Glamping er luksus camping, se de bedste glamping forslag her

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Glamping er luksus camping til meget rimelige priser.

Glamping er på en gang lækkert og billigt. Glamping er det nye sort i camping verdenen: En opgraderet luksus lignende version af camping i telt og hytter, måske tilmed med privat jacuzzi? Og så til utroligt lave priser. Vi er selv på konceptet her på redaktionen. Tæt på naturen, ingen afkald på komfort. Det er godt set, og en stærk trend på rejsemarkedet.

Her er der gjort meget ud af, at du bevarer the feel of nature mens du også får den ekstra forkælelse, de færreste siger nej til. Det er ikke shelter på en hylde. Det er stadig camping med al den frihed, det er essensen, men på første klasse.

Hvor kan du rejse hen på glamping?

Det nærliggende svar er næsten hvor som helst. Kan være i Danmark, Sverige. Norge, men også sydpå. Så vi kunne jo komme med nogle forslag:

Glamping i Frankrig

Glamping i Spanien

Glamping i Italien

Glamping i Kroatien

Hvem kan du rejse med på glamping ferie?

En række danske rejsebureauer tilbyder Glamping og også lokale campingpladser i ind og udland. 

En af dem er Vacanceselect, som er Europas største på glamping eller Friferie som er Dks største udbyder af camping eller Dansk Bilferie. Du vælger jo bare selv.

Hvad koster det?

Glamping placerer sig prismæssigt elegant mellem alm. camping og godt hotel. Lige her i 2021 under den store europæiske genåbning af rejsemarkedet, kan to voksne få 7 dages glamping ferie (overnatningerne) for under 2000 kr. i mange lande. Det er helt klart nu, du skal slå til, hvis jeres genåbningsrejse skal være lux tæt på natur og uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. 

Du får dermed lidt det bedste af to verdener: Luksus og natur ja, og er du et socialt menneske, så får du jo ret sikkert stadig nye venner på campingpladsen. 

Glamping i Frankrig.Camping Domaine des Ormes i Bretagne

Glamping i Frankrig. Camping Domaine des Ormes i Bretagne

Er luksus camping for hele familien?

Ja soleklart. I kan have en du og jeg ferie, men ungerne er mindst lige så glade for de typisk 4 eller 5 stjernede campingpladser med masser af aktiviteter for dem.  Det ruinerer i øvrigt heller ikke budgettet. Glamping er “bare” en upgrade fra almindelig camping. Men det er også nogle anderledes, kreative overnatningsmuligheder. Du er sikret et højt kvalitetsniveau og fede oplevelser for hele familien. 

Se meget mere camping med og uden glimmer

Introsiden til Camping med masse links til camping rejsemål og leverandører.

Camping

Camping i Italien, bedste rejsetips til camping

Camping i Tyskland

Campingferie i Tyskland

 

Camping i Frankrig

Camping i Frankrig med mere end 11.000 campingpladser

 

Camping i Kroatien

Camping ferie i Kroatien er super populært

 

Camping i Sverige

Camping i Sverige

Vacanceselect, glamping i hele Europa

Vacanceselect

 

 

 

Nyeste Rejseartikler