Temarejser

Temarejser til hele verden fra Storbyrejser til Adventure ferie.

Temarejser er ret så populært på traveltalk.dk  og en optimal måde at søge drømmerejsen på efter dine interesser fra aktiv sport til slotsferie kombineret med muligheden for også at lægge præferencer på rejsemål. Klik og se, hvor du måske skal tage hen næste gang eller bare læse mere om. det er tillad at drømme lidt.

Under hvert emner i Temarejser finder du et antal artikler og inspiration om et rejsetema som “storbyferie” og en række forslag til rejsemål, der specielt godt dækker netop den rejseinteresse.

Drømmerejsen, her Thailand

Drømmerejsen, her Thailand

På siden Drømmerejsen kan du tilmed krydse et rejsemål med dine rejseinteresser fra denne side, Temarejser, og på den måde få ideer til nye rejser med relevant indhold for netop dig.

Vore Adventure temarejser vokser hele tiden:

 • Adventure
  Livet er et eventyr hanggliding i Nepal eller surf på Gardasøen?
 • Aktiv ferie
  Du vil være i form, La Santa venter og mange andre rejsemål.
 • Camping
  150.000 danskere har en campingvogn og bruger den.
 • Cykelferie
  Verden fra en cykel: sundt og oplevelsesrigt og pæredansk.
 • Dykkerferie
  At være dykker er en passion for de 7 have og deres indbyggere.
 • Golfferie
  Utrolige golfbaner i hele verden venter dig.
 • Krydstogter
  En helt anden måde at se verden på og nyde livet big time.
 • Kunst og kultur
  Du er et kultiveret og kreativt menneske på rejse i livet.
 • Mad og vin
  Dine sanser fødes og oplades rent bogstaveligt af mad og vin.
 • Sejlerferie
  Det er meditation på havet, alt land ser bedre ud fra en båd.
 • Skiferie
  Årets bedste ferieuge, puddersne og afterskiing?
 • Storbyferie
  Et lille hop til en storby genoplader.
 • Yoga og sundhed
  Krop og sind ubrydeligt sammen, så vi passer på begge. Temarejse, alle burde kunne forholde sig til.Flere temaer og temarejser tilføjes løbende, så kom tilbage eller skyd os en mail, hvis der er rejsetemaer, du savner :)

Rejseinspiration fra Temarejser

Besøg Cuba

Cuba, få lande har mere eventyr at byde på
Cuba har meget at byde på for den besøgende. Få steder, hvis noget i Caribien, har så meget at fortælle, så meget at vise og så meget at nyde for den rejsende. Romantiske hoteller, fremragende strande, vintage amerikanske biler Listen er lang.
Ikke underligt at dette var det foretrukne sted for den berømte amerikanske forfatter Ernest Hemingway. Han måtte trækkes mere eller mindre ud af landet af de amerikanske myndigheder, da situationen mellem USA og Cuba strammede til i 60´erne. Han var så knyttet til stedet, men hans hus, hans barer, og…

Oplev Zugspitz fra fugleperspektiv eller mountainbike

Zugspitz handler om mountain biking ferie
Zugspitz-området er et paradis for mountainbikere og bjerg klatrere og -vandrere, der finder ro og afslapning i de smukke, bjergrige omgivelser. Men i første uge af juli er området helt på den anden ende, for en af verdens mest ekstreme konkurrencer – Red Bull X-Alps – kommer forbi. Udstyret med løbesko og paraglider starter en række professionelle atleter i Salzburg, og så gælder det om at krydse Alperne til fods eller i luften så hurtigt som muligt. Konkurrencen, der er verdens hårdeste af sin art, slutter i Monaco og varer hele 12 dage. Deltagerne…

Cykelferie i Tirol

Cykelferie i Tirol med så mange nye cykelruter og trails
Østrig har mange fordele som cykelferie rejsemål set med danske øjne. Landet har ca. 1.600.000 danske på besøg hvert år. Vi kender og holder af Østrig, ikke kun på den obligatoriske skiferie, men mere og mere året rundt.  Den anden faktor er afstanden.  Der er rigtig mange bilferie rejsende til Østrig, enten med skiene på taget eller cyklerne spændt på i stativet. For cykel enthusiaster betyder det at have sin egen, ofte superlækre cykel med ret så meget. Og så er der terrænnet, bjergene, landevejene, de små listige stier eller…

Singapore, verdens grønneste by

Singapore som grøn by?
Byen opfattes nok af mange som tæt bebygget med imponerende skyskrapere, men vidste du, at Singapore også er verdens grønneste by?
I en officiel listning er Singapore foran byer som Vancouver Amsterdam og København (vi ligger ret langt nede lige på den liste).
Byens byplanlæggere i Singapore indså for år siden behovet for at skabe et Singapore som grøn by med flere træer, buske og planter i byen. Det er så lykkedes over al forventning. Metoden har været innovativ som at inddæmme nyt land, fylde op med grønne arealer på toppen af et stort pumpehus mod oversvømmelser i byen og…

Italiens vindistrikter i verdens største vinland

Italiens vindistrikter producerer mest vin i verden
Italiens vindistrikter er spredt over alle Italiens 20  regioner fra Alperne i Nord til Sicilien og Sardinien i syd. Forskellige vine og druer, et utroligt varieret smagsindtryk og et studie for livet i velsmag og naturligvis det perfekte match til Italiens rige køkken.
Det er samtidigt et af verdens ældste vinproducenter. Der produceres bogstavelig talt vin overalt i landet, som også er verdens største producent af vin, tæt forfulgt af  Spanien og Frankrig. Årsproduktionen lander på 45-50 millioner hl  vin. Landets indbyggere tager selv for sig af druerne med et gennemsnits årsforbrug på ca….

Matera i Syditalien, europæisk kulturby 2019

Matera i Syditalien – huleboere i tusinde år
I 2019 er Matera, sammen med Plovdiv i Bulgarien, europæisk kulturhovedstad ligesom Århus var det i 2017. Men hvad er det Matera kan, som gør, at det fortjener at modtage den store hyldest, det er at være et af to forenende midtpunkter for det europæiske kontinent?

Med en kølig drink i hånden åbner byen sig bedst, når man henfalder til det bevidst tilbagelænede tempo, der kendetegner den italienske livsstil. Også udtrykt i det italienske begreb Slow Food. For som enhver anden italiensk by er det ikke med stress, jag og turistbusser i pendulfart,…

It´s Fiji Time

Bula Bula Fiji
Da jeg landede i Kastrup for godt og vel en måneds tid siden, var det første tegn på, at jeg var hjemme fra Fiji, at der var ingen muntre guitarspillere, der bød mig velkommen i lufthavnen med den kendte Bula Bula hilsen, og på gaden blev jeg ikke mødt af et kæmpe BULA fra tilfældige mennesker. Der er ikke noget at sige til, at kontrasten var til og føle på, da jeg trådte ud i minus grader efter godt og vel tre år på Fiji.

Fiji er mit andet hjemland
Fiji er mit andet hjemland, og jeg har…

Beijing, en metropolis med 3.000 års historie

Beijing, Kina´s historiske hovedstad.
Beijing er hovedstaden i verdens mest befolkede land. Byen er med godt 22 millioner indbyggere enorm, men er overgået af Shanghai med sine over 25 millioner indbyggere. På trediepladsen i størrelse kommer Guangzhou
I Beijing går historien 3000 år tilbage og til både Ming og Qing dynastierne og deres mange kejsere i en farverig og dramatisk historie. Det var en kejserby, indtil Kina blev en republik i 1911. Beijing er idag det politiske, kulturelle og uddannelsesmæssige centrum i Kina. Byen er rig på historiske og kulturelle mindesmærker og rummer en række vigtige institutioner som regering og ministerier.

Camping 200 km nord for Polarcirklen

Lapland, den sidste virkelig vilde natur i Europa.
Camping i Lapland, Sverige året rundt, er måske en af de mest givende oplevelser af overvældende natur, du nogensinde vil være så heldig at give dig selv og dem du rejser med. Du er 200 km nord for polarcirklen i Sverige, et stort land med kun ca. 12 millioner mennesker. Og langt de fleste af dem er mere end 1000 km syd for Lappland. Det er dig og naturen, det er samerne og rensdyrene.
Hvad er Lapland, og hvad hedder indbyggerne?
Lapland, er en provins i det nordligste Sverige. Det grænser til Jämtland, Ångermanland,…

Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side

Hong Kong har både brede strande og fede golfbaner
En introduktion til Hong Kongs vilde natur, men er der nogen natur for ikke at sige “vild natur”, er det ikke bare bygninger, der næsten når himlem altsammen ? For de fleste er Hong Kong ensbetydende med en meget tæt befolket “vertikal by”. En travl metropolis med nogle af verdens højeste bygninger samlet på et relativt lille areal med godt 7 millioner indbyggere.
Hong Kongs vilde natur: Take a Walk on the Wild Side
Det er heller ikke forkert, men lige uden for Hong Kong er der faktisk smuk natur fra…

1 2 3 26

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK