Sejlerferie fra Middelhavet til Caribien

Sejlerferie fra Middelhavet til Caribien.

Sejlerferie fra Middelhavet til Caribien handler om en af ​​de mest behagelige måder at se verden på og nyde en ferie fuldt ud. Du behøver ikke bekymre dig om sejladsevner. Der er en sejltur derude for enhver smag: Verdensudforskeren, søulken,  yachten med kaptajn og crew, eller sejlbåden med eller uden en erfaren besætning for at guide dig til måske din nye yndlingsmåde til at flytte sig fra a til b.

Prøv det! Sejlerferie på de syv have giver dig mulighed for at få et helt nyt perspektiv på, hvordan du kan tilbringe din ferie. Hvis du er ny i “bådklassen”, kan du godt blive forbløffet over at se, hvor mange steder du kan holde en sejlferie mere eller mindre rundt om i hele verden. Du vil også garanteret møde en masse nye venner. Måske bare for en drink i havnen, måske for livet. Vær din egen Columbus, udforsk verden på havet. Er du en ikke så erfaren sejler, så hyr en kaptajn og se med. Lær af en pro og snart tager du måske et duelighedsbevis og en ny verden på havet åbner sig.

Forestil dig at være i stand til at nyde alle seværdigheder og fornemmelser ved rolig havsejlads og vågne op næste dag kun for at gøre det igen! Alt dette og meget mere er, hvad en sejleferie kan tilbyde dig. Lad os hejse sejlene.

Sejlerferie, Port-Miou calanque i Cassis. Frankrig. 

Sejlerferie, Port-Miou calanque i Cassis. Frankrig.

Fra Island til Oceanien med hejste sejl

Der er en bred vifte af sejler-destinationer verden over, som du kan vælge. Du kan vælge at sejle gennem de tropiske øer og det krystallinske turkisvand i Caribien eller følge ruterne fra de gamle sejlruter i Middelhavet. Eller måske vil du nyde skønheden i de skandinaviske fjorde eller på en sø i midt i Island. Dette er blot nogle af de tilbudte destinationer. Du kan helt sikkert finde det havområde, der appellerer netop til dig.

Sejlerferie giver så meget frihed

Sejlerferie giver dig en masse uafhængighed, og du kan virkelig slappe af, som du vil. Der er ingen turistbusser, hvor du skal være 9:15, og der er ingen roomservice at bekymre sig om. Jo hvis du betaler lidt ekstra, så er der kok osv. Du behøver ikke at lave mad, da du kan gå i land for at få mad, når du har brug for det, hvis du ikke har lyst til at lave mad til dig selv og dine famile/venner. Du kan tage dig tid til at sidde på terrassen i land og slappe af i solen med den bog, du har ønsket at læse de sidste par år, hvis det er det, du gerne vil gøre.

Sejlads er en spændende og afslappende, måske ny ferieinteresse hobby, mens du nyder at hoppe direkte fra båden i vandet, svømme, snorkle og solbade på din yacht eller sejlbåd med dine venner. Udforsk isolerede strande du ellers ikke ville have fundet fra landsiden,  og find idylliske havne i kystbyer og nå dele af kysten utilgængelige med nogen anden form for transport. Navigation tilbyder en utrolig udsigt over livet i havet i dets naturlige habitat, mens panoramaudsigt over kysten afslører nogle af de smukkeste landskaber i verden.

Magna Grecia – klar til en stor oplevelse på havet?

Yachting er også sejlferie på en måde. Det laver vi en separat artikel om i 2020. Denne yacht er en af verdens største og sejler i Middelhavet, bla. ved den italienske Riviera. Regn med godt 2 mill DKK per uge med fuld crew og plads til 12 passagerer, så I kan jo dele?

Sejlerferie i Middelhavet rummer masse eventyr

Sejlads i Middelhavet er en af ​​de mest spændende muligheder for en ferie på havet. Den store mangfoldighed af destinationer, unikke kulturer og spændende ting at gøre og se om bord på en krydstogt eller sejletur i Middelhavet er virkelig overraskende for et så lille geografisk område i verden. Hvis du er en person, der elsker historie, maleriske byer eller idylliske og romantiske øer, er krydstogter i Middelhavet noget for dig!

Følg i de gamle søfolks fodspor på Middelhavet

Middelhavet er kendt som en del af et stort vandmasse i Sydeuropa, Vestasien og Nordafrika, og mange krydstogtskibe har besøgt dette område siden krydstogterne holdt deres indtog. Middelhavet er simpelthen en fantastisk destination for en cruise-ferie. Vejret er helt fantastisk, og Middelhavet har nogle af de smukkeste steder på Jorden som de græske øer.

Sejlads over Middelhavet er hovedsagelig en rejse ind i hjertet af civilisationen. Dette er sandsynligvis den form for sejlads i et afgrænset hav, der har de fleste destinationer af historisk og kulturel betydning. Mange rejsende vil opdage, at et Middelhavskryds, kort eller langt, er romantisk, lærerigt og meget eventyrligt.

17 lande og mere end 120 havne i Middelhavet venter dig

Der er omkring 17 lande og mere end 120 havne i Middelhavet, så der er åbenbart mange kombinationer af sejlsport, der er tilgængelige på ture, der vil vare fra en uge til to uger eller mere. Et stort sammenstød af kulturer venter alle dem, der vælger et middelhavskrydstogt.

Middelhavet er det perfekte rejsemål for enhver, der vil nyde en lang række forskellige kulturer og rejseindtryk, alt sammen på en ferie.

Her er nogle af de mest populære steder at tage på sejleture i Middelhavet og links til mere rejseinspiration til hver destination

De Baleariske Øer (Mallorca)
Amalfikysten (Italien
Ionian Islands (Grækenland)
Malta
Sicilien og de æoliske øer
Sardinien
Korsika
Franske Riviera,  Cote d’Azur
Tyrkiet og den turkiske Riviera, Middelhavs kyst
Kroatien og Montenegro

Hvar Town, Hvar, Croatia big

Sejlerferie rundt om de 1.000 øer i Kroatien

Kroatiens imponerende kystlinje består af mere end 1.000 øer, hvilket gør sejlads fra Dubrovnik til Korcula og andre øer til en usædvanlig rig oplevelse. Når du beslutter at sejle rundt om Kroatien på en yacht eller en sejlbåd, styrker du dit bånd til havet og naturen. Det krystalklare vand og fantastiske solnedgange fremkalder ikke kun stor ærefrygt ved udsigterne, men giver dig også mulighed for at glemme teknologier og hjemmearbejde. Øerne tilbyder utallige muligheder for at udforske Kroatiens natur og kultur. For eksempel tilbyder nationalparken på øen Mljet interessante vandre- og cykelruter.

Sejl til Benedikterklostret Santa Maria fra 1100 tallet

En charteryacht fra Dubrovnik kan tage dig til benediktinerklosteret Santa Maria, som stammer tilbage til 1100-tallet. En anden forbløffende ø, hvor elegante restauranter og middelalderens arkitektur sameksisterer er Hvar. Men den mest populære ø er Korcula, som har opretholdt høje standarder for gæstfrihed i mange århundreder. Kroatiske ø resorts i dalmatiske omkostninger kan også udforskes på en mere eventyrlig måde. Yacht Week tager dig med på en uforglemmelig rute gennem de bedste destinationer i Kroatien. Spændende strand- og vandfester skaber et perfekt match til en bemærkelsesværdig sejlsferie. Ruterne starter fra forskellige steder. Fra Split leder Yacht Week til Vis, Komiz og Hvar. Mere bløde krydstogter er også tilgængelige for dem, der rejser med børn eller ikke ønsker at feste tæt men også have det sjovt på andre måder.

Sicily, Italy, Old beach in Cefalu with fishing boats

Sicily, Italy, Old beach in Cefalu with fishing boats

Sejlferie rundt om de ret ukendte æoliske øer lige udfor Sicilien

De æoliske øer er opkaldt efter Aeolus, den romerske vind gud, og du har en idé om, hvilken slags sejlads du kunne forvente over denne vulkanske øhav, kun en dag ud for kysten af Sicilien. Vandet er klart og koboltblåt, somrene er tørre, og øerne er langt nok fra hinanden til at kombinere givende sejlsport med masser af tid til at surfe, snorkle eller udforske øerne. Hvis du leder efter gode restauranter og natteliv, tilbyder de mere folkerige øer Lipari, Salina og Panarea det sammen med marinaer og supermarkeder. Hvis du vil have mere fredelige forankringer, giver de mere fjerntliggende øer dem sammen med varme kilder og vulkanske mudderbade. To af dem, Stromboli og Vulcano, er aktive vulkaner; Et af højdepunkterne på et vindkort er at se Strombolis  fyrværkeri, mens du nipper til den lokale fremragende vin på dækket eller på land en varm sommeraften, hvor tiden på magsim vis står stille, og alle indtryk indprenter sig.

Sunset scene of Vlacherna monastery, Kanoni, Corfu, Greece

Sejlerferie i  Det Græske Øhav

Utroligt smukke Grækenland er altid en populær destination og har været på radaren for mange mennesker på udkig efter måder at udforske den specielle magi, som dette land har. Det betyder ikke noget, om du er en historieelsker, en madelsker eller bare leder efter en fantastisk destination til din næste ferie. Grækenland er et sted, du ikke kan gå galt med! På din rejse kan du besøge en af ​​de mange øer med fantastiske landskaber og udforske sporene på land eller dykke i havet. Når sommerdagene langsomt begynder at gå mod aften, skal du sørge for at sikre en god position og se en af ​​de smukkeste solnedgange i verden skinne på havoverfladen og de kridhvide huse. Naturligvis er dette syn bedst at se fra havet i din båds komfort med venner eller familie.

De Ioniske Øer, Kykladerne, de Saroniske Øer og den Argolske Golf, Sporadesøerne og Dodekaneserne.

Der er så mange øer at udforske, hver med sin egen unikke personlighed, men alle er bekvemt placeret så tæt på hinanden, at hvert stop i en ny havn føles anderledes og frisk. De øverste seks ø-regioner for en sejleferie i Grækenland inkluderer De Ioniske Øer, Kykladerne, de Saroniske Øer og den Argolske Golf, Sporadesøerne og Dodekaneserne. Det joniske, cycladerne og det saroniske er imidlertid de mest populære. Forestil dig maleriske fiskerihavne, idylliske forankringer, historie og kultur – de græske øer er den perfekte destination til din næste/første Middelhavsferie.

De græske øer blev skabt til sejlads. Og det var sådan grækerne erobrede deres verden.

Lej en båd i Grækenland

Malta, Traditional eyed colorful boats Luzzu in the Harbor of Mediterranean fishing village Marsaxlokk, Malta

Malta, Traditional eyed colorful boats Luzzu in the Harbor of Mediterranean fishing village Marsaxlokk, Malta

Sejl rundt om øerne Malta og lille Gozo

Malta, en af ​​de mest populære sommerferie destinationer i Middelhavet, ser ud til at være den mest anbefalede mulighed for bådfolk, der ønsker at udforske smukke steder og have eventyrlige oplevelser. Malta er en mindre overfyldt destination, skønt den tilbyder en række aktiviteter, såsom dykning eller udforske dens rige og lange historie, mens de lover smukke sandstrande og klippestrande med krystalklart vand på øerne Gozo og Comino samt langs kysten .

Besøg Malta i forårsmånederne eller i den første efterårstid, da sommermånederne altid er for varme, hovedsageligt på grund af den geografiske placering af øen, der er tæt nok til Afrika.

Den tyrkiske Middelhavskyst

Den tyrkiske kyst er, hvor vest og øst mødes. Det er ikke den eneste spektakulære kombination med yachtforretningen på den turkise kyst. Den tyrkiske riviera er berømt for sine grønne harmoniske bjerge og blå farvande og rummer storslået sejlads for både nationale og internationale sejlere. Kysten er en skat af arkæologiske steder.

Fortøjr båden i Fethiye og gå direkte på det tyrkiske marked

På en chartered yacht kan du nå et af UNESCOs verdensarvssteder: Efesos. Ephesus ligger ikke langt fra det moderne Selçuk og symboliserer det romerske imperiets storheds tid. Resterne af Celso-biblioteket, Grand Theatre og Temple of Artemis er et must-see for alle, der er interesseret i gammel historie. Hvis du vil se den autentiske tyrkiske natur, skal du fortøj din yacht i den livlige by Fethiye og gå direkte til det lokale marked. Du kan også bo ombord og navigere til den maleriske Ölüdeniz-lagune. Gå ikke glip af din chance for at se en ægte spøgelsesby: Kaya Köyü. Ruinerne af den græske landsby er i nærheden af ​​Fethiye. På jagt efter de bedste dykkersteder forankres yachter normalt i havnene i Antalya, hvor kultur og natteliv er meget udviklet. Perlen fra den turkise kyst er Bodrum. Sejlads i Bodrum betyder at leje en yacht nær en middelalderlig borg, et undervandsmuseum og et af de syv vidundere i den antikke verden: Mausoleumet ved Halicarnassus. Bodrum-halvøens kyst er rig på hvide sandstrande. Derfor er det et ideelt sted for en informativ og afslappende ferie.

På sejltur i Middelhavet i Tyrkiet

Puerto Banus Marina, Costa del Sol, Spanien

Puerto Banus Marina, Costa del Sol, Spanien

Sejlture langs Spanien kyster

Især Spanien og Costa del Sol er en perfekt destination for dem, der ønsker at rejse med stil langs en smuk kystlinje med masser af havne og frit udforske al den mangfoldighed, som det sydlige Spanien har at byde på. Når du går i dybden af ​​kultur, smukke destinationer, solrige strande, lokale restauranter, vil du blive forbløffet. Efter at have mødt de venlige lokale mennesker med hjertet af guld, vil du elske Spanien som intet andet sted i verden. Ud over verdensberømte byer er der masser af skjulte perler at udforske, alt sammen fra rolige byer og bugter, der er perfekte til bådferier og afslapning. Ud over dette lands naturlige skønhed kan vi ikke glemme at nævne spanske vine og utrolig mad! Spanier er kendt for deres kærlighed til god mad, sjove aftener og gode vine. Du kan nyde nogle af de lokale restauranter, bestille nogle tapas eller nyde mad ombord, der kan tjene din lidenskabelige kok til hans arbejde.

Slå et par golfslag, når du går i land på Costa del Golf

Du kunne endog tage en runde golf på Costa del Golf. Et par af banerne ligger dikrete ned til vandet.

Amalfi kysten i Italien

Amalfi kysten i Italien, en af Italiens utrolige kyster

Amalfikysten, Italiens måske lækreste kyststræk

Du tror måske, at du kender Italien, men en sejleferie ved Amalfikysten tilbyder en helt ny måde, og vi mener, mere autentiske, at opleve dette fantastiske og livlige land. Ligesom den franske riviera, trækker Amalfikysten luksusyachtsturister fra hele verden, som ved, at Italiens fantastiske og livlige kystlinje bedst ses fra havet.

Den naturlige natur er betagende, marinaerne er smukke, og italiensk mad og vin er (altid) lækre. Sandstrande og små byer på Amalfikysten trækker besøgende fra hele verden, men at leje din egen yacht giver dig chancen for at undgå skarer og slappe af i de fredelige forankringer og mindre, autentiske havne. Bjerge og landsbyer ved Amalfikysten og flere omkringliggende øer er kendt for deres maleriske skønhed, og der er ikke noget bedre udsigtspunkt end dæk på din sejlbåd, når du krydser kysten.

Beautiful sea coast in Portofino, Italy

Portofino er den mest berømte by langs den italienske riviera, fuld af glamour, god stil og lækre restauranter og butikker. Forestil dig at lægge til her i bedste Hollywood stil

Sejlture langs den mondæne italienske riviera

Den franske Riviera er lang mere beskrevet og besøgt en den italienske. Det er faktisk lidt uretfærdigt.
For ikke langt fra det sydlige Frankrig berømte kyst Cote d´Azur byder den smarte italienske riviera de besøgende ind med sin egen blanding af glitter, glamour og vintage charme. Den italienske riviera er berømt over hele verden for sine postkort-perfekte byer, der ligger som prikker langs den liguriske kystlinje, der falder dramatisk ned  i et glitrende turkishav med betagende snoede kystveje i bjergene. Den italienske riviera er en vidunderlig sejler oplevelse, uanset om du leder efter kultur, historie, fremragende italiensk køkken, eller sensationelle landskaber. Eller måske de relativt ukendte liguriske vine, ofte dyrket de mest utrolige steder: små grønne pletter på stejle skråninger, der kan nås med .. båd.

Du kan starte dit eventyr i San Remo og navigere til Portofino, hvor du passerer gennem funklende bugter, smukke gamle havne og fredfyldte og skjulte strande. Højdepunktet på din rejse vil bestemt være fiskerlejerne

Bonifacio town on beautiful white rock cliff with sea bay, Corsica, France, Europe.

Bonifacio town on a beautiful white rock cliff with sea bay, Corsica, France, Europe.

Sejlerferie rundt om Korsika

Korsika, ligger i den sydøstlige del af Frankrig og i centrum af Middelhavet mellem Frankrig og Italien. Selvom det juridisk set er en del af Frankrig, har øen også en italiensk kultur. Korsika har alt, hvad øjet kan ønske at se. Korsika, en malerisk ø, der har fascineret mennesker i årtier, er stadig et af de mest besøgte steder i Middelhavet. I modsætning til de modige sejlere, der stadig glæder sig over det uventede, mens de sejler den fortryllende bredde af denne ø, har søfarende i dag behov for omhyggelig forberedelse. Havnene i Bonifacio og Calvi forenes med en romantisk atmosfære, der kommer fra den gamle by Korsika.

Sa Colonia beach, Chia resort, Sardinia, Italy.

Sa Colonia beach, Chia resort, Sardinia, Italy.

Sejlads Sardegna / Sardinien

Sardinien, der er kendt som hjemsted for spektakulære store bådevæddeløb, er den næststørste ø i Middelhavet. Dens 1.100 miles med en klikkefuld kystlinje med vidunderlige laguner og stræk med sandstrande er en sømandsdrøm: Det er ikke for begyndere, hvor vinden ofte blæser 20 knob eller mere, men det er hjemsted for smuk sejlads og  mest charmerende havne, middelalderlandsbyer og resterne af de mange kulturer, Italienerne og andre kulturer  efterlod. Den smukke Costa Smeralda, yderst nordøst på øen, er det bedste område at sejle, men den er fuld af superyachts og jet-sættere fra juni til slutningen af august, hvilket gør det vanskeligt at finde køjer i marinaen, og det er meget dyrt, især i Puerto Cervo Vær forberedt på at forankre meget; Heldigvis er der mange gode forankringer eller at gå ud af sæsonen. Gå ikke glip af Maddalena-øerne i det ekstreme nordøst.

Aruba i Caribien, sejlerferie

Aruba i Caribien, sejlerferie

Sejlture i Caribien

Caribien er en af ​​de mest populære feriedestinationer i hele verden. Ikke lige om hjørnet, men hele flyveturen værd. For de fleste har det altid været et ønske at rejse til de Caribiske øer. Øerne har en fantastisk blanding af moderne bekvemmeligheder og naturlige landskaber, der giver en spændende blanding.

De caribiske øer har mange bugter og små øer, hvor du kan ankre under din sejlsferie. Derfor handler en sejlferie i Caribien ikke kun om at sejle; det handler om at opdage helt nye lande, måske hver dag. Der er utallige muligheder på øerne: sejlads, dykning, snorkling, solbadning på dets uberørte strande. Luksus restauranter, casinoer.  Listen kunne fortsætte.

Caribisk sejlads er en meget populær og givende måde at udforske de skatte, Caribien har at byde på. Millioner af mennesker fra hele verden vælger at besøge regionen for at sample det store udvalg af oplevelser, det har at byde på. Kort sagt, besøgende til Caribien har en uforglemmelig ferieoplevelse.

Enhver, der vælger at tage på ferie til Caribien, vil have en utrolig oplevelse, som vil inkludere fascinerende havne og rolige hvide sandstrande, hvor du kan tilbringe afslappende timer og ikke tænke på andet end dit næste lækre måltid, nyde det dybe blå farvand.

Hvis du elsker udsigten til naturen og vil opleve en fabelagtig ferie på en tropisk paradisø, er en karibiske sejlerferie en ideel ferie for dig.

Fishermen, birds and boats in Doctor's cove bay, Tortola, British Virgin islands

Fisskere, sultne fugle og både i  Doctor’s cove bay, Tortola, British Virgin islands

Sejlerferie ved de Britiske Jomfruøer i Caribien

British Virgin Island er som eksempel en perfekt destination for sejlads i Caribien.

Fra de flotte  vulkaniske bjerge i Tortola til de flade korallrev og kalksten i Anegada, du kan snorkle rundt og nyde, indeholder de Britiske Jomfruøer forskellige og imponerende landskaber. De Britiske Jomfruøers territorium består af en øgruppe på mere end 60 øer, hvoraf mere end 40 er ubeboede. Besøgende kan slappe af på en afslappende strandferie, nyde en luksuriøs resortoplevelse eller udforske uberørte hollandske bosættelser og sukkerværker.

Kædens største ø, Tortola, er også hovedstaden på De Britiske Jomfruøer. Med maleriske hvide sandstrande og frodige grønne bjergskråninger tilbyder det en klassisk caribisk getaway. Vandsport er populært med muligheder for dykning, windsurfing og kajaksejlads, eller du kan bare slappe af på en palme-foret strand. Long Bay i vest er perfekt til at gå en tur ved solnedgang eller besøge Brewer’s Bay i den nordvestlige del af øen for at snorkle blandt farverige rev.

Bahama girl dancing in the sunset

Bahama girl dancing in the sunset

Sejlerferie fra Bahamas

Mere end 700 koralrev strækker sig som en halskæde i det blå hav ved den sydøstlige kyst af Florida. En blid vind, beskyttede farvande og utallige marine dyr gør Bahamas til en relevant og spændende destination for familier også for de mindre mindre erfarne.

Abacos er episenteret for Bahamian skibsfart med livlige Marsh Harbour som base, hvorfra man kan udforske øerne på 120 mile.

En dag kan du ankre på en uberørt strand med krystalklart vand som Treasure Cay, den næste dag ankommer du til en af ​​de små byer i kolonitiden som Hope Town på Elbow Cay og New Plymouth på Green Turtle Cay.

Lidt længere væk tilbyder de lyserøde sandstrande ved Eleuthera eller de 365 rev fra Exuma-gruppen uendelige muligheder for at udforske og slappe af.

Sportfiske og dykning på steder som Dean’s Blue Hole, Abacos Train Wreck og USS Adirondack er også spektakulære.

st. vincent and the grenadines

st. vincent and the grenadines

Sejlerferie, St. Vincent og Grenadinerne

Saint Vincent og Grenadinerne er et godt rejsemål for dem, der leder efter lidt mere sejlads end ved de Britiske Jomfruøer, og stadig nyde den vidunderlige varme i Caribien.

Kun 9 af de 32 øer i Saint Vincent og Grenadinerne er befolket. Fra den frodige regnskov i Saint Vincent, fuld af økologiske eventyr, til de idylliske strande, korallrev og turkise laguner i Grenadinerne, er SVG et tropisk paradis for at sejle, dykke, nyde naturen og slappe af i luksuriøse gemteområder. Granada: en bjergrig og bølgende ø, der er rig på dyreliv, havliv og planteliv. Det tilbydes en verden af ​​rejse muligheder for sejlere, der har lidt mere erfaring og er det perfekte sted at starte din sejlsferie på Windward Islands. Ideel til envejsture til San Vicent.

Sejlerferie ved St. Lucia

Saint Lucia er kendt for sine bananplantager, bjerge og grønne dale. Øen  er ofte kendt som “Helena fra Vestindien” for sin skønhed. Det kan være en af ​​de billigste destinationer på den Caribiske ø, afhængigt af indkvarteringstypen og de oplevelser, du ønsker at booke. Mange små fiskerlandsbyer ligger langs strandene, hvilket giver besøgende et indblik i Saint Lucias kultur og kulturarv. Book et fiskerecharter eller en bådudflugt for at se mere om Saint Lucia. Du kan også leje en båd på egen hånd eller tage et charter kaptajn til skjulte strande på øen. Gå på snorkling eller dykning for at nyde det marine liv under havet i Saint Lucia.

Læs mere om rejser til Saint Lucia

Cuba-Finca-Vingia-Hemingway´s-boat

Sejlerferie ved Cuba

Cuba er et af de bedste og mest unikke lande at navigere på grund af det perfekte landskab og underudnyttede ruter.

Beliggende lige syd for Florida (Miami) kystlinje er Cuba et meget spændende sted for enhver, der besøger, fuld af rig historie og kultur med imponerende arkitektur, der kan matche. Dens mest populære byer inkluderer Cienfuegos, Camagüey, Havana og Trinidad; Hver by har en lignende kultur, men de er unikke i deres evne til at fortælle deres egne personlige historier om uheld og eventyr.

Sejlads i Cuba kan let navigeres, enten i hytteudlejning eller uden besætning. Faktisk byen Cienfuegos tilbyder både kabine- og ubemandede charterfly for enhver, der ønsker at få en mere storslået udsigt over hele landet. De lidt besøgte Jardines de Reina, María la Gorda og Isla de la Juventud er de bedste områder at navigere på Cuba. Sejlads til Cuba er som at hoppe på et skib, der rejser tilbage i tiden til et land med gammel charme og klassiske amerikanske biler, der dominerer gaderne.

Se mere om Cuba her

ELBOW CAY, BAHAMAS - 9 JANUARY, 2015: Yachts in scenic harbor Bahamas bay, North America

Sejlerferie ved Abacos-øerne

Abaco-øerne ligger i de nordlige Bahamas, 180 miles væk fra den sydlige Florida-kyst. De omfatter de største øer Great Abaco og Little Abaco sammen med mindre rev. Den nordligste er Walker’s Cay og dens søster ø Grand Cay. Bahamas mere end casinoer og jet-set. Tag turen til Abacos øerne, hvor hvide sandstrande, afsondrede havne og nogle af de smukkeste landskaber venter på din ankomst. Fra det bløde, varme sand i Treasure Cove til de skjulte bugter, der inviterer dig til at læne sig tilbage, slappe af og nyde den skønhed, der omgiver dig, vil du snart undre dig over, hvorfor alle andre ikke har valgte at opleve Abacosøerne fra havet.

Luksus sejlferie ved Abacos øerne

Aruba, the Carribbean

Aruba, the Caribbean

Sailing Aruba

Aruba er den mest populære ø i den vestlige del af Caribien. Besøgende fra hele verden elsker Aruba-ferier, der kommer for at nyde de hvide sandstrande, Mount Jamanota og Arikok National Park. Der er mange muligheder for at leje en båd, leje en yacht eller booke en katamaranbåd. Aruba er et paradis for de yngste, der nyder resorts, kasinoer og natteliv. Det er et fantastisk sted at booke et katamaran-krydstogt, især hvis du besøger i foråret. Andre aktiviteter, der nydes i Aruba, inkluderer snorkleture, dykning, jet ski-udlejning og fiskeudflugter.

Barbados untouched coastline

Barbados untouched coastline

Sejl udfra Barbados

Barbados er en populær sejlerferie destination på grund af dens indbyggers venlighed og dens naturlige skønhed. Der er mange ting at gøre og se i Barbados. Det er ideelt til luksusrejser, med mange all-inclusive resorts tilgængelige i Barbados. Med smukke strande og bugter er det et must at udforske Barbados på en bådudlejning eller tur. Du kan leje en yacht, booke en katamaran, snorkletur, dykke bådtur eller fiskeri charter for at få mest muligt ud af din Barbados-ferie.

Barbados er stort set en ø med sukkerplantager med rækker med sukkerrør på vejen. Det er også et sted med duftende blomster som jasmin, oleander, cassia, hibiscus og nattens dame. Shopping er et must i Barbados med mange britiske tøjbutikker og skotsk og engelsk stofbutikker.

Antigua Bay, Falmouth Bay, den engelske havn, Antigua

Antigua Bay, Falmouth Bay, den engelske havn, Antigua

Antigua og Barbuda

Af alle caribiske øer er Antigua og Barbuda måske de bedste sejler ferie destinationer.

Beliggende i den østlige Caribiske region, som er en del af Leewardøerne, har Antigua og Barbuda 365 uspolerede strande med mere end nok  havne til at lokke sejlere til at udvide deres ferier i håb om at besøge hver ø.

Antigua har en historie for være et af de bedste steder at sejle, da det har et af de bedste havne  i verden for lystsejlere, Falmouth havn.

Ud over at have de bedste havne, er der mange sejlsport og yachtaktiviteter, da Antigua arrangerer “Sejladsugen” hvert år i april og den klassiske yachtregatta. Racing er utroligt populært her.

Sejlere med både i alle størrelser, såsom ubemandede både, bemande lystbåde, katamaraner, sejlbåde og luksusyachter, er velkomne, da Antigua og Barbuda kan rumme den afslappede sejler for den mest ivrige yacht rejsende.

Med undtagelse af slutningen af ​​august til september har Antigua og Barbuda det bedste varme vejr til sejlads.

På grund af sin koloniale historie, tiltrukket af lokal indfødt kultur og overdådig, men naturligt smuk natur, har Antigua og Barbuda en “gammel kombineret med den nye” følelse, der tilbyder forskellige muligheder for sejlsport, shopping, spisning, spisning, underholdning, historie og turisme.

Marigot St. Martin Skyline

Marigot havn, St. Martin Skyline, Caribien

Leewardøerne: Saint Martin, Anguilla, Saint Bartholomew, Saint Kitts og Nevis

Når du først har undersøgt det meste af det, som De Britiske Jomfruøer har at tilbyde, så kunne du sejle mod en gruppe øer 150 km  øst. Her er meget at se: som fx. det kreolske marked i Marigot, den franske hovedstad Saint Martin, den utroligt utrolige snorkling ved Crocus Bay of Anguilla ved Pelican Point, og det særligt fantastiske sejlerliv betager alle og får dig til at ønske, at din ferie bare er lidt længere.

Læs mere om Saint Kitts og Nevis

Læs mere om Anguilla

Saint Martin

Grand Cayman Islands Sting Ray City Sting Ray City Sand Bar Dasyatis Americana tropical water underwater photos breakfast with the rays red sail sports

Grand Cayman Islands Sting Ray City Sting Ray City Sand Bar Dasyatis Americana tropical water underwater photos breakfast with the rays red sail sports

 

Caymanøerne

Caymanøerne er et paradis for dykkere og tilbyder krystalklart, blågrønt vand og koralrev, perfekt til dykning og snorkleture. Caymans er kendt for at tilbyde nogle af de bedste dykning i verden. Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman er de tre øer, der udgør Cayman-øerne, og tilbyder all-inclusive resorts og luksushoteller til dit ophold. George Town er et populært sted på Caymanøerne, hvor du kan bo eller besøge en dag, og hvor mange bådudlejninger og ture afgår.

Saint Martin / Saint Martin

En blanding af hollandske og franske arv i en landmasse gør Saint Martin og Saint Martin til en fascinerende ø at besøge på en ubemandet båd.

Det er også godt for dem, der leder efter en lejlighedskøb eller aktiviteter om dagen. St Martin, der siges at være den toldfri karibiske hovedstad, har mange designerbutikker, der tilbyder nedsatte produkter og andre steder at holde besøgende underholdt, herunder kasinoer og mange strandbarer.

Introduktion til sejlerferie

Traveltalks introduktion til sejlerferie verden rundt.

Sejlerferie i Caribbien

Sejlerferie i Caribien. Det utrolige ørige set fra havet

På sejltur i Middelhavet i Tyrkiet

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler