Vietnam er klar til besøg igen

Vietnam er  klar til besøg igen

Vietnam er  klar til besøg igen: Vietnam  lancerer et kampagnenavn “Live fully in Vietnam”, idet Vietnam byder internationale turister velkommen tilbage til landet. For første gang siden marts 2020 vil rejsende være i stand til at nyde Vietnam og at opleve landets internationalt skattede kultur og natur på ny. Det er reelt et stort øjeblik i asiatisk turisme.

World Travel Awards (WTA) hædrede Vietnam som Asiens førende rejsedestination 2021

Timingen af ​​kampagnen er lovende, da World Travel Awards (WTA) hædrede Vietnam som Asiens førende destination 2021 i oktober måned 2021. WTA anerkendte også Ha Long Bay,

Ha Long Bay i Nordvietnam på UNESCO´s verdensarvs liste

 

UNESCOs kulturarvs sted i Quang Ninh, som Asiens førende turistattraktion. Blot et par uger efter at have modtaget prisen, vil rejsende være i stand til at besøge dette naturlige vidunder i verden for at begive sig ud på et nyt eventyr mod gamle kalkstens klipper, der stikker ud som tænder fra det grønne vand.

Ha Long Bay i Nordvietnam på UNESCO´s verdensarvs liste

Kender du Quang Nam-provinsen

Quang Nam-provinsen er hjemsted for Hoi An, et andet UNESCO-arvsted, der rutinemæssigt vinder globale rejsepriser for at være verdens “mest romantiske”, “mest maleriske” eller “mest charmerende” by eller “bedste kulturelle destination” generelt.

Hoi An på UNESCO Listen – en skræddersyet dag i Sydvietnam

Berømt for sine dygtige skræddere og sine smukke papirlanterner, er Hoi Ans fodgængervenlige gamle bydel fyldt med franske kolonibygninger og lokale specialiteter som Cao Lau og Mi Quang, der serveres varme fra den gamle arkitektur i butiksfacader langs gaden.

Architecture of Hoi An, Vietnam

Ha Long og Hoi An har været yndede destinationer i årtier, men Phu Quoc er den stigende stjerne i Vietnams turistindustri. Phu Quoc’s 150 kilometer lange kystlinje er oversået med luksusresorts i verdensklasse og breder sig forbi en bjergrig nationalpark og små fiskerlandsbyer, hvis håndværkere forvandler dagens fangst til en speciel fiskesauce.

Nha Trang og Da Nang

Nha Trang og Da Nang er yderligere to af de bedste højdepunkter ved stranden. Mens Phu Quoc er Vietnams hovedstad for vandsport generelt, er Nha Trang landets dykkercenter. Nha Trang er en ferieby, der vrimler med natteliv, en eksklusiv og urban kystby med 19 små ø-naboer. Da Nang er en alternativ kystby, der føles hip, kreativ og afbalanceret. Da Nang, omgivet af Son Tra i nord og Marmorbjerget mod syd, tiltrækker strandbumser og musikere, naturfredningsfolk og byglade til at se dragebroen spytte ild på weekendaftener i centrum eller tage solopgangsvandreture til ensomme strande, der vælter ud i det åbne hav fra junglens fødder.

Vietnam over omfattende Covid 19 protekol og regler

Vietnam åbner alle 5 destinationer efter omfattende forberedelse og omfattende implementering af Covid-19 sikkerhedsprotokoller. Gennem hele pandemiperioden rangerede Vietnam konsekvent blandt de laveste i verden for dødelighed og infektionsrate generelt. Denne succes med at reagere på pandemien skyldes til dels landets erfaring med at reagere på tidligere epidemier, såvel som dets veludviklede offentlige sundhedssystem, der var i stand til at reagere proaktivt med test, sporing og indeslutning. Nu har alle fem destinationer høje vaccinationsrater, hvor hele 90 % af befolkningen i Phu Quoc er fuldt vaccineret.

Fuldt vaccinerede rejsende fra 72 lande bydes i øjeblikket velkommen med et certifikat for vaccination eller bedring og en negativ RT-PCR-test inden for 72 timer efter afrejse. Børn under 12 år kræver ikke vaccinationsattest.

Vietnam har forberedt sig på dette øjeblik, og landet er klar til at invitere verden tilbage igen. Få et visum og bestil hos akkrediterede rejsearrangører for at leve fuldt ud i Vietnam, hvor tidløs charme møder naturens vidundere, og alle fem sanser kommer til live.

Rejser til Vietnam

Son Doong, verdens største grotte i Vietnam

Vietnamesisk mad til hele familien

Vietnamesisk mad fra retter som Bánh Chưng til Bún Bò Huế.

 

Nyeste Rejseartikler