Adventure ferie i North Wales

Scroll

Adventure ferie i North Wales er for alle

Adventure ferie i North Wales, er det på shortlisten over din næste aktive, oplevelsesferie? Måske burde det være. Læs her og døm selv.
Nord Wales is walisisk “to the bone”. Det er en for englændere kendt ferieregion, der er tro mod sprog og tradition, musik og historie. Her finder du storslåede slotte, gamle fine jernbaner, der kører endnu med steor charme og musik festivaler, der er en rejse værd i sig selv. Den til tider dramatiske natur byder også på adventure rejser: Vandfald, bjerge, kysten ved Snowdonia  med strande med sand og klipper er også en legeplads for dig der søger eventyret. Adventure i Wales har vi et helt afsnit om snart med meget nyskabende rejser inden for adventure, aktiv ferie og naturferie.

Lad os begynde her:

Snowdonia bjergtoppe

Wales´ berømte bjerglandskab: Snowdonia

Snowdonia var den første nationalpark i Wales i 1951. Nu 67 år gammel er nationalparken mere levende og besøgt end nogensinde, men du føler du har et overdådigt bjerglandskab for dig selv. Og bjerge er værd at gæste året rundt. Hver årstid er forskellig, hver dag er forskellig, og du kan næste altid komme op på bjerget og få en stor naturoplevelse. Snowdonia består af ikke mindre end 9 bjergkæder, der dækker 52% af der 2130 km2 store beskyttede område, som Nationaparken består af. Du finder også 99 bjergtoppe, som alle er over 900 meter. En af disse er storladne Snowdon, det højeste bjerg i England og Wales.

Wales Snowdon,  (1,085 m. ). Snowden er fantastisk bjerg på alle måder, en betagende natur og perfekt til smukke bjergture

Adventure ferie i North Wales i bjergene: Hvad kan man så opleve?

Du kan se frem til en række muligheder fra overkommelige og  guidede bjergvandring til egentlig bjergbestigning leveret af vores adventure rejsepartner i Wales Adventuretours Uk. Her er nogle af de spændende muligheder for en aktiv ferie i North Wales:

Guidede bjergvandringer i North Wales

En smuk, sund og aktiv ferie, hvor langt de fleste kan være med. Få en naturoplevelse udover det sædvanlige.

 

Guidede mountainbike ture i North  Wales

River bugging

River bugging er for de fleste en helt ny måde at bestvinge en brusende flod. Se videoen!

Multi aktivitets adventure rejser i North Wales

Oplev Europas adventure hovedstand og tag imod de mest adrenalin pumpende udfordringer. Du kan godt. Vi har de bedste instruktører, der kun ønsker din en fed og sikker ferie. Prøv denne unikek ferieform, hvor du leger i bjergene, udfordrer floderne og North Wales kystlinje. Det er den ultimative rejse for dig, der har en eventyrer i dig, elsker sport og nye udfordringer.

Adventure ferie i North Wales og Adventure ferie

 

Kort oversigt

Book din rejse her

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål