Seminyak Beach – toppen af poppen på Bali

Scroll

Den berømte Seminyak Beach

Seminyak Beach er en nok den del af Bali, der er mest berømt. Den er er også den relativt dyreste at frekventere og den mest vesterlandske i sit udtryk. Den er fashionabel med stjernerestauranter på stribe og lækre  beach bars  samt brand stores fra Gucci til Dolce Gabbana. Det balinesiske kultur aftryk er beskedent.

Men til gengæld er der fuld gang i den fra morgen til ud på natten, primært  for det lidt mere voksne og velbeslåede publikum, uden man skal være millionær for at være med, som udover den gode fest sætter pris på lækker mad, vederkvægende wellness, god plads på den næsten uendelige lange strand og små frække drinks med parasoller altid inden for arms længde. Stranden synes uendelig, primært fordi den er lang og også fordi Seminyak fortsætter ind i nye strande med andre navne på begge sider. Lad os samle et par pointers op her.

Pick a beach på Bali

Seminyak’s Petitenget Beach  er den mest private og tilbyder en forrygende smuk solnedgang. De to søster strande Kuta og  Legian mod syd er klart værd at besøge også. Prøv dig lidt frem, så finder du hurtigt dit favorit spot. Efter en time på den ene side og en time på den anden, er du måske klar til lidt skygge og et par lækre chill-out steder. Det kunne være Bali’s bedste chill out spots som

Ku De Ta

Ku De Ta, restaurant, bar and beach lounge

Ku De Ta, restaurant, bar and beach lounge

Woo Bar

WOOBAR-Evening ready!

WOOBAR-Evening

 

Potato Head Beach Club

Potato Head Beach Club Bali

Potato Head Beach Club Bali

Pic a restaurant: Det blev Mama San

Skulle vi vælge en cool restaurant, der ikke flår dit creditkort til nanopartikler, så er det skotskejede Mama San. Her får du lækker og tilmed sund klassisk indo køkken i charmerende opgivelser, og her er næsten altid travlt på den gode afslappede måde, så book lige før i kommer.

Mamasan restaurant, Seminyak, Bali

Mamasan restaurant med autentisk asiatisk streetfood, Seminyak, Bali

Den skotske kok Will Meyrick’s har efterhånden en hel kæde af  restauranter in Asien. Og Mama San ligger i hjertet af Seminyak’s berømte shopping & dining område. Madinspirationen er asiatisk street food, og interiøret er klippet ud af den britiske kolonitid i Shanghai. En by der idag som bekendt er totalt forvandlet. Så der er en hilsen til en charmerende tabt tid i Asien i denne restaurant.  Mama San i Seminyak er åben hele dagen, men frokosten er det mest populære tidspunkt. Prøv evt. Massaman karryret med kylling, løg græskar, kartofler, peanuts, og tamarind.  Velbekomme. Priser fra under 100 kr.

Mama San webpage

Visit Bali og Indonesien

The Ungasan Clifftop Resort på Bali

Mere om det Balinesiske paradis her på siden:

 

Bali, 10 steder værd at besøge, også dykkersites

 

Kort oversigt

Populære rejseartikler