På vinrejse i New Zealand

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

På vinrejse i New Zealand

På vinrejse i New Zealand, f.eks. suverænt smukke Malborough. Det er nærliggende at lægge turen forbi en af de mange dejlige vinproducenter i New Zealand, hvis I alligevel er på de kanter. Det er smukt, velsmagende. Der er ofte lækker lokal mad, og det er virkeligt hyggeligt at sidde der på den modsatte side af verden med et glas kold hvidvin og lidt skinke og oliven, brød ikke at forglemme.

Vinregioner i New Zealand

New Zealand er en lille vin producent med et stort repekteret navn. Vinregioner i New Zealand producerer kun ca. 1 procent af al vin i denne verden af os, ligesom Østrig, men de er meget velkendte og respekterede.

New Zealand Perendale Sheep

New Zealand Perendale får,  lever gerne i bjergene og bruges også i organiske vingårde, hvor de får masser af græs

Besøg top vinregionen Marlborough i læ af de højeste bjerge.

Som du måske ved, producerer New Zealand fremragende vine i det perfekte klima på flere af øerne. I havnebyen Picton kan du smage mange af de bedste vine, for eksempel fra South Island Marlborough Valley-producenterne. Ikke mindst den hvide Sauvignon Blanc er velkendt. I dette område er terroir perfekt til hvide vine med solrige dage og kølige nætter. Et vinmærke at se efter kan være Cloudy Bay nær Wairau-floden. Fra Naiper kan du nå Hawke’s Bay med mere end 140 vinproducenter. Det er let at finde vinsmagning her i smukke omgivelser og fremragende mad at gå med.

Marlborough Sounds view from a ferry and lifeboat, New Zealand

Når du er hjemme efter dette New Zealand-eventyr, er du muligvis snart klar til at finde et par flasker vin fra New Zealand i Danmark. Så går du bare herind:

winexchange.dk se bla lækker hvidvin fra New Zealand

Cruising til New Zealand

Cruising New Zealand

Intro til New Zealand som rejseland

New Zealands skønhed

New Zealand som rejseland begynder her

FDM

FDM Travel

Gislev

Gislev Rejser

Benns

BENNS rejsebureau

Jysk Rejsebureau

Jysk Rejsebureau

 

Se den udførlige intro til vin og madrejser

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler