København, Danmarks levende hovedstad kalder

København, hele Danmarks pulserende hovedstad

København trækker besøgende  fra nær og fjern. Danskerne selv vil strømme til alle udendørsaktiviteterne, museerne, restauranterne, cafeerne, sports og events arenaerne. Vi vil føle Københavns puls. Der er stor kærlighed i vort forhold til vor egen smukke hovedstad. København er også en stadig stærkere visuel oplevelse fra de gamle spir og tårne til de nye internationalt berømte vartegn. Akitekturen har generelt gode tider i København.

København med højeste restaurant rating

Lonely Planet anbefaler København: “København er Skandinaviens ubestridte ‘IT Kid’, et evigt udviklende, evigt overraskende epicenter med show-stop-spisesteder, innovativt design og misundelsesværdigt godt liv.”

Og her har vi verdens bedste restaurant:

Geranium, København - 3 stjerner hos Michelin

Geranium, København – 3 stjerner hos Michelin

Motivationen understreger blandt andet Københavns høje gastronomiske niveau på både Michelin-niveau og der er meget mere bla. det blomstrende madmarked på Refshale Halvøen.

Stjernene fra Michelin skinner over København

I 2021 hentede byen et rekord stort antal Michelin stjerner, bla. 2 x 3 stjerner. For første gang gik topkarakteren til noma med det selvbevidste lille “n”, den verdensberømte restaurant og et mad laboratorium, der er i konstant udvikling og forandring som København selv, hvor oplevelsen inklusive et juice menu, hvis du ikke er til vin,  til 1000 kr. og mad for 2800 kr. gør det til en særlig aften.

Er du til verdenklasse mad? Så er linket til noma her.

Tivoli er med rette verdensberømt

Det giver også plusser i karakterbogen, at Tivoli nu holder næsten hele året åbent, ligesom både dansk arkitektur og design fremhæves med bl.a. BLOX i hovedstaden. Det hele vibrerer af lyst til livet.

Tivoli Odin ekspressen for store og små

Tivoli Odin ekspressen for store og små

Det indflydelsesrige Lonely Planet skrev sådan: “Furthermore, the judging panel is impressed with Copenhill, the ski slope on the roof of the incinerator at Amager and the completion of the Metro Cityring.”

Den ikoniske udsigt over København

Den ikoniske udsigt over København

I guiden for 2019 fremhæver Lonely Planet en bred vifte af Københavns tilbud af oplevelser og byens livsstil, hovedstadens cykelkultur, det rene badevand i havnen, blandingen af de gamle gader og ny arkitektur og design samt byens mange museer.

Blox, midt i København, arkitektur og oplevelse, cafe og mødested

Blox, midt i København, arkitektur og oplevelse, cafe og mødested

Blox, København, en ny kulturel og arkitektonisk motor med høj kW effekt, selvfølgelig miljøvenlig og nutidig relevant storby oplevelse.

Lonely Planet’s læserskare er primært yngre, digitalt orienterede mennesker med en høj disponibel indkomst og repræsenterer derfor en målgruppe, som den danske hovedstad gerne vil tiltrække endnu mere.

House in the sand dunes with thatched roof and Danish flag

Øget opmærksomhed på Danmark som rejsemål

Når Lonely Planet fremhæver København i sin 2019-guide, skaber det også øget opmærksomhed om Danmark som rejsedestination. Og i Wonderful Copenhagen har du et stort fokus på at inspirere byens gæster til at gå rundt og opleve hovedstaden i en større geografi – i de forskellige bydeleog over hele Sjælland. I tråd med Lonely Planet’s anbefaling af Danmarks hovedstad som destination hele året.

Cykelferie også  i Danmark – en dansk specialitet

https://www.traveltalk.dk/cykelferie/

Map overview

Se Danmark på traveltalk

14 dejlige danske signatur steder at besøge

Visit Copenhagen, den officielle guide for København

Wonderful Copenhagen

Michelin restauranter i Danmark

Danmark som rejseland, Visit Denmark.

Jeres næste Valentine´s get away?

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler