Skiferie Østrig

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Skiferie Østrig, danskernes skiferie favorit nummer eins

Skiferie Østrig er langt det mest udbredte skiferie valg for danskerne. Læs om alle de kendte og mindre kendte skisports rejsemål i Østrig.
Du kan booke alle relevante de fleste skirejser til Østrig her på traveltalk. Se også  intro til familie skirejser i Alperne. Vi har mange timers læsning, video og information om skiferie i Østrig.

Find din Drømme skiferie i Østrig her

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

De nyeste tilføjede skirejsemål i Østrig er:

Matrei i det højeste Østrig

Matrei, skiløb i Østrig på højt niveau

Wurzeralm skiferie i hyggelige Østrig

Wurzeralm i Østrig, ny ski destination for danskerne

Flere rejsetips for Skiferie Østrig

Skiferie i Sverige

Skiferie i hele Østrig, book her

Alpendorf, den populære lillebror til Wagrain, og du løber i samme skiområde, det er bare mega familievenligt.  Alpendorf er det hyggeligste mindre skisted, du kan finde i Østrig. Alpendorf deler tilmed det store skiområde med det populære Wagrain.

Alpendorf er lillebror til Wagrain, men har samme fantastiske skiområde

Bad Gastein: Så er der fart på: Op på pisterne og op på bordene.  Bad Gastein er et ægte østrigsk skisportsted med fantastisk beliggenhed, bare se billedet herover og er tilmed en festlig fætter, sådan en der altid er gang i. Men der er også rolige lækre hoteller. det er det lækre skiterræn, der driver motoren.

Når vi kører til Østrig på ski ender vi ofte her. Brixental i Kitzbüheler Alpen lokker med  hele 463 km pister. Brixental er meget populært hos danskerne. Det ligger ret tæt på de tyske motorveje ikke at forglemme, men primært trækker østrigsk hygge og dejligt skiløb hele vejen igennem med km nok på pisterne til en meget varieret skiferie.

Brixental – et rent vintereventyr

På ski i Ischgl i Østrig 2023, nu med et ekstra gear

 

Hohe Salve i Østrig rummer ikke mindre end 8 charmerende ski rejsemål

Freeriding i Pillerseetal er for dig, der virkelig er en hård hund på brædder. Her skrev vi om World Tour 2020, så  skrevet før Corona: Back in 2022! Freeriding er den helt specielle alpine ski disciplin uden for pisterne og ofte med extrem hældning på bjerget.

Freeriding i Østrig med fald op til 70 grader

Obertauern er høj skiferie kvalitet fra november til maj.  Obertauern er en lille, hyggelig og ret så luksuriøs by.  Velbeliggende i det høje Østrig, nærmere bestemt i Salzburgerland. Du søger komfort, lækker mad og velplejede pister uden ventetid.

Obertauern

Saalbach, bedste afterskiing i Østrig? Og skiområdet holder 100% Saalbach-Hinterglemm er et af de bedst sammenhængende skiområder i Østrig, da der altid er mulighed for en nedfart til bunden af bjerget i et hug -eller to.

Saalbach

Østrig har super skiskole for poderne, så har I også 1/2 dag fri mens børnene er i trygge hænder. Salzburger Saalachtal er småt, men rigtigt godt. Og I får flere mindre områder med i købet, som der kan løbes til og fra.  Området Salzburger Saalachtal består af byerne Lofer, Unken, St. Martin og Weißbach samt skiområderne Heutal og Almenwelt Lofer og byder tilsammen på 46 pistekilometer.

Familieski og hygge i Salzburger Saalachtal

Du behøver ikke være tidligere World Class skiløber, men så vil du også føle du er landet det rigtge sted.

Schladming-Dachstein leverer skioplevelser i VM klasse VM-byen Schladming-Dachstein ligger centralt i Dachstein-Tauern regionen og hører uden tvivl til Østrigs bedste skiområder med enestående skiløb for såvel begyndere som øvede skiløbere.

Schladming-Dachstein er skiløb i World Cup-klassen

Sådan træner du til din skiferie

https://www.traveltalk.dk/saadan-traener-du-til-din-skiferie/

Klik på de ønskede links for meget mere skiferie info. Eller Book din skiferie:

Danski

Nortlander

Glade jul, dejlige jul! Ved du, hvor salmen kommer fra ?

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler