Cornwall i England direkte med SAS

Cornwall i England som ny destination fra København

Cornwall England news.

SAS  lancerede som det eneste selskab i Danmark en direkte rute til den engelske region Cornwall. Lufthavnen er Newquay. Der flyves 2 gange om ugen fra Københavns lufthavn til Newquay i det sydvestlige England.

Gary Robson, Nordisk chef i VisitBritain er glad for, at danskerne nu får lettere ved at opleve denne del af Storbritannien:

”Jeg er utroligt begejstret for at danskerne nu får mulighed for at opleve denne del af Storbritannien ved at flyve direkte hertil. Cornwall og det sydvestlige England byder på fantastisk mad og en storslået natur der gør området til et fantastisk sted at besøge. Vi håber selvfølgelig at åbningen vil inspirere endnu flere danskere til at besøge nye områder af Storbritannien over sommeren.”

Niko Ek, General Manager for SAS Europe, udtaler:

“Vi er begejstrede over at lancerer en helt ny rute for sommeren 2019, både for at tilbyde beboerne I det sydvestlige England en spændende, ny og direkte destination til at udforske, men selvfølgelig også for at bringe Skandinaviske turister til en meget smuk region i England. Vi ser frem imod at byde rejsende velkommen ombord på vores nye flyrute.”

Visit Cornwall med SAS

SAS genoptog flyvningen sidst i juni 2020

Rick-Stein-Fistral-Beach-Restaurant-Cornwall

Se Rick Stein på eventyr i sin hjemegn på DR1

 

Traveltalk har netop skrevet en introduktion til Cornwall i England, der fortæller om den smukke kystregion.

Panoramic photograph of a beautiful Spring day on the west coast of Cornwall at Kynance Cove. UK

Cornwall i England: Smuk forårsdag ved Vestkysten af Cornwall, Kynance Cove. UK

 

Visit Cornwall og England

Cornwall kalder

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler