Rejser til Seychellerne, 115 stjerner i det indiske ocean.

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Rejser til Seychellerne, en fantastisk gruppe øer i Det Indiske Ocean

Rejser til Seychellerne er ikke lige om hjørnet. Men nogle gange skal man gennem en lang rejse for at opnå et stort mål. Det er Seychellerne.  1000 miles eller 1700 km øst for Afrika, midt i det vestlige Indiske Ocean, finder du en øhav på 115 øer. Med kælenavne som “bryllupsrejseøerne” og “Galapagos i Det Indiske Ocean”. Lad os introducere kort, og så se på hvad man opleve i Seychellerne og hvor man kan bo  – godt.

Der er to hovedøgrupper: De 41 indre øer og de 74 ydre koralatoller og revøer. De “vigtigste” øer er Mahé, Praslin og La Digue, hvor næsten hele befolkningen bor. I den anden ende af skalaen er de mange ubeboede øer kun tilgængelige med båd.

Seychelles, beach from above. alin-meceanu

Seychelles, beach from above. Alin-Meceanu hedder den

Dagsture i Seychellerne

Den smukke ø Seychellerne kan udforskes ombord på både, padlebåde eller kajakker. Men cruiseoplevelsen er en af de bedste ting at gøre i Seychellerne, mens du nyder en betagende udsigt over havet. I løbet af disse dagsture kan du nyde den spektakulære topografi, sydende strande og frodige øer som Curieuse, Cousin Island og St Pierre. Par til bryllupsrejser kan også tage på kajaksejlads og sejlture ved solnedgang. Det er bestemt en af de bedste oplevelser på Seychellerne, måske til en bryllupsrejse!

 

Morne Seychellois National Park in Mahe Seychelles main island

Morne Seychellois National Park on Mahe Seychelles main island

Beundre biodiversiteten i Morne National Park

Morne National Park i Seychellerne er et yndet sted for naturelskere og vandrere. At udforske denne enorme natur reserve er en af de mest spændende aktiviteter i Seychellerne.

Morne National Park består af en rig mangfoldighed af flora og fauna og mange stier forbundet med hinanden, perfekt til eventyrlystne og naturelskere.

The Vallee De Mai palm forest ( May Valley), island of Praslin, Seychelles

The Vallee De Mai palm forest ( May Valley), Praslin, Seychellene

Valley of Mai Tour, et must-see UNESCO-sted i Seychellerne

May Valley betragtes som et verdensarvsted af UNESCO og et af de mest populære steder på Praslin Island i Seychellerne. Det er et af de sjældneste steder på jorden, hvor kokospalmen vokser i sin naturlige form.

Maj-dalen er også et paradis for ornitologer og andre fugleelskere; Her kan du se Seychellernes bulbul, den blå due, “Seychellernes sanger “og den truede sorte papegøje. Plantagerne her har tre vandrestier, mange understier og guidede vandreture – alt dette er ikke mindre interessante ting at lave på Seychellerne i februar.

Seychelles-sunset

Trekking fra Mahe til Constance Ephelia

Klatring og ziplining er to af de mest spændende ting at gøre i Seychellerne. Tag udfordringen op ved at klatre de store granitfremspring af Mahe til Constance Ephelia – den luksuriøse badeby. Eventyrzonen i dette Mahé-resort tilbyder forskellige klatring afhængigt af dets know-how og zip-linjen gennem øens frodige tropiske vegetation.

Åbningstider: kl. 9 til solnedgang

Seychelles, Soldier fish

Dykning og snorkling i Seychellerne

En af de mest eventyrlige ting at gøre i Seychellerne er dykning og snorkling. På grund af den spektakulære topografi af spredte koralrev, havvægge, toppe, lossepladser, vrag og kløfter er den nordlige øregion ideel til dykning. Øen Mahé er fuld af snorkelsteder som Ternay-bugten, en anden aktivitet, der ikke må gå glip af i Seychellerne. PADI er til stede her på Seychellerne med dykkerkurser for alle niveauer fra nybegynder til ekspert. Med mere end 75 dykkesteder at udforske er Mahé på Seychellerne den mest forskelligartede og indbydende af de vigtigste (indre) øer. Forvent at se tårnhøje fankoraller, sjældent makroliv og endda hvalhajer. Y0u kan også prøve Liveaboards.

Skal vi tale om strandene i Seychellerne?

Seychellerne har nogle af de smukkeste strande i verden. Det glinsende hvide sand, den blå kyst, Takamaka-træerne, det helt klare havvand og de solrige strande i Anse Lazio, Anse Georgette, Anse Source D’Argent og Beau Vallon er uforglemmelige.

Du kan gå, solbade, svømme og surfe på disse fascinerende strande og bruge lidt tid på at beundre den charmerende naturlige skønhed. Nogle af strandene tilbyder mange muligheder for vandsport såsom snorkling, jetski, vandski og dykning.

Anbefales til: par og enlige rejsende, godt og solelskere generelt.

Copolia-stien i Mahé

Bjergvandrere, der tager ferie på Seychellerne, skal prøve Copolia Trail i Mahé. Vandrestien, der fører til toppen af ​​Granite Hill, har en betagende udsigt over øen, dens ultra hvide strande og det krystalblå hav. Dette er en af ​​de gratis ting at gøre i Seychellerne Mahe. Denne trail /denne sti er en af ​​de bedste udfordirnger, de fleste kan være med p  i Seychellerne til din næste tur!

Åbningstider: 7 til 21

Anbefales til: Junkies og Adventure Couples

Udforsk Seychellernes 115 øer eller nogle af dem

Seychellerne er en øgruppe med 115 maleriske øer. Det er lige i overkanten at se på 14 dage. Uden tvivl er det at udforske øerne en af ​​de bedste ting at gøre i Seychellerne. Den fantastiske topografi af Silhouette, Praslin, Fregate og Denis tilskynder turister til at sejle/flyve fra ø til ø og beundre naturens vidundere.

Øture inkluderer udforskning af frodig vegetation, biodiversitet, bjergkæder, strande og kyster. Dette er en af ​​de bedste ting at gøre på Seychellerne i januar.

Anbefales til: Alle turister

Kunst shopping i Seychellerne, måske en George Camille?

Hvis du undrer dig over “hvad kan man lave på Seychellerne?”, Dette sted er bestemt et must-besøg for dig. Bygget i 1915 præsenterer dette galleri værket af George Camille, hvis storslåede værk taler for sig selv. Du kan endda købe kunstværket, da det er til salg, og bringe nogle af de smukkeste værker fra en stor kunstner hjem.

Moyenne Island is a small island in the Ste Anne Marine National Park off the north coast of Mahé, Seychelles

Moyenne Island is a small island in the Ste Anne Marine National Park off the north coast of Mahé, Seychelles

Gå på opdagelse på øen Ile Moyenne, Seychellerne

Ø-gigantiske klipper, store skildpadder og en velbevaret fauna og flora, en tur på Ile Moyenne ville være nok til at få dig til at glemme alle dine problemer. Det er en uopdaget juvel i Seychellerne og skal besøges mindst en gang. Den utrolige skønhed og sindsro på øen får dig til at blive forelsket i gennemsnittet. Du kan også nyde lækre retter og forfriskende drinks på øerne. Hvis du planlægger en ferie med din partner, skal du ikke gå glip af udforskningen af denne ø, da det er en af de bedste ting at gøre i Seychellerne på din bryllupsrejse.

Seychelles, Praslin, photo tommaso-nervegna

Praslin, Seychellerne

Praslin er den næststørste ø i Seychellerne, 44 km nordøst for Mahé, den største ø. Praslin har en befolkning på omkring 7.533 mennesker. De vigtigste bosættelser er Baie Ste Anne, Anse Volbert og Grand ’Anse.

Det blev døbt Isle de Palmes af opdagelsesrejsende Lazare Picault i 1744. I løbet af den tid blev det brugt som et skjulested af pirater og arabiske købmænd. I 1768 blev det omdøbt til Praslin til ære for den franske diplomat César Gabriel de Choiseul, Duc de Praslin.

Praslin er kendt som et turistmål med flere hoteller og resorts, samt en række strande som Anse Lazio og Anse Georgette.

Seychelles, Constance

Seychellerne, Constance Ephelia Resort

Hvor skal man bo på Seychellerne ?

Constance Ephelia resort. Med hektar plads, smukke haver og uberørt natur skjuler Ephelia det faktum, at det er en stor badeby; der kan være 250 suiter og villaer, men et pænt layout betyder, at du sjældent er opmærksom på omfanget af udvej uden for det område, hvor du sidder. Dette giver Ephelia-kunder mulighed for at nyde en bred vifte af måder at tilbringe deres dage uden nogensinde at føle sig overfyldte.

Ephelia er unik blandt badebyer i Mahé med ikke kun en, men to smukke strande, mens den mere energiske kan vandre gennem bakkerne for at opdage tre andre, hvor han/hun næsten er garanteret at være alene.

Seychelles, Constance Ephelia Resort - Outdoor Pool

Seychellerne, Constance Ephelia Resort – Outdoor Pool

Det dedikerede spa-område i Ephelia er et fredfyldt paradis med en stor hydroterapipool, der udgør centrum for en fredelig park. Her finder du 17 stråtækte private behandlingsrum, der tilbyder en intim ramme for par, der ønsker at nyde behandlinger sammen, samt en yogapavillon, dampbad, jacuzzi og dyb pool og sauna. Behandlingerne kræver en reservation på forhånd. Spa-faciliteterne er dog gratis til rådighed for alle gæster hele dagen, hvis de ønsker at komme til et bad eller et dampbad.

Se Constance Ephelia Resort

Avani Resort, Seychelles

Avani Resort, Seychellerne

Avani Seychellese Barbarons Resort and Spa

Barbaroner er en spektakulær strand med store bølger, der kommer efter hinanden, men udvej står over for en lille bølgebryder lavet af lokale granitklipper, der skaber et sikkert miljø for svømning og snorkling uden at forstyrre udsigten. Dette giver gæsterne mulighed for at nyde majestætet på en virkelig vild strand – hvor, hvis du er heldig, vil du endda se skildpadder klækkes ud af deres æg uden at ofre en svømmetur i havet.

Avani tilbyder to restauranter: Tamarind, en pan-asiatisk restaurant, der tilbyder thailandske, vietnamesiske og malaysiske specialiteter samt et udvalg af lette måltider, og… .., som tilbyder morgenmad og en temabuffet til aften med en storslået udsigt over ocean.

Avani har også en lille spa omgivet af sin egen have med to individuelle behandlingsrum og et rum specielt designet til par, der ønsker at blive masseret sammen. Der er en lille bassin samt en sauna og et damprum, som alle gæster kan bruge gratis.

Avani Booking site

hotel-le-duc-de-praslin Seychelles

hotel-le-duc-de-praslin Seychellerne

Hotel Le Duc de Praslin

Hotellets 28 værelser ligger i prisbelønnede tropiske haver dedikeret til orkideer. Du har valget mellem to restauranter: La Dauphin, hotellets hovedrestaurant og fiskerestauranten Café des Arts. Grunden har også en lille, miljøvenlig pool, jacuzzi og en lille, men luksuriøs spa.

 

Constance Lemuria Resort

Et luksushotel med en af de bedste placeringer på øen. Med 3 smukke strande på sin ejendom – inklusive en af Praslins smukkeste, om ikke hele Seychellerne – er det svært at finde et bedre sted. Føj til det et lækkert cuisline, upåklagelig service og en personlig tilgang til at gøre dit ophold unikt, og du vil forstå, hvorfor dette hotel betragtes som et af de bedste i Seychellerne, siden det åbnede for femten år siden.

Constance Lemuria 18-hullers golfbane

Vl du spille en ægte golf bjergbane i Seychellerne? Som dem i Sydspanien? Constance Lemuria 18-hullers mesterskabsgolfbane blev designet af Rodney Wright (USA) og underskrevet af Marc-Antoine Farry (Frankrig). Det er en udfordrende bane, der dækker 80 hektar med et par 70 og en samlet afstand på 5580 m, men det mest slående træk for seriøse og afslappede golfspillere er dens smukke omgivelser. Omgivet af frodig og sjælden vegetation er synet af dette kursus en omvej værd.

Book Constance Lemuria

Tag til Seychellerne med Apollo Rejser

Se Paradis øer i hele verden med Traveltalk:

Kort over Seychellerne

Se nedenfor.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler