Rejsemål i USA, du bare skal besøge

De bedste rejsemål i USA, et godt bud

Top 20 rejsemål i USA? Den var svær! I landet med alle muligheder. USA, verdens fjerde største land geografisk, er et af de mest udfordrende, når det kommer til at vælge, hvor du skal tilbringe din ferie med så mange ting at gøre og steder at besøge og ca. 10.000 km på tværs. Kunne du tænke dig en kvalificeret guide, der udpeger mindst 20 steder, du ikke bør gå glip af? Dette er vores løfte til dig. Måske vil det tage et par ture at se de fleste, selvom du allerede bor i USA, men tag det fra os, der har boet og rejst der, også gjort bilturen på tværs: det er hver mile og km værd.

Turismen i USA har hovedsageligt  været en af de vigtige sektorer i økonomien. Et af de mest udviklede lande i verden, USA, har millioner af mennesker fra udlandet, der besøger en masse forskellige byer og stater hvert år.

Vi har samlet nogle smukke og rejserelevante steder, som du skal have med på din bucket-list over, hvad du skal på et besøg i USA. Lad os kaste os ud i det.

Grand Canyon, Arizona, USA solopgang

Grand Canyon, Arizona, USA sol opgang

Grand Canyon burde være på listen over verdens 7 vidundere

Top steder at besøge i USA begynder med Grand Canyon, uden tvivl et af de mest fantastiske og unikke steder på planeten. Hvert år besøger millioner af mennesker kløften for at blive imponeret over dens enorme store størrelse og skønhed.

Udforskning af Yellowstone National Park, USA

Udforskning af Yellowstone National Park, USA

Grand Canyon er fra 1919

Kongressen etablerede kløften som en nationalpark den 26. februar 1919. Selvom det ikke var USAs første nationalpark, er Grand Canyon uden tvivl en af ​​landets mest skattede parker. Parken omfatter 1.218.375 hektar jord og byder på ærefrygtindgydende udsigter, en bred vifte af vandrestier, dyreliv, fotografiske muligheder, udendørs eventyr såsom whitewater rafting og selvfølgelig den berømte kløft, som parken er opkaldt efter. Med 277 miles lang, 18 miles bred og en miles (1.7 km)  dyb er Grand Canyon imponerende efter enhver standard.

Mange mennesker, der tager en tur til Grand Canyon, har været der før og vil bare vende tilbage igen for at få det sus, det giver at se, hvor stor naturen er her. Regionen er så magisk; det trækker folk tilbage igen og igen. Hver tur rummer nye overraskelser og der er fantastiske seværdigheder at se. Hvis du ønsker at blive inspireret af betagende natur, så er Grand Canyon stedet for dig.

Den mægtige Colorado-flod gravede Grand Canyon ud af klipperne gennem millioner af år. Vi er bare på et kort besøg.

Grand Canyon hjemmeside

Grand Canyon website

Yosemite landscapes.

Yosemite landscapes showing the long evolution of this amazing landscape

Yosemite er født til at være blandt de 10 bedste steder at besøge i USA

Majestætiske bjergtoppe med kæmpe granitflader, tårnhøje Sequoia-skove, det højeste vandfald på kontinentet, og alt hvad du kan komme i tanke om derimellem af ovevældende rå og skøn natur,  det er Yosemite National Par, som bør være på enhver liste over steder, der skal besøges i USA. Beliggende ikke for langt fra San Francisco, er denne enestående nationalpark yderst tilgængelig, når du er i Vest USA.

Du kan nyde Yosemite ved at tage en køretur gennem de hundredvis af km veje, der krydser parken, snøre dine vandresko og gå på stierne “800 miles af førsteklasses vandrestier, der inkluderer vandreture på toppen af ​​vandfald” er langt den bedste mulighed for at få en ægte smag af alt, hvad Yosemite har at byde på.

Yosemite National Park, et berømt verdensarvssted, byder på et stort udvalg af eventyr for folk i alle aldre og er det perfekte udflugtssted for familier. Det er sikkert og nemt at se Yosemite. Betagende landskaber, unikke klippeformationer, utallige vandfald og rigt dyreliv er blot nogle af grundene til, at Yosemite tilbyder en oplevelse for alle, der ønsker at se det oprindelige Amerika.

Yosemite official site

Yellowstone park skilt, USA

Yellowstone park skilt, USA

Yellowstone Park

Denne park er faktisk den ældste nationalpark i verden og ligger i de 3 stater Wyoming, Montana og Idaho. Parken byder på så mange fantastiske ting at se gennem på 2 millioner acres, at det kan være ret overvældende. En af de største udfordringer, som folk står over for, mens de holder ferie i Yellowstone Park, er at forsøge at bestemme præcis, hvor de skal hen, og hvad de skal gøre og opleve. USA er gigantisk stort, også deres nationalparker.

Hvorfor hedder det Yellowstone?

Forklaringen er ikek helt uventet: Parken har fået sit navn fra de gule klipper i Yellowstones Grand Canyon, som er en dyb kløft i Yellowstone-plateauet lavet af oversvømmelser, der fandt sted under istiderne, såvel som af konstant jorderosion af Yellowstone-floden.

Yellowstone National Park er kendt for så mange ting, herunder dets omfattende og eksotiske dyreliv, naturskønne udsigter, store vildmarker, søer, vandfald og utallige udendørs muligheder. Dog er Yellowstone måske bedst kendt for sine geotermiske funktioner såsom  varme kilder, varmt mudder og gejsere. Yellowstones unikke geotermiske egenskaber er resultatet af et overophedet magmakammer placeret dybt under overfladen. Så blev det lidt geologisk, men det kort er det lange er at det har skabt en betagende natur gennem millioner af år, der stadig er i udvikling.

Udforskning af Yellowstone National Park, USA

National parks official site for Yellowstone

Aerial of rocky coast on Pacific ocean with mountains in background in Maui, Hawaii.

Aerial of rocky coast on Pacific ocean with mountains in background in Maui, Hawaii, USA

Maui, en del af Hawaii

Top 10 steder at besøge i USA inkluderer selvfølgelig også Hawaii. Maui´s tiltrækning som en fantastisk smuk vulkan ø lokker rejsende som få andre steder på jorden. Som den næststørste af Hawaii-øerne er Maui et tropisk paradis, der frister besøgende med stor naturlig skønhed. Du kan finde en mere udførlig historie om Maui og resten af Hawaii her.

Rejser til Hawaii – oplev Hawaii fra Kauai Island til Maui

Maui kan tilbyde dig en af de bedste ferier på Hawaii. Fra at tage på stranden eller bare sole sig under solen til dykning og snorkling, og fra hvalsafari i dets uberørte vand til shopping og vulkantur, byder en Maui-ferie på det hele med en spektakulær øsol, hav og sand. Og glem ikke de smukke bryllupper.

Der er så mange ting at lave i Maui, som alle virkelig vil nyde. Det kunne være de smukke luaus, de traditionelle og kulturelle Hula-danse. Maui har en wow som ingen anden trope ø.

Official visit Maui  website

Sailboat and galciers in Glacier National park in Alaska

Sailboat and glaciers in Glacier National park in Alaska

Glacier National Park i Alaska får en plads blandt de 10 bedste steder at besøge i USA

Vild og majestætisk, Glacier National Park er et stort reservat, der overvælder besøgende og tiltrækker dem med sine storslåede tinder, hvoraf mange er dækket af gletsjere året rundt.

Glacier National Park skylder sit navn til langsomt fremadglidende gletsjere, der danner disse betagende dale, og den er næsten halvanden million hektar stor. Det er ganske imponerende og Glacier National Parkkan prale af mere end 200 vandløb og søer, 50 gletsjere og over 700 miles af fantastiske vandrestier. Selvom disse tal er bemærkelsesværdige, beskriver de næppe alene den betagende skønhed i Glacier National Park.

I Glacier National Park vil du kunne finde uberørte alpine søer, der er sat mod majestætiske bjergtoppe. Geder, bjørne, elge, storhornsfår, sortbjørne, kongeørne, jærv og mange flere, der deler denne del af verden sammen med dig. Desuden er der også store vilde blomster, vandfald og naturligvis bjerge.

Dyre- og plantelivets mangfoldighed er virkelig en gåtur til paradis.

Visit Glacier National Park

New York Skyline from Newport

New York Skyline fra Newport, one of the most iconic skylines of any metropolis. Rejsemål i USA

New York City

Rejsemål i USA som inspirations liste uden New York er utænkelig. New York City er en af de mest befolkede byer i USA og spiller en væsentlig rolle inden for global handel, finans, kultur, uddannelse, internationale anliggender og andre områder. Et spændende sted at være, New York City tilbyder noget for sportselskere, dem, der er interesserede i forretning, teater, kunst, underholdning, uddannelse eller ethvert andet område.

Best hotels in New York, you will be amazed

Hoteller i New York. Fra økonomi til luksushotel tips

Lower end of Manhattan with reflection as seen from New York Harbor.

The lower end of Manhattan with sea reflections as seen from New York Harbor. . Rejsemål i USA

New York er en by, der roligt kan betegnes som en turistmagnet. Som en af ​​verdens kosmopolitiske centre byder New York på en buffet af oplevelser i overgear. New York er opdelt i fem bydele, nemlig Manhattan, Queens, Brooklyn, The Bronx og Staten Island. Hver bydel er forsynet med en masse at opleve.  Nogle af de verdensberømte attraktioner i New York omfatter Frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park, Rockefeller Center, Washington Square Park og Times Square, for at nævne nogle få. Fifth and Madison Avenues er blandt de luksuriøse shopping streets  i New York City. Bronx Zoo, South Street Seaport og New York Botanical Garden er nogle af de andre steder af interesse i byen. Alt er nemt tilgængeligt, det er bare at vælge. Decisions, decisions.

Fordelen ved at besøge New Yorks attraktioner er, at denne by ikke har nogen særlig besøgssæson for turister. Det er bare year round fuld speed.

Millioner tiltrækkes af denne by af besøgende fra hele verden hvert år. Ingen kommer til New York for at sove … det er en by, der aldrig sover.

Mere om New York og hvor du bør bo på din ferie til the big apple. 

Hotels in New York, from the Plaza to Boutique style

Visit New York, official travel site

famous Golden Gate Bridge, San Francisco at night, USA

Famous Golden Gate Bridge, San Francisco at night, USA. Top 10 places to visit in the US

San Francisco

San Francisco er en af ​​de mest spændende byer i verden. Med sin tilbagelænede sofistikerede verdensmands/kvinde stil. Med Schwarzenegger som Guvenør i Californien viste man sin liberale og cosmopolitiske tilgang til tilværelsen.

San Francisco er en destination, der tilbyder en mangfoldig og fascinerende oplevelse til de millioner af besøgende, der hvert år sætter deres fod i denne by. Dens gammeldags charme kombineret med dens moderne buzz er det, der virkelig adskiller den fra andre amerikanske byer. Fra den ikoniske Golden Gate Bridge til det avancerede Moscone Convention Center har San Francisco noget for enhver smag, uanset om du er turist eller forretningsrejsende.

San Francisco har en særlig plads i hjertet af de fleste californiere, fordi det i så høj grad er indbegrebet af staten – dens spektakulære skønhed, dens betagende kyst- og udsigt over the bay og dens historiske arkitektur. Det er ganske vist et dyrt sted at bo – måske det dyreste sted at bo i Californien – men et utroligt varieret og underholdende sted at besøge.

Hoteller i San Francisco er blandt de bedste i verden, og alle ser ud til at have sin egen charme og vindue til San Franciscos historie. Nogle ligger ved havnefronten, mens andre ligger på en af ​​de mange bakker, der har gjort denne by berømt.

Official San Franciso Travel site

Rejsen til San Francisco

Capitol Hill Building at dusk with lake reflection and blue sky, Washington DC.

Capitol Hill Building at dusk with dark mirror lake reflection and blue sky, Washington DC. Top 10 places to visit in the US.

Washington DC. Et af de væsentlige rejsemål i USA

Byen Washington i USA er sprængfyldt med en unik amerikansk  historie og har i de seneste århundreder udviklet sig til en moderne  sofistikeret by. Som hovedstaden i et af de mest magtfulde lande i verden tjener dagens Washington som et samlingspunkt for bureaukrater, forretningsmagnater, rejsende, studerende og mange andre fagfolk og institutioner.

Med sit brede udvalg af institutter, forretningshuse og steder af interesse er Washington positioneret som et knudepunkt for turisme internationalt.

Se Capitol Building, Det Hvide Hus, Washington Monument og Lincoln Memorial.

Der er masser at se og opleve ud over at se Capitol Building, Det Hvide Hus, Washington Monument og Lincoln Memorial. Washington byder på historisk attraktion med at besøge museer og gallerier, fyrtårne, skulpturer osv. og kulturelle attraktioner som Chihuly Bridge of Glass to Bridge of Gods, Seattle’s Ballard, Bellingham’s Fairhaven, Gig Harbor historiske havnefront, 5th Avenue Theatre, Alki Point og Ansorge Hotel Museum mv.

Washington tilbyder et bredt udvalg til de rejsende inden for rekreation, sightseeing, sjov og eventyr. Oplev lystfiskeri, sejlads, cykling, vandreture, camping. Hoteller og restauranter er let tilgængelige med forskellig mad at vælge imellem.

Visit Washington D.C., official travelsite

Washington DC – Rejse til USA’s Hovedstad

Go to USA

Rejs til Alaska hvor lykken venter dig

Nye hoteltrends i USA. Udskift dit hotelophold med overnatning i en lade?

New Orleans er cajun food, jazz og livsglæde

Las Vegas Rejseguiden

Rejse til Boston

Rejse til Miami

Rejseguide til Nashville, Tennessee

Andre rejseideer

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

 

Nyeste Rejseartikler