Dubai duer

Scroll

Dubai handler om at levere en ekstraordinær oplevelse

Dubai appellerer til alle sanser. Det er et bombardement af indtryk hver gang du kommer til hyper byen. Det handler meget om at demonstrere, hvad man formår: Superlativernes by kunne man sige: Størst, hurtigst og ikke mindst højest er den målestok, der er lagt ud for nye tiltag. Som allerede i lufthavnen er tydeligt: Måske verdens største lufthavn målt på m2 og nummer 3 i verden med tæt på 90 millioner passagerer. Sådan scenen er sat.

Du kan nemt blive afhængig af det skyhøje niveau. Dubai byder på tæt på alt, hvad man kan ønske sig på en god ferie. En overflod af formidable luksushoteller, himmelstræbende højhuse, hvide sandstrande, enorme shopping-centre og gourmetrestauranter i verdensklasse.

Hvad enten du søger sol og strandhygge, romantik og tosomhed, eventyr og storslået natur eller shopping og byliv, opfylder Dubai og Emiraterne alle disse ønsker og mere til.

Emiraternes Manhattan

Dubai er den arabiske klon af Las Vegas og Manhattan – blot tilsat lækker strand! På surrealistisk vis kan du på én og samme ferie shoppe amok i enorme shoppingcentre, tabe kæben over himmelstræbende bygninger og storstilet arkitektur, bo på luksuriøse hoteller med udsøgte restauranter, tage på eventyr i ørkenen og flade ud fra den intense storbyatmosfære i en liggestol på en af Dubais skønne strande. Tilmed ligger Dubai kun 6½ times flyvetur fra København.

Dubai indkøbscenter, verdens største

Shop-amok i Dubai

… i Dubai Mall, der med sine 41.000 kvadratmeter er et af verdens største shopping-centre. Her kan du finde alt – dyrt som billigt. Selv om du ikke er shoppegal, er centret en oplevelse værd, fordi det foruden de fantastiske tøjbutikker også har et kæmpe springvand, et overvældende akvarium og en madafdeling, der kan tilfredsstille selv de mest kvalitetsbevidste livsnydere.

Stå på ski indendørs i Dubai

… indendørs i Ski Dubai, en kæmpe indendørs piste med stolelift, snowpark, hop og træer midt i Mall of the Emirates. To timer inklusiv tøj og udstyr koster cirka 300 kroner.

Dubai, Restaurant Zuma

Spis middag på japanske Zuma i Dubai

… den japanske fusionsrestaurant Zuma i The Financial District. Indretningen er cool og stilet, kvaliteten er gennemgående høj, og der kan drikke forrygende drinks i baren inden eller efter middagen. Priserne er som på en god sushirestaurant i Danmark.

Forkæl dig selv i Dubai

– med en Royal Hamam Spa på The One and Only Royal Mirage i Jumeirah-området, hvor sheikherne bor. Det koster cirka 550 kroner for cirka halvanden times behandling.

Tag på sightseeing i Dubai

… og besøg eksempelvis den flotte Jumeirah-moske med de to minareter – et flot eksempel på moderne, islamisk arkitektur. Et hurtigt stop ved Burj al Arab, Burj Khalifa og Zabeel-paladset, der huser den herskende familie, er obligatorisk. I Bastakiya-distriktet, der viser byen, som den så ud i gamle dage med smalle gader og høje vindtårne, kan du besøge Dubai Museum, der holder til i det 180 år gamle Al Fahidi-fort. Er du på udkig efter spændende og billige krydderier og nødder samt guldsmykker til fordelagtige priser, må du ikke glemme at lægge vejen forbi krydderi- og guld-souken ved Dubai Creek.

Dubai. Burj Al Arab hotel

Burj-al-Arab

Burj al Arab eller Sejlet, som den ikoniske bygning kaldes i daglig tale, er det mest eksklusive hotel i Dubai og et af Dubais kendetegn. Hotellet er meget dyrt og privat, og du kan ikke komme derind, med mindre du har en reservation. Middag på Burj kommer hurtigt op på et par tusinde kroner, men der er alternativer. Du kan for eksempel reservere plads til Afternoon Sky Tea til 600 kroner per person eller drinks på Skyview Bar med et minimumforbrug på 300 kroner per person.

Dubai Creek Golf Course

Spil golf på Dubai Creek Golf Course og flere andre fine baner

Sandbunkers var der nok af i forvejen, men det er lykkedes at forvandlet ørkensandet til nogle særdeles velplejede golfbaner, der rangerer højt på listen over bedste golfbaner anywhere. Forvent at du kommer til at betale for fornøjelsen, og at du skal ramme en dag uden for sommervarmen, som nemt når 40-45 grader. Men det er for den dedikerede golfspiller et must at spille en runde eller to her.

Læs mere om at rejse til Mellemøsten

Overvejer du en rejse til Mellemøsten? Så læs videre her og find rejseinspiration og få rejsetips til Mellemøsten

Du kan rejse med mange danske rejsebureauer. Et af dem er Atlantis Rejser

Læs mere om Storbyrejser

Se her Warszawa – set med en dansk studerendes øjne, der elsker byen!

Kort oversigt

Book din rejse her

Populære rejsemål