Papua Ny Guinea – så exotisk som det kan blive

Papua Ny Guinea

Papua Ny Guinea er den perfekte feriedestination for dem, der har set det hele! Der vil helt sikkert være noget i Papua, der vil imponere selv den mest erfarne rejsende. Landskabet forbliver som det har været i hundreder af år, kulturen forbliver traditionel, og havet inviterer den eventyrlystne rejsende!

papua-new-guinea

Papua-new-guinea, indfødte opfører rituelle danse

Hurtige fakta om Papua Ny Guinea

Papua Ny Guinea er et land i Oceanien, der optager den østlige halvdel af øen Ny Guinea og dens offshore-øer i Melanesia, en region i det sydvestlige Stillehav nord for Australien. Dets hovedstad, der ligger langs dens sydøstlige kyst, er Port Moresby. Den vestlige halvdel af Ny Guinea danner de indonesiske provinser Papua og West Papua. Det er verdens 3. største øland med 462.840 km2

Natkrydsture langs Sepik-floden

For at begynde din udforskning af Papua, tag et krydstogt rundt i øen. Faktisk gør mange besøgende deres ferie til en krydstogtoplevelse. Sepik Spirit er et stort krydstogt, der tager besøgende på tre eller seks nætter krydstogter langs Sepik-floden. Dette er en fantastisk måde at udforske livet langs floder, der har været relativt den samme i århundreder.

Melanesiske børn fra Papua New Guinea

Melanesiske børn fra Papua New Guinea

Papua Ny Guinea undervands fotografens paradis

Papua Ny Guinea kaldes ofte for undervandsfotografens paradis. Nogle af de mest berømte undervandsfotografier er taget på dyk omkring øen. Under vandets dybder kan du se alle slags koraller, inklusive imponerende koralvægge og haver samt tangbed og talrige vrakpladser fra 2. verdenskrig. Farvandet omkring Papua Ny Guinea er varmt, og dette gør dykning tilgængelig året rundt. Områdets smukke korallrev er fyldt med verdens mest farverige fisk! Dykningssporten er værd at lære, når du besøger denne frodige ø!

Mange mennesker kommer til Papua Ny Guinea for at nyde jungelture gennem den formidable vildmark. Uanset dit kvalifikationsniveau er der en vandretur eller vandretur, der skal matche på øen. I højlandet kan du klatre i høje bjerge med smuk udsigt og forskellige vulkaner. Alternativt kan du tage flere dage og turnere i junglen med din egen private guide. Sørg for at holde dine øjne åbne for at se andre verdenskrigsgenstande, som er skjult over hele øen.

Hvis du kan lide dyreliv, vil du tage en dag til fugleovervågning. Øen er det eneste sted at se Bird of Paradise, og der er næsten fyrre forskellige arter af disse bemærkelsesværdige farverige fugle. Hvis du er ny inden for fuglekigning, kan du tage guidede ture i nogle af regnskoven for at finde de bedste steder at se øens farverige fugle.

For et ekstremt ø-eventyr kan du nyde rafting på hvidt vand på nogle af Papua Ny Guineas floder. Der er stryk til alle kvalifikationsniveauer og masser af virksomheder, der kan hjælpe dig med at ramme adrenalinrusheden i en spændende flodrejse. Dette er en anden måde at se den farverige flora og fauna på øen!

Mens du besøger New Guinea, skal du huske at tage tid til at opleve den lokale aboriginskultur. Mens øens befolkning konstant står overfor moderniseringens udfordringer, er der mange opholdsbedrifter i højlandet, der stadig afhænger af den kultur, der har været en del af deres liv i hundreder af år. En mangfoldig ø, der er over tusind forskellige kulturer på øen at udforske. For at finde dit næste eventyr skal du tage til det eksotiske kram på Papua Ny Guinea.

Besøg Ny Guinea

Oceaniens mange 1000 øer

Alle disse øer er kun en brøkdel af den samlede mængde smukke øer i det enorme Oceanien, der strækker sig fra New Zealand til Sydamerika.

Udforsk dette afsnit af Traveltalk, måske er din drømmeø lige der.

Tonga
Samoa
Norfolk
Tuvalu
Påskeøen
Bora bora
Cooks Islands
Kiribati
Papua Ny Guinea (denne)

Introduktion til Oceanien, den store del af Stillehavet

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler