Hurghada er det perfekte familie rejsemål lige ud til Rødehavet

Hurghada er til hele familiens solferie

Hurghada er en ægte ferieperle, som byder på lange sandstrande og et mildt  subtropisk ørkenklima, som gør byen velegnet til badeferie året rundt. Hurghada ligger lige ud til Rødehavet.

Hurghada har gennem mange år været en af de mest populære destinationer ved Rødehavet. Sandstrandene er lavtvandede og børnevenlige, og den herlige brise fra Rødehavet og tørre varme gør dette ferieområde til en skøn rejsedestination året rundt. Her findes hoteller for enhver smag og i enhver prisklasse. Hurghada byder på skræddersyede ferier for børnefamilien, der gerne vil have det nemt med All Inklusive og masser af underholdning for alle i familien, ligesom du også kan finde eksklusive hotelresorts, hvor afslapning og velvære er i højsædet eller billige hoteller for dem, der hellere vil bruge pengene på oplevelser end på overnatning.

Hurghada byder på masser af muligheder for at gå i byen efter solnedgang, spise på nogle af de hyggelige udendørs restauranter eller shoppe i den farverige basar. Kort sagt et perfekt feriemål for en slappe af ferie med svømning, solsengen, udflugter og hygge med familie og venner.

Book din rejse til Hurghada eller se priser

Hurghada, Egypten,dykningen er perfekt

Hurghada som dykker rejsemål

Hurghada står måske i danskernes bevidsthed lidt i skyggen af Sharm el Sheikh som dykker rejsemål, men ret så ufortjent. Der er rigtigt gode liveaboards, hvor man også typisk kommer ud til berømte skibsvrag som Thistlegorm and Giannis D.  Der er mange dykkersites både mod nord og syd, så placeringen er perfekt til alle, der vil udforske Rødehavet. Naturligvis er revdykning også rigtigt spændende. De store dykkerskoler som PADI er tilstede med uddannelse og specialkurser. En længere række andre dykkerskoler ligger endog direkte ved de mange hoteller.  Der er masser af dykkerbåde til endags ture og længere ture,  fra primitiv havtransport til ren luksus. Så for dykkere er det her et godt rejsetip.

Motorbåed i den lækre marina i El Gouna i Egypten

Motorbåed i den lækre marina i El Gouna i Egypten

El Gouna

Ca. 25 km nord for Hurghada. Privat område bygget op omkring en række smukke laguner, og som har fokus på miljøvenlig drift. El Gouna kan kendes på den farverige og flotte arkitektur. Her er ca. 40 hoteller og en marina med flotte yachts, hyggelige restauranter, butikker og cafeer, hvor alt er sat i system fra lokal transport til prissætningen i butikkerne, som er fast.

Book din rejse til Hurghada eller se priser, også last minute

Soma Bay

Ca. 45 km syd for Hurghada med ca. 15 hoteller som ligger direkte ned til Rødehavet.

Belvedere in old town of Sahl Hasheesh. Egypt

Belvedere in old town of Sahl Hasheesh. Egypt

Sahl Hasheesh

Afslappet ferieby ca. 20 km syd for Hurghada. Lange sandstrande og mange koralrev, så der er mulighed for både snorkling og dykning. Hyggelig bymidte med springvand og corniche til aftengåturen. Hotellerne er generelt i en høj standard.

Udflugt på Quad bike nær Hurghada

Udflugt på Quad bike nær Hurghada

Mange udflugtsmuligheder

Fra Hurghada kan du bl.a besøge den lille paradisø Mahmya, som er en  fryd for øjet med sine kridhvide sandstrande, turkisblåt vand og en fredelig og afslappet stemning. Øen er fredet, og snorklingen her er af høj klasse. Det fascinerende og farverige liv, som findes under vandoverfladen, kan tilgås få meter fra stranden, så alle kan være med. Mahmya kan nås på blot en times sejltur fra kysten.

Mahmya Egypt

Mahmya den smukkeste lille ferieø, Egypten

Oplev også den vidtstrakte ørken ved at tage en tur ud i solnedgangen på kamelryg. Mød ørkenbeduinerne, som byder på te og traditionel underholdning. Du kan også udforske ørkenen på quadbikes, som er firehjulede motorcykler, som er geniale at rive rundt i ørkensandet.

Læs mere om Hurghada og book

Det største hotelområde har ca. 250 hoteller, så udvalget er meget stort. Strækker sig over næsten 40 kilometer og er delt op i flere byområder.

Du kan læse meget mere, se på hoteller og udflugter og  bestille en rejse til Hurghada her på www.traveltalk.dk direkte.

Book din rejse til Hurghada

Andre rejsemål i Egypten

Det kunne være Sharm el Sheikh, som er det efterhånden bedst kendte rejsemål i Egypten for danskere.

Sharm el-Sheikh ved Rødehavet med tæt på solgaranti

Det kunne også være klassiske Luxor, der giver dig den fantastiske fortid med i købet.

Luxor har sadlet en kamel til din indre eventyrer, rid med!

Eller det kunne være en tur på Nilen i lækker komfort: Lad Egypten komme til mig ikke omvendt.

Krydstogt på Nilen fra Luxor til Aswan t/r

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler