SAS nyt 2020 og nye fleksible ombookinger

SAS åbnede nye ruter i 2020 og tilbyder nye fleksible ombookinger

SAS var fra 27. juni 2020 på vingerne i kortere tid med større kapacitet.

Juni 2020:
Da kunne danskere igen med god samvittighed rejse til EU-lande med et lavt antal coronasmittede, og det fik flyselskabet  til at åbne nye ruter og sende flere fly på vingerne.
Flyene vil så vidt muligt blive fyldt op, siger Sille Beck-Hansen, der er fungerende pressechef hos SAS.
Hun kalder det enormt positivt, at der nu lempes på rejsevejledningerne. Særligt fordi man havde regnet med, at der først ville blive lempet på vejledningerne den 31. august.
“Vi lever af at flyve passagerer rundt, og det betyder også, at vi åbner flere ruter hen over sommeren.
– Nu må vi se, hvordan danskerne og skandinaverne reagerer på dagens udmeldinger. Men vi er klar til at møde efterspørgslen, forsikrer Sille Beck-Hansen”
Det vides endnu ikke, hvilke og hvor mange ruter der åbnes for.

Der er taget flere sikkerhedsforanstaltninger, så danskerne kan rejse trygt, siger pressechefen. Udover det så tilbyder SAS ny en række tryghedsløsninger, som giver kunderne mod på at kunne booke og nemt afbestille.

Fleksibel ombooking i 2020 hos SAS, 3 løsninger

Travel Voucher

Annuller din rejse op til 72 timer før afgang og få en  Travel Voucher, der gælder som betaling på alle SAS’ destinationer. Dette gælder for alle internationale rejser.

Ombooking er gratis

Vi tilbyder nu ombooking uden beregning for alle internationale flyrejser op til 72 timer før afgang. Inden for 72 timer før afgang gælder almindelige billetregler.

24-timers fortrydelsesret

Book nu. Beslut dig senere. Hvis du har booket din rejse gennem flyselskabet, kan din billet refunderes inden for 24 timer efter købet, uanset billettype.

 

Intro til flyselskabet SAS

Book din rejse

Se SAS hjemmesiden

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler