Vinterferie i Østrig

Vinterferie i Østrig

Vinterferie i Østrig er helt særlig og kan opleves på mange måder. Der er spænding og forventning til en dag på ski, og følelsen af frihed, når man suser ned ad pisten eller tager en gåtur gennem den knasende sne. Og man bliver varm om hjertet af den østrigske gæstfrihed, uanset hvor man møder den.

Vinterens glæde i det hvide sne

Mange destinationer tilbyder skiløb, langrend, vinterfjeldvandring og lokale specialiteter. Men hvad gør en vinterferie i Østrig så speciel?

Den østrigske livsstil er unik og adskiller sig fra andre landes. Østrigerne lægger vægt på at nyde livet sammen og deltage aktivt i alt, hvad der sker i øjeblikket. Disse øjeblikke er dyrebare og deles gerne med gæsterne. Efter corona-krisen står ønsket om autentiske oplevelser med kære helt øverst på deres liste.

Vinterferie i Østrig

Vinterferie i Wagrain

Feriegæster ønsker at opleve en følelsesmæssig rejse, hvor de føler sig forbundet med både mennesker og naturen – helt autentisk og åbent. Østrig og dets indbyggere lever op til gæsternes forventninger om uforglemmelige oplevelser på vinterrejsen, og om at blive en del af den lokale kultur. Dette skaber mindeværdige øjeblikke fulde af aktiviteter med familie eller venner. Sådan er “vintertid i Østrig”.

Langrend i Østrig er en unik og smuk oplevelse

Enhver, der har dyrket udendørs sport, kender den uforglemmelige følelse det giver. Og denne følelse vil du helt sikkert opleve efter en tur på langrend. Det er den perfekte kombination af motion og naturoplevelser. Og ikke nok med det, det er også sjovt og en af de sundeste former for sport. Ingen overraskelse at langrend oplever øget popularitet i især Østrig.

Vinterferie i Østrig

Langrend i Østrig

Bæredygtig vinterferie i Østrig? Mindre er ofte mere. Det ved østrigere også. De har gennem tiden skånsomt bevaret deres små bjerglandsbyer og på den måde skabt nogle af verdens mest bæredygtige skiområder. Læs her, hvordan din skiferie kan blive både sikker og mere miljøvenlig.

Vinter i Zillertal: Forelsket i vinterens bjerge

Solen over bjergene, panoramaet i syne og sporene i sneen. Skiløb, sneskovandring, bevægende naturoplevelser og kulinariske højdepunkter – som en stor del af ferielykken i Zillertal.

Vinter i Zillertal

Vinter i Zillertal

Hjertelig vinter i Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus, Fiss og Ladis i Tirol byder på en varm vinteroplevelse med gæstfrihed, fantastisk service og en enestående bjergudsigt.

Arlberg: Østrigs største skiområde

Arlberg betragtes som det alpine skiløbs vugge og udgør i øjeblikket det største sammenhængende skiområde i Østrig med mere end 300 km skiløjper, 200 km højalpine pister med dyb sne og 87 lifte og svævebaner.

Vinter i Gastein

Væk fra hverdagen ligger den vidtstrakte Gastein med de tre landsbyer Dorfgastein, Bad Hofgastein og Bad Gastein. Om vinteren forvandles regionen til et snedækket paradis for vintersportsentusiaster og dem, der søger afslapning.

Vinter i Schladming-Dachstein

En vinter fuld af muligheder. Uden for pisterne eller på pisterne, afslapning eller action, uanset hvad du vælger, kan du altid nyde vores kroværters kulinariske lækkerier og en stor portion hjertelighed. Det er vinter i Schladming-Dachstein.

Vinter i Schladming-Dachstein

Vinter i Schladming-Dachstein

Vintermagi i St. Johann regionen i Tirol

Når sneen falder og dækker bjergene, vintersolen får sneen til at glitre, lydene forstummer, lifterne kommer til live, og langrendsløjperne er perfekt præparerede, så er vinteren kommet til lykkens region St. Johann in Tirol.

Vinter i St. Johann i Salzburg

St. Johann i Salzburg ligger ca. 60 km syd for forbundslandets hovedstad og betragtes som en hjemmebase for livsnydere fra hele verden sommer og vinter.

Salzburg: Verdens scene

Berømte seværdigheder, traditionelle julemarkeder, musikalske adventshøjdepunkter og fantastiske skisportssteder.

Salzburg

Salzburg

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental: Skiferie. Helt tæt på.

Her kan du opleve hele Tirols mangfoldighed i et af de største, mest moderne og frem for alt mest økologiske skiområder i verden: 1 skiområde, 9

Mærk friheden! 5 fede skiområder for snowboardere

Snowboarding betyder frihed og muligheden for at udtrykke sin helt egen livsstil. Har du lyst til at prøve kræfter med nogle spektakulære hop? Vil du lave bløde sving i puddersneen? I Østrig er der massere muligheder for at udleve din passion for snowboarding.

skiområder for snowboardere

Skiområder for snowboardere

Kreischberg – På én gang et hyggeligt familieskiområde og hotspot for freestylers

Kaunertaler Gletscher – Snowboard-sportens vugge! For mere end 30 år siden opstod de første halfpipes her

Nassfeld – Snowparken i Nassfeld byder på fede børne- og begynderspor samt spektakulære kickerlines

Zillertal – Snowparkerne i Zillertal har alt, hvad dit snowboard-hjerte måtte begære

Lech-Zürs – Arlberg er formentlig Østrigs største “legepark” for snowboardere. Bjergsiderne kan til tider være temmelig stejle, men du bliver belønnet med ren powderfeeling og massere longruns.

En vinterferie i Østrig tilbyder en unik oplevelse med skiløb, langrend, bjergvandring og lokale specialiteter. Det er ikke kun det imponerende vinterlandskab, der gør det specielt, men også den østrigske livsstil, der vægter øjeblikkelig glæde, samvær og autentiske oplevelser. Efter corona-krisen er ønsket om at skabe uforglemmelige minder med venner og familie øverst på listen, og Østrig opfylder disse forventninger.

Østrig er også kendt for at bevare sine små bjerglandsbyer og skabe bæredygtige skiområder. Dette gør vinterferier i Østrig både sikre og miljøvenlige, hvilket appellerer til dem, der søger en ansvarlig rejseoplevelse. Ud over skiløb og snowboarding tilbyder Østrig en bred vifte af vintersportsmuligheder, der kan tilfredsstille enhver entusiast og skabe uforglemmelige minder i de smukke østrigske bjerge.

Skiferien til Østrig

Bæredygtig vinterferie i Østrig

Østrigs Mest Ikoniske Pister

Mere om Østrig rejser

Rejs med toget til Østrig

Café kultur i Østrig

Vandreture i Østrig

Vinterferie i Østrig: meget mere end skiløb

Østrigs Magiske Jul – Traditioner, Julemarkeder og Glade Tider

Gå til Østrigs Turistbureau

Nyeste Rejseartikler