Bedste græske strande

Hvor finder du de bedste græske strande?

De bedste græske strande  skal vi nok vise dig. Men er du mest til bred hvid strand eller privat lagune eller mere en strand med surf og dykning og aktiviteter eller beach-bar foran dit hotel og børnevenlig overvåget strand? Grækenland har det hele. Derfor de græske strande topper  rejseinteressen.

Læs Dks største intro til rejser i Grækenland med reference til de her nævnte strande og danske rejsearrangører, der leverer en ægte græsk rejseoplevelse.

Græske øer, dit rejsemål for sol og romantik

Her er nogle af de bedste græske strande, som vi fordeler dem og med bred enighed blandt internationale rejsemedier. Der er også et par overraskelser på listen.

Græske strande. Navagio Beach on Zakynthos Island in Greece, Europe

Græske strande. Navagio Beach på Zakynthos, i Grækenland, Europa

Navagio Beach, eller Shipwreck Beach, er af klipperne en beskyttet lagune bugt, undertiden omtalt som “Smugglers Cove”, ved kysten af ​​Zakynthos, på de joniske øer i Grækenland. Navagio Strand var oprindeligt kendt som Agios Georgios.

Bedste græske strande. Zakynthos, Grækenland

Bedste græske strande. Zakynthos, Grækenland

Navagio trækker masser af mennesker hvert år på udkig efter den perfekte strand. Stranden er kun tilgængelig via båd, men om sommeren er vandet umiddelbart offshore blokeret med sightseeing-krydstogter. Rejs uden for sæsonen for at få den bedste chance for at se stranden på sin mest fantastiske måde, udkigsplatform, der er skiltet mellem Anafonitria og Volimes, giver et overdådigt fugleperspektiv over bugten.

Læs mere om Zakynthos her og alle de andre skønne græske øer

Rejs til Zakynthos og Navagio stranden

TUI

 

Græske øer, dit rejsemål for sol og romantik

Voidokilia beach, one of the best beaches in mediterranean Europe, beautiful lagoon of Voidokilia from a high point of view, Messinia, GreeceVoidokilia  lagoon of Voidokilia from a high point of view, Messinia

Voidokilia Strand

Messinas Voidokilia Beach på Skiathos med sin perfekte sandede lavmåne af en strand og det klare vand formodes at være Homers “sandede Pylos”, hvor Telemachus blev varmt budt velkommen, da han kom for at spørge den kloge gamle kong Nestor om sin for længst tabte fars opholdssted, som var Odysseus, konge af Ithaca. Så ved vi det.

Følg skiltene til Paleokastro, og gå langs stien ved lagunen med navnet “Nestors hule” fra Paleokastro-parkeringspladsen (20 minutter) eller tag ad vej fra landsbyen Petrohori, seks kilometer nord for Gialova fra vejen til Chora.

 

Traditional Greek tavern by the sea at Skiathos island

Skiathos, klar til frokost?

Koukounaries, 1200 meter perfekt strand

Indrammet af lyse-grønne fyrretræer, to skovbevoksede hovedområder og et lille saltvand vådområde, er Koukounaries ‘silkebløde 1200 m strækning af blegeblond sand Skiathos’-og et af landets-mest mousserende smukke med strandbarer, liggestole og vandsport skaber en livlig stemning. Hele området er et beskyttet naturreservat, men får stadig meget travlt om sommeren. Folk sopper  i det krystalklare vand på Koukounaries -stranden dagen lang. Der ligger en række strandstole og parasoller på sandet og en hvid båd fortøjet længere ude i havet.

Koukounaries beach, ved Skiathos, Grækenland

Koukounaries beach, ved Skiathos, Grækenland

Koukounaries stranden er et populært turistmål for alle, der søger enkel skønhed og sand mellem tæerne.

Rejser til Skiathos

Escapeaways

Spies

Apollo

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler