Dansk Bilferie – altid det bedste bud på bilferie

Kør-selv-ferie med Dansk Bilferie

Dansk bilferie har over 25 års erfaring med kør-selv ferie og er ekspert i både camping- og skiferier, der sikrer den sjoveste ferie for hele familien. Det er Danmarks største udbyder af luksus camping i Sydeuropa og den største danske udbyder af skirejser til Norge, Sverige og Østrig. Det store udvalg garanterer familier en ferie, der passer til netop deres behov, hvert år.

Dansk Bilferie - en sikker og familievenlig rejseform

Dansk Bilferie – en sikker og familievenlig rejseform

Dansk Bilferie stiftet af en familie med stor passion for kør-selv-ferie

Dansk Bilferie er stiftet af en dansk familie, der ønskede at dele deres glæde ved kør-selv campingferie i Sydeuropa. Vi er glade for, at vores gæster deler den samme begejstring for kør-selv ferie og altid tager godt imod nye tiltag. Der er en levende passion for at give familien den bedste ferie med stor frihed, til billige priser og præcis efter familiens behov.

Dansk Bilferie er kør-selv-ferie med kvalitet

I Dansk Bilferie ydes professionel service og personlig rådgivning til netop jeres kør-selv-ferie. De erfarne rejsekonsulenter har selv besøgt feriedestinationerne og kan dermed give jer den bedste rådgivning og hjælpe med at finde jeres drømmeferie. Alle campingpladser, ferieboliger og skisportssteder er håndplukkede på topdestinationer som Italien, Kroatien, Frankrig, Spanien samt Norge, Sverige og Østrig.

Familievenlig og tryg kør-selv-ferie

Alle campingpladser, ferielejligheder og skiboliger er familievenlige, og I får en stor tryghed og sikkerhed på ferien, når I rejser med Dansk Bilferie. Det er vigtigt for Dansk Bilferie, at familien kan holde ferie på de bedste destinationer i Europa uden bekymringer og til de absolut bedste priser, hvorfor vi yder den bedste service både før, under og efter ferien.

Kør-selv til luksus camping i hele Europa

Dansk Bilferies udbud af campingpladser er enormt.  De tilbyder over 500 lækre og populære campingpladser rundt omkring i Europa. Campingpladserne er nøje udvalgt med direkte adgang til strand, skønne pool områder eller tæt på en masse spændende oplevelser. Hos Dansk Bilferie finder I alt fra store og livlige campingpladser med vilde vandrutsjebaner til afslappende og rolige campingpladser i naturens smukke omgivelser – fælles for dem alle er den unikke campingferie-stemning, du ikke finder på andre typer ferier.

På badeferie med Dansk Bilferie

På badeferie med Dansk Bilferie

En stor udbyder af skirejser

Hos Dansk Bilferie finder I skiferie i alle prisklasser. Opdag alt fra en billig skiferie til en skiferie med den rene luksus. I kan vælge at bo med wellness, ski-in/ski-out eller tæt på aktiviteter. I kan både tage nordpå til Sverige og Norge eller sydpå til Østrig. Alle skisportsstederne er børnevenlige med gode skiskoler og særlige områder, hvor børnene kan lege, mens de står på ski, og samtidig udfordres den erfarne skiløber.

 

På skiferie med Dansk Bilferie

På skiferie med Dansk Bilferie

De bedste ferielejligheder i hele Europa?

I kan også tage på ferie i en ferielejlighed med høj standard, hvor familien kan komme helt ned i tempo og holde ferie på egne præmisser. Alle ferielejlighederne er gode og veludstyrede, hvor I kan vælge, om jeres ferielejlighed skal ligge tæt på strand, have et poolkompleks eller være i gåafstand fra turisme og pulserende promenader, eller ligge idyllisk med utrolige udsigter. Ferie i en ferielejlighed er især for jer, der ønsker lidt ekstra privatliv på ferien.

Det er meget mere end kør-selv-ferie

Som årene er gået, har bureaet udvidet rejsemulighederne til meget mere end kør-selv-ferie, bla. også skiferie med fly til Sälen, Trysil og Åre, samt bus til Sverige, Norge og Østrig. Derudover kan I tage toget med på ski i det nordlige Sverige, eller tage Badebussen til flere populære feriedestinationer i Sydeuropa.

Vi yder sikker bestilling alle 24 timer i døgnet

I kan bestille ferie sikkert online 24 timer i døgnet på hjemmesiden www.danskbilferie.dk eller kontakte vores erfarne rejsekonsulenter på telefon 70 10 43 43 i åbningstiden, hvor I får dansk ekspertrådgivning. Ring gerne til Dansk Bilferie og få hjælp og inspiration til netop jeres familieferie. I kan også tilmelde jer vores nyhedsbrev med ferieinspiration, konkurrencer og de bedste tilbud.

Se det store udvalg og bestil familieferie på vores hjemmeside: www.danskbilferie.dk

På bilferie i udlandet med Dansk Bilferie

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler