Safe travel, sikkert og meget komfortabelt

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Safe travel er en ny rejse klassifikation, der giver dig øget sikkerhed

World Travel Tourism Council (WTTC) har meddelt, at på bare tre korte måneder bruger 100 destinationer nu sit ‘Safe Travels’ -stempel, hvor Filippinerne blev den officielle nr. 100. destination.

WTTC, der repræsenterer den private private sektor inden for rejse og turisme, skabte historie tidligere på året, da den lancerede verdens første verdensomspændende globale sikkerheds- og hygiejnestempel, og i dag nåede Safe Travels-stempel sin første store milepæl. Frimærket, der blev udviklet for at hjælpe med at genoprette tilliden til rejsende og arbejde for at genoplive en skrantende rejsesektor, bruges nu også af mange flere store feriedestinationer som Maldiverne, Bermuda, Namibia, Uganda og Montenegro.

Safe Travel giver dig en tryggere rejse i over 100 lande

Det specialdesignede stempel gør det muligt for rejsende at genkende destinationer rundt om i verden, der har vedtaget globale standardiserede protokoller inden for sundhed og hygiejne – så de kan opleve ‘Safe Travels’. Dette milepælsbevægelse fra WTTC modtog også opbakning fra De Forenede Nationers Verdens Turistorganisation (UNWTO).

Lanceringen af ​​globale protokoller til at gendanne rejsesektoren er blevet omfavnet af over 200 CEO’er, herunder nogle af verdens største turistgrupper.

Gloria Guevara, WTTC-præsident og CEO, sagde: ”Vi er glade for at se, at vores innovative initiativ viser sig at være en så stor succes og bliver brugt af destinationer fra alle verdenshjørner. De 100 destinationer, der nu stolt bruger stemplet, arbejder sammen om at genopbygge forbrugernes tillid over hele verden. Vi byder Filippinerne velkommen, en utrolig destination og hjemsted for nogle af verdens smukkeste øer, som vores 100. destination, såvel som andre populære destinationer over hele kloden som Tyrkiet, Egypten, Indonesien og Kenya. ”

 

Nyeste Rejseartikler