Rejser til Maldiverne, din rejseguide til de utrolige øer

Scroll

Rejser til Maldiverne med super stabile ca. 30 grader året rundt

Rejser til Maldiverne er blevet en vinder for det kræsne rejsepublikum eller den dedikerede dykker. Selv packpackers finder stadig hertil. Maldiverne er efterhånden at finde i kataloget fra de fleste større og specialiserede rejsebureauer.

Med underskønne strande og vand og en luft temperatur på 29-31 grader og havvand på lige så stabile 28-29 grader er det et drømme sun & og beach  rejsemål. Den betydelige efterspørgsmål havde før det store C. presset/muliggjort priser, der var særdeles lave for så exotisk et rejsemål med så relativ lang flyvetur.

Denne artikel er under udarbejdelse i 2020

Maldivian Island Resort Clear Waters and Pacific Ocean Reef

Rejser Maldiverne, snorkeling nær bungalows

Hvor skal du bo på Maldiverne?

Maldiverne er ikke een ø, men 1000 vis af øerne. På mange af øerne, er der kun et resort, der har de fulde rettigheder til brugen. Et forslag som flere danske rejsearrangører tilbyder er

Vilamendhoo Island Resort & Spa

Uovertrufne undervandseventyr på “din” egen ø. Det gennemgående koncept på Maldiverne er også fulgt her. De små øer lægger op til et resort per ø. Det betyder så også at det er rigtigt I vælger rigtigt, for I kan ikke gå i byen. Men så er der alt det positive. Vilamendhoo har alt fra palælignende villaer, til familievenlige boliger og så til noget til dem, der skal under vandets overflade, så tit som muligt. Men mulighed for at dykke direkte fra stranden så lidt så 15-20 meter væk, er det et perfekt sted at vælge når der skal være lidt lækkert og du vil se spændende dyr under vandet og ikke mindst være så tæt på et smukt koralrev som her. Revet er begunstiget af en fin gengemstrømning af friskt havvand, der holder revet sundt og smukt.

Vilamendhoos førsteklasses beliggenhed i Syd Ari-atollen

Vilamendhoos førsteklasses beliggenhed i Syd Ari-atollen ved Maldiverne, gør det med andre ord til et af de bedste resorts til snorkling og dykning. Vilamendhoo er omgivet af et storslået såkaldt husrev med direkte adgang fra næsten ethvert punkt på øen. Øens førsteklasses beliggenhed gør det muligt at se på hvalhaj og mantaer hele året rundt. Gæster kan opleve undervandseventyr uden for denne verden med et utal af farverige tropiske fisk, der kan opdages på de daglige dykningsture eller smukke svømmeture med svømmefødder og  snorkling.

Familievenlige ferieboliger eller  og kun for voksne

Det er et stærkt koncept: Der er plads til alle i Vilamendhoo. Med familievenlige områder og kun for voksne, kan du få lige den ferie, du ønsker. For dem, der søger en eventyrlig, romantisk get away med privatliv og afsondrethed, er området og faciliteter, der kun er for voksne, det ideelle. Familier med børn har adgang til vores familievenlige faciliteter, der tilbyder komfort og en fantastisk ferieoplevelse for gæster i alle aldre.

Ekstraordinære specialtilbud

Udnyt Vilamendhoos ekstraordinære specialtilbud til din ferie. Kom i kontakt med din indre eventyrer og udforsk det enorme hav og naturen i Maldiverne på Vilamendhoo. Det er premium kvalitet til en god værdi, uanset om du vælger helpension eller alt inklusive.

Flere danske bureauer tilbyder Vilamendhoos, bla. Nyhavn og Spies.

Maldiverne handler også om dykning

Så skal du se vor artikel om dykkerferie i Maldiverne

Maldiverne, en dykkerferie du aldrig glemmer

Rejsearrangører til Maldiverne?

Spies Rejser

Nyhavn Rejser

Tui 

– og mange flere.

Hvad koster en rejse til Maldiverne?

Her kommer  2020 nogle prischeck, så du kan se, hvad du skal spendere for en medium budget/familiepris eller deluxe rejse til Maldiverne. Men du får ikke meget ferie i Maldiverne for under 15.000 kr/uge.

Andre paradis øer, du kunne vælge som dit rejsemål

Seychellerne

Kap Verde

Fiji øerne

Asiens mindste lande. Her er et par gedigne overraskelse og rejsemuligheder

It´s Fiji Time

Rejser til Kap Verde

Asiens mindste lande. Kan du gætte dem?

 

 

Kort oversigt

Populære rejsemål