Mauritius – stor nok til den store oplevelse

Scroll

Mauritius – hvis du bare vil have det hele

Mauritius er en berømt trope ø,  tæt på kæmpe Madagascar, og selv stor nok til at du næppe vil kede dig. 

Øen er nemlig en ret så betagende oplevelse med perfekt, turkist farvet hav, smukke strande, utrolige shoppingmuligheder og en unik lokal kultur. En kulturel trope cocktail, man ikke kunne have mixet bedre selv. Det er både beach & sun og kultur oplevelser på den store ø med en spændende historie og masser at se. Og så er det havet. Derfor vi kommer. 

Beautiful sunset in Mauritius Island

“Mauritius er en østat, der ligger 900 km øst for Madagaskar. Øen, der regnes som en del af Afrika, har et areal på ca. 1900 km².  Som sammenligning har  Lolland et areal på 1243 km² som Danmarks 4. største ø.
Store dele af øen er dækket af grønne sukkerrørsplantager i frugtbar okkerrød jord, men atttraktionen er de utrolige strande. Hovedstaden og den største by er Port Louis. Klart et besøg værd, for magen til “hustle and bustle” ses sjældent. Indisk, afrikansk portugisisk, fransk og alle indflydelser fra en lang dramatisk historie kogt ned til een intens og rig byoplevelse.
Øen er placeret ud for Afrikas kyst i et enormt koralrev og er et ret så uberørt feriemål stadig. Selv om portugiserne opdagede øen, var de første, der beboede øen, hollænderne i 1598. Franskmændene greb derefter magten over øen indtil 1810, da briterne fordrev dem….”

Læs mere her  intro

Main sight of Mauritius- Chamarel- seven color lands

Chamarel, berømt attraktion, vulkan jord i 7 forskellige farver

Hvordan kommer du til Mauritius

Danske rejsebureauer  har samlet den smukke ø op, i takt med danskerne er klar til længere ture, og villige til at betale lidt mere for større rejseeventyr lidt længere væk.

 

Vi skriver mere om denne skønne ø i 2020, men se intro til Mauritius her på traveltalk.

Hvad koster en rejse til Mauritius?

 

Kort oversigt

Populære rejsemål