Alanya

Scroll

Alanya i Tyrkiet

Den kendte ferieby har været turistmål i ca. 20-25 år, og er det man med rette kalder  den tyrkiske Rivieras største ferieby. Alanya har i omegnen af 290.000 fastboende indbyggere, men i højsæsonen mere end fordobles antallet. Det første syn, man får af Alanya, er den store klippe, der deler byen i øst og vest. På klippen findes den gamle fæstning med udsigt over havet, byen og Taurusbjergene. Klippen med borgen er Alanyas vartegn.

Alanya Fyrtårnet ved byens indsejling

Alanya Fyrtårnet ved byens indsejling

Alanya er ikke kun for det modne klientel. Byen  har et væld af muligheder til unge såvel som ældre. I basaren ved havnen hersker den gode sydeuropæiske stemning, som vi danskere elsker. Her nydes en god middag eller en drink på en af de mange restauranter og barer. Der handles intenst om priserne i de mange butikker og boder. Så har du en indre kræmmer, så slip den løs her. Skind og lædervarer og ikke mindst ægte tæpper og guld kan købes til meget favorable priser. Og så er der gratis te hver gang!

Traveltalk.dk har fra foråret 2018 favorable rejsetilbud via gode rejsepartnere til Alanya.

Læs mere om Tyrkiet som rejsemål her og den “tyrkiske riviera”.

National Golf Club Belek, Tyrkiet

National Golf Club Belek, Tyrkiet

Golfrejser til Alanya og omegn

Læs mere om Golfrejser til Tyrkiet her. Tyrkiet har nogle af verdens bedste golfbaner, koncentreret på  få kilometer ud til Middelhavet. De ca. 15 bedste baner er alle tegnet af kendte golfspillere og golfbane arkitekter, og der er ikke sparet på noget. Det bedste er nok beliggenheden så tæt på Middelhavet, du kan slå en bold i vandet fra flere baner, og de høje pinjetræer er også karakterisktiske. Der er altid en lækker golfrestaurant og golfhotel og andre faciliteter knyttet til banen.

Sueno_Golf_Club i Belek Tyrkiet

Sueno_Golf_Club, en af Belek områdets fine golfbaner med tilhørende lækkert golfresort

 

Mere om Alanya? Så se her!

Læs mere Golfrejser

Se her Algarve i Portugal: Europa’s bedste golfrejsemål?

Populære rejseartikler