Glamping rejser med Vacanceselect i Kroatien

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Glamping rejser med Vacanceselect i Kroatien. Et af Europas smukkeste lande.

Glamping rejser med Vacanceselect er også luksus camping i Kroatien. Vælge Glamping i Kroatien fordi det er et smukt, sikkert og billigt rejseland i overkommelig afstand fra Danmark.  Lækre strande, smukke søer og spektakulære vandfald. Alle disse skønne ingredienser er perfekt til en top skøn ferie!

Glamping med VacanceSelect i Istrien

Er du på udkig efter følelsen af det gamle Toscana og er helt vild med den italienske atmosfære? Så er en ferie i Istrien helt perfekt for jer. De taler endda Italiensk.  Besøg Rovinj, se den smukke lystbådehavn og afslut din skønne dag med en skøn middag med udsigt over havet. Der er også masser af skønne muligheder for børnene i Istrien. Nyd en dag på en af de mange smukke strande, eller tag en tur på halvøen Verudela, og oplev den ene strand efter den anden strand på denne smukke klippekyst. Vilde dyr spotting? Så besøg safari parken på Brijuni øerne!

Beautiful Adriatic Bay and the Village near Split, Croatia

LIge ned til Adriaterhavet nær berømte Split i Kroatien med VacanceSelect

Camping Park Umag i Istrien

Camping Park Umag ligger på den hjerteformede halvø Istrien og er et rejsemål, som du let forelsker dig i. Det  firestjernede feriested tilbyder besøgende det perfekte sted at tilbringe en solbeskinnet ferie ved det smukke blå vand ved Adriaterhavet.

Glamping med Vacanceselect. Umag Camping, Istrien, Kroatien, Vacanceselect

Umag Camping, Istrien, Kroatien, Vacanceselect

Med rent EU Badevand, kan du tilbringe tid ved havet hele dagen. En stilfuld, nyudviklet swimmingpool vil supplere den eksisterende swimmingpool, der har et område til børn og et spændende piratskib.

Se Umag her

Sportselskere vil med glæde vide, at campingpladsen har en multisportbane, hvor du kan spille fodbold, basketball eller beachvolley. Der er både en børneklub og teenagerklub på pladsen, så alle børnene kan tilbringe tid væk fra de voksne for at nyde nogle turneringer, konkurrencer og aktiviteter med andre feriegæster. Underholdning for hele familien inkluderer live shows, temafester, fitnessklasser og live musik.

Park Umag har både a la carte restaurant og pizzeria og snackbar til kroatiske lavpriser

Der er en overflod af spisemuligheder på campingpladsen, herunder en à la carte-restaurant, pizzeria og snackbar. Søde godbidder kan nydes i ishjørnet, og friskpresset juice kan købes i frugtbaren. Hvis du har lyst til at lave mad under dit ophold, kan du finde alle de ingredienser, du har brug for, på det friske fiskemarked, frisk frugt- og grøntsags marked samt supermarkedet.

Rummelige grunde i den blomstrende grønne campingplads er vært for en række mobilehomes. Hvert mobilhome er udstyret med et udvalg af væsentlige bekvemmeligheder for at sikre, at du har alt, hvad du har brug for under dit ophold. For en sand campingoplevelse giver Glampteltet gæsterne et unikt og indbydende sted at bo.

Se Umag i Istrien og priserne på glamping i Kroatien her

Nær Camping Park Umag

Tag mod nord fra campingpladsen for at nå byen Umag, en fantastisk befæstet by, der går tilbage til det 10. århundrede. Højdepunkter her inkluderer Roche-kirken fra det 16. århundrede og bymuseet. Besøg Kroatiens ældste fyr i den nærliggende by Savudrija.

Den livlige og populære destination, Porec, ligger ved havet, hvor du kan udforske den lokale basilika og den smukke Marafor-plads.

Længere mod syd trækker de pastelfarvede huse i Rovinj tusinder af besøgende til hvert år. Denne elskede fiskerihavn er hjemsted for mange restauranter, der serverer lækkert skaldyr og værdifulde steder, herunder den gamle bydel, Batana Museum, Dinopark temapark og tårnet i St. Euphemia Church.

Se Umag i Istrien og priserne på glamping i Kroatien her

Dalmatiens eventyr øer

Hvis du vælger Glamping i Dalmatien, så skal du besøge nogle af de tusindvis af øer på den sydlige kroatiske kyst. Især landsbyerne Hvad, Brac eller Vis er et absolut besøg værd og let tilgængelige med færge. I disse autentiske landsbyer kan du nyde lækre retter fra regionen eller tag en svømmetur på en af de mange skjulte strande. Der er også hyggelige byer langs Dalmatiens kyst, hvoraf Split er den mest kendte. Du kan gøre alt her såsom shoppe, besøge museer og masser af god mad!

Istrien

Istrien i Kroatien

Se også: Glamping rejser med Vacanceselect i Spanien

Spanien er et fantastisk feriemål. Her finder du både smukke strande, god mad og spændende byer.

Du kommer med garanti ikke til at kede dig. Vælg en glampingferie, og vær sikker på at få en uforglemmelig ferie.

Du får alle fordelene ved camping, du får bare lidt mere luksus på din ferie. Nyd dagen på stranden eller ved poolen, samt de hyggelige aftener i din luksusbolig med et godt glas vin.

Glamping med Vacanceselect. Tossa de Mar beach. Costa Brava, Catalonia, Spain. Vacanceselect

Tossa de Mar beach. Costa Brava, Catalonia, Spain. Vacanceselect

Glamping Costa Brava

Klippefyldte bugter med smukke strande og et azurblåt hav. Costa Brava er måske den kyst som er den smukkeste af alle de spanske kyster. Book en luksuscampingplads oveni, og du er sikker på en uforglemmelig ferie. For eksempel får du en god nattesøvn i vores dejlige Lodgetelt med eget bad og toilet. Eller hvad med den romantiske Lodgesuite, hvor der er eget Junior Lodgetelt til børnene.

Glamping med Vacanceselect. Platja Llarga beach in Salou, Costa Brava, Spain

Glamping med Vacanceselect. Platja Llarga stranden i  Salou, Costa Brava, Spanien

Glamping Costa Dorada

Nyd de endeløse strande på Costa Dorada. Gå ture langs boulevarden i Salou, nyd en lækker tapas eller de gode vinruter og de hvide landsbyer og vinmarker i baglandet. Her er nok at give sig til! Vælg en af vores glampingboliger med eget bad og toilet. Du får det bedste fra alle verdener!

Links relevante for “glamping med Vacanceselect”:

https://www.vacanceselect.com/da/camping/italien/

https://www.vacanceselect.com/da/camping/kroatien/

Glampingrejser i andre lande med sol og strand

Glamping rejser i Italien

Glamping rejser i Italien

Glamping rejser i Spanien

Glamping rejser i Spanien

Glamping rejser i Frankrig

Glamping i Frankrig

Glamping i hele Europa med Vacanceselect

Vacanceselect

Nyeste Rejseartikler