For fulde sejl i Adriaterhavet mellem Kroatien´s 1000 øer i Dalmatien

På sejlerferie i Kroatien med noget af verdens smukkeste kystlinie: Dalmatien

Sejlerferie i Kroatien er for dig, der er til  saltvand, hav og sommer, så fås det ikke meget bedre end en sejlerferie i Kroatien. Kroatien har de bedste forudsætninger for en dejlig sejerferie, og det har mange sejlere og motorbåds enthusiaster fundet ud af. Sejlerferien går til Kroatien, og bådene lægges ofte op i de charmerende havne over vinteren.

Makarska riviera i Dalmatien; Kroatien

Makarska riviera i Dalmatien; Kroatien

På sejlerferie i Dalmatien: Dalmatiens 1001 charmerende øer i Adriaterhavet

Dalmatien er en del af Kroatien og omfatter Kroatiens kyststrækning med tilhørende øer ved Adriaterhavet. Havarealet udgør rigelige 12.732 km². I al fald nok til over 1000 skønne og eventyrlige øer i Adriaterhavet. Hvor skal vi begynde og slutte? Med andre ord et ægte eventyr udfolder sig, når du tager hul på det dalmatiske søkortets veje og mulige vildveje.

I Dalmatien der er i øvrigt subtropisk klima med milde vintre, vinterregn, maki og skov, og her er populære turistområder, ja faktisk nogle, der er enten folkelige eller top fashionable, så din indre partyløve/løvinde kan slippes løs og få en fest, når du er i land.

Her ligger byerne Split, Makarska, Podgora, øen Hvar og Dubrovnik. På den lille forsmag til en sejlerferie i Kroatien og Dalmatien, begynder vi med Markaska.

Skal vi hejse sejlene eller give tegn til kaptajnen ?

Makarska panorama

I en eventyrlig lagune i Dalmatien ligger Markaska

Makarska ligger i ly af Biokovo (1762 m) bjerget, der beskytter byen mod det ellers rå kontinentale klima og medføreren rig Middelhavs vegetation med milde vintre, lange varme somre tempereret af Maestral vinde, en blid brise, der tager toppen af de varmeste dage.

Sejlerferie Kroatien Dalmatien,Makarska beach lagoon
Her er mere end 2750 timer med sol om året. For sejlerferier er det et perfekt sted, som ogå fotos vidner om. Man lægger til og hopper ud på stranden eller tger på eventyr i byen og baglandet. du finder et rigt kulturliv, lækre restauranter og masser af strand og et afslappet ferieliv.

Sejlerferie i Kroatien, Makarska at night

Læs mere om Kroatien på den officielle hjemmeside.

Rejsetips til Kroatien

Dalmatien i Kroatien, meget smukkere i Europa bliver det ikke

Rejs på ferie til lækre Kvarner i Kroatien

Rejsetips til sejlerferie

Sejlerferie i Middelhavet, den ultimative frihed på ferie

Sejlerferie vil bringe dig rundt i verden

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler