Filippinerne med på den attraktive liste over 100 “Safe Travel” rejsemål

Filippinerne med på den attraktive liste over 100 “Sikre rejsemål”

Safe Travel i Sydøstasien og troperne generelt er højt på listen, for finder du en lækker ø med få og testede indbyggere og alle på vej ind også er testede, er du mere sikker end så mange andre steder på det bliver en sikker ferie.  Filippinerne landede lige en vigtig placering, der burde skabe noget mere sikkerhed for rejser til landet set i lyset af Covid 19.

World Travel & Tourism Council (WTTC) har meddelt, at på bare tre korte måneder bruger 100 destinationer nu sit ‘Safe Travels’ -stempel, hvor Filippinerne bliver den officielle 100. destination.

WTTC, der repræsenterer den private private sektor inden for rejse og turisme, skabte historie tidligere på året, da organisationen lancerede verdens første verdensomspændende globale sikkerheds- og hygiejnestempel, og i dag nåede Safe Travels-stempel sin første store milepæl. Mærket, der blev udviklet for at hjælpe med at genoprette tilliden til rejsende og arbejde for at genoplive en skrantende rejsesektor, bruges nu også af mange flere store feriedestinationer som Maldiverne, Bermuda, Namibia, Uganda og Montenegro.

Maldiverne solnedgang

Maldiverne, nu en sikker solnedgang

Sikre rejsemål: Safe travel stemplet er din sikkerhed for din ferie

Det specialdesignede stempel gør det muligt for rejsende at genkende destinationer rundt om i verden, der har vedtaget globale standardiserede protokoller inden for sundhed og hygiejne – så de kan opleve ‘Safe Travels’. Dette milepælsbevægelse fra WTTC modtog også opbakning fra De Forenede Nationers Verdens Turistorganisation (UNWTO).

Lanceringen af ​​globale protokoller til at gendanne rejsesektoren er blevet omfavnet af over 200 CEO’er, herunder nogle af verdens største turistgrupper.

Montenegro

Montenegro, nu på listen of Safe travel rejsemål

Gloria Guevara, WTTC-præsident og CEO, sagde: ”Vi er glade for at se, at vores innovative initiativ viser sig at være en så stor succes og bliver brugt af destinationer fra alle verdenshjørner. De 100 destinationer, der nu stolt bruger stemplet, arbejder sammen om at genopbygge forbrugernes tillid over hele verden. Vi byder Filippinerne velkommen, en utrolig destination og hjemsted for nogle af verdens smukkeste øer, som vores 100. destination, såvel som andre populære destinationer over hele kloden som Tyrkiet, Egypten, Indonesien og Kenya. ”

Boracay er et rent trope paradis

Læs mere om Filippinerne her på traveltalk

Boracay, top ferieø i troperne

Palawan, hvis du vil have mere end 1600 øer på din ferie

Manila som du ikke kendte byen

De vilde dyr i Filippinerne

Filippinernes største øer

Filippinernes truede fauna og flora

Palawan – den smukkeste ferieø i Sydøstasien ?

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler