Camping i Italien, bedste rejsetips til camping

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Camping i Italien

Camping i Italien hører til de mest benyttede camping rejsemål for danskerne. Vi kører gerne de 1500 til 2000 km (Rom ca.) for at komme ned til Gardasøen og til de andre kære rejsemål i Italien. Lad dele et par rejsetips fra Italien.

Camping i hele Europa

Campingferie i Europa er et kæmpehit

Camping med børn i Italien

Når det kommer til familiens sommerferieplaner, er campingferie i Italien det perfekte valg for børnefamilier. Italien har meget længe været en af danskernes foretrukne sommerferiedestinationer, specielt når det gælder kør-selv-ferie og camping i Italien. Om det er det børnevenlige og solskinsfyldte Gardasøen, det attraktive område ved solrige Adriaterhavet eller storbyferie i det romantiske Venedig, er Italien rig på alsidige oplevelser. I kan glæde jer til fantastiske, naturskønne områder og seværdigheder i særklasse, hvor hele familien kan opleve alt fra Det skæve tårn i Pisa til Colosseum i Rom. Derudover eksisterer en bred vifte af muligheder for luksus camping på sommerferien med både mobilhomes, bungalow telt eller konventionelle telte. Med mere end 25 års erfaring bag os kan vi guide dig til de smukkeste og mest uforglemmelige steder til børnevenlig og billig campingferie i Italien.

Italiens vindistrikter Montalcino i Toscana

Italiens vindistrikter Montalcino i Toscana

Hvor skal du holde Campingferie i Italien?

Adriaterhavs kysten

Adriaterhavskysten er et populært feriested på Italiens nordkige østkyst med virkelig mange udflugtsmål. Det skyldes også til dels, at I her finder et af Italiens måske mest eftertragtede strandområder. De mange badebyer langs kysten emmer af liv, og det er muligt at dyrke en masse former for vandsport. Hvis du er til mindre action, kan du blot nyde de lækre strande, som i høj grad også er børnevenlige, og ligge i solen. Ved aftentid er der mulighed for at besøge mange gode restauranter og barer. Fra Adriaterhavskysten kan du også nemt tage ture til Trieste, Venedig eller besøge en af de mange småøer i lagunen. Hvis du er mere til pool end vandet i havet, har de fleste feriesteder her også pools som alternativ. Det mest populære område er Lidoen, hvor I finder nogle af vores mest populære campingpladser.

Se campingforslag hos Friferie til Adriaterhavskysten

Riva del Garda waterfront view at sunset, Lago di Gada, Trentino Alto Adige region of Italy

Gardasøen, som næsten alle danskere kender og elsker

Gardasøen er et af danskernes  foretrukne camping rejsemål og har været det i mange år. Lago di Garda byder på den skønneste badeferie, der let kan kombineres med en aktiv ferie i den smukke natur omkring Gardasøen. Hvert år kører mange ferieglade danske børnefamilier på camping til Gardasøen, hvor I finder nogle af Italiens og ja faktisk Europas allerbedste campingpladser. Her finder du et stort udvalg af de lækreste mobilhomes og luksustelte på alle de bedste pladser ved Gardasøen. Camping ved Gardasøen må alt i alt siges at være det perfekte camping rejsemål. Når I tager på camping til Gardasøen vil i opleve de bedste rammer på børne- og familievenlige pladser med masser af sjove aktiviteter, smuk natur og autentiske oplevelser i de smukke byer som omkrandser Gardasøen som Peschiera del Garda set med camping øjne. Eller windsurfer paradiset Torbole. Af udflugtsmål kan nævnes nordlige Limone, der ligger i den bjerrige del af søen med klipper direkte ned i søen.

Se campingforslag hos Friferie til Gardasøen

Torre Mozza, Tuscan Beach, Italy.

Toscana nemt at nå på Camping i Italien

Toscana eller Toskana på dansk er en af Italiens skønneste regioner. Dette er ikke helt uden grund – den rige kulturarv, de stolte madtraditioner og smukke landskaber danner rammerne for den skønneste familieferie i Toscana. Blandt andet derfor skal I tage på campingferie i dette smukke område. I disse smukke rammer kan I nyde en luksus campingferie langt fra hverdagens stress og jag. Lad jer forkæle af den italienske mad i verdensklasse, nyd et godt glas vin til de lune sommeraftener eller tag på oplevelse i den idylliske natur. Hvis dette lyder som drømmeferien for jeres familie, er I meget velkomne til at ringe – Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores glade feriegæster.

Skulle vi nævne en campingplads i Toscana, ville det være Camping Park Albatros er beliggende ideelt ved Toscanas kyst. En af de reneste og smukkeste sandstrande i Europa med helt rent vand. Selve campingpladsen er omgivet af pinjetræer og byder derfor på ferieboliger beliggende under de skyggefulde træer.

Se campingforslag hos Friferie til Toscana

Lido di Jesolo. Adriaterhavet

Den italienske Riviera, tophit på Camping i Italien

Den italienske afslapning og elegance er virkelig til stede på den italienske del af Rivieraen. Her emmer af velvære, strandliv, solskin og en smule luksus. Den italienske Riviera giver hele familien mulighed for at slappe af og holde ferie midt lige ved  Middelhavets skønhed og med frisk seafood på tallerkenen. Området har meget at byde på. Blomsterne i landskabet fornøjer jeres øjne, imens bjergsider med vinterasser tager pusten fra enhver. I de små kyst- og middelalderbyer kan I fordybe jer i historien og forkæle ganen med nogle af regionens specialiteter. Med dens skønhed og flotte kystlinje indbyder stedet til ferie. På Friferie kender vi alle feriestederne, og vi kan røbe, at Den Italienske Riviera aldrig slår fejl som den ideelle feriedestination for børnefamilier. Berømte steder som Genova, Cinque Terre, Portofino er alle inden for udflugts rækkevidde.

Se campingforslag hos Friferie til den italienske Riviera

 

Palermo Sicilien

Sicilien

Sicilien er Middelhavets største ø og et yndet feriemål for mange. Øen er et fantastisk mål for campingferier, men det der virkelig er fascinerende ved den store ø er den nordøstlige del. Her kan man nemlig vandre på vulkaner, sejle i kajak eller opleve appelsin- og mandelplantager fra en hesteryg – alt sammen med udsigt til Etna hele tiden. Den store vulkan troner 3350 meter op over havet. Sicilien er altså det perfekte rejsemål for familier, der gerne vil kombinere campingferien med aktive dage i solen og bademuligheder ved stranden.

Campingrejser til Sicilien

Flere Campingferie rejseforslag i Italien her 

Lago Maggiore

Idrosøen

Campania

Sardinien

Trevi Fontænen Fontana di Trevi in city of Rome

Trevi Fontænen, Fontana di Trevi midt i Rom´s hjerte

Rom og omegn, måske campere i Sabinerne bjergene på Camping i Italien

Rom er ubestridt en af verdens mest ikoniske byer, man ikke må gå glip af, og hvis I gerne vil opleve den historiske by, kan I slå jer ned ved en af de nærliggende campingpladser, der, foruden at være beliggende i kanten af en af verdens mest berømte byer, har alt at byde på. Lige fra indbydende poolområder til underholdning for hele familien kan I finde det på nogle af campingpladserne i området, så I på bedste vis kan slappe af og tage til Rom og komme tæt på den enestående by.  Læs mere om et par af Rom´s mest berømte vartegn som Colosseum og Trevi Fontænen.

Camping i Rom

Tropea coastline and beaches in summer, Calabria - Italy.

Tropea klippekyst og sandstrand, Calabrien – Italien.

Calabrien, værd at køre til på Camping i Italien

Calabrien byder på en smuk og uspoleret natur med brede sandstrande og en sydlige charme. Her kan I få jer en unik campingferie med en kombination af de eksotiske sandstrande, en storslået natur og en masse interessante byer med spændende historie.

Calabrien byder på en masse spændende byer, hvor I kan opleve lidt af den interessante historie. Byen Cosenza har et historisk centrum med ældre seværdigheder af gamle klostre og paladser. Byen Cantazaro er Calabriens hovedstad og ligger med en fantastisk udsigt over Musofalo og Fiumarellas dale. I kan også besøge byen Crotone som er en moderne industriby.

Calabrien byder på omkring 800 km kystlinje med et bredt udvalg af smukke strande. I bør besøge stranden Capo Vaticano, der med sit fine sand omgivet af gamle træer og krystalklart vand, er betegnet som én af de 100 smukkeste strande i verden. Derudover bør man opleve Calabriens bagland, med de smukke nationalparker som eksempelvis Sila, Serre og Pollino, der alle er fyldt med naturrige seværdigheder.

Camping i Calabrien

Mere camping

Intro til Camping i Europa

Glamping, måske derfor du vil prøve camping?

Glamping er luksus camping, se de bedste glamping forslag her

Friferie

Friferie – den bedste ferie nogensinde

Dansk Bilferie

Dansk Bilferie – altid det bedste bud på bilferie

Campingferie i hele Europa

Campingferie forslag i hele Europa

Italiensk mad når den er bedst

Visit Italy

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler