Stjernegaard

Scroll

Stjernegaard Rejser

Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret danskejet rejsebureau, som har eksisteret i mere end 30 år. Siden 2018 har Stjernegaard Rejser været en del af Aller Leisure, som er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark.

Hos Stjernegaard er vi drevet af vores interesse og vi lægger et stort arbejde i at udvikle vores egne rejser. Det gør vi for at kunne sikre den helt rigtige kvalitet og de oplevelser, der efterlader et stærkt og varigt indtryk. Vi udbyder rundrejser med dansk rejseleder samt individuelle/skræddersyede rejser til udvalgte rejsemål, hvor vi har en helt særlig viden og erfaring. De fleste af vores rejsemål er oversøiske, men vi har den senere tid tilført en række spændende europæiske og nordiske rejsemål til vores program, som sandelig også fortjener opmærksomhed.

Stjernegaard Rejser

Vi er stolte af at have en meget høj kundetilfredshed, hvilket forpligtiger og får os til at anstrenge os endnu mere. Vi gør os umage og går op i detaljerne, besøger de lande, vi laver rejser til, og har et stort kendskab til destinationerne. På den måde kan vi være specialister og sikre vores kunder rejser, som beriger og skaber glæde.

Vi har arrangeret rundrejser med dansk rejseleder i mange år, og rejserne bliver hele tiden forfinet og forbedret. Vi er stolte over at have nogle af Danmarks absolut bedste og mest erfarne eksperter som rejseledere, der hver især har et særligt kendskab til deres respektive rejsemål, som de formidler med indlevelse og nysgerrighed. Hertil er rundrejserne altid baseret på små grupper på minimum 10 og maksimum 20-25 deltagere afhængig af rejsemålet.

Se Stjernegaards rejsetilbud lige nu

Kort oversigt

Populære rejseartikler