Glamping rejser med Vacanceselect

TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Glamping rejser med Vacanceselect i Frankrig, Italien, Spanien og Kroatien.

Glamping rejser med Vacanceselect er luksus campingrejser  med Europa´s største udbyder af glamping. Hermed får du også en stribe glamping ferie sites i Europa at vælge imellem til den rigtige pris. Læs mere om glamping som rejseform her, før vi kaster os ud i at vise dig 10 udvalgte glampingsites, du aldrig vil glemme. Camping rejser med Vacanceselect går til Frankrig, Italien, Spanien eller Kroatien. Alle attraktive rejsemål med masser af sol og varme.

Glamping rejser er det sted i ferieuniverset,  hvor fantastisk natur og nye måder at overnatte møder moderne luksus. Det er en måde at opleve din ferie på i det meste af verden på helt nye opfindsomme og spændende måder, uden at give køb på komfort.

Hvor kan du rejse på glamping ferie i Europa?

Glamping rejser med Vacanceselect kan du opleve i en række lande, og går vi udover Europa er er faktisk ingen grænser.

Du kan bla. rejse på Glampingferie i disse lande, der alle har masser af sol, varme og charme:

Glamping rejser med Vacanceselect i Frankrig

Glamping rejser med Vacanceselect i Italien

Glamping rejser med Vacanceselect i Kroatien

Glamping rejser med Vacanceselect i Spanien

Nye ferieønsker dikterer radikalt nye ferieløsninger

Den måde, vi rejser på, har ændret sig. Vi ønsker ikke længere en ferieform, der passer til alle. Det tre stjernede hotel, er der intet galt med, men kunne du for færre penge få en større oplevelse, så tror vi, de fleste ville være klar. Vi ønsker at udforske på vores vilkår og fordybe os i lokal kultur, og vi ønsker ikke længere bare at se på naturen – vi vil leve i den. Glamping rejser er en fusion af glamour og camping. Glamping er en måde at autentisk opleve de mest ærefrygtindgydende lokaliteter rundt om i verden.

Er glamping bare et bedre telt?

Glampingbevægelsen vokser, og den viser ingen tegn på at blive langsommere. Overalt i verden finder du utrolige destinationer, der hver tilbyder deres egne unikke fordele. Du kan vågne op i en yurt på en bjergtop. Bo i trækronerne i et træhus. Nyde panoramaudsigten i en øko-lodge. Og det er bare for at nævne nogle få muligheder. Udforsk de mange typer glampingoplevelser sammen med Vacanceselect.

Hvad koster Glamping rejser med Vacanceselect?

Den virkeligt gode nyhed er, at Glamping rejser  med Vacanceselect ikke behøver at være dyrt overhovedet. Her i juni 2021 kan to voksne finde langt de fleste 7 dages glamping ophold på 4 til 5 stjernede sites til mindre end 2000 kr. Sammenlign det med hotelpriser. Glamping er stadigt uhørt billigt generelt med den rigtige udbyder.

Glamping med Vacanceselect i Italien

Det er håndplukket udvalg af Vacanceselects store udvalg i Italien: 4-5 stjernede campingpladser med bedste placeringer
Isuledda, Costa Smeralda på så lækre Sardinien i Italien smuk halvø smuk granitklippeformationer, utallige bugter og krystalklart vand. Nyd Sardinien for få penge trods høj komfort.

Insuledda, Sardinien, Vacanseselect

Insuledda, Sardinien, Vacanceselect

Centro Vacanze Isuledda er en dejlig campingplads, som ligger på en privat halvø i , omgivet af idylliske bugter, hvide strande og smukke udsigter. Centro Vacanze Isuledda er ideel for elskere af vandsport. Der er mulighed for bla. dykning tennis, svømning og meget mere. Se lige her.

Insuledda, stranden. Sardinien, Vacanseselect

Insuledda, stranden. Sardinien

Rejs til Sardinien med Vacanceselect

Centro Vacanze Isuledda, book her og se priser og alle oplysninger

Karneval i Venedig. Sunrise in Venice Italy in front of Gondolas on the Grand Canal Beautiful costumed women

Karneval i Venedig.

Glamping i Venedig

Venedig er et af verdens mest berømte rejsemål, og med luksuscamping kan du bo lige uden for Venedig til meget fornuftig pris. Du har så en lang række andre rejseoplevelser lige uden for døren som Verona og Friuli der rummer den østligste del af Dolomitterne. Er I i bil, så er Venedig også et godt rejsemål. Afstanden er overkommelig fra Danmark, måske med et par dage i Østrig eller Sydtyskland på en anden lækker campingplads.

Marcus pladsen i Venedig

Marcuspladsen i Venedig

Glamping med Vacanceselect i Venedig:  Marina di Venezia

Femstjernet Campingplads Marina di Venezia beliggende på halvøen Cavallione-Treporti mellem den venetianske lagune og Adriaterhavet, er et stort og livligt camping resort nær Venedig. Et ophold på denne familie fokuserede destination giver gæsterne lejlighed for at nyde en solberiget badeferie samt muligheden for en dagstur til det selve Venedig.

Se priser og al relevant info her for Marina di Venezia

Selvom du har adgang til en gylden sandstrand lige ude foran din dør, vil du have det svært ved at lokke ungerne væk fra den fantastiske pool på campingpladsen. Med seks forskellige pools, med lagune stils lidos, splashparker og sikre børneområder for de helt små, kan du let tilbringe hele din ferie ved poolen. Alt imens børnene boltrer sig, kan de voksne solbade på den rummelige solterrasse eller slappe af i jacuzzien.

Aktivitetsfyldte dage fyldt med smil og sjov venter på hele familien på campingpladsen. Her er der mulighed for et væld af forskellige sportsgrene og spil, så hvorfor ikke udfordre børnene til noget volleyball, basketball, bordtennis, bueskydning eller fodbold. Beachvolley og fodbold er ligeledes populære på sandet, mens mange feriegæster i vandet vælger at afprøve dykning, windsurfing, paddle boarding eller havkano.

For gruppeaktiviteter har børnene mulighed for at møde andre jævnaldrende i børneklubben på stedet. Her vil der dagligt køre programmer indeholdende spil, sport, konkurrencer, fester og meget mere. De voksne kan møde med andre voksne campister til en omgang vandaerobics eller zumba-session.

Campingplads Marina di Venezia

Campingplads Marina di Venezia

5 stjernede faciliteter på Campingplads Marina di Venezia

En femstjernet campingplads er ensbetydende med femstjernet faciliteter – dette gælder også  lækker mad på stedets restaurant og pizzeria. For at stille den hurtige sult, lige hente noget take-away op eller besøge snackbaren, får du alle muligheder inden for 2 minutters afstand. Isboden er perfekt til alle med en sød tand. Det velassorterede supermarked på stedet er fyldt med lokale varer og daglige fornødenheder, som gør det nemt for dig at lave mad i dit glamping site.

Vi har et fantastisk udvalg indkvarteringsmuligheder som passer til enhver budget og gruppestørrelse. Med mobilhomes med aircondition og rummelige opholdsarealer samt morderne faciliteter, får du alt hjemmets bekvemmeligheder under dit ophold. For en rustik og mere traditionel campingoplevelse kan du slå dig ned i en af vores komfortable og rummelige telte.

Se priser og al relevant info her for Marina di Venezia

cavallino-tre-porti-faro-punta-sabbioni

Cavallino-tre-porti-faro-punta-sabbioni Vacanceselect

Hvad kan du opleve nær Marina di Venezias Campingplads?

Tag til havnen i Punta Sabbioni på Cavallino-Treporti halvøen og tag båden over lagunen til Venedig. Det anbefales at man starter tidligt ud på dagen, da Venedig har så meget at byde på. Besøg Doges palads, Rialtobroen, St. Mark’s Basilica, Markuspladsen og Canal Grande, før du nyder en gondoltur. Der er mange fine restauranter med regionens lækre mad, og masser af fashionable butikker at besøge. Italiensk stil er jo god stil

Det livlige feriested Lido di Jesolo ligger på halvøen Cavallino-Treporti og byder på en dejlig strand samt gode restauranter og caféer. For at holde børnene underholdt, har du mulighed for at besøge Caribe Bay Waterpark eller akvariet på Tropicarium Park. Der er flere golfbaner i området, så husk at pakke dine golfkøller, hvis du har lyst til at prøve kræfter af med de 18 huller.

Se priser og al relevant info her for Marina di Venezia

Le Brunelles, Frankrig Vacanceselect

Le Brunelles, Frankrig Vacanceselect

Glamping rejser med Vacanceselect i Frankrig

Med ikke flere end 54 ***** campingpladser er det et af vore bedste bud på en yderst bekvem glampingferie.

Oplev Vacanceselect glamping rejser i Frankrig

Frankrig er et af de mest besøgte feriemål for os danskere, og det er også utroligt alsidigt land: Du finder bjerge, Atlanterhav, Middelhav, Paris, Loire, og alt derimellem. Hvis du vælger Glamping rejser  i Frankrig, så vil din ferie blive lidt mere luksuriøs og behagelig! – Frankrig er fortsat et af verdens mest foretrukne feriesteder, og Sydfrankrig er specielt populært for solhungrende danskere.

Loire-Château-de-Chambord

Loire-Château-de-Chambord

Det bedste af glamping i Frankrig

Vil du vælge Normandiet kyst med sine imponerende klipper? Få en eventyrlig oplevelse i de franske alper? Eller foretrækker du en mere kulturel ferie så er der Loire, med sine mange slotte (Se slotsferie i Frankrig her)  Opdage hulerne i Dordogne? Eller en ferie i naturen i det skønne grønne Ardèche? Vores Glamping boliger kan findet i næsten alle regioner i Frankrig! Se Vacanceselects komplette udvalg af glamping i Frankrig .Og Nyd den ekstra  luksus og komfort i din feriebolig.

Glamping in Nordfrankrig

For at opleve den rigtige Douce France behøver du ikke at køre helt til syd, selv i Nordfrankrig er der så meget at opleve! Nordfrankrig excellerer i sin natur og autenticitet. Der så meget at opdage her! Vælge for eksempel Vosges, så har du også Alsace lige ved hånden. Og i Normandiet  er der så meget skønhed at opdage, de sjove campingpladser i Nordfrankrig og også gode til børnene. Campingpladserne har de skønneste swimmingpools og børnebassiner.

Glamping i Normandiet

Er du til en ferie på en dramatisk kyst med kultur og historie, så vælge Normandiet! Et vidunderligt feriedestination med mange muligheder for udflugter. Tag en hyggelig campingplads som base, for at opdage denne skønne region. Leder du efter en komfortabel ophold? Vælge Glamping i Normandiet!

Normandiet har en dramatisk historie fra 2. Verdenkrig, D Day osv.  og mange rørende monumenter som minder fra dette særlige stykke af Normandiet historie. På den amerikanske kirkegård i Colleville-Sur-Mer ser du udover Ohama Beach, en vigtig kystlinje til landingerne i 1944. Nyd den imponerende udsigt over kridtklipperne i Etretat, tag til den charmerende havneby Honfleur. Bytur? Kulturfest i hovedstaden Rouen er et must!

Normandiets rødder i Vikingetiden

Det er vikingernes indtog i den nordvestfranske region, som har givet Normandiet sit navn. Normannerne var “mændene fra nord”, og de kom primært fra Danmark og Norge. Nogle hårde hunde, der gik efter at erobre alt fra land til kvinder. Vikingernes hovedstad blev hurtigt Rouen, som også er kendt som byen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet af englænderne. Rouen har også en verdensberømt domkirte-

D-day

Når du er i Normandiet, kan du ikke komme udenom D-day og fortællingen om de allieredes invasion i 1944. Omaha- og Utah-strandene, de tusindevis af hvide kors på snorlige rækker og de mange bjergtagende monumenter taler sit tydelige og barske sprog om den altafgørende dag.

Mont saint Michel - Normandy - France

Mont Saint Michel – Normandy – France

Mont Saint-Miche, en ø med enorm forskel mellem høj og lavvande

Mont Saint-Michel. Dette er sådan et ”har du nogensinde været der” sted. Fra lang afstand ser du denne specielle ø i horisonten. Tag kameraet med og tag en masse smukke billeder! Flere dage om måneden med springflod, er der en stor forskel mellem høj og lavvande. Ved højvande ser du havet med en bølge overløb, meget specielt. På selve øen kan du også besøge klosteret, slentre gennem alle de smalle gader og nyde udsigten over fastlandet. Bemærk at når du går i Mont Saint-Michel at det er en af de største attraktioner i Frankrig for turister.

Komfortabel camping med Vacanceselect Glamping i Normandiet

Ferie på en campingplads, der er ideel til dine børn? Det altid hyggeligt at få nye venner, og de kommer ikke til at kede sig campingplads. Animationsteamet gør sit bedste for at organisere de bedste aktiviteter, er du så bekymret for komfort? Så har vi hvad du leder efter: Glamping i Normandiet! Nyd camping Atmosfæren og vores komfortabel boliger. En Glamping indkvartering har den ekstra bid af ´Glamour og luksus. Ofte med eget badeværelse, hvilket er virkelig rart.

Port´land, Normandiet, Frankrig, Glamping

Port´land, Normandiet, Frankrig, Glamping

Book Glamping i Normandiet med Vacanceselect

Oplev vores udvalg af campingpladser i Normandiet, hvor vi tilbyder Glamping! Tjek på vores Glamping campingpladser, hvilke sport og aktivitetsmuligheder etc. der er tilgængeligt, Den stilfulde eventyrlige Safaritelt, eller den hyggelige Lodgesuite? Så book din ferie, og kom af sted på en afslappende ferie, med Vacanceselect i Normandiet. Her er ejeren arkitekt, ogdet kan ses på bedste måde.

Port’land campingpladsen er det ideelle udgangspunkt for alle dine besøg på landingsstrande og for en vellykket ferie!
I hjertet af de landende strande under anden verdenskrig i Normandiet (Utah, Omaha, Gold, Juno og Sword) nær kysten, nær Pointe du Hoc, batterierne fra Longues-sur-mer, Grandcamp -Maisy, Merville og Crisbecq, Pégasus-mindesmærket i Caen, Sainte-Mère-Eglise, 45 minutter fra Caen og mindesmærket, vores campingplads er perfekt placeret til at opdage eller genopdage en arv, der er gennemsyret af historie. Den 8,7 hektar store Port’land-campingplads har 271 pladser.

For et ophold i et mobilhome eller på en plads byder den 4-stjernede campingplads Port’land dig velkommen i grønne og zen-omgivelser. Kom og nyd et skovklædt sted med en overdækket og opvarmet swimmingpool i hele åbningsperioden og et udendørs vandland med rutsjebane i højsæsonen. Port’Land tilbyder mange aktiviteter i juli og august. Leje af mobilhomes til alle priser og store pladser med elektricitet og evakuering vil blive tilbudt dig, så du kan tilbringe den bedst mulige campingferie i Calvados nær landingsstrande.

Port’land camping

Glamping rejser i Sydfrankrig

Sydfrankrig er særdeles populært. Solen skinner tæt på altid. Sydfrankrig er det perfekte campingmål! Især med en af vores luksuriøse glamping boliger, så er din ferie bare lidt mere afslappende … nyd det!

Glamping i Ardèche

Den impornerende grønne skønne natur i Ardèche er et af det bedste oplevelse i vores glampingtelt. Det er ligeledes muligt at vælge et Lodgetelt eller en Lodgesuite, hvis det skal være ekstra romantisk. I Safaritelt og  den luksuriøs Lodgesuite får du ligeledes et seperat telt til børnene! Du får ligeledes eget bad og toilet.

Eventyr i Ardèche

Naturelsker bliver helt forelsket i Ardèche! Nyd den skønne udsigt gennem de dybe kløfter, hvorigennem Ardèche-floden er. En kano eller kajak tur er bestemt noget der skal prøves, hvis du er i Ardèche. En sejlads tur under den berømte Pont d´Arc og gå så hen for at slappe af på stranden ved den naturlige buebro på 34 meters højde. Se også de charmerende autentiske landbyer, mange huler er værd at opdage. Hvad kunne være bedre efter en aktiv dag, end at slutte dagen af med en kanosejlads også et glas vin på dit eget træterrasse på safaritelt? Mens dine børn har det sjovt i poolen … Glamping i Ardèche er det perfekte valg!

Glamping boliger i Ardèche

Camping med et strejf af glamour … Glamping indeholder luksus og komfort! I Ardèche tilbyder vi forskellige Glamping indkvarteringer, mange af vores Glamping boliger har eget bad og toilet. Den hyggelige lodgesuite har en himmelseng og et badekar (så romantisk!). Den lodgeenhed er hyggelig og praktisk, og har dit hjems bekvemmeligheder. Hvis du vil leve eventyrligt, så anbefaler vi vores safaritelt. Nyd den vidunderlige camping atmosfære, der er med Glamping i Ardèche!

Book din Glamping ferie i Ardèche online på Vacanceselect!

Vi stræber efter at vælge de bedste campingpladser til dig. Vores kvalitetskonsulenter besøger personligt alle campingpladser i Ardèche. Det handler jo trods alt om de bedste uger af året for dig og din familie. Vi er meget begejstrede og stolte af vores brede udvalgt af Glamping boliger. Oplev selv hvordan du kan tilbringe en god ferie komfortabel i vores Glamping boliger, og samtidig opdage den skønne Ardèche i Frankrig. Det er nemt at booke hos os online. Sikre dig selv en afslappet ferie i Ardèche.

Glamping på Côte d’Azur

Kun fra Côte d’Azur regionen får du den ultimative ferie følelse. Lækre strande, de skønne bugter og de bedste feriesteder. Hvad er mere perfekt end en vidunderlig Glamping bolig der indeholder både luksus og komfort? I Côte d’Azur tilbyder Vacanceselect masser af komfortable mobilhomes, så hvad venter du på? Nyd din dejligt afslappende ferie på den smukke Franske Riviera med Vacanceselect i Frankrig.

Glamping Languedoc Roussillon

Languedoc har lidt det hele, kæmpestor vindyrkning og en afslappet sydlandsk atmosfære og forestil dig de endeløse sandstrande for dig! Dette er lige præcis hvad der venter dig, hvis du tager på en ferie til Languedoc-Roussillon. Her finder du blandt andet den gode campiongplads Camping Le Serignan Plage, som er indbegrebet af luksuscamping.

Glamping Franske Alper

I de franske Alper finder du nogle af vores bedste glampingmuligheder. Her finder du unikke campingpladser ved smukke bjergsøer, hvorfor der både er bjerge og vandsjov. Du får det bedste fra begge verdener. Bo i et Lodgetelt eller Safaritelt.

Læs mere om glamping i Frankrig på traveltalk

Luksuscamping i Pays de la Loire, Frankrig

Campingpladsen CLUB LES BRUNELLES ligger i Longeville-sur-Mer i Vendée, i Pays de la Loire, som har mange muligheder, med smukke landskaber og en rig arkitektonisk arv samt festivaler, sportsbegivenheder og unik lokal gastronomi. Det ligger 800 m fra havet, 2 km fra floden, i skoven.

 

Pays de la Loire

Pays de Loire

Til din camping weekend eller ferie i Frankrig, oplev denne campingplads bedømt med 5 stjerner, der tilbyder 612 pladser eller 501 beliggenheder.

Til vandsport kan du nyde en udendørs swimmingpool, overdækket swimmingpool, opvarmet swimmingpool og have det sjovt på campingpladsens vandrutschebaner. Nyd solarium, tyrkisk bad, sauna og jacuzzi samt spa-velværeområdet. (på side)

Til sport har campingpladsen ridning (4 km). Campingpladsen har forskellige aktiviteter på stedet: tennis, basketball, volleyball, et fitnessområde, bordtennis og mountainbiking.

Campingpladsen har aktiviteter og begivenheder, danseaftener, aftenunderholdning, shows, et diskotek samt aktiviteter og arrangementer og en børneklub til dine børn.

Læs mere om glamping i Frankrig på traveltalk

Forest Days Glamping - Lux bell tents one hour from Barcelona, Spain | Best tents for camping, Tent design, Bell tent glamping

Forest Days Glamping – Luxus camping i Barcelona, Spain

Glamping rejser med Vacanceselect i Spanien

Luksuscamping på den spanske kyst! Har du prøvet denne nye rejseform?

Spanien er et fantastisk feriemål. Her finder du både smukke strande, god mad og spændende byer fra Barcelona til Costa del Sol.

Du kommer med garanti ikke til at kede dig. Vælg en glampingferie, og vær sikker på at få en uforglemmelig ferie.
Du får alle fordelene ved camping, du får bare lidt mere luksus på din ferie. Nyd dagen på stranden eller ved poolen, samt de hyggelige aftener i din luksusbolig med et godt glas vin.

Tossa de Mar. Costa Brava, Catalonia, Spain. Vacanceselect

Tossa de Mar. Costa Brava, Catalonia, Spain. Vacanceselect

Glamping Costa Brava

Klippefyldte bugter med smukke strande og et azurblåt hav. Costa Brava er måske den kyst som er den smukkeste af alle de spanske kyster. Book en luksuscampingplads oveni, og du er sikker på en uforglemmelig ferie. For eksempel får du en god nattesøvn i vores dejlige Lodgetelt med eget bad og toilet. Eller hvad med den romantiske Lodgesuite, hvor der er eget Junior Lodgetelt til børnene.

CalaCanyelles

Camping Canyelles ligger mellem Lloret de Mar og Tossa de Mar, på den spanske kyst Costa Brava. Landskabet ved De ”vilde kyster” i nordøst af Spanien præges af både herlige badebugter og smukke stejle klipper. En “terrassecamping” over for havet, i et roligt område, omringet af duftende løv- og nåletræer. Jo højere oppe, desto smukkere udsigten. Og alt det med kun få minutters gang, til du står med tæerne i sandet. Den naturlige badebugt prydes af en rolig havn og en god restaurant.

Glamping med Vacanceselect. Camping Canyelles på den spanske Costa Brava kyst. Vacanceselect

Camping Canyelles på den spanske Costa Brava kyst. Vacanceselect

Hav- og pool nydelse i Camping Canyelle

Camping Canyelles råder over lille pool med en udyb del for ikke-svømmere. På den tilgrænsende poolterrasse finder du liggestole til din rådighed. I baren serveres der forfriskninger, snacks og is. På vejen ned til stranden ligger der en legeplads. Så er det ellers bare om at folde badehåndklæderne ud, tage fat på strandskovlen og spanden og at gå i gang med at bygge sandslotte. I højsæsonnen organiseres der et sjovt animationsprogram for børnene. For dem i blandt os som ønsker mere Action ligger Lloret del Mar og Tossa de Mar på kort afstand.

Se priser for Canyelles på Costa Brava kysten

Komfortable ferieboliger i Camping Canyelle

Camping og Glamping i dejlige ferieboliger. En cocosuite eller et bungalowtelt? Eller måske et mobilhome eller safaritelt – du skal bare vælge hvilken det bliver! De mere enkelte ferieboliger, uden rindende vand, giver den rigtige campingfølelse. Boligen er suppleret af den lidt ældre, men godt vedligeholdte, sanitærbygning. Safariteltene kan tilbyde mere komfort end et mobilhome. Indkøb er nemt og bekvemt i Campingpladsens eget minimarked.

Se priser for Canyelles på Costa Brava kysten

 

Oplev alsidige Costa Brava

Den centrale beliggenhed af Camping Canyelles muliggør udflugter i alle retninger. I nærliggende Tossa de Mar kan du slentre gennem små hyggelige stræder, beundre den historiske bymur og smage på spanske tapas, i en af de talrige restauranter. Shopping og natliv finder du i Lloret de Mar. Var det noget med en dagsudflugt? Måske en dag til Kulturbyen Barcelona? Opdag alle serværdighederne som den den gamle by Girona har at byde på, feks. det ’arabiske bad’, Kathedral Sankt Maria og de hængende huse ved Onyar floden. Vi anbefaler også Salvador Dali museerne i Fugueres, Portlligat og Púbol. Hvad med en dag fyldt med gys og spænding for børnene – tag til Aquaparks Water World i Lloret de Mar, Aquadiver i Platja d’Aro eller Marineland i Palafolls. Book nu din ferie til Costa Brava på Camping Canyelles her hos Vacanceselect!

Læs mere om Spanien på traveltalk.dk

 

Glamping Costa Dorada

Nyd de endeløse strande på Costa Dorada. Gå ture langs boulevarden i Salou, nyd en lækker tapas eller de gode vinruter og de hvide landsbyer og vinmarker i baglandet. Her er nok at give sig til! Vælg en af vores glampingboliger med eget bad og toilet. Du får det bedste fra alle verdener!

Istrien, Aerial shoot of Old town Rovinj, Glamping med Vacanceselect

Istrien, Aerial shoot of Old town Rovinj, Glamping med Vacanceselect

Glamping rejser med Vacanceselect i Kroatien

Luksus camping i Kroatien? Vælge Glamping i Kroatien! Lækre strande, smukke søer og spektakulære vandfald. Alle disse skønne ingredienser er perfekt til en top skøn ferie!

Glamping rejser i Istrien

Er du på udkig efter følelsen af det gamle Toscana og er helt vild med den italienske atmosfære? Så er en ferie i Istrien helt perfekt for jer. De taler endda Italiensk.  Besøg Rovinj, se den smukke lystbådehavn og afslut din skønne dag med en skøn middag med udsigt over havet. Der er også masser af skønne muligheder for børnene i Istrien. Nyd en dag på en af de mange smukke strande, eller tag en tur på halvøen Verudela, og oplev den ene strand efter den anden strand på denne smukke klippekyst. Vilde dyr spotting? Så besøg safari parken på Brijuni øerne!

Beautiful Adriatic Bay and the Village near Split, Croatia

LIge ned til Adriaterhavet nær berømte Split i Kroatien med VacanceSelect

Camping Park Umag i Istrien

Camping Park Umag ligger på den hjerteformede halvø Istrien og er et rejsemål, som du let forelsker dig i. Det  firestjernede feriested tilbyder besøgende det perfekte sted at tilbringe en solbeskinnet ferie ved det smukke blå vand ved Adriaterhavet.

Glamping med Vacanceselect. Umag Camping, Istrien, Kroatien, Vacanceselect

Umag Camping, Istrien, Kroatien, Vacanceselect

Med rent EU Badevand, kan du tilbringe tid ved havet hele dagen. En stilfuld, nyudviklet swimmingpool vil supplere den eksisterende swimmingpool, der har et område til børn og et spændende piratskib.

Se Umag her

Sportselskere vil med glæde vide, at campingpladsen har en multisportbane, hvor du kan spille fodbold, basketball eller beachvolley. Der er både en børneklub og teenagerklub på pladsen, så alle børnene kan tilbringe tid væk fra de voksne for at nyde nogle turneringer, konkurrencer og aktiviteter med andre feriegæster. Underholdning for hele familien inkluderer live shows, temafester, fitnessklasser og live musik.

Park Umag har både a la carte restaurant og pizzeria og snackbar til kroatiske lavpriser

Der er en overflod af spisemuligheder på campingpladsen, herunder en à la carte-restaurant, pizzeria og snackbar. Søde godbidder kan nydes i ishjørnet, og friskpresset juice kan købes i frugtbaren. Hvis du har lyst til at lave mad under dit ophold, kan du finde alle de ingredienser, du har brug for, på det friske fiskemarked, frisk frugt- og grøntsags marked samt supermarkedet.

Rummelige grunde i den blomstrende grønne campingplads er vært for en række mobilehomes. Hvert mobilhome er udstyret med et udvalg af væsentlige bekvemmeligheder for at sikre, at du har alt, hvad du har brug for under dit ophold. For en sand campingoplevelse giver Glampteltet gæsterne et unikt og indbydende sted at bo.

Se Umag i Istrien og priserne på glamping i Kroatien her

Nær Camping Park Umag

Tag mod nord fra campingpladsen for at nå byen Umag, en fantastisk befæstet by, der går tilbage til det 10. århundrede. Højdepunkter her inkluderer Roche-kirken fra det 16. århundrede og bymuseet. Besøg Kroatiens ældste fyr i den nærliggende by Savudrija.

Den livlige og populære destination, Porec, ligger ved havet, hvor du kan udforske den lokale basilika og den smukke Marafor-plads.

Længere mod syd trækker de pastelfarvede huse i Rovinj tusinder af besøgende til hvert år. Denne elskede fiskerihavn er hjemsted for mange restauranter, der serverer lækkert skaldyr og værdifulde steder, herunder den gamle bydel, Batana Museum, Dinopark temapark og tårnet i St. Euphemia Church.

Se Umag i Istrien og priserne på glamping i Kroatien her

Glamping rejser på Dalmatiens eventyr øer

Hvis du vælger Glamping i Dalmatien, så skal du besøge nogle af de tusindvis af øer på den sydlige kroatiske kyst. Især landsbyerne Hvad, Brac eller Vis er et absolut besøg værd og let tilgængelige med færge. I disse autentiske landsbyer kan du nyde lækre retter fra regionen eller tag en svømmetur på en af de mange skjulte strande. Der er også hyggelige byer langs Dalmatiens kyst, hvoraf Split er den mest kendte. Du kan gøre alt her såsom shoppe, besøge museer og masser af god mad!

Glamping rejser med Vacanceselect i Spanien

Spanien er et fantastisk feriemål. Her finder du både smukke strande, god mad og spændende byer.

Du kommer med garanti ikke til at kede dig. Vælg en glampingferie, og vær sikker på at få en uforglemmelig ferie.

Du får alle fordelene ved camping, du får bare lidt mere luksus på din ferie. Nyd dagen på stranden eller ved poolen, samt de hyggelige aftener i din luksusbolig med et godt glas vin.

Glamping med Vacanceselect. Tossa de Mar beach. Costa Brava, Catalonia, Spain. Vacanceselect

Tossa de Mar beach. Costa Brava, Catalonia, Spain. Vacanceselect

Glamping Costa Brava

Klippefyldte bugter med smukke strande og et azurblåt hav. Costa Brava er måske den kyst som er den smukkeste af alle de spanske kyster. Book en luksuscampingplads oveni, og du er sikker på en uforglemmelig ferie. For eksempel får du en god nattesøvn i vores dejlige Lodgetelt med eget bad og toilet. Eller hvad med den romantiske Lodgesuite, hvor der er eget Junior Lodgetelt til børnene.

Glamping med Vacanceselect. Platja Llarga beach in Salou, Costa Brava, Spain

Glamping med Vacanceselect. Platja Llarga stranden i  Salou, Costa Brava, Spanien

Glamping Costa Dorada

Nyd de endeløse strande på Costa Dorada. Gå ture langs boulevarden i Salou, nyd en lækker tapas eller de gode vinruter og de hvide landsbyer og vinmarker i baglandet. Her er nok at give sig til! Vælg en af vores glampingboliger med eget bad og toilet. Du får det bedste fra alle verdener!

Links relevante for glamping rejser

https://www.vacanceselect.com/da/camping/italien/

https://www.vacanceselect.com/da/camping/kroatien/

Glamping er luksus camping, se de bedste glamping forslag her

Om rejsebureauet Vacanceselect

Se glamping video fra Vacanceselect

Vacanceselect

https://www.vacanceselect.com/da/temaer/glamping/

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler