Glamping rejser i Italien

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Glamping rejser med Vacanceselect i Italien

Glamping rejser med Vacanceselect i Italien. Traveltalk har håndplukket udvalg af Vacanceselects store udvalg i Italien af luksus campingpladser: 4-5 stjernede campingpladser med bedste placeringer som Isuledda, Costa Smeralda på så lækre Sardinien i Italien smuk halvø smuk granitklippeformationer, utallige bugter og krystalklart vand. Nyd Sardinien for få penge trods høj komfort.

Men hvad er glamping? Her er en lille hurtig glamping rejse hapser, så du sikker hopper med på bølgen

Læs videre og se de dejlige glamping rejsemål i Italien.

Insuledda, Sardinien, Vacanseselect

Insuledda, Sardinien, Vacanceselect

Centro Vacanze Isuledda er en dejlig campingplads, som ligger på en privat halvø på Sardinien , omgivet af idylliske bugter, hvide strande og smukke udsigter. Centro Vacanze Isuledda er ideel for elskere af vandsport. Der er mulighed for bla. dykning tennis, svømning og meget mere. Se lige her. Alt om Centro Vacanze Isuledda på Sardinien.

Insuledda, stranden. Sardinien, Vacanseselect

Insuledda, stranden. Sardinien

Rejs til Sardinien med Vacanceselect

Centro Vacanze Isuledda, book her og se priser og alle oplysninger.

Sardinien

Karneval i Venedig. Sunrise in Venice Italy in front of Gondolas on the Grand Canal Beautiful costumed women

Karneval i Venedig set fra din luksus campingplads

Glamping rejser til Venedig

Venedig er et af verdens mest berømte rejsemål, og med luksuscamping kan du bo lige uden for Venedig til meget fornuftig pris. Du har så en lang række andre rejseoplevelser lige uden for døren som Verona og Friuli der rummer den østligste del af Dolomitterne. Er I i bil, så er Venedig også et godt rejsemål. Afstanden er overkommelig fra Danmark, måske med en dag i Østrig eller Sydtyskland på en anden lækker campingplads.

Priser og al relevant info her for Marina di Venezia

Karneval i Venedig og andre festlige oplevelser

Marcus pladsen i Venedig

Marcuspladsen i Venedig

Glamping rejser med Vacanceselect i Venedig:  Marina di Venezia

Femstjernet Campingplads Marina di Venezia beliggende på halvøen Cavallione-Treporti mellem den venetianske lagune og Adriaterhavet, er et stort og livligt camping resort nær Venedig. Et ophold på denne familie fokuserede destination giver gæsterne lejlighed for at nyde en solberiget badeferie samt muligheden for en dagstur til det selve Venedig.

Se priser og al relevant info her for Marina di Venezia

Selvom du har adgang til en gylden sandstrand lige ude foran din dør, vil du have det svært ved at lokke ungerne væk fra den fantastiske pool på campingpladsen. Med seks forskellige pools, med lagune stils lidos, splashparker og sikre børneområder for de helt små, kan du let tilbringe hele din ferie ved poolen. Alt imens børnene boltrer sig, kan de voksne solbade på den rummelige solterrasse eller slappe af i jacuzzien.

Aktivitetsfyldte dage fyldt med smil og sjov venter på hele familien på campingpladsen. Her er der mulighed for et væld af forskellige sportsgrene og spil, så hvorfor ikke udfordre børnene til noget volleyball, basketball, bordtennis, bueskydning eller fodbold. Beachvolley og fodbold er ligeledes populære på sandet, mens mange feriegæster i vandet vælger at afprøve dykning, windsurfing, paddle boarding eller havkano.

Se 10 af de bedste forslag til Luksuscamping her

Glamping rejser med Vacanceselect: 10 forrygende steder at campere

For gruppeaktiviteter har børnene mulighed for at møde andre jævnaldrende i børneklubben på stedet. Her vil der dagligt køre programmer indeholdende spil, sport, konkurrencer, fester og meget mere. De voksne kan møde med andre voksne campister til en omgang vandaerobics eller zumba-session.

Hvad koster Marina di Venezia

Campingplads Marina di Venezia

Campingplads Marina di Venezia

5 stjernede faciliteter på Campingplads Marina di Venezia

En femstjernet campingplads er ensbetydende med femstjernede faciliteter mærkeligt nok – dette gælder også  lækker mad på stedets restaurant og pizzeria. For at stille den hurtige sult, så kan I lige hente noget take-away op eller besøge snackbaren. Her får du alle muligheder inden for 2 minutters afstand. Isboden er perfekt til alle med en sød tand. Det velassorterede supermarked på stedet er fyldt med lokale varer og daglige fornødenheder, som gør det nemt for dig at lave mad i dit glamping site.

Vi har et fantastisk udvalg indkvarteringsmuligheder som passer til enhver budget og gruppestørrelse. Med mobilhomes med aircondition og rummelige opholdsarealer samt morderne faciliteter, får du alt hjemmets bekvemmeligheder under dit ophold. For en rustik og mere traditionel campingoplevelse kan du slå dig ned i en af vores komfortable og rummelige telte.

Se priser og al relevant info her for Marina di Venezia

cavallino-tre-porti-faro-punta-sabbioni

Cavallino-tre-porti-faro-punta-sabbioni Vacanceselect

Hvad kan du opleve nær Marina di Venezias Campingplads?

Tag til havnen i Punta Sabbioni på Cavallino-Treporti halvøen og tag båden over lagunen til Venedig. Det anbefales at man starter tidligt ud på dagen, da Venedig har så meget at byde på. Besøg Doges palads, Rialtobroen, St. Mark’s Basilica, Markuspladsen og Canal Grande, før du nyder en gondoltur. Der er mange fine restauranter med regionens lækre mad, og masser af fashionable butikker at besøge. Italiensk stil er jo god stil

Det livlige feriested Lido di Jesolo ligger på halvøen Cavallino-Treporti og byder på en dejlig strand samt gode restauranter og caféer. For at holde børnene underholdt, har du mulighed for at besøge Caribe Bay Waterpark eller akvariet på Tropicarium Park. Der er flere golfbaner i området, så husk at pakke dine golfkøller, hvis du har lyst til at prøve kræfter af med de 18 huller.

Det bliver næppe billigere i 21, Marina di Venezia

 

Se også glamping rejser i Frankrig

Le Brunelles, Frankrig Vacanceselect

Le Brunelles, Frankrig Vacanceselect

Glamping med Vacanceselect i Frankrig

Med ikke flere end 54 ***** campingpladser er det et af vore bedste bud på en yderst bekvem glampingferie.

Oplev Vacanceselect glamping ferie i Frankrig

Frankrig er et af de mest besøgte feriemål for os danskere, og det er også utroligt alsidigt land: Du finder bjerge, Atlanterhav, Middelhav, Paris, Lon, og alt derimellem. Hvis du vælger Glamping i Frankrig, så vil din ferie blive lidt mere luksuriøs og behagelig! – Frankrig er fortsat et af verdens mest foretrukne feriesteder, og Sydfrankrig er specielt populært for solhungrende danskere.

Glamping rejser med Vacanceselect: 10 forrygende steder at campere

Intro til rejser i Italien

 

 

Glamping rejser med Vacanceselect: 10 forrygende steder at campere

Glamping i Kroatien

Glamping rejser med Vacanceselect i Kroatien

Glamping i Spanien

Glamping rejser i Spanien

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler