Østrigs Mest Ikoniske Pister

Østrigs Mest Ikoniske Pister

Østrigs mest ikoniske pister? Den er svær, der mange. Vinteren er officielt startet i Østrig! Sociale medier er fyldt med skisportssteder, der fejrer sæsonens første snefald, herunder Ischgl, St. Anton am Arlberg, Zillertal og Innsbruck. Og bare ved at scrolle gennem billederne får vi lyst til straks at pakke vores tasker og drage mod pisterne. Vi er sikre på, at mange af jer elsker at stå på ski lige så meget som os, så vi er nok ikke de eneste. Men hvad det perfekte skisportssted i Østrig?

Hvis du stadig leder efter det perfekte rejsemål, har vi nogle forslag til dig, herunder vores mest legendariske skisportssteder og vinterområder, der for nylig har vundet internationale priser. Er du bekymret for din CO2-udledning? Se vores tips til at gøre skiferien mere bæredygtig.

Østrigs Mest Ikoniske Pister

Østrigs Mest Ikoniske Pister

Ikoniske Alpeferiesteder: Skiløb i Østrigs bedste vinterdestinationer

For en skiferie, der efterlader et varigt indtryk, skal du vælge det ikoniske! Følgende feriesteder har opretholdt legendarisk status i årevis, og med god grund. Arlberg-regionen, ofte kaldet “alpin skiløbs vugge”, tiltrækker både skientusiaster og berømtheder. Ötztals Gurgl tilbyder en sofistikeret atmosfære med luksushoteller og spisesteder, mens Ichgl ubesværet kombinerer førsteklasses pister med gourmetkøkken. Overvej Zell am See – Kaprun for pister med betagende søudsigt eller nyd morgenbesigtigelse og eftermiddagsløb i Innsbruck!

Saalfelden: Anerkendt i Best in Travel 2024, nu kommer danskerne også!

Østrigs Mest Ikoniske Pister

Saalfelden

Saalfelden-Leogang i SalzburgerLand sikrede sig en plads i Lonely Planets “Best in Travel 2024” bog og blev rost for sine grønne initiativer og udendørsaktiviteter.

Vi kommer snart tilbage til denne ret så ukendte destination.

St. Anton: Prisbelønnet som Bedste Turistlandsby

Østrigs Mest Ikoniske Pister

St. Anton

St. Anton am Arlberg fik titlen som “Bedste Turistlandsby 2023” af FN’s Verdens Turismeorganisation og blev rost for sine grønne initiativer og kulturarv.

Bæredygtighedsinitiativer: Tips til en mere miljøvenlig vinterferie

Bæredygtighed vinterferie

Bæredygtighed vinterferie

Omfavne skiløb uden at øge dit CO2-aftryk. Østrigs vinterferiesteder arbejder dedikeret på at gøre skiferier mere miljøvenlige, fra offentlige transportmuligheder til elevatorer, kabelbaner og snemaskiner drevet af grøn energi. Udforsk de seneste projekter, herunder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, en af verdens mest bæredygtige vinterferiesteder, og find ud af, hvordan du kan bidrage til en miljøvenlig skiferie.

Trattlerhof i Kärnten: Oplev en hyggelig ferie – og fejr Franz Klammers fødselsdag

Trattlerhof

Trattlerhof

Leder du efter et romantisk tilflugtssted nær skilifter i Østrigs solrigeste provins, Kärnten? Søg ikke længere end Trattlerhof, et familiedrevet fristed med sin egen skovspa i Bad Kleinkirchheim. Hvis du har brug for en undskyldning for at besøge, fejrer den østrigske skistjerne Franz Klammer sin 70-års fødselsdag med et legendarisk løb den 7. december. Gør dig klar til at heppe på nogle af verdens bedste skiløbere gennem alle tider!

Mere om Østrig rejser

Bæredygtig vinterferie i Østrig

Rejs med toget til Østrig

Café kultur i Østrig

Vandreture i Østrig

Østrigs Turistbureau

Nyeste Rejseartikler