TravelTalk - White GlobeRejse inspiration

Adventure ferie i North Wales

Scroll

Adventure ferie i North Wales er for alle

Adventure ferie i North Wales, er det på shortlisten over din næste aktive, oplevelsesferie? Måske burde det være. Læs her og døm selv.
Nord Wales is walisisk “to the bone”. Det er en for englændere kendt ferieregion, der er tror mod sprog og tradition, musik og historie. Her finder du storslåede slotte, gamle fine jernbaner, der kører endnu med steor charme og musik festivaler, der er en rejse værd i sig selv. Den til tider dramatiske natur byder også på adventure rejser: Vandfald, bjerge, kysten ved Snowdonia  med strande med sand og klipper er også en legeplads for dig der søger eventyret. Adventure i Wales har vi et helt afsnit om snart med meget nyskabende rejser inden for adventure, aktiv ferie og naturferie.

Lad os begynde her:

Snowdonia bjergtoppe

Wales´ berømte bjerglandskab: Snowdonia

Snowdonia var den første nationalpark i Wales i 1951. Nu 67 år gammel er nationalparken mere levende og besøgt end nogensinde, men du føler du har et overdådigt bjerglandskab for dig selv. Og bjerge er værd at gæste året rundt. Hver årstid er forskellig, hver dag er forskellig, og du kan næste altid komme op på bjerget og få en stor naturoplevelse. Snowdonia består af ikke mindre end 9 bjergkæder, der dækker 52% af der 2130 km2 store beskyttede område, som Nationaparken består af. Du finder også 99 bjergtoppe, som alle er over 900 meter. En af disse er storladne Snowdon, det højeste bjerg i England og Wales.

De tre højeste bjergtoppe er: Ben Nevis / Beinn Nibheis (1,345 m.), det højeste bjerg i Scotland. Scafell Pike (978 m.) det højeste bjerg i England og så Snowdon / Yr Wyddfa (1,085 m. ).

Adventure ferie i North Wales i bjergene: Hvad kan man så opleve?

Du kan se frem til en række muligheder fra overkommelig guided bjergvandring til egentlig bjergbestigning.

Links til Wales (på vej)

Indledningsartikel til Wales som rejseland.

Adventurebureau i Wales

Se mere senere i februar 2019

Kort oversigt

Book din rejse her

Du kan købe dine rejser her på Traveltalk. Både til sol og sne. Se vort kæmpe udvalg af skirejser direkte her på Traveltalk i samarbejde med førende danske skirejse bureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters, se mere end 100,000 rejsekombinationer. Løbende flere rejsemål på vej

Book direkte her til Livigno, Sestriere, Sauze d’Oulze, Bad Gastein og mange andre.

Se seneste tilbud og priser, mere end 100.000 rejsekombinationer.

Rejs med Nortlander, Danski og Slopetrotter.

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål