusiast til focuseret individualist. Det er ret enestående.

Club La Santa Sport er meget mere end bare hvilken som helst “sport på en ø”. Det er samvær, afslapning, sol, hav og god mad. Udflugter, nye venner. Det er en institution i dansk rejseliv, en ikon, der konstant følger med tiden og sportsudviklingen. Så vil du lære noget om sport, sundhed, bevægelse, personlig udvikling via sport, så er La Santa også stedet.

La Santa Sport aktiviteter

Der er små 500 lejligheder og suiter. Der er over 400 ansatte. Kort sagt, det her er stort på så mange måder.

På La Santa Sport kan du dyrke mere end 80 forskellige sportsgrene, Der er ikke mindre end 5 restauranter og barer, der er over 500 ugentlige hold, du kan deltage på, gratis og med instruktør. Det er et eldorado, for nu at bruge et spansk begreb, for alle der ønsker et aktiv liv med sundhed og livsglæde.

Vor tur til La Santa Sport

Den dejligste kærestetur til La Santa, hvor hun introducerer sin kæreste til dette sports eldorado.

Club La Santa Sport

Link til La Santa

Læs mere om aktiv ferie her i hele verden  og wellness ferier på traveltalk

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler