Dinosauerne har overtaget hotel i Japan!

Robothotel i Tokyo, Japan. Når dinosauerne tager over

Robothotel ? Det skulle jo ske. Robotterne ER ved at tage over. De har valgt hotelverdenen som en af deres første points of attack. De har erobret 2 hoteller i Japan, mindst, men det stopper ikke der! Robothoteller er  helt nye i hotelverdenen. Der er under en håndfuld i Japan. Måske kun 2. Endnu. Den gode nyhed er, at robotterne tager imod dine penge, giver fantastisk omend, ret anderledes service, og indtil videre er venligtsindede. 🙂
Så hvis du er til high tech og til Japan, så se her det perfekte, vildt anderledes hotelkoncept, du sikkert vil synes om. Og naturligvis er det i Japan, man er først. Japanerne elsker high-tech, og de er pænt gode til det. Gadgets strømmer fra Japan til resten af verden, og har du nogensinde besøgt Tokyo, så vil du vide, hvor langt de er i forhold til os. Den yngre generation omfavner og fortærer teknologi på en helt anden engageret måde, end vi typisk gør.
Lad os besøge  hotellet styret af dinosauer! Du vil aldrig møde en uoplagt tjener, receptionist eller room-service, der misforstår dig og sender mere is i stedet for en burger og fries.  Them dinos got your order right! Du checker bare ind her.

Robothotel i Japan nr 2: Henn-na Hotel Maihama Tokyo

Henn-na  hotel ligger lige uden for Tokyo´s Disney World i Urayasu.  Hotellet er en første fase i en storstilet plan om gennem avanceret tech innovation at åbne mange steder i verden over de næste fem år med stadig stigende anvendelse af robotter og high.tech.  Henn-na betyder også “mærkelig” på japansk, så set her i sen 10´erne er det et passende navn!  Hotellet er “strange” på den fede måde, men handler mere om at være transformativt og innovativt. Det må man sige man lever op til.  Der er til beroligelse ca. 7 mennesker ansat til lige at håndtere “resten” som sikkerhed. Og for dinosauer kendere så er det velociraptorer som vi jo klart husker fra Jurassic Park. De blev som bekendt clonede i InGen laboratoriet  i 1986, så den er god nok. Og som bonus info kan vi nævne at de på rekord tid har lært japansk ( i sig selv en præstation), kinesisk, engelsk og koransk. Fremragende sprogvalg, der viser taktisk forståelse, så world domination kunne være tættere på end vi tror.

Vil du have linket  til Henn-na hotellet i Tokyo?

https://www.facebook.com/buzzfeedbringme/videos/563700864046964/

Rejs til Japan

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler