Luksusrejse segmentet køber sig til rejsefrihed og uhørt komfort

TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Tendenser i luksusrejse segmentet

Luksusrejse segmentet er i fuld vigør, Corona eller ej. Man kan blive misundelig eller bare læse det som indikatorer for, hvordan resten af rejsemarkedet åbner. Resultaterne af Ultima Collection ‘s luksus rejse rapport med trendprognose bureauet Globetrender beskriver de forventede tendenser i spidsen for luksusrejsebranchen i 2021. Her er de fem måske mest interessante rejsetendenser for de velbeslåede privat rejsende. Tendenser der forventes at tage fart  fra 2021.

Safari Luxury buy-out

Safari Luxury buy-out, køb din egen luksuriøse safari “hytte” og sælg den, når du er træt af den eller lagtidslej den ud?

Private luksus feriesteder buy-outs, top hit i luksusrejse segmentet

Bestemt ikke en nyhed blandt de ultra-velhavende: Efterspørgslen efter private buyout-ejendomme, hvor du lejerkøber en hel villa eller lignende) er steget, idet privatlivets fred er en af ​​de vigtigste faktorer i luksusrejser. I overensstemmelse med denne markante efterspørgsel kan størstedelen af ​​Ultima Collection’s 25 boliger helt “købes ud” i korte eller længere perioder. Både Ultima Megève og Ultima Corfu (se video nedenfor)  er selvstændige boliger, der hver især kan rumme op til henholdsvis 14 eller 18 gæster.

De to hytter i Crans-Montana ( se video)  ofte bookes sammen under en reservation. Et perfekt eksempel på hvordan luksusrejse segmentet håndterer Corona sitiationen. Tilsvarende har bookingsmønstre set Courchevel’s. 13 hytter skal reserveres ud parvis af grupper af venner eller familier, der ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen i et hjem-væk-fra-hjemmet miljø.

Hyper personalisering i luksusrejse segmentet

Ultima-teamet placerer personalisering i spidsen for Ultima-oplevelsen i luksusresje segmentet. Fra det øjeblik deres gæster deler deres interesser og præferencer, er målet ikke bare at lære deres præferencer at kende, men at forudse deres behov uger før deres ankomst. Ultima anerkender, hvad velhavende rejsende har brug for for at gøre deres ferie virkelig mindeværdig og stræber efter at bygge på eksisterende gæsteforhold, hvilket sikrer, at hver eneste gæst føler sig speciel.

Ultima luxury travel

Hjem-til-hjem-helligdage

At arbejde hjemmefra under Corona slørede grænserne mellem det personlige og det professionelle liv. Med dette i betragtning bemærker Ultima, at UHNW-personer flytter semi-permanent til private boliger, ofte i flere måneder ad gangen, der kan rumme et arbejdsmiljø og give det faciliteter, der kræves for at fortsætte det daglige liv som normalt. Hver Ultima-ejendom har et fuldt udstyret kontor, et praktisk fjernundervisningsrum for børn og alle faciliteter i et velfungerende hjem med eller uden de medfølgende tjenester fra en kok og husholdning Gæster i Ultima Collection kan fortsætte med at arbejde som normalt med de ekstra fordele ved et serviceret hjem og en forfriskende ændring af landskabet.

Ultima collection.com

Ultra rejseplaner

2023s top segment rejsende er fast besluttede på at kompensere for den tabte tid og er et budgetår for luksusrejsende med et uptick i efterspørgsel efter ‘en gang i en levetid’ eventyr. Ultima Collection er overbevist om at levere en uovertruffen rejseplan med oplevelser til Ultimas dedikerede team er i stand til at gøre det tilsyneladende umulige muligt, og ofte med meget kort varsel. Dens gæster med hver times ophold bliver personaliseret og kurateret inden deres ankomst.

Heli Skiing Helicopter, Mont Blanc ski resort, France, Europe.

Heli-Hopping er in, og 95% fløj med privatfly i 2020

Hvilken bedre måde at omgå lufthavnens check-in end med 2021’s seneste rejsetilbehør; helikoptertransfer. Luxaviation rapporterede en betydelig stigning både i anmodninger om helikopterejerskab og langsigtede chartre ordrer, hvor de velhavende ønsker at hoppe sikkert fra lufthavn til ejendom til yacht. Hver Ultima-ejendom har en helikopterplade i nærheden, mens Ultima Megève har en på stedet. På samme måde rapporterer Ultima, at 95% af deres gæster fløj med privatfly i 2020 og kun forventer, at dette antal vil stige i år.

Dobbelte så mange private lufthavne i Europa som for kommercielle fly

“De, der kan rejse, vil fortsætte med at gøre det,” sagde Michala Chatel, administrerende partner hos Ultima Collection. “Elite-rejsende har tendens til at være mere fleksible. Til at begynde med kan de, der har midlerne til at flyve privat, rejse dobbelt så let som de turister, der tager med kommercielle flyselskaber, da der er omtrent det dobbelte af antallet af private lufthavne i Europa. Jeg tror stadig på, at opholdsrejser vil være en stor ting i 2021 – mange mennesker vil gerne teste vandet, før de tager på den store tur – men efter hvad jeg har set, er der en skør appetit på rejser.

Jenny Southan, grundlægger af Globetrender, sagde: ”Gennem hele pandemien har enkeltpersoner med stor nettoværdi været i stand til at omgås mange af de rejsebegrænsninger, som den gennemsnitlige person står over for ved at chartre private fly og flytte til mindre destinationer, hvad enten det er i deres eget land eller i udlandet. De kan også mere frit rejse til forretningsformål, hvilket giver dem mulighed for at krydse grænser, når andre ikke kan. ”

Læs mere under Luksusrejser på traveltalk

Luksusrejser i Europa15 forrygende rejseforslag

Luksusrejser i Europa

Luksus flyrejser, det er ret vildt

Luksus flyrejser, det er ret vildt

Nyeste Rejseartikler