Rejser til Maldiverne, rejseguide

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Rejser til Maldiverne med 30 grader året rundt.

Rejser til Maldiverne er en vinder for det kræsne rejsepublikum eller den dedikerede dykker, der vil afsted “no matter what”. Og du kan reelt rejse til Maldiverne her primo 2021. Maldiverne er efterhånden også generelt at finde i kataloget fra de fleste større og specialiserede rejsebureauer. Check vilkår for rejser til Maldiverne på links til rejsebureauerne herunder. Ultimo 2020 står den stadig på selv karantæne ved hjemkomst.

Meget lille Atoll, Maldiverne

Med underskønne strande og vand og en luft temperatur på 29-31 grader og havvand på lige så stabile 28-29 grader er det et drømme sun & og beach  rejsemål. Den betydelige efterspørgsmål havde før det store C. presset/muliggjort priser, der var særdeles lave for så exotisk et rejsemål med så relativ lang flyvetur.

Se rejsetips til Maldiverne

Maldivian Island Resort Clear Waters and Pacific Ocean Reef

Rejser Maldiverne, snorkeling nær bungalows

Hvor skal du bo på rejser til Maldiverne?

Maldiverne er ikke een ø, men 1000 vis af øer. På mange af øerne, er der kun eet resort, der har de fulde rettigheder til brugen af øen. Et forslag som flere danske rejsearrangører tilbyder er:

Vilamendhoos, Maldiverne

Vilamendhoos, Maldiverne

Vilamendhoo Island Resort & Spa

Uovertrufne undervandseventyr på “din” egen ø. Det gennemgående koncept på Maldiverne er også fulgt her. De små øer lægger op til et resort per ø. Det betyder så også, at det er rigtigt I vælger rigtigt, for I kan ikke gå i byen. Men så er der alt det positive. Vilamendhoo har alt fra palælignende villaer, til familievenlige boliger og så noget til dem, der skal under vandets overflade, så tit som muligt. Med mulighed for at dykke direkte fra stranden så lidt som 15-20 meter væk, er det et perfekt sted at vælge, når det skal være lidt lækkert, og du vil se spændende havdyr under vandets overflade snarest muligt og ikke mindst være så tæt på et smukt koralrev. Revet er begunstiget af en fin gennemstrømning af friskt havvand, der holder revet sundt og smukt.

Vilamendhoo

spotted eagle ray and stingray in ocean

Vilamendhoos førsteklasses beliggenhed i Syd Ari-atollen

Vilamendhoos førsteklasses beliggenhed i Syd Ari-atollen ved Maldiverne, gør det konkluderende til et af de bedste resorts til snorkling og dykning. Vilamendhoo er omgivet af et storslået såkaldt husrev med direkte adgang fra næsten ethvert punkt på øen. Øens førsteklasses beliggenhed gør det muligt at se på hvalhaj og mantaer hele året rundt. Gæster kan opleve undervandseventyr uden for denne verden med et utal af farverige tropiske fisk, der kan opdages på de daglige dykningsture eller smukke svømmeture med svømmefødder og  snorkling.

Jacuzzi-Water-Vilamendhoos, Maldiverne

Familievenlige ferieboliger eller kun for voksne?

Det er et stærkt koncept: Der er plads til alle i Vilamendhoo. Med familievenlige områder og kun for voksne områder, kan du få lige den ferie, du ønsker. For dem, der søger en eventyrlig, romantisk get away med privatliv og du og jeg tid, er området og faciliteter, der kun er for voksne, det ideelle. Familier med børn har adgang til  familievenlige faciliteter, der tilbyder komfort og en fantastisk ferieoplevelse for familie gæster i alle aldre.

Vilamendhoos

Konklusion: Vilamendhoos er et godt bud blandt mange

Konklusion: Du kan sikkert få glæde af Vilamendhoos specialtilbud til din ferie. Kom i kontakt med din indre eventyrer og udforsk det enorme hav og naturen i Maldiverne på Vilamendhoo. Det er premium kvalitet til en god pris, uanset om du vælger helpension eller alt inklusive. Du kan godt finde et hotel eller et resort, der er mere eksklusivt på Maldiverne, det er ikke så svært, men Maldiverne er dyre nok i forvejen, så her er en value for money adgang til de utrolige øer.

Flere danske bureauer tilbyder Vilamendhoos, bla. Nyhavn og Spies.

Maldiverne handler også om dykning

Så skal du se vor artikel om dykkerferie i Maldiverne

Maldiverne, en dykkerferie du aldrig glemmer

Hvem leverer rejsen til Maldiverne?

Spies Rejser

Nyhavn Rejser

Tui 

Blixen Tours

Zen Luxury Travels

Zen Luxury Travels

80Days

80days

Drømmerejser

Rejsebureauet Drømmerejser

 

Hvad koster rejser til Maldiverne?

Her kommer  2021 nogle prischeck, når vi er over Corona, så du kan se, hvad du skal spendere for en medium budget/familiepris eller deluxe rejse til Maldiverne. Men du får ikke meget ferie i Maldiverne for under 25.000 kr/uge i begyndelsen af 2021.

Maldiverne, en dykkerferie du aldrig glemmer

Intro til Maldiverne

Rejser til andre paradis øer, du kunne vælge som dit rejsemål

Seychellerne

Kap Verde

Fiji øerne

Asiens mindste lande. Her er et par gedigne overraskelse og rejsemuligheder

It´s Fiji Time

Rejser til Kap Verde

Asiens mindste lande. Kan du gætte dem?

Dykkerferie

 

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler