Valentine getaways, et par romantiske dage sammen, men hvor?

Valentine Getaways rundt om i verden

Valentine getaways? Valentine er i 2024 onsdag den 14.02. Nogle deler en flaske vin og siger det med blomster. Andre benytter lejligheden til en tur til nær eller fjern by et par dage. Hvad gør du?

Uanset om du er en håbløs romantiker, der ønsker at overraske din kæreste eller I planlægger sammen, ofte klogt, er Valentinsdag den perfekte undskyldning for at tage en smut tur eller bruge lejligheden til en drømmerejse. Hvorfor ikke gøre det til noget, I husker? Der er så mange fantastiske oplevelser og destinationer rundt om i verden, der kan hjælpe dig med at gøre netop det.

Fra romantiske middage på toppen af en vulkan i New Zealand til at udforske historiske byer i Europa. Mulighederne er tæt på uendelige. I dette blogindlæg vil vi dække et par meget forskellige  Valentines-rejser rundt om i verden, der helt sikkert vil gøre lejligheden ekstra speciel. Så hvis du er klar til et eventyr, så fortsæt med at læse.

February calendar with hearts and roses on pink background

February calendar with hearts and roses on a pink background

Paris, Frankrig, det valg er sikker på ros fra din kæreste

Hvis du leder efter en romantisk flugt denne Valentinsdag, så overvej Paris – kærlighedens by. Med sin fantastiske arkitektur, maleriske brostensbelagte gader og maleriske caféer er Paris den perfekte kulisse for en romantisk ferie. Brug dine dage på at slentre hånd i hånd langs bredden af Seinen eller udforske de mange kunstgallerier og museer. Og glem selvfølgelig ikke at nyde en lang afslappet frokost på en af byens berømte bistroer. Om aftenen kan du gå til toppen af Eiffeltårnet for en betagende udsigt over Paris, før du nyder en magisk hestevognstur gennem Lysets By.

Paris; Vuitton, Louvre og Orsay, byernes by venter jer

Lær tango sammen i Buenos Aires, Argentina?

Byen er fyldt med passionerede tangodansere, lækre middage og smuk arkitektur. Plus, hvad kunne være mere romantisk end at slentre hånd i hånd gennem brostensbelagte gader med cafeer og butikker?

Restaurants in colorful neighborhood La Boca - Buenos Aires, Argentina

Restaurants in colorful neighborhood La Boca – Buenos Aires, Argentina

Hvis du leder efter en actionfyldt ferie, har Buenos Aires masser at byde på. Byen er hjemsted for mange museer og kunstgallerier samt et spændende natteliv. Du kan også tage på en dagstur til et af de nærliggende vinområder eller udforske det smukke landskab.

Uanset hvad dine interesser er, er du sikker på at finde noget at elske i Buenos Aires. Så hvorfor ikke planlægge en rejse i dag og begynde at planlægge nogle uforglemmelige minder med din kæreste?

Dans med din kæreste. Det virker.

Besøg Buenos Aires i Argentina

Tango in Buenos Aires, Argentina

Tango in Buenos Aires, Argentina

Sydney, Australien, så er det nok snarere 2 ugers Valentine

Hvis du og din partner leder efter en romantisk ferie denne Valentinsdag, hvorfor så ikke overveje den smukke by Sydney, Australien? Der er så meget at se og lave i Sydney, fra det ikoniske operahus og Harbour Bridge til de fantastiske strande. Og hvad kunne være mere romantisk end at tilbringe Valentinsdag i en af de mest romantiske byer i verden?

Der er masser af overnatningsmuligheder tilgængelige i Sydney, uanset om du leder efter et luksuriøst hotel eller en hyggelig lejlighed. Og der er masser af restauranter at vælge imellem, hvis du vil forkæle din elskede med en særlig middag.

Så hvis du leder efter en romantisk flugt denne Valentinsdag, så overvej at tilbringe den i Sydney, Australien.

Australien Great Barrier Reef

View of the Sydney Opera House with the city behind at dusk

View of the Sydney Opera House with the city behind at dusk

København, Danmark, find jeres yndlingshotel for et kort break?

København er en charmerende by med masser af ting at lave for par. Gå en tur gennem Tivoli, besøg det overdådige Rosenborg Slot, eller udforsk Nyhavns livlige gader. For en mere unik oplevelse, tag til Christiansborg Slot for at se vagtskiftet. Afslut din dag med en romantisk middag på en af Københavns Michelin-restauranter.

Copenhagen, Denmark

Copenhagen, Denmark

København, Danmarks levende hovedstad kalder på dit besøg

Honolulu, Hawaii, det er bare drømmerejsen for Valentine getaways

Honolulu, Hawaii er det perfekte sted at tilbringe Valentinsdag, hvis du leder efter en romantisk ferie. Øen Oahu har alt hvad du behøver for en perfekt ferie, fra smukke strande og frodige regnskove til utrolige restauranter og sjove aktiviteter. Og der er selvfølgelig rig mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab.

Honolulu har masser af muligheder, hvis du leder efter ting at lave på Valentinsdag. For en virkelig romantisk oplevelse, tag et solnedgangssejl eller middagskrydstogt. Eller, hvis du vil udforske øen, kan du tage på vandretur eller tage en tur rundt om kysten. Der er også masser af gode restauranter og barer, hvor du kan nyde et særligt Valentinsdagsmåltid eller -drink.

Lige meget hvad I laver på Valentinsdag(e) i Honolulu, er du sikker på at få en mindeværdig og romantisk oplevelse.

Rejser til Hawaii; oplev Hawaii fra Kauai Island til Maui

Tahitian dance at night by a Samoan Dancer in Maui

Tips til planlægning af den perfekte Valentins-ferie

Når det kommer til at planlægge den perfekte Valentine’s getaway, er der et par ting at huske på. Først skal du vælge en destination, der er speciel for dig og din partner. Hvis du leder efter noget helt unikt, så overvej et sted som Bora Bora eller Maldiverne. Disse tropiske destinationer vil helt sikkert skabe varige minder.

Hvis du håber at holde tingene mere afdæmpede, er der stadig masser af gode muligheder derude. En by som Paris eller New York er altid et godt valg til en romantisk ferie. Eller, hvis du leder efter noget, der er lidt tættere på hjemmet, så prøv at tage til vinland for en lang weekend. Uanset hvor du går hen, er det vigtigste at bruge tid sammen med den, du elsker.

Valentins getaway. Konklusion

Fra city breaks til beach relax er der masser af romantiske og spændende Valentins-rejser rundt om i verden. Uanset om du vil udforske en romantisk by eller slappe af på en strand, kan du finde den perfekte destination til din særlige dag. Uanset hvor du beslutter dig for at tage hen, vil det at have en speciel person ved din side gøre det til en uforglemmelig oplevelse i sig selv.. Begynd at planlægge nu og få den bedste Valentinsdag nogensinde!

Valentinsdag, en romantisk tradition

 

Nyeste Rejseartikler