Traveltalk på 10 sprog

Traveltalk nu på 10 sprog

Vidste du, at Traveltalk findes på både dansk og engelsk med en række andre sprog som tysk, fransk, spansk, polsk, portugisk ?

traveltalk.dk dækker Norden på 4 sprog.

Beliggende mellem bjergene i Agia Dynati og Kalon Oros, er Myrtos Beach en af ​​de vigtigste og smukkeste seværdigheder på øen. De hvide sten og det krystallinske vand sammen med de grønne klipper

Beliggende mellem bjergene i Agia Dynati og Kalon Oros, er Myrtos Beach en af ​​de vigtigste og smukkeste seværdigheder på øen. De hvide sten og det krystallinske vand sammen med de grønne klipper.

På “udenlandsk” hedder vi  traveltalk.travel. Det er en version, der også vokser hastigt, både med fælles artikler med vort danske modersite, men også med målrettet indhold til de primært engelsk talende brugere. Vi har godt fat i USA, England og dele af Asien bla.
Her sælger vi også lækre flere dages charterture med alt tilrettelagt.

Vi har derfor også to Facebook profiler:

Facebook Danmark

Facebook International

Og vi rundede lige  50.000 likes på Facebook i alt. (2022)

Traveltalk forside

Gå til forsiden af Traveltalk.dk her

Traveltalk.dk skaber værdi for de ferierejsende

Det har hele tiden været ambitionen at være en levende og aktiv del af de sociale medier og skabe trafik til www.traveltalk.dk og også den anden vej til Facebook, med over 30.000 likes,  og andre sociale medier. Et sammenhængende digitalt økosystem, der producerer og deler rejseoplevelser og rejseinspiration og rejsetilbud for så mange mennesker som muligt, primært i Danmark, men også for andre lande med samme lyst og behov for at rejse ud. For verden er stor og værd at udforske! Og efter en Corona løsning kommer rejser tilbage i en ny form, som vi nok skal følge tæt. Se hovedsiden for rejsenyt.

Fairways and Bluewater luxury resort, Boracay, Philippines

Fairways and Bluewater luxury resort, Boracay, Philippines

Vi har nu over 500 artikler på www.traveltalk.dk med rejseinspiration og rejseviden, vi deler med alle læsere og i samarbejde med rejsebureauer, flyselskaber, turistkontorer og mange flere. “At rejse” har fortjent et stort samlet sted, hvor du får nye rejseideer og forhåbentligt får mere end ellers  ud af dine ferier, forretningsrejser, sabbatår osv. Det har du også fortjent. Tag en kop kaffe og nyd lidt rejsedrømme.

Hvor kan jeg rejse under Corona krisen?

I disse sen-Coronatider er der endnu mere brug for at vide, hvor kan vi tage hen? Hvad sker der, når vi ankommer? Kan vi komme hjem igen uden problemer? Det kan ændre sig dag for dag, og er ikke vort primære ærinde, men vi følger naturligvis situationen hver dag. Og bedste råd er stadig; Gå til udenrigsministeriets hjemmeside og få sidste og mest troværdige rejseinformationer, når det gælder COVID 19 eller andre sikkerheds forhold  ved. en ferierejse.

Se vort løbende opdaterede artikel om rejsemuligheder under og efter Corona krisen. (Hold dig løbende orieteret)

Åbne rejsemål?

 

Bølgen: Sådan startede Traveltalk

Bølgen tager fart

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

 

Nyeste Rejseartikler