Rejser til Ecuador og Galapagos

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Rejser til Ecuador og Galapagos

Rejser til Ecuador, et land i det nordvestlige Sydamerika. Det grænser op til Colombia mod nord, Peru mod øst og syd, og Stillehavet mod vest. Ecuador omfatter også Galápagos-øgruppen i Stillehavet, der ligger ca. 1.000 km vest for fastlandet. Landets hovedstad er Quito.

Cotopaxi volcano, Ecuador

Rejser til Ecuador

Du kan rejse dertil med blandt andet Farmors rejser eller Hannibal  og finde meget relevant information der, også til Galapagos-øerne.

ecuador + Galapagos map

Galapagos-øerne

Galapagos-øerne, der er berømt for det enorme antal endemiske dyr, ligger mere end 960 km fra hoved kontinentet. Galápagos-øerne er en kæde af øer, eller øgruppe, i det østlige Stillehav. De er en del af landet Ecuador i Sydamerika. Galápagos ligger omkring 966 kilometer (600 miles) ud for den ecuadorianske kyst.

Læs mere om Galapagos øerne

Hannibal rejser

Jesper Hannibal – rejser, der er skræddersyet til dig Jesper Hannibal, rejsebureau i Århus fortæller “Her hos os laver vi ”individuelle skræddersyede rejser”. Det betyder egentlig bare, at vi laver det, du vil have.

Jesper Hannibal

Victors Farmor Rejser

Om Viktors Farmor – Worldwide Expeditions Viktors Farmor Worldwide Expeditions er et rejsebureau med speciale i natur- og kulturrejser. Navnet Viktors Farmor har vakt megen forundring.

Viktors Farmor

http://sydamerika og Chile

 

Nyeste Rejseartikler