Adventure ferie i North Wales

Adventure ferie i North Wales er for alle.

Adventure ferie i North Wales burde være på shortlisten over din næste aktive, oplevelsesferie. Læs her og døm selv.
Nord Wales is walisisk “to the bone”. Det er en for englændere kendt ferieregion, der er tro mod sprog og tradition, musik og historie. Her finder du storslåede slotte, gamle fine jernbaner, der kører endnu med steor charme og musik festivaler, der er en rejse værd i sig selv. Den til tider dramatiske natur byder også på adventure rejser: Vandfald, bjerge, kysten ved Snowdonia  med strande med sand og klipper er også en legeplads for dig der søger eventyret. Adventure i Wales har vi et helt afsnit om snart med meget nyskabende rejser inden for adventure, aktiv ferie og naturferie.

Lad os begynde her:

Snowdonia bjergtoppe

Wales´ berømte bjerglandskab: Snowdonia

Snowdonia var den første nationalpark i Wales i 1951. Nu 67 år gammel er nationalparken mere levende og besøgt end nogensinde, men du føler du har et overdådigt bjerglandskab for dig selv. Og bjerge er værd at gæste året rundt. Hver årstid er forskellig, hver dag er forskellig, og du kan næste altid komme op på bjerget og få en stor naturoplevelse. Snowdonia består af ikke mindre end 9 bjergkæder, der dækker 52% af der 2130 km2 store beskyttede område, som Nationaparken består af. Du finder også 99 bjergtoppe, som alle er over 900 meter. En af disse er storladne Snowdon, det højeste bjerg i England og Wales.

Wales Snowdon,  (1,085 m. ). Snowden er fantastisk bjerg på alle måder, en betagende natur og perfekt til smukke bjergture

Adventure ferie i North Wales i bjergene: Hvad kan man så opleve?

Du kan se frem til en række muligheder fra overkommelige og  guidede bjergvandringer til egentlig bjergbestigning leveret af vores adventure rejsepartner i Wales, Adventuretours Uk. Her er nogle af de spændende muligheder for en aktiv ferie i North Wales:

Guidede bjergvandringer i North Wales

En smuk, sund og aktiv ferie, hvor langt de fleste kan være med. Få en naturoplevelse udover det sædvanlige.

 

Guidede mountainbike ture i North  Wales

Kender du det. Du vil udforske et nyt land,  eller område f.eks. North Wales på cykel. Og du bruger uanet tid på at researche. Det er både hyggeligt og tidskrævende på samme tid. Nogle gange er en organiseret tur bare bedre og nemmere. De lokale eksperter kan give dig/jer en bedre tur på mountainbiken, takket være lokalkendskab og forbindelser og naturligvis dyb viden om mountainbiking.
Det har Adventure Tours UK kogt ned til nogle få punkter:

adventure tours uk mountainbike planning

Adventure Tours Uk mountainbike planlægning alene eller lad eksperterne klare opgaven? Adventure ferie i North Wales.

Cykelvenlig transport
En ofte overset fordel ved en organiseret mountainbike-tur er transporten. Fra det øjeblik, du ankommer til lufthavnen, til det øjeblik, du forlader igen, bliver din transport af cyklen taget hånd om. Og dine behov ændres, når din cykel er samlet og turen er igang, og du bruger den dag ind, dag ud. Hvordan transporterer du den derefter til den næste destination? Det er lidt som Tour de France, det er der altså nogen, der skal tage sig af.

Med en lille grupperejse med special cykeltransport af din dyrebare cykel er der styr på den del. Og specialbyggede cykeltrailere betyder, at din cykel kan transporteres enkelt og sikkert mellem stisystemerne og etaperne. Det er én mindre ting at bekymre sig om.

Lær nye færdigheder
Hos Adventure Tours UK er vores mountainbike-guider ikke kun kvalificerede til at lede grupper, men også til at undervise i cykelfærdigheder. For at sikre, at du  tager mere end fantastiske minder med hjem, inkluderer vi en ½ dages færdigheds forløb for at hjælpe dig med at udvikle dine evner på en mountainbike. Plus vores guider tilbyder løbende undervisning og rådgivning under hele din rejse. Så ikke kun kan du udforske de bedste stier, som en region har at tilbyde, du får også muligheden for at forbedre dine færdigheder på en cykel. Du vil blive mere sikker på stierne, køre på en måde, som du måske tidligere ikke ville have prøvet og føle dig mere afslappet, mens du gør det. Du kommer hjem, når du har kørt på de fantastiske stier i smukke North Wales, og du vil være en bedre rytter til det.

adventure tours uk mountainbiking

Ingen grund til at planlægge ruter på din mountainbikeferie
At designe din egen mountainbike-tur  kan være yderst givende. Men det er bestemt meget tidskrævende. Din tid er dyrebar, både inden du rejser og mens du er på ferie. På en guidet mountainbike-ferie behøver du ikke bruge tid på at undersøge ruter. Og du vil være sikker i den viden, at ruterne på turen er de rigtige.

Professionel, lokal guide
En af de mest åbenlyse og værdifulde fordele ved en guidet mtb-tur er den kvalificerede lokale guide. De er der for at sikre, at du får mest muligt ud af dit eventyr. Mountainbiking kan give dig mulighed for at udforske den mest fjerne ørken, som et område kan byde på. Ved at gøre dette med ekspertviden om en lokal guide betyder det, at du kan udforske de mest ellers utilgængelige områder.

En kyndig, lokal guide kan fortælle dig, hvad der kommer lige om hjørnet  på stien, hvor det bedste sted at tage et billede er og de ‘frække’ sektioner af stien, som kun de lokale kender. Alt sammen med den viden, at hvis imod enhver forventning noget skulle gå galt, vil du være i eksperthænder.

Mød andre mountainbikere
Mountainbiking nyder man bedst med andre ligesindede eventyrere. Guidet mtb-ferie er en fantastisk mulighed for at få livslange venner, der deler din trang til eventyr på mountainbike. Du har allerede en dyb interesse i mountainbiking og udendørs. Og nu får du opdaget et nyt vildt sted, et wilderness, og ofte deler du  livsforandrende oplevelser sammen. Sådan dannes nogle af de mest givende venskaber.

 

River bugging

River bugging er for de fleste en helt ny måde at betvinge en brusende flod. Se videoen!

Multi aktivitets adventure rejser i North Wales

Oplev Europas adventure centrum på en Adventure ferie i North Wales og tag imod de mest adrenalin pumpende udfordringer. Du kan godt. Vi har de bedste instruktører, der kun ønsker din en fed og sikker ferie. Prøv denne unikek ferieform, hvor du leger i bjergene, udfordrer floderne og North Wales kystlinje. Det er den ultimative rejse for dig, der har en eventyrer i dig, elsker sport og nye udfordringer.

Adventure ferie i North Wales og Adventure ferie

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler