Bølgen tager fart

Scroll

Traveltalk runder 4000 likes på Facebook, så er vi ligesom igang

Så rundede vi 4000 likes på Facebook. Tak til alle, der trofast har bidraget og læst vor rejseinspiration på Facebook og Instagram. Det giver mod på mere rejseinspiration og rejsetilbud fremover. Bølgen ruller 🙂

Gå til forsiden her

Traveltalk.dk skaber ny rejseinspiration på flere sprog

Det har hele tiden været ambitionen at være en levende og aktiv del af de sociale medier og skabe trafik til traveltalk.dk og også den anden vej til Facebook og andre sociale medier. Et sammenhængende digitalt økosystem, der producerer og deler rejseoplevelser og rejseinspiration og rejsetilbud for så mange mennesker som muligt, primært i Danmark, men også for andre lande med samme lyst og behov for at rejse ud. For verden er stor og værd at udforske! Og 4000 likes er en god begyndelse. Gå til hovedsiden for rejsenyt.

Vi har nu over 500 artikler på traveltalk.dk med rejseinspiration og rejseviden, vi deler med alle læsere og i samarbejde med rejsebureauer, flyselskaber, turistkontorer og mange flere. “At rejse” har fortjent et stort samlet sted, hvor du får nye rejseideer og forhåbentligt for mere end ellers  ud af dine ferier, forretningsrejser, sabbatår osv. Det har du fortjent.

Gå til hovedsiden for rejsenyt.

 

Populære rejsemål