Porto Santo – lille toplækker ø, 42 km nord for Madeira

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Porto Santo er en selvstyrende del af Portugal ved siden af Madeira.

Porto Santo er en portugisisk  lille solskinsø, 42 km² og 9 km lang og 6 km, som ligger ca. 42 km nordøst for Madeira i Nordatlanten. Administrativt er den en del af den autonome region Madeira. Den største by på øen er Porto Santo, også kaldt Vila Baleira. I 2014 havde kommunen og øen 5483 indbyggere. Den er jo også en del af Portugal, som altså har en række stjerne rejsemål, udover selve Portugal med den berømte Algarvekyst, Lissabon og Porto. Så lidt et portugisisk tema.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Porto  Santo´s brede strande

Her på øen finder vi de brede strande, ro og yderst ren luft (santo!), lækre restauranter og tilmed en 18 hullers mesterskabs golfbane. Kan det blive meget bedre?

Rejser til hele Portugal

Rejser til Portugal

Folkeferie.dk har rejser til Porto Santo. De skriver:

Nyd vejret året rundt på Atlanterhavsøen

“Porto Santo har et stabilt, tørt og ensartet klima året rundt med ganske små temperatursvingninger. Det bedste rejsetidspunkt til Porto Santo er derfor: hele året. Er du på jagt efter en solskinsferie, skal du komme til øen fra april måned af. I januar og februar, hvor her er koldest er gennemsnitstemperaturen 19 grader. Så selv når det er vinter, er klimaet mildt, og du kan søge tilflugt fra nordens mørke og kulde. Læs mere om vejret på Porto Santo.”

En lille ø med store oplevelser

Øen er kun 42 km², men trods øens størrelse byder øen på et væld af oplevelser. Glæd dig til at spotte hvaler og delfiner på bådtur. Gå ikke glip af femkantede prismesøjler, naturskabte fænomener, som kun findes to andre steder i verden. Oplev den fascinerende verden under havets overflade. Tag på opdagelse i vulkanlandskaber, udfordre dig selv på øens 18-hullers mesterskabsbane og lad dig forkæle i det 3.500 m2 store Thalasso Spacenter, som er en del af Hotel Vila Baleira.”

Flere portugiske rejsemål

Rejser til Kap Verde

Rejser til Azorerne og 9 skønne øer

Madeira, den skønnne portugiske ø i Atlanterhavet

 

Portugals turistbureau

Portugals turistbureau

Rejser til Portugal

Rejser til Portugal

Nyeste Rejseartikler