København, Danmarks levende hovedstad kalder på dit besøg

Scroll

København, hele Danmarks pulserende hovedstad

Når alting er åbent igen vil folk valfarte til København igen fra nær og fjern. Danskerne selv vil strømme til alle udendørsaktiviteterne, museerne, restauranterne, cafeerne, sports og events arenaerne. Vi vil føle Københavns puls igen. Der er stor kærlighed i vort forhold til vor egen smukke hovedstad. København er også en stadig stærkere visuel oplevelse fra de gamle spir og tårne til de nye internationalt berømte vartegn. Akitekturen har generelt gode tider i København.

https://youtu.be/c6Hd97yiHTg

Lonely Planet anbefaler København: “København er Skandinaviens ubestridte ‘It Kid’, et evigt udviklende, evigt overraskende epicenter med show-stop-spisesteder, innovativt design og misundelsesværdigt godt liv.”

Copenhill, skiing 365 days a year on top of an advanced waste disposal facility

Copenhill, 365 dage om året kan du stå på ski her midt på Amager med udsigt til Sverige

Motivationen understreger blandt andet Københavns høje gastronomiske niveau på både Michelin-niveau og det blomstrende gademadmarked på Refshale Halvøen. Det giver også plusser i karakterbogen, at Tivoli nu holder næsten hele året åbent, ligesom både dansk arkitektur og design fremhæves med bl.a. BLOX i hovedstaden.

Tivoli Odin ekspressen for store og små

Tivoli Odin ekspressen for store og små

Furthermore, the judging panel is impressed with Copenhill, the ski slope on the roof of the incinerator at Amager and the completion of the Metro Cityring.

Den ikoniske udsigt over København

Den ikoniske udsigt over København

I guiden for 2019 fremhæver Lonely Planet en bred vifte af Københavns tilbud af oplevelser og byens livsstil, hovedstadens cykelkultur, det rene badevand i havnen, blandingen af de gamle gader og ny arkitektur og design samt byens mange museer.

Blox, midt i København, arkitektur og oplevelse, cafe og mødested

Blox, midt i København, arkitektur og oplevelse, cafe og mødested

Blox, København, en ny kulturel og arkitektonisk motor med høj effekt, selvfølgelig miljøvenlig og nutidig relevant storby oplevelse.

Lonely Planet’s læserskare er primært yngre, digitalt orienterede mennesker med en høj disponibel indkomst og repræsenterer derfor en målgruppe, som den danske hovedstad gerne vil tiltrække endnu mere.

House in the sand dunes with thatched roof and Danish flag

Øget opmærksomhed på Danmark som rejsemål

Når Lonely Planet fremhæver København i sin 2019-guide, skaber det også øget opmærksomhed om Danmark som rejsedestination. Og i Wonderful Copenhagen har du et stort fokus på at inspirere byens gæster til at gå rundt og opleve hovedstaden i en større geografi – i de forskellige bydeleog over hele Sjælland. I tråd med Lonely Planet’s anbefaling af Danmarks hovedstad som destination hele året.

Cykelferie også  i Danmark – en dansk specialitet

Cykelferie

Map overview

Se Danmark på traveltalk

Visit Copenhagen, den officielle guide for København

Wonderful Copenhagen

Danmark som rejseland, Visit Denmark.

 

 

Kort oversigt

Populære rejseartikler