Rejser til Tokyo

Tokyo – fascinerende Japan

Tokyo er et sansebombardement uden lige. Japan er i øvrigt verdens 9. mest fredelige land.

Japans travle hovedstad er en vidunderlig rejsedestination med en blanding af ultramoderne og traditionel kultur. Byen er kendt for sine templer, festivaler og sin rige kulturarv og har været et yndet sted for rejsende og turister i de seneste årtier. Den magiske aura og skønhed får dig sikkert  til at blive forelsket i denne fantastiske by. Enorme skyskrabere, gigantiske indkøbscentre, utal af restauranter og den pulserende atmosfære er et par af de mange anderledes ting, der vil fange dine øjne. Tokyo glemmer man aldrig.

Se rejser, priser og afgange til Tokyo

Tokyo-Bay, Japan

Tokyo-Bay, Japan

Efterår i en skjult park i Tokyo Bay Japan med udsigt til skyskrabere og bro på baggrund på en dejlig solskinsdag.

Tokyo, hjemsted for 14 millioner mennesker

Det er ikke kun Japans hovedstad, men også hjertet i alle japanske aktiviteter relateret til forretning, økonomi, videnskab, moderne kultur, mode og underholdning. Byen ligger på øen Honshu, der er blandt verdens største øer og har 13.942.856 indbyggere, mens præfekturet har 37.900.004 indbyggere inklusiv forstæder. Tokyo er over 80 km i udstrækning, hvilket gør området til det største byområde i verden.

Ud over at være et vigtigt kulturcenter i verden huser det også nogle af nutidens mest innovative teknologiske fremskridt. Desuden er byen en af de bedste turistmål i verden i dag ifølge mange afstemninger.

Tokyo - Japan, Asakusa Temple

Tokyo – Japan, Asakusa Temple

Tokyo – fascinerende Japan  – og vært for Olympiaden juli 2021

En by fuld af modsigelser er Tokyo overvældet med sine millioner af mennesker overalt, hyperaktiv storskærme og neonreklamer, uophørlig støj og usædvanlige lugte. I Tokyo er tingene permanent forankret i kontraster, gammel kultur eller eksisterer i et flygtigt øjeblik: popgrupper der har en levetid på to uger, rent Andy Warhol agtigt, mens sumotraditioner udføres på samme sted og i samme form som i århundreder. Tokyo har de nyeste trends inden for alt, mode, natklubber, bedste mad: du kan købe næsten alt i automater 24 timer, mad også (som aldrig ser ud til at være ude af drift) og tage lur på ethvert tidspunkt af dagen i din egen kapsel, når du er overvældet af al karaoke, kabuki, tempelbesøg og shopping i rumalderen. Mange af de bedste steder at bo i Tokyo er inden for rækkevidde af alle disse ting!

Efterår i park i Tokyo Bay Japan med udsigt til skyskrabere og bro på baggrund i dejlig solskinsdag.

Efterår i park i Tokyo Bay Japan med udsigt til skyskrabere og bro på baggrund i dejlig solskinsdag.

Japan var trods Corona trussel destination for sommer-OL 21

Hvis du planlægger at overvære sommerlegene, eller lige er begyndt at overveje dine rejser til Japan henover, anbefaler vi, at du prøver at færdiggøre dine planer så hurtigt som muligt.
I betragtning af Japans dramatiske stigning i popularitet i de senere år oplever Tokyo et hotelboom, men luksusindkvarteringskapaciteten er ekstremt begrænset.
Sommer-OL har altid en ekstraordinær stor efterspørgsel, og kombineret med Japans bemærkelsesværdige popularitet er det sikkert at sige, at mange rejsende ender med at planlægge for sent til deres foretrukne indkvartering, hvis vi kan rejse i det hele taget.

Ting at opleve i Tokyo. Robot restauranter?

Ekstravagancen ved den højteknologiske maskine, Tokyo udgør, med et bombardement af  neonlys og gigaskærme … findes næppe et andet sted så urealistisk som her.

Robot Restaurant er et vanvittigt og underholdende sted at se et robot show mens du spiser, why not. Restauranten til en værdi af 10 milliarder yen ligger i Shinjuku-området, det største røde distrikt i Tokyo, der ofte beskrives som “distriktet, der aldrig sover.” Af de hundreder af natklubber i området skiller Robot Restaurant sig ud for som helt unik og der noget, der aldrig kan findes nogen steder i verden – endnu. Det er underholdning på steroider. Om det slår Cats i London er vel en smagssag.

Mount Fuji og Shojiko-søen ved solopgang i Japan

Mount Fuji and Lake Shojiko at sunrise in Japan

Vil du bestige Mount Fuji-bjerget og se solopgang over Japan?

Det er kun en dagstur fra Tokyo. Hvis du er i Tokyo under de olympiske lege eller på et andet tidspunkt, så tøv ikke med at opleve dette eksklusive eventyr. Det vil gøre din olympiske rejse uforglemmelig, og det kan endda meget vel overgå dine forventninger, samtidig med at du tilføjer uberørt natur til din ellers kosmopolitiske Tokyo-tur. Dette er utvivlsomt en af ​​de bedste dagsture fra Tokyo.

Den officielle klatresæson af Fuji-bjerget er fra begyndelsen af ​​juli til midten af ​​september. Der er fire vandrestier, der er udpeget til at bestige bjerget. Blandt dem er Yoshida-stien den mest populære for både turister og lokale. For at begynde din vandretur skal du først nå den 5. station på Fuji Subaru-linjen med direkte busser fra Shinjuku-busterminalen i Tokyo.
Alle former for nyttigt vandreudstyr, inklusive mad, kan købes på Fuji Subaru Line 5. station. Derfor, hvis du har brug for noget, skal du shoppe i de butikker, du finder der.
For at bestige Fuji-bjerget skal man være forberedt med det nødvendige tilbehør til gåture, drinks og mad. Og det kræver beslutsomhed, tid og forberedelse at bestige bjerget.

Takao bjerget lige uden for Tokyo, her i efteråret

Takao bjerget lige uden for Tokyo, her i efteråret

På kortere tid kan du se Tokyo fra toppen af Takao bjerget

På den anden side, hvis du tror, ​​du ikke har så meget tid til denne ekspedition, er der et alternativ.
Du kan også se Takaosan (Takao-bjerget). Det er let at bestige bjerget med mindre forberedelse. Udsigten fra toppen af ​​bjerget er helt fantastisk. Derudover er der en ølhave kendt som Mt. Takao Beer Mount. Den mad og drikke, den tilbyder, er meget lækker.

Sumidagawa River Fireworks Festival i Asakusa Et af de største fyrværkeriudstillinger i Tokyo. Aftenhimlen i Edo-town Asakusa er farvestrålende med flere titusinder af fyrværkeri. Det er nattehimmelens mesterværk med gammelt japansk hus silhuet.Sumidagawa River Fireworks Festival i Asakusa Et af de største fyrværkeriudstillinger i Tokyo. Aftenhimlen i Edo-town Asakusa er farvestrålende med flere titusinder af fyrværkeri. Det er nattehimmelens mesterværk med gammelt japansk hus silhuet.

Sumidagawa River Fireworks Festival i Asakusa Et af de største fyrværkeriudstillinger i Tokyo. Aftenhimlen i Edo-town Asakusa er farvestrålende med flere titusinder af fyrværkeri. Det er nattehimmelens mesterværk med gammelt japansk hus silhuet.

Nyd det olympiske fyrværkeri, det bliver et ægte bang for your money

En vigtig del af sommerlegene i Tokyo vil være fyrværkeri i hele hovedstaden. Den får en extra tand under Olympiaden men fyrværkeri festivaller er årligt tilbagevendende begivenheder, som japanerne elsker. Pendenten til vort Tivoli  fyrværkeri?
Fyrværkeri begynder med Kamakura fyrværkeri festivalen den 10. juli og Kurihama Perry fyrværkeri festival den 13. juli og inkluderer alt fra klassiske shows (Sumida River, Jingu Gaien) til specielle festivaler med filmtemaer (Chofu).

PIg er i yukata kimono, klar til festival

Piger er i Yukata kimono, klar til festival

Det er tid til at støve din Yukata  (se ovenfor) af, sikre det bedste observationssted i god tid og nyd det farverige show, mens du nyder et velsmagende festivalmåltid. En Yukata er en uforet sommerkimono af bomuld, der bæres i afslappede omgivelser som sommerfestivaler og til nærliggende badehuse. Oprindeligt brugt som badekåber, er deres moderne brug meget bredere og er et almindeligt syn i Japan om sommeren.

Og hvis du har brug for en drink efter showet, kan du prøve en af de bedste barer eller restauranter, der er åbne 24 timer i døgnet.
Hvert år kommer folk og samles for at se mere end 12.000 fyrværkeri affyringer, der farvelægger sommerhimlen. Populære japanske musikere kommer også for at spille på stedet.

Sumidagawa River Fireworks Festival i Asakusa En af de største fyrværkeri-begivenheder i Tokyo. Aftenhimlen i Edo-town Asakusa er farvestrålende med flere titusinder af fyrværkeri. Det er nattehimmelens mesterværk med gammelt japansk hus silhuet.

Tokyo, Japan, oktober 2017: Mennesker i metrotog-metroen i Tokyo City, Japan

Metro subway i Tokyo City, normalt langt mere travl

Nyd at spise forfriskende Kakigori eller “shaved ice”

Barberet is er repræsentanten for slik om sommeren i Japan. Den typiske Kakigori er skabt ved at høvle isen, så den ligner sne, og derefter sættes sirup på toppen, men hver butik har sine egne unikke variationer. Den “barberede” is bruger her naturlig is, der er frosset ned med naturlige midler og derefter fint barberet i hånden som i gamle dage. Denne barberede is er meget tynd og derfor meget blød i munden. Prøv noget af denne is, der kommer med hjemmelavet sirup og frisk frugt dyrket i forskellige dele af landet.

Tokyo, Kakigori barberet is

Kakigori barberet is

I de seneste år har byen givet den ydmyge Kakigori en makeover med en voksende liste over unikke smagsindtryk og premium-påfyldninger. Den klassiske jordbær vil altid være der, så hvorfor ikke vælge noget elegant som rødvin og hvid fersken yoghurt eller avocado mascarpone?

Nyd et exceptionelt kunstakvarium.

Hvert år fejrer de en begivenhed i Nihonbashi-området kaldet “Eco Edo Nihonbashi” om sommeren. Denne begivenhed er en moderniseret version af et stykke visdom til at afkøle sommervarmen, der stammer fra Edo-perioden (1603 til 1867). De afholder mange begivenheder i løbet af tidsperioden, men det mest spektakulære ville være kunstakvariet, der indeholder tusindvis af guldfisk i en udstilling. Denne praksis opstod i, hvordan Edos folk så guldfisken for at frigøre sig fra varmen. Der er også omkring 76 butikker, der sælger produkter og slik med temaet guldfisk. Du kan nyde den kølige sommerbrise med de fem sanser under denne begivenhed.

Tokyo, Japan. Sumokæmpere og sumobrydere træner i sumostalde, der forbereder sig på sumoturneringen i Tokyo, Japan.

Sumo kæmpere under sumo mesterskaber in Tokyo, Japan.

Bruset fra en rigtig sumokamp

Besøg Ryōgoku Kokugikan, et sumodækket stadion, og få en billet til at se en rigtig sumokamp! Eller bedre få billetterne på dit hotel eller på nettet. Man skulle tro, at der ikke er meget ved 2 meget markant overvægtige mænd, der skubber hinanden rundt, men det er virkelig ret spændende! Og hvis du virkelig vil opleve hele pakken: den brølende skare, atmosfæren fuld af energi og muligvis kastepuder efter et særligt spændende spil, så ville fredag ​​og lørdag aften være den bedste mulighed. Alternativt, hvis du er interesseret i at se sumo-stjerner tæt på, kan du tilmelde dig for at se sumotræning tidligt om morgenen!

Hver søndag hver uge mødes teenagere og unge voksne i Harajuku for at vise en række tøjstilarter i Tokyo, Japan. Også kendt som Harajuku mode.

Hver søndag hver uge mødes teenagere og unge voksne i Harajuku for at vise en række tøjstilarter i bydelen. Også kendt som Harajuku mode.

Mål de nyeste trends i Harajuku

Dette elegante distrikt er det sted, hvor de sjoveste, mest ekstravagante og mest opdaterede modetrends dukker op. Gå til Jingu Bridge i weekenden, og nyd et modeshow af Harajuku subkultur fashionistas: disse ekstravagante stilarter vil bogstaveligt talt gøre din dag lysere! I mellemtiden skal du shoppe i forskellige modebutikker (tip: klæd dig som en dukke i Juliette’s House!). Spis street-fodd  og drys lidt rundt for at fordybe dig i nyeste vibes i dette elegante og trendy distrikt.

Nærbillede af Sakura blomster kirsebærblomster ved Katsura-floden med traditionelle overdækkede både Yakatabune parkering ved flodbredden i Arashiyama, Kyoto, Japan ~ Smuk japansk natur om foråret

Sakura blomster kirsebærblomster ved Katsura-floden med traditionelle overdækkede både Yakatabune parkering ved flodbredden i Arashiyama, Kyoto, Japan ~ Smuk japansk natur om foråret

Tag på en bådtur på en Yakatabune

Traditionel både af træ flyder på vandet på en Yakatabune og er en af ​​Tokyos mangeårige sommertraditioner. Også fundet i Kyoto og andre byer. For det meste lejes disse lave pramme af familier ogr grupper af venner til private fester, men Tsukishima Monja Yakatabune accepterer forbehold for sine gruppekrydstogter på kun to personer.

Traditionelle japanske formelle haver, herunder vandfunktion, skulpturelle træer og hække, Imperial Palace Gardens, Kōkyo Higashi-gyoen, Tokyo, Japan.

Traditionelle japanske formelle haver, herunder vandfunktion, skulpturelle træer og hække, Imperial Palace Gardens, Kōkyo Higashi-gyoen, Tokyo, Japan.

De bedste steder at bo i Tokyo (også tip til OL-perioden)

Tokyo er enormt, og selvom offentlig transport er fremragende, vil den være meget overfyldt under OL i sommer 2020.
De olympiske spillesteder er placeret i to zoner: Heritage Zone og Tokyo Bay Zone.
Heritage Zone ligger på vestsiden af ​​Tokyo centrum.
Tokyo Bay-området ligger på Odaiba og Tatsumi Islands, begge i Tokyo Bay. Så vælg dit hotel udfra det.

Tokyo Station Hotel

Disney er stort i Tokyo: Ikke mindre end 4 hoteller fra Deluxe til overkommelige priser – af mange. Alt med Disney-mærket synligt overalt og endda med sit eget monotog, der fører dig fra a-z inden for parametrene i Disney-verdensområdet.Tokyo Station Hotel tilbyder fantastisk østlig og vestlig stil på Tokyos hovedstation. Dette hotel, der stammer fra omkring 1915, føles overdådigt europæisk med antikviteter, lysekroner og store vinduer. Der er 150 værelser plus et udvalg af livlige barer og restauranter.

The Tokyo Station Hotel

Shangri-La Hotel

Shangri-La HotelsShangri-La hotel in Tokyo

Tokyo Disneyland Hotel ligger foran Tokyo Disneyland-parken med Tokyo Disneyland-stationen i Disney Resort Line monorail-systemet i Chiba, Japan

The Tokyo Disneyland Hotel

Tokyo Disneyland Hotel

Disney er allestedsnærværende, også i Tokyo med et imponerende og sikkert bet hotel. Tokyo Disneyland Hotel beliggende foran Tokyo Disneyland-parken med Tokyo Disneyland-stationen i Disney Resort Line monorail-systemet i Chiba, Japan

Tokyo Disney Hotel

Four Marunouchi Tokyo Stations

Et sofistikeret fem-stjernet hotel med en central placering i byen. Værelserne har en fantastisk udsigt fra gulv til loft-vinduer. En elegant restaurant serverer fremragende fransk køkken kombineret med en fremragende vinkort. Udgang til luksusområdet Marunouchi.

Four Marunouchi

The Agnes Hotel And Apartments

Et lille elegant hotel i et roligt kvarter. Enkelt klædte værelser har hvide lagner, gulv til loft-vinduer og store badeværelser (efter Tokyo-standarder). En elegant restaurant serverer fransk køkken, der kun bruger sæsonbetonede produkter. Arrangementer for længere ophold er tilgængelige. Meget elegant.

The Agnes Hotel, Tokyo

Andon Ryokan

Et traditionelt pensionat i et roligt kvarter. De enkle værelser er traditionelt klædt med foldbare futoner, store vinduer og næsten intet andet. Stuen er en mere moderne affære med møbler i ny æra og slående farver. En venlig base for rejsende med et budget.

One @ Tokyo Tokyo

Et dristigt firma designet af den berømte arkitekt Kengo Kuma i centrum af Oshiage, øst for Tokyo. Det krydsende træudvendige sætter tonen for den industrielle konverteringsfiner og det indvendige betondesign. Værelserne varierer fra komfortable til luksuriøse, og tagterrassen byder på uovertruffen udsigt over byen.

Shibuya Granbell Hotel

Et pulserende hotel i hjertet af Tokyo. Værelserne findes i forskellige størrelser og stilarter til alle budgetter. Designet er moderne med muntre detaljer fra farver og store lysestager. Pizzaer og drikkevarer serveres indtil daggry.

Keio Plaza Hotel

Japans første skyskraberhotel ved siden af ​​Tokyos travle Shinjuku-station tiltrækker gæster, der ønsker at prøve japansk kultur. Vælg Premier Grand-værelser på de øverste etager for at nyde førsteklasses luksus med en fantastisk udsigt. Et spektakulært udvalg af restauranter og en pool på taget gør det svært at slå.

Chinzanso Hotel

En elegant luksus ejendom omgivet af smukke japanske haver. Værelserne har en europæisk stil med tunge antikke møbler, lysekroner og chintz-stoffer. Proportionerne er enorme (efter Tokyo-standarder) og udsigten forbløffende. En stille tilflugt i en travl by.

Besøg Japan og Asien

Japan

Du kan helt sikkert sammensætte din egen rejseplan, eller der er mange rejsebureauer / rejsearrangører, der tilbyder pakkerejser, der tager alle seværdigheder med guidede udflugter på en række sprog, der vil sikre, at alt kører problemfrit. Alt er klaretfor dig, og du kan føle dig mere komfortabel og tryg med denne mulighed.

Rejser til Japan, du aldrig glemmer

https://tokyo2020.org/

Intro til rejselandet Japan

Japan åbner for rejser til foråret 2021

Den store intro til japansk mad

Japansk mad er meget mere end sushi. 25 japanske retter

Dinosauerne har overtaget hotel i Japan!

Kyoto -Japans berømte sydlige tempel by

Kyoto -Japans berømte sydlige tempel by

Top Halloween Rejsemål

Top Halloween Rejsemål

Nyeste Rejseartikler