Ferie i Sharm el-Sheikh ved Rødehavet med noget, der ligner solgaranti

Scroll

Hvorfor ikke bare rejse til Sharm El Sheikh?

Det er det rigtig gode grunde til faktisk bare at gøre. Det kunne være dykning i Rødehavet i Sharm El Sheikh. Det bliver ikke meget bedre. Læs om et af danske dykker enthusiasters foretrukne dykkerspots her. Snorkling er også en oplagt mulighed i Rødehavet. Sharm er dog for alle, der vil have sol, strand og hav. Det kunne også bare være en sol og daseferie i yderst behagelige rammer og måske et par udflugter til det “ægte Egypten”.

Bestil din rejse til Egypten

Luksushotel i Sharm el Sheikh, Egypten

Luksushotel i Sharm el Sheikh, Egypten

Fra fiskerleje til Egyptens største feriested ved Rødehavet

Sharm El Sheikh har været igennem en forrygende udvikling, som vi også kender det fra Middelhavets mange idag store feriesteder, fra lille fiskerleje til topmoderne feriested uden at have tabt sin charme, pardon the pun. Og det er Rødehavet,  der trækker kombineret med et klima, som nærmest af kontrasten til det danske.

Hvordan er vejret i Sharm El Sheikh ?

Kort og godt: tæt på sol og plus 20 grader året rundt. Og temperaturerne rammer dem, vi kan lide når vinteren rammer Danmark.

Her er vejret i Sharm lige nu

Sharm El Sheikh dykkerferie

Sharm El Sheikh dykkerferie

Sharm El Sheikh´s fantastiske verden under vandet

Sharm er vel danskernes foretrukne dykkerrejsemål. De flotte koralrev langs kysten er hjemsted for farvestrålende fisk og smukke koraller. Der er omkring 245 forskellige koraller i Rødehavet ud af de godt 2000 man kender, og havet er hjemsted for op mod 1300 forskellige fiskearter. Der er nok at se på – uanset om du snorkler eller vælger at gå ned på 20 -30 meter med tank på ryggen. De store oplevelser venter.

Maritim Joli Ville Golf club; Sharm el Sheikh

Maritim Joli Ville Golf club; Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh var som nævnt oprindeligt et lille søvnigt fiskerleje på sydspidsen af Sinai-halvøen. Langsomt spredte rygtet sig om de fantastiske koralrev og det milde klima sig, og området har i de sidste 25 år gennemgået en utrolig forvandling fra lille fiskerby i Naama Bay til et moderne ferieparadis.

Se alle ferie rejse priser til Ægypten her, også Last minute.

Two turists in the interior of the tomb KV 2 Ramses IV in the valley of the kings, Luxor, Egypt, October 21, 2018

Two turists in the interior of the tomb KV 2 Ramses IV in the valley of the kings, Luxor, Egypt, October 21, 2018

Så meget at lave i Sharm og omegn, nok til måneder!

Der er masser af aktiviteter for alle: Vandsport, ørken-safaris, udflugter f.eks. til Valley of Kings, kombiner med cruise på Nilen fra Luxor til Aswan, spil golf på topbaner, bo lige ud til golfbanen på golfresorts, vind el. tab en formue på kasino:)  hvis du er spillelysten, vind det evt. tabte tilbage på billig shopping. Nyd det pulserende natteliv i den varme nat og selvfølgelig benyt dig af den topgode dykning. Det er bare nogle af de mange ting, Sharm el-Sheikh har at tilbyde.

Naama Bay ved Sharm el Sheikh, Egypten

Naama Bay ved Sharm el Sheikh, Egypten

Strandpromenaden i Naama Bay

Sharm el Sheikh med Naama Bay som centrum, strækker sig nu over flere områder og byder på hoteller lige fra enkelte 2 stjernede turistklassehoteller til 5 stjernede luksusresorts med alle faciliteter.

Sharm el Sheikh byder desuden på masser af sjov efter solnedgang. På strandpromenaden i Naama Bay kan du gøre en god handel i boderne, spise en lækker middag eller prøve en traditionel vandpibe på en af de mange hyggelige cafeer. Er du til det mere festlige natteliv, findes der også adskillige natklubber, der bare venter på dig.

Konklusionen er at Sharm El Sheikh er for alle, der vil have sol og hav og måske gerne vil have et indtryk af Egyptens kultur og fortid som de berømte pyramider. Her i Sharm el Sheikh kan du holde en fin ferie med børnene, eller indlogere dig på et 5 stjernet luksusresort, foretage din dykkerferie fra land eller på havet. Det hele er muligt og prisniveauet er stadigt meget attraktivt.

Bestil din rejse til Sharm El Sheikh

Se mere end 50.000 mulige rejsekombinationer til Egypten her.  Se priser afgange fra Kastrup, Billund og Ålborg med uden hotel. I samarbejde med Atlantis Rejser får du Egypten på et sølvfad til de rigtige priser. Du kunne også overveje Luxor og Hugharda i Egypten.

 

Hvad koster flybilletter til Sharm ?

Skal du kun bruge en billig flybillet til Sharm El sheikh, er det her du skal lede.

Flere rejsetips til ferie i Mellemøsten og Egypten

Gå til denne side og se mere Egypten og andre lande i Mellemøsten. Eller til Egypten direkte.

Kender du feriebyen Hurghada?

Hurghada er det perfekte familie rejsemål lige ud til Rødehavet

 

Fascineret af det klassiske Egypten?  Så er Luxor et oplagt rejsebud.

Luxor har sadlet en kamel til din indre eventyrer

Kort oversigt

Book din rejse her

Rejsetilbud til Sharm el Sheikh, Egypten

Du kan rejse til Egypten direkte fra Traveltalk.dk’s website via vore rejsepartnere. Klik her og se det store udvalg af rejser  til Egypten hele året rundt. Luxor, Sharm el Sheik eller Hugharda. Også attraktive flybilletter. og afbudsrejser til Luxor m.fl. Sæt bare kryds i Last minute, så finder ud dem.

Leder du kun efter en flybillet til Sharm? Du bruger bare samme link, det er super nemt.

Luksushotel i Sharm el Sheikh, Egypten

Lækkert hotel i Sharm el Sheikh, Egypten

 

 

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål